- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.181
Biz geldik kuzumlaaaaaaaaaaa
Bizimki olmuş 3700 ,6 günde maşallah 300 gram almış e durum böyle olunca geriye de 10 gün kalınca doktorumuz sezeryan dedi.Nabzımın da yüksek oluşu etkili tabiki kararında.Ikınırken nabzın yükselirse panik yaparız dedi karar bana kalmadığı için çok sevindim.Haftaya salı ayın 20 sinde 11 de sezeryana gidiyoruz bakalım:)Epiduraldan korkabilirim dedim korkarsan uyuturz ayrıca ameliyathane çok eğlenceli dedi bakalım görücezDualarınızı bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza:)
Herkese selam ;Hayırlı Cumalar;
Bizde bugün kontrole gittik, nstye bağlandık, herzaman otuzun üzerine çıkmayan sancılar, bugün 30 ile 50 arasındaydı, yavaş yavaş sancılar başlıyor sanırım, ama ben hissetmiyorum, o ayrı bir konuinşaAllah acı eşiğim yüksektirde rahat doğum yaparım
canım kolay gelsin, ben çatı muayenesini salı oldum, burda anlatıldığı,abartıldığı gibi değil, gayet kolaydı, ben hiç bişi hissetmedimbendede benim hissedeceğim tarzda bir belirti yok, doktorumda zaten bebeğin gününü bekleyeceğini söyledi, hayırlısı inşaAllah
Canım hadi gözün aydın senin de doğum tarihin belli oldu,maşallah kilosuda iyiBen de yarın gidicem bakalım ne durumda.Çatı muayenaside yapılcak nst falan yarın yoğun bigün:)
canim hadi güzel haberlerle gel . umarım herşey yolundadır.
prensesim günün belli olmuş hadi hayırlısı . bebisinin maşallahi var.
Selam kizlar bebisim ve ben dun hastaneden ciktik, evdeyiz uyuyor simdi. Sezaryen cok zor biseymis, mecbur olmadan asla yaptirmayin, benim dogum basladi ama iki kordondan dolayu sezaryen oldu, normal imkansiz dediler. Yemek yedigim icin d genel olmadi, epidural oldu. Dogum ani cok kolaydi, sonrasi cok zor. Baskasina muhtac olmak kotu, sac bas dusunuyordum yataktan zor kalktim:$ bir de. Ben de epiduralin yan etkisi oldu, basim boynum cok agriyor..
Sut olayina gelirsek zorlarsaniz sezaryenden sonra da sut geliyor ilk basta cok az ama zamanla cogaliyor onu dert etmeyin. Bebisi gorunce hersey unutuluyor, klasik ama oyle, cok guzel bir duygu, darisi basiniza:)
kızlar normal doğum yapan ve yapacak olanlar hurmayı duyduk arastırdık aldık yemeğe basladık birde karanfil yağı kolay doğum için faydalıymış almıştım aktardan daha önce diş ağrısına iyi geliyor mikrop öldürücü ve isale iyi geliyormuş diye almştımn bilgisi olan varmı kullanan oldumu ? şöyle okumuştum doğuma yakın zamanda baslanacakmış bir fincan suya 2-3 damlatılıp içilecekmiş her gün 1 kez doğrumu bu bilgi?
Selam kizlar bebisim ve ben dun hastaneden ciktik, evdeyiz uyuyor simdi. Sezaryen cok zor biseymis, mecbur olmadan asla yaptirmayin, benim dogum basladi ama iki kordondan dolayu sezaryen oldu, normal imkansiz dediler. Yemek yedigim icin d genel olmadi, epidural oldu. Dogum ani cok kolaydi, sonrasi cok zor. Baskasina muhtac olmak kotu, sac bas dusunuyordum yataktan zor kalktim:$ bir de. Ben de epiduralin yan etkisi oldu, basim boynum cok agriyor..
Sut olayina gelirsek zorlarsaniz sezaryenden sonra da sut geliyor ilk basta cok az ama zamanla cogaliyor onu dert etmeyin. Bebisi gorunce hersey unutuluyor, klasik ama oyle, cok guzel bir duygu, darisi basiniza:)
Kızlar pekı bunu duydunzmu :)))) dun bı kadın bana soyle dedı Kullanılmıs bı sabunu alıomusuz sonra onu koynumzdn asayaa atıp bu sabun nasıl boyle kayıp cıkıosa cocugumda oyle rahat cıksın dıomusz 3 kez:))) Telkınlerı tam olark hatrlamıorum ama bu manaya gelen sekılde dıleklerde bulnmak gerek:)) Neyseee sonra dedı ben hep yapardım hep dogumlarım cok kolay gectı sakın ıhmal etme:)) AMa sımdı aklıma geldı bunu normal zamndamı etcz yoksa sancı gelncemı onu sormayı aklm kesmedı ama dıorum sancı anında olsa belırtırdı dıye dusunuorum:)) Bır cok batıl ınanc var adam batıl dıo ama okdr caresız hıssedıokı acabamıı dıyıp denemktn kendını alamıo:)))
İlk defa duydum canım böyle bişeyi,ben pek inanmam böyle şeylere ama denemek istersen sancıyı beklemene gerek yok bence zaten şurda ne kadar kaldı hem belki o zaman aklına gelmez böyle bişeyi denemek...
Arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bişey sorcam bugün göğsümü hafif sıktığımda süt geldiğini farkettim sizde de böyle bişey var mı?Acaba doğum habercisi olabilir mi yarın sezeryan günüm belli olacak bebeşim biraz tombiş ve ilk doğum olduğu için döktorum sezeryan yanlısı aslında ben normal istiyodum ama korkmaya başladım.Süt olayı beni düşündürüyodu ama bugün süt geldiğini farkettim böyle olan var mı
Yarım saat önce geldik kızlar hastaneden.Işıl Sevil ve ben ziyaret ettik Ayşen'i.Ozan bebek 4 kilo ve 50 cm doğmuş.Çok da şeker maşallah.Ayşen de iyiydi,epidural normal doğum yaptı.Darısı hepimizin başına,sağlıkla alalım inşallah.Benim de yarın sabah 8 de randevum var bakalım bizimki neler dicek.
Bende ınanmam hatta kadın derken benı aldı bı gulmek ama baya eskı bıteyzemız bu yenı nesıl bı bağğyan degıl:))) AMa ıstee ınsan basına ne gelecgı bılmedıgı ıcınnn dıorummm kım ne derse bı umut ınanıo:))) Dun halamlar bendeydı bana harıka morl oldulr:))) Karnım ınmedı bu karın hıc martta dogacga benzemıoms:) Ztn karnımda kucukms onlara gore zamanımı yalns bılıomusum:))) SOnraaa heee dogunca vık vık etckmıs hıc uyuyamıckmısım:)) Dedım hep aynısını yapıosunzz gelıp benı delı edıosunz ahahaha saolsunlr ogluma bır suru sey yapmıslar battanıyeden donuna kadr oglmla cok mutlu olduk:))) SOnra gıderken moral verdıler ama belkı acılman vardır ılla asa ınmesı gerekmıo fln dedıler dedım hadı hadııııı suratımı dusurdunuz sımdı toparlamaya calısıosunz:))) benm kontrol pazrtesı sankı 2 asır var(
selam doğuramayan hanımlar:) aslında hergün her dakika pc başında oturup bende sizleri okuyorum ama nedense üye irişi yapıp yazmak zoruma gidiyor.Öncelikle hepinize hayırlı cumalar olsun.Bol bol dua etmekten başka elden birşey gelmiyor bugünlerde,benimde doğumum 28 mart inşallah (normal bekliyoruz) Bu arada cuma gününü değerlendireyim dedim,topiktekli tüm anneler için 100 İnşirah,100 Ayetel kürsi okudum.İnşallah rabbim kabul ederde hepimiz kolay doğum yaparız.
bende çizelge yapayım son günleri sayayım bari:)
Sen moralini bozma canım gelcekleri zamanı biliyo bebişlerimiz.Benimde hiç inmedi karnım bazen inmeyedebiliyomuş yani değişiyo sanırım bu durum.Ben de yarın dra gidicem belki açılma falan vardır:))Ağrı sancı olmayınca bişey anlamıyoruz bizde böyle bekliyoruz işte.Oğlun güzel günlerde kullansın canım cicilerini:)
selam doğuramayan hanımlar:) aslında hergün her dakika pc başında oturup bende sizleri okuyorum ama nedense üye irişi yapıp yazmak zoruma gidiyor.Öncelikle hepinize hayırlı cumalar olsun.Bol bol dua etmekten başka elden birşey gelmiyor bugünlerde,benimde doğumum 28 mart inşallah (normal bekliyoruz) Bu arada cuma gününü değerlendireyim dedim,topiktekli tüm anneler için 100 İnşirah,100 Ayetel kürsi okudum.İnşallah rabbim kabul ederde hepimiz kolay doğum yaparız.
bende çizelge yapayım son günleri sayayım bari:)
Ben gıdıorum anama kahve ıcecegızzzz:))) Hepınıze tekrar hayırlı cumalar ALLAH dualarımızı kabul eylesın.. Dogum yapan arkadslarımıza kolaylıklar versın ınsallah.. Optuk sızı oglumlaaa merveden haber alıncası hemen sıze baglanırımm belkıde o kurtlu dayanamaz gelır haber verırr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?