2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım moralli girmem lazım ameliyata,aglayarak zırlayarak cıkmak istemiyorum çünkü. kızımda hissediyor sanırım stresimi cok zorluyor acık veriyor suanda. oysa koskocaman oldum 25 ime gircem hala cocuk gbi düşündügüme bakk, haklısın kızıyorum kendime veee hayal kurmaya baslıyorum

bende yarın doğum yapacak merve, life84 ve derya'ya hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.... Sağlıkla bebeklerinizi kulaklarınıza alırsınız inşallah... Amin

sagol canım benimmm Allahın izni ile kavusalm yavrularımıza.

ay cnm acayip kötü oluyor yaa. bu ne böyle? acile falan gitsem mi acaba? 2 3 gündür var ve oturdugum yerden kalkınca oluyor. sadece sag kasıgımda . bende penguen gibi yürüyom ayagımı sürüye sürüye.

ne güzell kuzumm sen hiç ameliyat olmadıgın gbi sezeryan videosunuda izlememişsindir zekilik yapıp, ama ben ama ben saf mıyım neyim neyime güveniyorsam izledim o videolarıı galiba eksik beynim varr, lisede merakla izledim ahh ahh kuş beynim insan bilmiyor basına gelecegini iştee.
inşallah odada verirler de ameliyathaneyi görmem,ben bi sorim du bakalım yarın, şirinlik yaparsam belki üzmezler beni

ay cnm acayip kötü oluyor yaa. bu ne böyle? acile falan gitsem mi acaba? 2 3 gündür var ve oturdugum yerden kalkınca oluyor. sadece sag kasıgımda . bende penguen gibi yürüyom ayagımı sürüye sürüye.

eger cok zorluyorsa doktora görünmende fayda var canım,enfeksiyondanda kasıklarına agrı giriyor çünkü. eger bacagına yayılmıyorsa enfeksiyon olabilir. ihmal etme,gidebilirsen şimdi git görün,dayanabilirsen eger gündüz muayenesinde daha ayrıntılı incelerler.

O kadar inmiş mi ya keşke fıtık olmasaydı ne güzel doğururdun ama her işte bi hayırdır vardır senin için iyisi buymuş,Bkarsın benımde sezeryan olur belli olmuyor bu işler Allah hangisi hayırlısı ise onu versin. Aslında sezeryanda mıs gibi hemen al kucağına o catı koltuğuna otururken bbıle off diyorum normal yapmasam mı. canım bana da güven verdi hastane bıde doktor, memorial daki bıraz sezeryancıydı bu doktor hiç sezeryandan bahsetmedi daha, bide memorıal de fıyatlar hıc guven vermedı bana zaten pahalı bide onun ustune ne koparırsak kar gıbı dusunuyor adamlar. Bekliyorum canım hastaneden haberler bence memnun kalıcaz

mervecim demek büyük gün yarın ne mutlu sana... artık yavrunla ilgilenirsin bol bol. inş çççoookkk kolay bir doğumun olur .topiğimizi de bilgilelendir canım
geceleri uyumuyırsun sen. ama bugün uyuman lazımki yarına güçlü kuvvetli olasın..
en yakın zamanda da fotoları bekliyoruz
doğum hikayeni de yazmayı untma tatlım

Kağan Kocatepenin epidural sezeryan ameliyatını izledim ama korkunç diilde kan yoktu yani:)Bişicik olmazz bak Işıl aldı Aden'i kucağına Ayşen aldı Ozan'ı ohhh kurtuldular biz de alıcaz inşallah.

valla inmiş sıpa teyzesi hiçç bozuntuya vermedi bide doktorum tam bir normalci zaten,çatıya baktı yalvarcak neredeyse gel normal yapalım dye. ee dedm hani kordon hani fıtık,olsun dyo kordona ragmen bukdr inmesi bile mucize,ama risk var mı hala diyorum evet diyo. ben kızımı nasıl riske atım ki. mecbur sezeryan dedim. inşallah normal olur hayatım senin bolca dua et,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. en güzeli normal ama,hemen düzeliyorsun. ben yarın ilk izlenimlerimi iletirim sizee, cıkıncada asıl yorumlarımı yaparım bakalım hemşireler nasıl

Prenses telden bağlnyrm alıntı etmk kabus bende bı karın var boğazıma parmak salsam kusarak çıkarırım cocgu okadar yukarda) benimkide inmsti bı miktar şimdi nden bukdr çıktı anlamiyorumki;(

canımmm güzel dileklerin için teşekkür ediyorum büyük gün geldi çattı şikayet ettim ettim ama smdide tırsıyorum. kuzum bi dogsun uzunn uzun anlatıcam size, inşallah ben devam ederim topige takılmaya, hiç uzaklasasım yok çünküüü.

hemşireler umarım iyidir çok önmeli sonuçta artık orda bıze her turlu yardımı onlar yapıcak. Ama nedense bana iyi geliyor içime oyle doğdu araştırdığım kadarı ile de şifa doğum konusunde hemsire ve doktorlarıyla nam yapmış bi hastaneymış. sende zaten iyi olduğunu söylemiştin. Bende inanaıyorum süper gecicek senın herseyin cıkınca bıze bebeşinin mis kokusunu anlatıcaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…