- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.121
Merve doğumun yarınmış. Allah hayırlısı ile kurtarsın inş seni ve bebişini. yarın alırız gzüel haberlerini inş.
maşallah topiğimizin yeni yakışıklısına ve annesine. darısı başımıza inş. kaç haftaliıktı aysen bilmiyorum ama kilosu çok iyi imiş
daha kilolu bebek olmadı sanırm topikte...
canım benim gözün aydın kavuşmussun yavruna sağlıcakla..15 dak da normal doğumne güzel yaaa bize de nasip olur inş kısa sürede doğurmak
benim sıpam 36+6 da iken bile 3250 idi.. doğasıya kaç olur nasıl normal olcak bilmiyorum aslında kafam da karılmadı değil yani
canım keşke bir yolunu bilsiem de sölesem göğüs ucu nasıl iyi olur..ama topicte ayva çekirdeğini gül suyuna koyuyorsun bir gün sonra jöle kıvamına geliyormuş onu sürüyorlarmış tam tarifini bilmiyrum açıkcası
deneyimli anneler inş yardımcı olurlar
Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sorcam bugün göğsümü hafif sıktığımda süt geldiğini farkettim sizde de böyle bişey var mı?Acaba doğum habercisi olabilir mi yarın sezeryan günüm belli olacak bebeşim biraz tombiş ve ilk doğum olduğu için döktorum sezeryan yanlısı aslında ben normal istiyodum ama korkmaya başladım.Süt olayı beni düşündürüyodu ama bugün süt geldiğini farkettim böyle olan var mı
kızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklıama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu[/QUOT
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün göğüs ucu yaraların için ayva çekirdeğini biraz suyla kaynat jöle kıvamına gelince kapat altını soğuyunca da emzirmeden önce sür birde aynı losyonu su yerine saf gülsuyuyla yapıyorlar onuda deneyebilirsin umarım çok çabuk geçer
saoll canımm evet yarın aksam 4 te inşallahh kavuscam kızımaa, Allahın izni ileee.
İnşallah Merve'cim asıl senin güzel haberlerini bekliyoruz.Kimden alıcaz doğum haberini?Kimde var telin ya da face adresin?sagol canımm,hayırlısı ile bi atlatsaydık dogumu, zerre uykum yok,birde yarın aksam 4 te taaa, napcaksam o saate kadar
canımmm kızlarımız aynı gün dogacak hayırlısı ile evet, Allah yardımcımız olsun bebegimm, saglıklı sıhhatli bebekler getiririz dünyaya inşallahh. stres bende de var öff hemde ne biçim,smdi stresten sıtma tutuyo beni tir tirr titriyorum hadi bakalımm
canımmm demek geldi nişanın ohh ohh, belli olmaz belki daha erken gelir miniğin, saglıgıyla gelsinde bir kaç günün önemi yok,bosver.. umarım cok agrı hissetmeden alırsın yavrunu kucagınaa.
canımm teşekkür ediyorumm. darısı hepimizin başına inşallahhh
ayy canımm yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirsinn, minigini kucagına almana az kaldı, Allahım tez zamanda nasipp etsin inşallah. maşallah Ozan da cok iyi dogmus boyu kilosu Allah uzunn ömür nasip etsin inşallah
Aminnnnnn.Gerçi haklısın hayırlısı neyse o olsun, Allah sağlıkla kurtarsın bebeklerimizi ve bizleri inş
Ultrasonla gerçek veriler arasında + - 300 gram oynuyor o yüzden kesin diyemiyor doktorlar da.Ayşen'in 38+5 ti bugün.Ay ben hesap özürlüyüm biraz 2 gün var aramızda Ayşen'le:)maşallah topiğimizin yeni yakışıklısına ve annesine. darısı başımıza inş. kaç haftaliıktı aysen bilmiyorum ama kilosu çok iyi imiş
daha kilolu bebek olmadı sanırm topikte...
canım benim gözün aydın kavuşmussun yavruna sağlıcakla..15 dak da normal doğumne güzel yaaa bize de nasip olur inş kısa sürede doğurmak
benim sıpam 36+6 da iken bile 3250 idi.. doğasıya kaç olur nasıl normal olcak bilmiyorum aslında kafam da karılmadı değil yani
canım keşke bir yolunu bilsiem de sölesem göğüs ucu nasıl iyi olur..ama topicte ayva çekirdeğini gül suyuna koyuyorsun bir gün sonra jöle kıvamına geliyormuş onu sürüyorlarmış tam tarifini bilmiyrum açıkcası
deneyimli anneler inş yardımcı olurlar
canım biz ilk doktorla 21 martı kararlaştırmıştık
sonra kendisi pazartesi olsun hafta başı daha iyidir falan dedi
bende siz bilirsiniz falan dedim sonra haftaya konuşalım tekrar dedi
ben doktorcuğumun bu sözü üzerine bebek şekerlerine 19 mart yazdırdım
odayıda 19 marta aylarttım umarım yarın başka bir tarih söylemez tırlatırım herhalde
canım sende yarın doktordasın umarım güzel haberlerle geliriz
Canım valla söz -nişan ne varsa attımhala gelmeye devam ediyor pıhtı şeklinde ama açılma yokmuş hiç, doktorda oyle bastırdı ki zıpladım yerimden, Artık beklicez bakalım ama yazarken bile hafif hafif sancılarım var bakalım hayırlısı. Sende hiç stres yapma çok rahat olucak mis gibi alıcaksın bebişini kucağına inş
hayırlısıyla,sağlıkla al inşallah sen de yarın yavrunu kucağına..fıtık işini de halledecekler di mi?
