- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.501
canım ben özel fuar hastanesıne gıdıyorum afyonun en buyuk ve en ıyı doktorlarının oldugu hastane doktorumdan cok memnunum test heryerde aynı yapılıyo farklı yapılması mumkun degıl bence sızın hastane abartmısss nerde 260 yuh yanı :)) arkadaslarımda hep aynı doktora gıdıyorlarr onlarda o fıyata yaptırmıs
ordsa bir yanlışlık var okadar ucuz olmaz güvenilirliği tartışılr hangi hastane ben medicanada 260 a yaptırcam
kızlar merhaba,
aranıza bugün katıldım. biraz yazışmaları okudum. bende bir hamişim 8+1 benim lolipopum çok tatlı hafta sonu gördüm inanılmaz duygular içerisindeyim. sizlerle paylaşmak istedim. ve tabi ilk bebegim olduğu için biraz endişeliyim sizlerden bişeyler kaparım diye geldim. benide aranıza alınnnn hüfffeeeennnn
kızlar merhaba,
aranıza bugün katıldım. biraz yazışmaları okudum. bende bir hamişim 8+1 benim lolipopum çok tatlı hafta sonu gördüm inanılmaz duygular içerisindeyim. sizlerle paylaşmak istedim. ve tabi ilk bebegim olduğu için biraz endişeliyim sizlerden bişeyler kaparım diye geldim. benide aranıza alınnnn hüfffeeeennnn
canım medicana para tuzağı ya bende avcılar medicanaya gidiyordum. hiç beğenmedim. onlar kan tahlilinide 260 demişti. bu kanda mikrop varmı diye yapılan test. ama gittiğim hastanede 150 tl ye yaptırdım. medicana muayene olarak uygun gibi gösteriyo ama iş tahlile gelince iyi kazıklıyorlar milleti.
bide ikili test yaptırılınca kanda verilcekti ondan aç tok fark ediyormu bileniniz varmı?
Bende görümce yok sanırım buna sevinmeliyim şimdi şimdi anlıyorumEşim tek çocuk ve dünya tatlısı bi kayınvalidem var çokta genç olduğu için iyi anlaşıyoruz Önceden de düşkündü bana ama sağolsun bebişi öğrendiğinden buyana dahada bi düşkünleşti farklı şehirlerde yaşıyoruz iki günde bir sayesinde kargocular kapımda sürekli birşeyler alıp yolluyo geçen canım birşeyler istemişti yapamamıştım kokudan rahatsız olurum diye yapıp yollamış bana sağolsun Allah herkese böyle bir kayınvalide nasip eylesin
selamm sekerlerr :))
nasılsınız?? hemen sohbete dalayım.. ben de izmirdeyim.. ikili testi 35 tl ye yaptı kadomer!!!!! :))
bende şaşırdım doğrusu ucuzluğuna ama güvenilir yerrr die içim rahatt <:[/CO:89:LOR]
tatlı annecik hoşgeldin burada herkese kapı açık yalnız tek şart var oda üzülmek çok daima pozitif olcaz bebişlerimizi üzmücez Allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi
anammm hangi hastaneye gidiyon bana cd falan vermiyolar ?
amaninnnn bide o kısmı var işinallahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin de bi kolayını buucas inşallah
merhabalar mart annleri...
Bizde dün doktorun yolunu tutanlardanız. Çok şükür yine bebeşimizin kalp atışını gördükÜstelik bu sefer göbekten baktığında görebildik. 10 gündür lekelenme sebebiyle yatıyordum. Kanama kesede görünüyormuş ama rengi plesantaya yaklaşmış iyi bu dedi. Ama yine de dikkatli olmalıymışım. 15 gün daha ilişki yasak. İyi güzel sevindik. Herşey şimdilik yolunda. Ama sabah bir şokla uyandım. Koyu kahverengi bir lekelenme. Korktum çünkü bu renk hiç olmamıştı ve bu kadar fazla. Kan testimde dün yapıldı. İdrarımda iltihap varmış.Sonucu beklemene gerek yok eşin gelsin göstersin dedi. Bir arkadaşım aldı. Ona; idrarında yanma olursa gelsin antibiyotik yazalım demiş. Yarın yeniden gitmeyi düşünüyorum. Hem lekelenmeyi sorucam hemde ilaç yazdırım diye düşündüm..
Geçen sormuştum sadece 1-2 kişi cevap yazmıştı. Sizinde böyle oluyormu yani lekelenme . Ne kadar sürermiş? Benim 27 mart allah nasip ederse doğum tarihi. Benden 4 hafta ileri olanlar var. Belki diyorum yaşayıp atlatan vardır. Ne zaman kurtulurum. Doktorum düşük oranın çok azaldı dedi. 3 aydan sonra yarı yarıya azalıcak dedi. Ama yine de lekelenmeyi gördükçe moralim bozuluyor.
2li test içinse 12 eylülde gel dedi doktorum.
Çok midem bulanmıyor. Geceleri bazen karışıyor. Ama daha çıkarmadım çok şükür. Annem sağ olsun yapıyor. Koku duymayınca daha bir yiyiyorum.Hazımsızlık içinde hap verdi. Birde multivitamin başlattı.
Benden böyle işte..
Herkese sevgiler...
cnm cok geçmiş olsun benim tam bir hafta sürmüştü lekelenmem sürekli yatıcaksın ve kendine dikkat et ben tuvalete çıkarken bile ıkınmıyordum ....cok sancılar çektim kabızlık vs ama Allaha çok şükür atlattım...dilerim sende en kısa sürede atlatırsın cnm
ben 5. haftadan beri ara ara yaşıyorum maalesef. çok teşekkür ederim....
Benim doktorumda hastanede iyi ama anadolu yakasındayım o yüzden sanırım yardımcı olamıcam.
bende 26 ağustosta 2 li test yaptırıcam.
Aslında bu hafta sonu gitmem gerekiyordu kontrole, ama doktorum yıllık izinde olacak, başka bir doktora yönlendirebilirim seni ama vakit geçmiş olmaz, istersen beni bekle dedi o yüzden ikili testi ayın 27 sinde yaptıracağım.
Bu test benim içinde çok önemli, ben rahatsızlığım nedeniyle ilaç kullanıyorum. O yüzden biraz korkuyorum. Şu mübarek ayda tek duam sağlıklı olması ve sağlıkla kucağıma gelmesi bebeğimin.
Umarımın hepimizin hamileliği sorunsuz geçer ve sağlıcakla bebelerimize kavuşuruz.
Bu arada bir arkadaş nerden olduğumuzu yazalım demiş
Ben istanbul anadolu yakasındanım, 25 yaşımdayım. Allah kısmet ederse ilk çocuğumuz olacak
şu anda kaç haftalıksın cnm ilaçlarını tam 8 saatte bir iç mutlka ve ayaklarının altına yüksekçe bir yastık koy...dinlen hergün ben progestan kullanmıştım günde 3 kez:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?