2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kadomerin muayene ücreti ne kadar biliyomusun.Birde orda 4D ultrasonla bakılıyormuş diye duydum doğrumu bilgin var mı?

amerdacım kadomerin muayene ücreti 150 tl. ben çok ama çok memnunum ordan.. çok ilgililer.. 4d ultrason var , normal ultrasonlardan çok daha güzel.. üstelik her gittiğimde cd veriyorlar.. :) özleyince açıp bakıyorum sen izmirde misin tatlımm ?? sen nereye gidiyosun?

Ömür tıp ve ilke tıp merkezi iki yere birden gidiyorum.Ama 4D ultrason olan bi yere gitmeyi çok istiyorum.Yarın bi arayayım kadomeri.İzmirin neresinden canım

selam mart ayının güzel anneleri ve bebişler i
ben pek sık giremiyorum umarım herşey yolundadır
bende bulantılar arttı çıkarmak çok zor oluyorr
bu arada 8artı4 günlüğüm 12.haftada ikili test için gideceğim
11. haftanın siçinde veya sonunda gitsem bi sorun olur mu
illaki 12. hafta şart mıı?
birde bende akıntı fazla olmaya başladı.normalde yumurtlama döneminde olurdu
şimdi hemen hergün oluyor fikirlerinizi yazar mısınız arkadaşlarr

bu arada ben eşimi askere yolladım çok zor oluyor onsuz
bebeğime zarar vereceğim diye korkuyorum ama elimde olmadan çok üzülüp ağlıyorummm sıkıntı ediyorum kendime
biraz kafam dağılsın diye de çalışmaya devam ediyorum eşim gelene kdar çalışırım inş
bende durumlar bu sizde nevar ne yok:)

Benim bulantılarımda baya can sıkıcı ama başka sıkıntım yok çok şükür öncelikle Allah kavuştursun ama kendini üzme bebişini düşün en önemli o şimdi eşin Allah izniye glecek bebeşine kendini ver hem zamanda çabuk geçer

bu arada beni karşılayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. burası gayet 5 çayı ortamı çok keyifli istanbul anadolu yakasındayım doktor tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar:13:

Merhaba bulantıların çabucak geçer inşallah benim ara ara oluyor aşırı sıkıntım yok midem kazınıyor sık sık yemem gerekiyor yemezsem bulanıyor sıkıntı verici de olsa sebebinin güzelliği katlanmaya fazlasıyla yeter. Ben ikili teste doktor ne zaman çağırırsa o zaman gideceğim 11. haftada bir randevum var bakalım ne diyecek. Bu rada akıntı normal sanırım bende de var kaşıntı yanma ve renginde bir gariplik olmadığı sürece normal bence.
Zor biliyorum ama kendini üzmemeye çalış bebiş için umarım kısa dönemdir eşinin askerliği. Eşine de bebeğine de sağlıkla kavuşursun inşallah. Her şey gönlünce olsun.

bu arada beni karşılayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. burası gayet 5 çayı ortamı çok keyifli istanbul anadolu yakasındayım doktor tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar:13:

Hoşgeldin arkadaşım umarım bu güzel süreci burada hep beraber sağlıkla tamamlarız.

kızalr çok şükür kistimin sıvıısı alttan enjeksiyonla alındı. kesme dikme yok yani.hafif narkoz verilmiş mecburen.. 5-10 dk sürmüş operayon.. bir gün müşade altında tutuldum.
herşey çok güzeldi.. hastane odam hemşireler drlar hepsi çok ilgili idiler...doktoruma ve hastaneme çok güveniyordum öle de oldu Rabbime şükürler olsun...

gerçi operasyondan sonra narkozun etksi ile sağa sola ingilizce konuşarak bağırmışım. hemşirelerin yakasına yapışmışım yattığım yerden..bebeğimi öldürdünz.. nerde bebeğim diyormuşum...eşim diyorki benimle bile ingilizce konuştun.. sonra bakmışlar ben epey bağırıp çağırıyorum sakinleştirici vermişler...eşim diyorki kendinden çok bebeğini düşünüyordun ameliyayattan sonra...anne olmak gerçekten bu olsa gerek diyor.. daha anne olmadan aslında anneliği hamile iken öğreniyoruz..
bu gerçkten çok güzel bir duygu..
1.5 saat sonra kendime gelmişim.dr um bebeğim ve benim iyi olduğumu söledi. ağrım da artık sağ tarafımda yok çok şükür ayağa kalkabiliyorum...

beni merak edip yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. unutmadınz hemen beni. tekrar aranızdayımm.. rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..

öpüyorum hepinizi...

Gecmis olsun. Bundan sonra hic stressiz dertsiz rahaat bir hamilelik gecirirsin insallah. Cok sevindim iyi haberlerine. Iyi dinlenmeler.

günaydın anneler nasılsınız ???

birkaç gündür giremedim işlerimin yogunluğundan dolayı herkes nasıllar bakalımm???

çok şükür canım herşey yolunda gitmiş ne güzell inş. bundan sonra böyle aksiliklerle karşılaşmaz bebişini ssağlıkla kucagına alırsınnn dikkat et kendine bol bol dinlen canım

Benimde başlarda kanamam olmuştu.Yatarak atlattım sanırım allahın izniyle. Benim de en son baya koyu renkli farklı bi lekelenme oldu, sonra bidaha gelmedi bişey çok şükür.Bence senin de oyle olmuştur, daha önce kanamış olan alan kendini attı. Umarım tekrar yaşamayız hiçbirimiz.

günaydın güzel mart anneleri
güzel sağlıklı bir gün olur işallah herkes için
limonlu kek güzel haberini alınca çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım artık bol bol dinlenmene bak
qamsecim aramıza hoşgeldin canım

ayyy çok geçmiş olsun cnım çok sevindim olduda bitti maşallahh
bu arada herkese günaydınlaaarrrr

çok geçmiş olsun canımmmm...

canım benim çok geçmiş olsun çok sevindim seni tekrar burda gördüğüme ama demiştim ben sana geleceksin yine limonlu limonlu konuşacağız diye.dün de seni sordum arkadaşlara haberi olan var mı diye.ayy çok mutlu oldum canım.allah sana da bebeğine de sağlık versin,tabi burdaki tüm anne ve bebişlere de bol sağlık diliyorum.öptüm hepinizi.bu arada hepinize kocaman GÜNAYDINNNNNN.....

Allah kavuştursun canımm,üzülüp ağlama sakın bebeğinide etkilemiş olursun,eşin de tez zamanda askerliğini yapıp gelir inşlhh,çalıştığın için günler daha hızlı geçer,,
akıntı bendede var canımm,sanırım bu normal...

canım tekrar geçmiş olsunnn,bu kadar hamişin duasını aldın bak operasyonunda güzel geçmişş maşallhhh,,,rabbim bir daha yaşatmasın inşlhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…