- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.161
canlarımm bizde kızımla gidelim barii, çantamıza göz atalım, telefonları fotograf makinesini şarj edelimm vs.. inşallah gözüme uyku girerr, erkende degilki sezeryan taaa 4 tee. hadi bakalımm öpüyoruz sizi teyzeleri,Allahın izni ile göbüşümden son kezz öpücükler sizeedualarınızı eksik etmeyin nolurrrrr. seviyoruz siziii
kızlar normal doğum yapan ve yapacak olanlar hurmayı duyduk arastırdık aldık yemeğe basladık birde karanfil yağı kolay doğum için faydalıymış almıştım aktardan daha önce diş ağrısına iyi geliyor mikrop öldürücü ve isale iyi geliyormuş diye almştımn bilgisi olan varmı kullanan oldumu ? şöyle okumuştum doğuma yakın zamanda baslanacakmış bir fincan suya 2-3 damlatılıp içilecekmiş her gün 1 kez doğrumu bu bilgi?
witty merhaba ;
ben seninde nişanının geldiğini hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum?
selam, hayır malesef nişanım gelmedi hatta 40+5 oldum ama hiç doğumla ilgili belirti yok =)
selam
Herkese gecenin bu saatinde yazıyorum 2saattir uyku yok..midem bulanıyo kusuyorum filan ablamla annem korkuttlar zehirlenme filan diye bende dün öğlen hareketlerini hissetmiştim ondan biraz korktum ama elimle biraz sarstım vurdum filan azcık hareket edince oh dedim yattım ama uyku kalmadı geçmişi okudum telefondan alıntığ yapamadım tek tek herkese tesekkurlerimi sunuyorum
Yarın sabah gidicem ama ne aşağı inmiş ne de sancı filan hiç bişe yok suni vercem dedi ama çok korkuyorum sonu sezeryan gibi gözüküyo biraz iri gözüküyo dedi herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısı olsun insallah açılma olur Allah'ım ne olur yâawf....
Sağlıcakla lakin Allah'a emanet olun
canlarımm bizde kızımla gidelim barii, çantamıza göz atalım, telefonları fotograf makinesini şarj edelimm vs.. inşallah gözüme uyku girerr, erkende degilki sezeryan taaa 4 tee. hadi bakalımm öpüyoruz sizi teyzeleri,Allahın izni ile göbüşümden son kezz öpücükler sizeedualarınızı eksik etmeyin nolurrrrr. seviyoruz siziii
Rabbim yardımcın olsun mervecim, dedin dedin sonunda doğuruyorsungeldim ben de 9 aylık keyifli yolculuğumun sonuna..oldukça stresli zamanlarda geçidim..çok keyifli anlar da yaşadım..hemen hemen hepsinde yanımda sizler vardınız..iyi ki de vardınız..bilmediğim konular hakkında çok şey öğrendim sizlerden..hem en yakınların bile bazen çok bilmişlikle anlattıkları şeyleri,sizden içtenlikle öğrenmiş oldum..bu konuda ben de bilgi sahibiyim diyebildim sayenizde..tabi en önemlisi kızım için gerekli ne varsa öğrenmek için ilk adımı attım bu foruma katılarak..hepinize çok teşekkür ediyorum..
yarın inşallah sabah 6 buçukta hastahanede olucaz..muhtemelen 7 gibi de anestezi başlayacak..hepinizden dua bekliyorum..kızımı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım..korkudan ziyade şuan stres ve algılayamama sorunu yaşıyorum:)eşim de çok gergin..üzülüyorum keyfe odaklanamayıp stres yaşıyoruz diye..ama bakalım inşallah herşey kucağımıza gelmesiyle son bulacaktır..
