2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarımm bizde kızımla gidelim barii, çantamıza göz atalım, telefonları fotograf makinesini şarj edelimm vs.. inşallah gözüme uyku girerr, erkende degilki sezeryan taaa 4 tee. hadi bakalımm öpüyoruz sizi teyzeleri,Allahın izni ile göbüşümden son kezz öpücükler sizee dualarınızı eksik etmeyin nolurrrrr. seviyoruz siziii

kızlar normal doğum yapan ve yapacak olanlar hurmayı duyduk arastırdık aldık yemeğe basladık birde karanfil yağı kolay doğum için faydalıymış almıştım aktardan daha önce diş ağrısına iyi geliyor mikrop öldürücü ve isale iyi geliyormuş diye almştımn bilgisi olan varmı kullanan oldumu ? şöyle okumuştum doğuma yakın zamanda baslanacakmış bir fincan suya 2-3 damlatılıp içilecekmiş her gün 1 kez doğrumu bu bilgi?

dualarımız seninle

ben hiç duymadım ama hurmaya başlıcam inş hızlandırır

selam
Herkese gecenin bu saatinde yazıyorum 2saattir uyku yok.. midem bulanıyo kusuyorum filan ablamla annem korkuttlar zehirlenme filan diye bende dün öğlen hareketlerini hissetmiştim ondan biraz korktum ama elimle biraz sarstım vurdum filan azcık hareket edince oh dedim yattım ama uyku kalmadı geçmişi okudum telefondan alıntığ yapamadım tek tek herkese tesekkurlerimi sunuyorum

Yarın sabah gidicem ama ne aşağı inmiş ne de sancı filan hiç bişe yok suni vercem dedi ama çok korkuyorum sonu sezeryan gibi gözüküyo biraz iri gözüküyo dedi herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısı olsun insallah açılma olur Allah'ım ne olur yâawf....
Sağlıcakla lakin Allah'a emanet olun

Öncelikle bugün doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum...Rabbim güzel bir doğum nasip etsin,evladınızı size sizi evladınıza sağselim bağışlasın inşallah...
Ben Nisan annesi olacağım İnşallah,tecrübenize dayanarak bir konuda yardım istiyorum...Aslında ben avent süt pompası alacaktım ama annem dün bebedorun almış...kullanan var mı memnun mu...

günaydın kızlaaaarr, dün erkenden eşim anneme bıraktığı için beni,ordan da hastaneye beraber gidecektik çünkü, hiç okumayamadım, geçmişi ancak okuyabildim...

selam, hayır malesef nişanım gelmedi hatta 40+5 oldum ama hiç doğumla ilgili belirti yok =)
okudukça bu yorumları gülüyorum, çünkü al benden de o kadar. 40 haftayı devirdim bgn, tık yok.

Rabbim yardımcın olsun mervecim, dedin dedin sonunda doğuruyorsunAllah ikinizi de sağlıklı kurtarsın. mis kokuluna kavuşunca herşeyi unutacaksın ne güzel. inşallah çok kolay bir doğum olurderyacım, en kıdemlimiz sendin, hadi bakalım, gün geldi çattı, sağlıkla sıhhatle inşallah. life 84, dualarımız hepinizle.. en güzel haberlerle bekliyoruz hepinizi

nişan mıı, o da ne biz oğlumla anlaşamadık daha , söz bile kestiremedik hadi gözün aydın diyim sana. gelicekler en hayırlı zamanda, inanıyorum, stres yapmayalım bekleyelim:) bakarsın birden sancıyla geliverir bizim ufaklıklar
maşallah cnmAllah analı babalı büyütsün. nazarlardan saklasın

niye açılma olmazmış, doktor da ne enteresan:) kimi haftlarca bekler 1 cm açılmaz. kiminin 2 saatte 1 cm açılır, belli olmazki... iyi düşün iyi olsun

bende de o kemikten mi bahsetti bilmiyorum ama,parmağım kemiğine ulaşmadı dedi, bir kemikten söz etti, yukarıda sanırım, o engel olmazsa doğurursun inşallah dedi. önemli bir kemik zannımcakiminin üstte olması zarar kiminin altta. nasıl bir ulviyet kemikse artık
doktor tekrar kontrol yaptı dün, herşey yolunda dedi maşallah kızlar.. açılmam 2,5-3 cm olmuş..geçen haftalarda 1cm di. pazartesiye gel dedi. bebek hiç kanala inmemiş, kesesi elime geliyor ittirdikçe yukarı doğru bıngıl bıngıl çıkıyor dedi güldük eşimle. çatım ve kaslarım çok müsaitmiş,yalnız bi kemik varmış, ona ulaşamamış parmağıyla, engel çıkarmazsa rahat doğurursun dedi.. bgn ya da yarın doğurursun bence dedi. aha da dün geçti bgn bakıcazz.. nerdeeee. deryacım senin gibi olcaz heralde

umarım memnun kalır ve avent almak zorunda kalmazsın, ben 2 marka kullandıktan sonra avent aldım ve ayrılmaz parçam çok çok çok memnunum, medela ve ameda kullandım ameda profesyoneldi üstelik hastane tipi

