- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.141
hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin masallah bebişlerine...doğum hikayesini merak ediyorum umarım kolay bir doğum olmustur sağlık durumları iyidir...
bu seferki normal ameliyattan farklı olacağı kesin.ayıldığında gözünün ondan başka hiçbirşeyi görmeyeceği melek tüm acıları dindirmiş olacak çünkü...öncesinde de onun hayalini kuarark gir ameliyathaneye mutlaka..
bende yarın doğum yapacak merve, life84 ve derya'ya hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.... Sağlıkla bebeklerinizi kulaklarınıza alırsınız inşallah... Amin
canımmm o dedigin bende aylardır var. hatta uzanmıssam eger kalkamıyorum,kalktıgım anda bacagım kitleniyor sanki,yürümeye calıssam penguen gbi yürüyorum gözlerim yasarıyor resmen, 10 adımdan snra azda olsa düzeliyorum. oyuzden ben evde hep ayaklarımı toplar otururum doktorumda öyle dedi. kitleniyorum yoksa. kaç kez düşmenin eşiğinden döndüm bu yüzden.
Oooo ben napim hayatımda hiç ameliyat olmadım,onu bırak ilk kez iğneyi hamilelikte oldum düşün benim durumumuSen en azından tecrübelisin.Zaten damar yolundan veriyorlarmış ilacı rica et odada uyutsunlar o zaman.Narkozu ağızdan vermesinler mümkünse zaten.
İnşallah Merve'cim asıl senin güzel haberlerini bekliyoruz.Kimden alıcaz doğum haberini?Kimde var telin ya da face adresin?
Aminnnnnn.
canımm inşallah, hem zaman geçsin biran önce diyorum,hemde yok diyorum kesicekler dursun zamantlf nım Mine de var,Özlemde de vardı ama o kızından giremez oldu topige
ben dogumdan snra mutlaka cep ten girip haber veririm sizee. ne de olsa 2 gün misafirim hastanede.
Ben varım karnım ağzımda bekliyorum topigi ben kapicam bu gidsle herkes bana bağlansn ben veririm haberleri) benm karnım onde yukrdaki ben Nisan'da anca doğururum kızlar telden bağlnrm çok alıntı yapmadm yarn doguma goecek arkadalara Allah tan kolaylıklar diliyorum saglikla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah darısı ben gibi beklynlrin basına
ay cnm acayip kötü oluyor yaa. bu ne böyle? acile falan gitsem mi acaba? 2 3 gündür var ve oturdugum yerden kalkınca oluyor. sadece sag kasıgımda . bende penguen gibi yürüyom ayagımı sürüye sürüye.
gelir gelir benim tembel bile hiç hissettirmeden kanala girdiyse sizinki oo oo rahat girer kanala,ki sancın oluyor birde nişan geliyor düşün. benim çatıma bakarken kullandıgı o koyu renk ilaç bile cıkmadı içimden mübarek.birde çatıma bakarken bebek okdr inmiş ki eline gelmiş resmen,bi ıkınsan gelir diyo, ben zerre hissetmedim. 39+1 im ona ragmen düşün sezeryanda bile bukdr bekledikhastane pek güzel gerçekten yaa, nedense çok güveniyorum,yarın dogumdan sonra canlı canlı düşüncelerimi ileticem sana mutlaka. inşallah memnun kalırız şifa dan.
Ben varım karnım ağzımda bekliyorum topigi ben kapicam bu gidsle herkes bana bağlansn ben veririm haberleri) benm karnım onde yukrdaki ben Nisan'da anca doğururum kızlar telden bağlnrm çok alıntı yapmadm yarn doguma goecek arkadalara Allah tan kolaylıklar diliyorum saglikla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah darısı ben gibi beklynlrin basına
bekleyen herkes adına kocaman AAMİİİİN! diyim bari.ben de korkuyorum valla nisana kalmasından:44:
kızımmm senin en fazla kaldı 1 haftan gel dinle beni, strese sokma cocugu gelmicek gelmicek diyeee, seni utandırcak gelicek göreceksinn
Amin toficim,senin kaçta randevun yarın ben sabah 8 de gidiyorum.