nişan mıı, o da neAY hadi inş ağzından bal damlıyor:) inş sağlıkla alırız gelirler. Sende yarın mis kokulunu alırsın kucağına ohh ne güzel mutluluk, Bu hastaneyi de cok sevdim canım senin sayende. doktor işte acılma varmı dıye baktı 2 haftadır bakıyordu ama bu sefer nişan gelince bastırdı baya cok canım yandı bu sefer
maşallah cnmkızlar bendende bi haber ancak yazabiliyorum salı günü öğlen 1 buçukta miniğim arasım ailemize katıldı.epidural normal doğum yaptım sancı süresi biraz sıkıntılı oldu ama ameliyathaneye girmem ve miniğimi kucağıma almam maksimum 15 dakika sürdü sonrasında oğluşumla beraber odamıza gelldik. miniğim 2890 g ve 48cm doğdu.görseniz minicik kıyamıyorum yavruma.hakkaten annelik farklı bi duygu gariptir herşeye ağlayasım geliyo bebişime dokununca içim gidiyo ten teması çok farklıama bzizmde sıkıntımız var benim sağ göğsümün ucu yok sol tarafta yara oldu ve bugün memeler sütten tavan yaptı acile gittik sağdılar ve daha çok yara yaptılar şimdi sabaha kadar sağmak yok ve göğüslerim tekrar şişmeye başladı ne yapmam gerektiği konusunda nolur yardım edin herşey süper ama bu durum beni strese soktu
niye açılma olmazmış, doktor da ne enteresan:) kimi haftlarca bekler 1 cm açılmaz. kiminin 2 saatte 1 cm açılır, belli olmazki... iyi düşün iyi olsunArkadaslar merhaba ben dünden beri adet sancısı gibi bır sancı cekıyorum. sabah lavaboya gittim koyu pembe bi akıntı geldi hemen doktoru aradım gittik eşimle nişanı attın dedi doktor:)
ama açılma falan yok 5-6 gunde olmaz dedi offff
bende de o kemikten mi bahsetti bilmiyorum ama,parmağım kemiğine ulaşmadı dedi, bir kemikten söz etti, yukarıda sanırım, o engel olmazsa doğurursun inşallah dedi. önemli bir kemik zannımcamerhaba kızlar.
dr kontrolünden geldim. 39+3 olduk ama tık yok.bebegim 3500 civarı gozukuyor. bugun çatı muayenesi oldum hiç açılma yok dedi. üstteki kemıgınde biraz asagıda dedi. nolcak dedik p.tesiye kadar bekleyelim dedi. o zaman da olmazsa acılma düşünürüz. ama suni sancı da versek acılmaz bu durumda dıyor.o kemık doguma engel mı dıye sordum. acılman basladıgında dogum anında belli olcak dedi. biraz içim buruldu kızlar. umarım acılmam olur ve kemıklerımde biraz acılır bebegim cıkar. yanı bu kadar beklemişken zorda kalıp son anda sezeryana alınmak istemıyorum.( eşim rahat ol ,acılır, nasıl uygun olacaksa fln dıyor da ben korkuyorum.
catı muayenesi cok acılı degil bu arada. kendımı hiç kasmadım ama dr epey bır parmaklarını elını soktu. zorlandı fln ama canım yanmadı sıkmayın kendınızı kızlar hiç acımıyor.
çatı muyanesine bu turden yorum alanınız olldu mu ?
doktor tekrar kontrol yaptı dün, herşey yolunda dedi maşallah kızlar.. açılmam 2,5-3 cm olmuş..geçen haftalarda 1cm di. pazartesiye gel dedi. bebek hiç kanala inmemiş, kesesi elime geliyor ittirdikçe yukarı doğru bıngıl bıngıl çıkıyor dedimerhaba kızlar...bügün muayenemiz vardır..2,5-3 cm açılmam varmış..hurma yemeye,yürüyüşe devam yani.kızım evde kastırıyo,sancı odasına girince sakinleşiyo cadı yaa..dr biraz daha bekleyelim,az daha açılmam olsun öyle yatırcam seni dedi. pazartesiye verdi randevuyu.bakalım o zamanı bekler mi,gelir mi kızım... şimdi bakalım doğuranımız var mıymış,kim ne yapmış
Öncelikle bugün doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum...Rabbim güzel bir doğum nasip etsin,evladınızı size sizi evladınıza sağselim bağışlasın inşallah...