sagol canımm, evet fıtık işi de hallolcak inşallahh. kurtulcamm diye seviniyorum vallahi epey zorladı aylardır çünküü. darısı tümm bekleyenlerin basına inşallahhh
İnşallah Merve'cim asıl senin güzel haberlerini bekliyoruz.Kimden alıcaz doğum haberini?Kimde var telin ya da face adresin?
Aminnnnnn.
canımm inşallah, hem zaman geçsin biran önce diyorum,hemde yok diyorum kesicekler dursun zamantlf nım Mine de var,Özlemde de vardı ama o kızından giremez oldu topige
ben dogumdan snra mutlaka cep ten girip haber veririm sizee. ne de olsa 2 gün misafirim hastanede.
söz nişan demekk kuzumm demekki dogumun cok yaklastı bakk hala gelmeye devam ediyorsa, neden bastırdı ki yaa anlamadım. bende çatıda epey zorlandım stres yaptıgımdan vuuu ben sana söleyimm senin bebişin gelmesi yakın içime öle doguyoo
İnşallah Merve'cim asıl senin güzel haberlerini bekliyoruz.Kimden alıcaz doğum haberini?Kimde var telin ya da face adresin?
Aminnnnnn.
canımm inşallah, hem zaman geçsin biran önce diyorum,hemde yok diyorum kesicekler dursun zamantlf nım Mine de var,Özlemde de vardı ama o kızından giremez oldu topige
ben dogumdan snra mutlaka cep ten girip haber veririm sizee. ne de olsa 2 gün misafirim hastanede.
Tamam o zaman senden bekliyoruz güzel haberleri:)Hem kuzu gelsin hem fıtık gitsinn ohhh ohhh :)Boşver o anı unut direk bebişe odaklan sen.Zaten genel olacaktı uyuyacaksın uyanacaksın ohhh oldu bitti:)
AY hadi inş ağzından bal damlıyor:) inş sağlıkla alırız gelirler. Sende yarın mis kokulunu alırsın kucağına ohh ne güzel mutluluk, Bu hastaneyi de cok sevdim canım senin sayende. doktor işte acılma varmı dıye baktı 2 haftadır bakıyordu ama bu sefer nişan gelince bastırdı baya cok canım yandı bu sefer
Tamam o zaman senden bekliyoruz güzel haberleri:)Hem kuzu gelsin hem fıtık gitsinn ohhh ohhh :)Boşver o anı unut direk bebişe odaklan sen.Zaten genel olacaktı uyuyacaksın uyanacaksın ohhh oldu bitti:)
ahh canım bir odaklanabilsem zaten bebişe, kızıyorum kendime hatta,yavruna kavuscaksın dert ettigine bak diye ama, en son apandist ameliyatımda cok sancım olmustu oyuzden tırsıyorum sanırım. inşallah ameliyathaneye uyutup götürürler, ne zaman görsem ortamı fena oluyorum çünkü
kızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklıama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu
kızlar birşey soracagımm sol kasıgımda çok şiddetli bir agrı oluyor ayaga kalktıgımda adım atamıcak kadar hemde. çok zor yürüyorum, 5 10 adımdan sonra hafiften düzeliyor..bu normal mi? bu nasıl bişi böyle..doğumla alakalı bişi değil mi? çok zorlanıyorumm bi kaç gündür var.
konuyada direk daldım ama zor yürüyoym yaa
birde 30 ayetel kürsi okudumm
ahh canım bir odaklanabilsem zaten bebişe, kızıyorum kendime hatta,yavruna kavuscaksın dert ettigine bak diye ama, en son apandist ameliyatımda cok sancım olmustu oyuzden tırsıyorum sanırım. inşallah ameliyathaneye uyutup götürürler, ne zaman görsem ortamı fena oluyorum çünkü
Yarım saat önce geldik kızlar hastaneden.Işıl Sevil ve ben ziyaret ettik Ayşen'i.Ozan bebek 4 kilo ve 50 cm doğmuş.Çok da şeker maşallah.Ayşen de iyiydi,epidural normal doğum yaptı.Darısı hepimizin başına,sağlıkla alalım inşallah.Benim de yarın sabah 8 de randevum var bakalım bizimki neler dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?