2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hadi gözün aydın senin de doğum tarihin belli oldu,maşallah kilosuda iyiBen de yarın gidicem bakalım ne durumda.Çatı muayenaside yapılcak nst falan yarın yoğun bigün:)

Bakalım yarın bende atlatıyım şu muayeneyi:)Artık gelsinler canım 40.haftaya girdik.Bizimkide son güne kadar bekliycek gibi sağlıkla alalım inş.kucağımıza bebeklerimizi:)

Canım hadi gözün aydın senin de doğum tarihin belli oldu,maşallah kilosuda iyiBen de yarın gidicem bakalım ne durumda.Çatı muayenaside yapılcak nst falan yarın yoğun bigün:)

canim hadi güzel haberlerle gel . umarım herşey yolundadır.

prensesim günün belli olmuş hadi hayırlısı . bebisinin maşallahi var.

Selam kizlar bebisim ve ben dun hastaneden ciktik, evdeyiz uyuyor simdi. Sezaryen cok zor biseymis, mecbur olmadan asla yaptirmayin, benim dogum basladi ama iki kordondan dolayu sezaryen oldu, normal imkansiz dediler. Yemek yedigim icin d genel olmadi, epidural oldu. Dogum ani cok kolaydi, sonrasi cok zor. Baskasina muhtac olmak kotu, sac bas dusunuyordum yataktan zor kalktim:$ bir de. Ben de epiduralin yan etkisi oldu, basim boynum cok agriyor..
Sut olayina gelirsek zorlarsaniz sezaryenden sonra da sut geliyor ilk basta cok az ama zamanla cogaliyor onu dert etmeyin. Bebisi gorunce hersey unutuluyor, klasik ama oyle, cok guzel bir duygu, darisi basiniza:)

Gözün aydın canım ALLAH bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah.. Tez zamanda toparlarsın annesıı sıkma canını daha klasık bısey soyleyeyım zamanla gecıo hersey:) Darısı bızım basımızaaaaaaa:))

Kızlar pekı bunu duydunzmu :)))) dun bı kadın bana soyle dedı Kullanılmıs bı sabunu alıomusuz sonra onu koynumzdn asayaa atıp bu sabun nasıl boyle kayıp cıkıosa cocugumda oyle rahat cıksın dıomusz 3 kez:))) Telkınlerı tam olark hatrlamıorum ama bu manaya gelen sekılde dıleklerde bulnmak gerek:)) Neyseee sonra dedı ben hep yapardım hep dogumlarım cok kolay gectı sakın ıhmal etme:)) AMa sımdı aklıma geldı bunu normal zamndamı etcz yoksa sancı gelncemı onu sormayı aklm kesmedı ama dıorum sancı anında olsa belırtırdı dıye dusunuorum:)) Bır cok batıl ınanc var adam batıl dıo ama okdr caresız hıssedıokı acabamıı dıyıp denemktn kendını alamıo:)))

Canım allah bağışlasın,sağlıkla büyüsün inş.

İlk defa duydum canım böyle bişeyi,ben pek inanmam böyle şeylere ama denemek istersen sancıyı beklemene gerek yok bence zaten şurda ne kadar kaldı hem belki o zaman aklına gelmez böyle bişeyi denemek...

İlk defa duydum canım böyle bişeyi,ben pek inanmam böyle şeylere ama denemek istersen sancıyı beklemene gerek yok bence zaten şurda ne kadar kaldı hem belki o zaman aklına gelmez böyle bişeyi denemek...

Bende ınanmam hatta kadın derken benı aldı bı gulmek ama baya eskı bıteyzemız bu yenı nesıl bı bağğyan degıl:))) AMa ıstee ınsan basına ne gelecgı bılmedıgı ıcınnn dıorummm kım ne derse bı umut ınanıo:))) Dun halamlar bendeydı bana harıka morl oldulr:))) Karnım ınmedı bu karın hıc martta dogacga benzemıoms:) Ztn karnımda kucukms onlara gore zamanımı yalns bılıomusum:))) SOnraaa heee dogunca vık vık etckmıs hıc uyuyamıckmısım:)) Dedım hep aynısını yapıosunzz gelıp benı delı edıosunz ahahaha saolsunlr ogluma bır suru sey yapmıslar battanıyeden donuna kadr oglmla cok mutlu olduk:))) SOnra gıderken moral verdıler ama belkı acılman vardır ılla asa ınmesı gerekmıo fln dedıler dedım hadı hadııııı suratımı dusurdunuz sımdı toparlamaya calısıosunz:))) benm kontrol pazrtesı sankı 2 asır var(

üzgünüm ama doğum habercisi değil canım:)öle olsaydı ben 7aylık doğururdum:)benımde daha yedı aylık hamleyken gelmeye başladı öle ara ara akıyo hafta bır falan.doktora gıttım normal dedı arada gelebılır dedı bende dedım nıye geldı daha cocuk yok:):)oda olabılır normal dedi:):)

Çok sevindim ya, maşallah ozanımıza, Allah analı babalı büyütsün.

Sen moralini bozma canım gelcekleri zamanı biliyo bebişlerimiz.Benimde hiç inmedi karnım bazen inmeyedebiliyomuş yani değişiyo sanırım bu durum.Ben de yarın dra gidicem belki açılma falan vardır:))Ağrı sancı olmayınca bişey anlamıyoruz bizde böyle bekliyoruz işte.Oğlun güzel günlerde kullansın canım cicilerini:)

selam doğuramayan hanımlar:) aslında hergün her dakika pc başında oturup bende sizleri okuyorum ama nedense üye irişi yapıp yazmak zoruma gidiyor.Öncelikle hepinize hayırlı cumalar olsun.Bol bol dua etmekten başka elden birşey gelmiyor bugünlerde,benimde doğumum 28 mart inşallah (normal bekliyoruz) Bu arada cuma gününü değerlendireyim dedim,topiktekli tüm anneler için 100 İnşirah,100 Ayetel kürsi okudum.İnşallah rabbim kabul ederde hepimiz kolay doğum yaparız.
bende çizelge yapayım son günleri sayayım bari:)

Sağol canım Allah kabul etsin.İnş.sağlıkla alırsın kucağına sende bebeğini...

Insallahhh yaaa okdr cok gergınımkıı sabaha karsı bıraz sancım oldu uyandım uyku arasında farketmedımmı gecsın dıyeee kocama sarıldım onu hatrlıorum ıcımden gecırıorum gece geceee neyın sancısı bu sankı hamıle degılım olamaz boyle bısey:))) Beklemk gercktn zormuss ınsanların boyle bekledıklerıne hıc dıkkat etmemıstm megerse en zoru beklemekms acaba nezmn demekmıs:))) Benmde ınsallah acılmam vardırr ıste ozamn martna cıkıcam hurma yemekten seker komasına gırcem:))))

Hosgeldın.. Tesekkur ederız sanada hayırlı cumalar ALLAH kabul etsın Senıde bır avazda kurtarsın ınsallahhh bızde normal dogumu bekleyenler kaldık burda bakalım nasıbımzde ne var:))

Ben gıdıorum anama kahve ıcecegızzzz:))) Hepınıze tekrar hayırlı cumalar ALLAH dualarımızı kabul eylesın.. Dogum yapan arkadslarımıza kolaylıklar versın ınsallah.. Optuk sızı oglumlaaa merveden haber alıncası hemen sıze baglanırımm belkıde o kurtlu dayanamaz gelır haber verırr:))))

Afiyet olsun canım kahve keyfi yap bakalım:)Ben de birazdan evime gidicem....

kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…