2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ozan paşa 39.haftada doğdu

canım ilk sütler çoookkk kıymetli sakın sıkma bebeğe lazım olacak antibiyotik var içinde ayrıca göğsünü sıkma erken doğuma neden oluyor

İnşallah Merve'cim asıl senin güzel haberlerini bekliyoruz.Kimden alıcaz doğum haberini?Kimde var telin ya da face adresin?
Gerçi haklısın hayırlısı neyse o olsun, Allah sağlıkla kurtarsın bebeklerimizi ve bizleri inş
Aminnnnnn.
Ultrasonla gerçek veriler arasında + - 300 gram oynuyor o yüzden kesin diyemiyor doktorlar da.Ayşen'in 38+5 ti bugün.Ay ben hesap özürlüyüm biraz 2 gün var aramızda Ayşen'le:)

Yok artık oda için problem çıkardılar gün için çıkarmasınlar gelirim İzmir'e ona göre:)))Burdaki medicalparkı da beğenmiyorum zaten.
Umarım canım çok erken randevum eve gelince haber veririm e tabi gel alalım kuzunu demezse

söz nişan demekk kuzumm demekki dogumun cok yaklastı bakk hala gelmeye devam ediyorsa, neden bastırdı ki yaa anlamadım. bende çatıda epey zorlandım stres yaptıgımdan vuuu ben sana söleyimm senin bebişin gelmesi yakın içime öle doguyoo

hayırlısıyla,sağlıkla al inşallah sen de yarın yavrunu kucağına..fıtık işini de halledecekler di mi?

sagol canımm, evet fıtık işi de hallolcak inşallahh. kurtulcamm diye seviniyorum vallahi epey zorladı aylardır çünküü. darısı tümm bekleyenlerin basına inşallahhh

sagol canımm, evet fıtık işi de hallolcak inşallahh. kurtulcamm diye seviniyorum vallahi epey zorladı aylardır çünküü. darısı tümm bekleyenlerin basına inşallahhh

o zaman yarın akşam çoook büyük bi rahatlama olacak Allah'ın izniyle sendehem bebişe kavuşacaksın,hem de dertten kurtulcaksın saatler sonra

AY hadi inş ağzından bal damlıyor:) inş sağlıkla alırız gelirler. Sende yarın mis kokulunu alırsın kucağına ohh ne güzel mutluluk, Bu hastaneyi de cok sevdim canım senin sayende. doktor işte acılma varmı dıye baktı 2 haftadır bakıyordu ama bu sefer nişan gelince bastırdı baya cok canım yandı bu sefer

gelir gelir benim tembel bile hiç hissettirmeden kanala girdiyse sizinki oo oo rahat girer kanala,ki sancın oluyor birde nişan geliyor düşün. benim çatıma bakarken kullandıgı o koyu renk ilaç bile cıkmadı içimden mübarek.birde çatıma bakarken bebek okdr inmiş ki eline gelmiş resmen,bi ıkınsan gelir diyo, ben zerre hissetmedim. 39+1 im ona ragmen düşün sezeryanda bile bukdr bekledik hastane pek güzel gerçekten yaa, nedense çok güveniyorum,yarın dogumdan sonra canlı canlı düşüncelerimi ileticem sana mutlaka. inşallah memnun kalırız şifa dan.

Tamam o zaman senden bekliyoruz güzel haberleri:)Hem kuzu gelsin hem fıtık gitsinn ohhh ohhh :)Boşver o anı unut direk bebişe odaklan sen.Zaten genel olacaktı uyuyacaksın uyanacaksın ohhh oldu bitti:)

ahh canım bir odaklanabilsem zaten bebişe, kızıyorum kendime hatta,yavruna kavuscaksın dert ettigine bak diye ama, en son apandist ameliyatımda cok sancım olmustu oyuzden tırsıyorum sanırım. inşallah ameliyathaneye uyutup götürürler, ne zaman görsem ortamı fena oluyorum çünkü

kızlar birşey soracagımm sol kasıgımda çok şiddetli bir agrı oluyor ayaga kalktıgımda adım atamıcak kadar hemde. çok zor yürüyorum, 5 10 adımdan sonra hafiften düzeliyor..bu normal mi? bu nasıl bişi böyle..doğumla alakalı bişi değil mi? çok zorlanıyorumm bi kaç gündür var.

konuyada direk daldım ama zor yürüyoym yaa

birde 30 ayetel kürsi okudumm

bu seferki normal ameliyattan farklı olacağı kesin.ayıldığında gözünün ondan başka hiçbirşeyi görmeyeceği melek tüm acıları dindirmiş olacak çünkü...öncesinde de onun hayalini kuarark gir ameliyathaneye mutlaka..

hayırlısı olsun tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza ayrıca masallah bebişine :) 38+4 kenmi doğum yaptın ? nasıl basladı suyunmu geldi nişnmı geldi nasıl oldu canım ? çok çabuk gelmiş ne güzel inşallah bizimde öyle olur...

bende yarın doğum yapacak merve, life84 ve derya'ya hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.... Sağlıkla bebeklerinizi kulaklarınıza alırsınız inşallah... Amin

canımmm o dedigin bende aylardır var. hatta uzanmıssam eger kalkamıyorum,kalktıgım anda bacagım kitleniyor sanki,yürümeye calıssam penguen gbi yürüyorum gözlerim yasarıyor resmen, 10 adımdan snra azda olsa düzeliyorum. oyuzden ben evde hep ayaklarımı toplar otururum doktorumda öyle dedi. kitleniyorum yoksa. kaç kez düşmenin eşiğinden döndüm bu yüzden.

Oooo ben napim hayatımda hiç ameliyat olmadım,onu bırak ilk kez iğneyi hamilelikte oldum düşün benim durumumu Sen en azından tecrübelisin.Zaten damar yolundan veriyorlarmış ilacı rica et odada uyutsunlar o zaman.Narkozu ağızdan vermesinler mümkünse zaten.

hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin masallah bebişlerine...doğum hikayesini merak ediyorum umarım kolay bir doğum olmustur sağlık durumları iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…