Ben Nisan annesi olacağım İnşallah,tecrübenize dayanarak bir konuda yardım istiyorum...Aslında ben avent süt pompası alacaktım ama annem dün bebedorun almış...kullanan var mı memnun mu...
umarım memnun kalır ve avent almak zorunda kalmazsın, ben 2 marka kullandıktan sonra avent aldım ve ayrılmaz parçam çok çok çok memnunum, medela ve ameda kullandım ameda profesyoneldi üstelik hastane tipi
günaydın kızlaaaarr, dün erkenden eşim anneme bıraktığı için beni,ordan da hastaneye beraber gidecektik çünkü, hiç okumayamadım, geçmişi ancak okuyabildim...
okudukça bu yorumları gülüyorum, çünkü al benden de o kadar. 40 haftayı devirdim bgn, tık yok.
Rabbim yardımcın olsun mervecim, dedin dedin sonunda doğuruyorsunAllah ikinizi de sağlıklı kurtarsın. mis kokuluna kavuşunca herşeyi unutacaksın ne güzel. inşallah çok kolay bir doğum olur deryacım, en kıdemlimiz sendin, hadi bakalım, gün geldi çattı, sağlıkla sıhhatle inşallah. life 84, dualarımız hepinizle.. en güzel haberlerle bekliyoruz hepinizi
nişan mıı, o da nebiz oğlumla anlaşamadık daha , söz bile kestiremedik hadi gözün aydın diyim sana. gelicekler en hayırlı zamanda, inanıyorum, stres yapmayalım bekleyelim:) bakarsın birden sancıyla geliverir bizim ufaklıklar
maşallah cnmAllah analı babalı büyütsün. nazarlardan saklasın
niye açılma olmazmış, doktor da ne enteresan:) kimi haftlarca bekler 1 cm açılmaz. kiminin 2 saatte 1 cm açılır, belli olmazki... iyi düşün iyi olsun
bende de o kemikten mi bahsetti bilmiyorum ama,parmağım kemiğine ulaşmadı dedi, bir kemikten söz etti, yukarıda sanırım, o engel olmazsa doğurursun inşallah dedi. önemli bir kemik zannımcakiminin üstte olması zarar kiminin altta. nasıl bir ulviyet kemikse artık
doktor tekrar kontrol yaptı dün, herşey yolunda dedi maşallah kızlar.. açılmam 2,5-3 cm olmuş..geçen haftalarda 1cm di. pazartesiye gel dedi. bebek hiç kanala inmemiş, kesesi elime geliyor ittirdikçe yukarı doğru bıngıl bıngıl çıkıyor dedigüldük eşimle. çatım ve kaslarım çok müsaitmiş,yalnız bi kemik varmış, ona ulaşamamış parmağıyla, engel çıkarmazsa rahat doğurursun dedi.. bgn ya da yarın doğurursun bence dedi. aha da dün geçti bgn bakıcazz.. nerdeeee. deryacım senin gibi olcaz heralde
selam, hayır malesef nişanım gelmedi hatta 40+5 oldum ama hiç doğumla ilgili belirti yok =)
eger cok zorluyorsa doktora görünmende fayda var canım,enfeksiyondanda kasıklarına agrı giriyor çünkü. eger bacagına yayılmıyorsa enfeksiyon olabilir. ihmal etme,gidebilirsen şimdi git görün,dayanabilirsen eger gündüz muayenesinde daha ayrıntılı incelerler.
canım kolay gelsin, ben çatı muayenesini salı oldum, burda anlatıldığı,abartıldığı gibi değil, gayet kolaydı, ben hiç bişi hissetmedimGünaydın kızlar,nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlar varsa gözleri aydın Allah bağışlasın.Geçmişi okuyamıyorum bugünlerde
Ben de hala bi belirti yok yarın kontrole gidicem çatı muayeneside yapılcak yarın bakalım bizim oğlan ne durumda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?