2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya pardon 130 demek istedim başka bişeyle karıştırdım afyonsa normal çünkü ist de herşeyi abartıyorlar

ordsa bir yanlışlık var okadar ucuz olmaz güvenilirliği tartışılr hangi hastane ben medicanada 260 a yaptırcam

canım medicana para tuzağı ya bende avcılar medicanaya gidiyordum. hiç beğenmedim. onlar kan tahlilinide 260 demişti. bu kanda mikrop varmı diye yapılan test. ama gittiğim hastanede 150 tl ye yaptırdım. medicana muayene olarak uygun gibi gösteriyo ama iş tahlile gelince iyi kazıklıyorlar milleti.

bide ikili test yaptırılınca kanda verilcekti ondan aç tok fark ediyormu bileniniz varmı?

tatlı annecik hoşgeldin burada herkese kapı açık yalnız tek şart var oda üzülmek çok daima pozitif olcaz bebişlerimizi üzmücez Allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi

Hoşgeldin hayırlı olsun...

ben doktoruma sordum farketmiyor

ben mecburen oraya gittim yanındaki hasteye gidiyordum hospitalyum dr harika ama hastane medicanaya devrolmuş bizde dr değiştirmedik oraya devam ettik Rabbim herkse mutlu sağlıklı doğum versin

Bence sen aşırı derecede şanslısın...
Nazar değmesin:)))

bugünde bitti kızlar çok şükür ve biz çok acıktık.
babamıza söledik balık yicez bu akşam
canlar sizde haftada en az iki kere balık yiyorsunuz değilmi? bana doktorum çok önemli demişti. mutlaka sizlerde yiyin bebeklerimiz için herşey. et balık pekmez bal yemeyen ben minicik varlığım için herşeyi yiyorum. o sağlıklı olsunda ben herşeye katlanırım yaparım yerim içerim...
öpüldünüz hepiniz kendinize ve minişlerinize iyi bakın

selamm sekerlerr :))
nasılsınız?? hemen sohbete dalayım.. ben de izmirdeyim.. ikili testi 35 tl ye yaptı kadomer!!!!! :))
bende şaşırdım doğrusu ucuzluğuna ama güvenilir yerrr die içim rahatt <:
[/CO:89:LOR]

selamm sekerlerr :))
nasılsınız?? hemen sohbete dalayım.. ben de izmirdeyim.. ikili testi 35 tl ye yaptı kadomer!!!!! :))
bende şaşırdım doğrusu ucuzluğuna ama güvenilir yerrr die içim rahatt <:
[/CO:89:LOR]

canım kadomerin muayene ücreti ne kadar biliyomusun.Birde orda 4D ultrasonla bakılıyormuş diye duydum doğrumu bilgin var mı?

merhabalar mart annleri...

Bizde dün doktorun yolunu tutanlardanız. Çok şükür yine bebeşimizin kalp atışını gördük Üstelik bu sefer göbekten baktığında görebildik. 10 gündür lekelenme sebebiyle yatıyordum. Kanama kesede görünüyormuş ama rengi plesantaya yaklaşmış iyi bu dedi. Ama yine de dikkatli olmalıymışım. 15 gün daha ilişki yasak. İyi güzel sevindik. Herşey şimdilik yolunda. Ama sabah bir şokla uyandım. Koyu kahverengi bir lekelenme. Korktum çünkü bu renk hiç olmamıştı ve bu kadar fazla. Kan testimde dün yapıldı. İdrarımda iltihap varmış.Sonucu beklemene gerek yok eşin gelsin göstersin dedi. Bir arkadaşım aldı. Ona; idrarında yanma olursa gelsin antibiyotik yazalım demiş. Yarın yeniden gitmeyi düşünüyorum. Hem lekelenmeyi sorucam hemde ilaç yazdırım diye düşündüm..

Geçen sormuştum sadece 1-2 kişi cevap yazmıştı. Sizinde böyle oluyormu yani lekelenme . Ne kadar sürermiş? Benim 27 mart allah nasip ederse doğum tarihi. Benden 4 hafta ileri olanlar var. Belki diyorum yaşayıp atlatan vardır. Ne zaman kurtulurum. Doktorum düşük oranın çok azaldı dedi. 3 aydan sonra yarı yarıya azalıcak dedi. Ama yine de lekelenmeyi gördükçe moralim bozuluyor.

2li test içinse 12 eylülde gel dedi doktorum.

Çok midem bulanmıyor. Geceleri bazen karışıyor. Ama daha çıkarmadım çok şükür. Annem sağ olsun yapıyor. Koku duymayınca daha bir yiyiyorum.Hazımsızlık içinde hap verdi. Birde multivitamin başlattı.

Benden böyle işte..

Herkese sevgiler...

anammm hangi hastaneye gidiyon bana cd falan vermiyolar ?

amaninnnn bide o kısmı var işin allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin de bi kolayını buucas inşallah

cnm ben bursada oturuyorum doktorum medical parkta ahmet yılmaz ama ben özel muaynanesine gidiyorum ve herseferinde cd veriyor resimlerini veriyor 3 boyutlu bakıyor...usg si cok kaliteli bebeğin kan akışı bile belli oluyo...ve sadece 100 tl veriyorum gerek görür ise bu ücret karşılığında 4 kez gidebiliyorum...dr cok memnunum

cnm cok geçmiş olsun benim tam bir hafta sürmüştü lekelenmem sürekli yatıcaksın ve kendine dikkat et ben tuvalete çıkarken bile ıkınmıyordum ....cok sancılar çektim kabızlık vs ama Allaha çok şükür atlattım...dilerim sende en kısa sürede atlatırsın cnm

ben 5. haftadan beri ara ara yaşıyorum maalesef. çok teşekkür ederim....

Benim doktorumda hastanede iyi ama anadolu yakasındayım o yüzden sanırım yardımcı olamıcam.

bende 26 ağustosta 2 li test yaptırıcam.

kızlar anadolu yakası hangi hastane ve dr ye gidiyorsunuzz

şu anda kaç haftalıksın cnm ilaçlarını tam 8 saatte bir iç mutlka ve ayaklarının altına yüksekçe bir yastık koy...dinlen hergün ben progestan kullanmıştım günde 3 kez:26:

8 haftalık olduk. sıkıldım artık yatmaktanda. koymaya çalışıyorum ama ayın 3den beri yatıyorum herseferinde yapamıyom. sanırım daha öncede sen demiştin. 8 saatte birde alıyorum. ama yok geçmedi malessef tam azaldı sarıya dönüyo diyorum hop yine gelmiş. sonuç alamamak sıkıntı gerçekten. birde adet zamanı olabilir falan yazıyordu bir sitede inşallah bu sefer koyu renk odur bir daha tekrar etmez. çünü bu diğer lekelenmelrime benzemiyodu.

bu arada ben de tekirdağda oturuyorum. burda bir doktora gidiyorum özel bi hastaneye..

merhabalarr bende7+5 haftalık hamileyim:)) cok sükür cok sıkıntım yokk..ama günler geçmiyor..bi an önce gecsin istiyorum su 3 ay.inşallah çabuk geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…