2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sende bu kadar karamsar olma canım ya 14. haftadan sonra bişeyin kalmayacak inşallah o zaman normal hayatına dönersin inşallah benimde moralim bozuluyor kilo aldığıma falan ama napalım artık o halimizlede güzeliz dicez bunalıma girmicez

anammm hangi hastaneye gidiyon bana cd falan vermiyolar ?

artıkk bebeşimizin ağlama sesiyle bütün mahalle coşarız geceleri

amaninnnn bide o kısmı var işin allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin de bi kolayını buucas inşallah

sen nerede oturuyorsun ona göre bilgi verelim???

çok sevindim avci82,
senin için içimden geçen hep ikizdi canım.Allah tamamına erdirsin.

benide ekleyin 2 mart

canım doktorum herhangi değişik bişey yapmana gerek yok dedi bundan önce kontrole nasıl gidiyorsan öle yani aç diye bişey yok bende 20 ağustosta yaptırıcam sanırım en erken benim yapılacak

kızlar nasılınızzz bız ıyıyız sukur aksama ıftara davetlıyız hazırlanıyorum :)) doktorumla konustum ıkılı test ıcın haftaya beklıyıo bebegımı gorucem :))) ınsalalghhh

avcı82 canım hayırlı olsun neden ılk gıttıgınde gozukmemıskı

kayınvalidem kanaryada ona yakınsın işyerim daha yakın ama ev uzak kalıyor...nasıl sıra falan bekliyomusun ?

canım geçmiş olsun kayısı hoşafı yap içinede üzüm at sora bi kabuk tarçın bi kaç tane karanfil onu iç bakim bii bak nası şifaaa çokta lezizzzzz artık benim kolam bu hoşaf kaykolaaa:))) bende doktorumdan memnundumm ama dediğin gibi kalabalık ve bekliodum tecrübeli anneler bana şimdi beklersin ama sora çok zorlanırsın son aylarda. tenha bi yer bul o yüzden büyük bi hastane seçtim hem büyük hem çok konforlu doktorda fena dill bi kez gördüm ama bi aksilik çıkmazsa buna devam edicem hiç beklemiorum hatta onlar beni beklemişşşş:)))

kayınvalidem kanaryada ona yakınsın işyerim daha yakın ama ev uzak kalıyor...nasıl sıra falan bekliyomusun ?

hiç beklemiyorum vaktinde gidip doktoruma kontrol oluyorum ve tahlillerimi yaptırdıgımda 2 saatte sonuçlarını aldım ve işlerimi ogun hallettim ben çok memnunum biraz pahalı ama iiii...

kızlar ıkılı test ıcın ucret sordunuz mu benım hastanede 45 tl ye yapıyolar cok uygun geldı bana ogluma 5 sene once 90 tl ye yaptırmıstım

canım ben özel fuar hastanesıne gıdıyorum afyonun en buyuk ve en ıyı doktorlarının oldugu hastane doktorumdan cok memnunum test heryerde aynı yapılıyo farklı yapılması mumkun degıl bence sızın hastane abartmısss nerde 260 yuh yanı :)) arkadaslarımda hep aynı doktora gıdıyorlarr onlarda o fıyata yaptırmıs

kızlar merhaba,

aranıza bugün katıldım. biraz yazışmaları okudum. bende bir hamişim 8+1 benim lolipopum çok tatlı hafta sonu gördüm inanılmaz duygular içerisindeyim. sizlerle paylaşmak istedim. ve tabi ilk bebegim olduğu için biraz endişeliyim sizlerden bişeyler kaparım diye geldim. benide aranıza alınnnn hüfffeeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…