Kağan Kocatepenin epidural sezeryan ameliyatını izledim ama korkunç diilde kan yoktu yani:)Bişicik olmazz bak Işıl aldı Aden'i kucağına Ayşen aldı Ozan'ı ohhh kurtuldular biz de alıcaz inşallah.ne güzell kuzumm sen hiç ameliyat olmadıgın gbi sezeryan videosunuda izlememişsindir zekilik yapıp, ama ben ama ben saf mıyım neyim neyime güveniyorsam izledim o videolarıı galiba eksik beynim varr, lisede merakla izledim ahh ahh kuş beynim insan bilmiyor basına gelecegini iştee.
inşallah odada verirler de ameliyathaneyi görmem,ben bi sorim du bakalım yarın, şirinlik yaparsam belki üzmezler beni
Pek birşey yok seninle aramızda:)Bugün baktım da benim karnım sanki inmiş biraz:)Amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza:)
kızımmm senin en fazla kaldı 1 haftan gel dinle beni, strese sokma cocugu gelmicek gelmicek diyeee, seni utandırcak gelicek göreceksinn
Aminnnnn Merve teyzesi bı haftaya raziyim ama karnım hiç ole demiiiiikafası öyle buyk olmasa istiosa 45 de gelsn ama o korkutuyor beni koca kafalı zeka küpü evladım benim ))
O kadar inmiş mi ya keşke fıtık olmasaydı ne güzel doğururdun ama her işte bi hayırdır vardır senin için iyisi buymuş,Bkarsın benımde sezeryan olur belli olmuyor bu işler Allah hangisi hayırlısı ise onu versin. Aslında sezeryanda mıs gibi hemen al kucağına o catı koltuğuna otururken bbıle off diyorum normal yapmasam mı. canım bana da güven verdi hastane bıde doktor, memorial daki bıraz sezeryancıydı bu doktor hiç sezeryandan bahsetmedi daha, bide memorıal de fıyatlar hıc guven vermedı bana zaten pahalı bide onun ustune ne koparırsak kar gıbı dusunuyor adamlar. Bekliyorum canım hastaneden haberler bence memnun kalıcaz
Biz yatıyoruz kızlar,iyi geceler hepinize.
Merve'cim güzel haberlerini bekliyoruz.
Life84 ve Derya sizden de bekliyoruz
Öptük hepinizi:)
mervecim demek büyük gün yarın ne mutlu sana... artık yavrunla ilgilenirsin bol bol. inş çççoookkk kolay bir doğumun olur .topiğimizi de bilgilelendir canım
geceleri uyumuyırsun sen. ama bugün uyuman lazımki yarına güçlü kuvvetli olasın..
en yakın zamanda da fotoları bekliyoruz
doğum hikayeni de yazmayı untma tatlım
Kağan Kocatepenin epidural sezeryan ameliyatını izledim ama korkunç diilde kan yoktu yani:)Bişicik olmazz bak Işıl aldı Aden'i kucağına Ayşen aldı Ozan'ı ohhh kurtuldular biz de alıcaz inşallah.
onunki hiçbişeee, kan yok bse yok bende keske onunla sınırlı kalsaymısımm. evet kızlar miss gbi aldılar yavrularını, ben neden korkuyorsamm .
Aminnnnn Merve teyzesi bı haftaya raziyim ama karnım hiç ole demiiiiikafası öyle buyk olmasa istiosa 45 de gelsn ama o korkutuyor beni koca kafalı zeka küpü evladım benim ))
yawwww kocakafalı deme oglunaaaa, o eşitlenicek sonraaa, benm kızda kafa büyüktü yarın görücez inşallah cidden büyük mü diil mi
valla inmiş sıpa teyzesi hiçç bozuntuya vermedi bidedoktorum tam bir normalci zaten,çatıya baktı yalvarcak neredeyse gel normal yapalım dye. ee dedm hani kordon hani fıtık,olsun dyo kordona ragmen bukdr inmesi bile mucize,ama risk var mı hala diyorum evet diyo. ben kızımı nasıl riske atım ki. mecbur sezeryan dedim. inşallah normal olur hayatım senin bolca dua et,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. en güzeli normal ama,hemen düzeliyorsun. ben yarın ilk izlenimlerimi iletirim sizee, cıkıncada asıl yorumlarımı yaparım bakalım hemşireler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?