Ela'nın Uydusu ECE: Bebeklere Fısıldayan : Uykulu Bir Yenidoğanı Beslemek

Bebeklere Fısıldayan : Uykulu Bir Yenidoğanı Beslemek
Uykulu bir bebek, bebeğini tam doyurmak isteyen bir anne için çok yorucu bir durumdur. Ela ilk doğduğunda, ben henüz kitaptan haberdar değilken, memede uyuya kaldığında uyuması için bırakıyordum. Sonra kitabı okumaya başladıkça ve memede uyumasına izin vermemeye başlayınca tam olarak doyduğu için daha uzun uyumaya başladı. Tracy Hogg, Bebeklere Fısıldayan kitabında beslemek için bebeği ayakta tutmakla ilgili bazı fikirler listelemiş.

İşte burdalar (99. sayfada)
Alnının üstünde yuvarlak hareketle ovmak için baş parmağınızı kullanın.
Sırtını veya kollarının altını ovun.
Parmaklarınızı omurgasında gezdirin.
Eğer hiçbiri işe yaramazsa bebeği 30 dk bırakın sonra tekrar deneyin (Hogg'un önerdiği gibi)
Hogg; ıslak bir bez veya ayak gıdıklama kullanmayın diyor. Söylemem gerekir ki ayak gıdıklamak Elada işe yarıyordu.

Bebeklere Fısıldayan Kadın kitabında, Hogg 6 haftalık olduktan sonra beslenirken daha az uykuya dalmaya eğilimlidir (sayfa 30). Bu hiç olmaz anlamına gelmiyor; bazıları uyuyor bazıları gerçekten uyumuyor. Fakat bu size belirgin bir fikir verir. Uğraşmalısınız. Ela bebekken 4 hafalıktan sonra ciddi bir gelişme farketmiştim.

Günaydın herkese
Az uyuduk hwrzaman ki gibi. Sabah kocişi uyandirabilseydik dışarıda kahvaltıya gidecektik
Bugun tatil de burada. Horul horul uyuyor içerde
Haftaya eğer dogum olursa uzun bir süre gidemeyecez eminim
Bir tembellik var ya bugun üzerimde hadi hayırlısı
Ablam uzun zamandır sen 37+5 de doğuracan bak diiyordu bakalım gorecez dogurcam mı bugun
Eğer doğumum bugun olursa sok olurum herhalde
Hiç de sancım olmadı gece de sabah da.
Hadi hayirlisi

Valla biz de oğlumuzun nişanını bozduk ama bı numara yok hala. Eskişehire bıle gidebılırmısım düşün. Ay inş bizim acılmalar 1 saat içinde olanlardan olur :26:

Biz geldik kuzumlaaaaaaaaaaa
Bizimki olmuş 3700 ,6 günde maşallah 300 gram almış e durum böyle olunca geriye de 10 gün kalınca doktorumuz sezeryan dedi.Nabzımın da yüksek oluşu etkili tabiki kararında.Ikınırken nabzın yükselirse panik yaparız dedi karar bana kalmadığı için çok sevindim.Haftaya salı ayın 20 sinde 11 de sezeryana gidiyoruz bakalım:)Epiduraldan korkabilirim dedim korkarsan uyuturz ayrıca ameliyathane çok eğlenceli dedi bakalım görücez Dualarınızı bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza:)

Günaydın kızlar,nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlar varsa gözleri aydın Allah bağışlasın.Geçmişi okuyamıyorum bugünlerde
Ben de hala bi belirti yok yarın kontrole gidicem çatı muayeneside yapılcak yarın bakalım bizim oğlan ne durumda:)

cnm Allah yardımcın olsun.. sağlıcakla al kucagına bebeğini.
haftada bi gidiyom zaten şiddetlenirse acile giderim de şimdiiyiyim. geceleri vuruyor..

Herkese selam ;Hayırlı Cumalar;

Bizde bugün kontrole gittik, nstye bağlandık, herzaman otuzun üzerine çıkmayan sancılar, bugün 30 ile 50 arasındaydı, yavaş yavaş sancılar başlıyor sanırım, ama ben hissetmiyorum, o ayrı bir konu inşaAllah acı eşiğim yüksektirde rahat doğum yaparım

canım kolay gelsin, ben çatı muayenesini salı oldum, burda anlatıldığı,abartıldığı gibi değil, gayet kolaydı, ben hiç bişi hissetmedim bendede benim hissedeceğim tarzda bir belirti yok, doktorumda zaten bebeğin gününü bekleyeceğini söyledi, hayırlısı inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…