2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben evime gidiyorum,kendinize iyi bakın.Yarın kontrolüm var inş.güzel haberler alırız.P.tesiye kadar doğurmazsam görüşürüz:)))

kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız

Canım gözün aydın,sağlıkla al kucağına inş.kolay bi doğum olur çok ağrın olmaz,bol bol da sütün olur:)

Hayırlı Cumalar Hanımlar aaaaa hadi doğurunda beraber büyütelim bebişleri :)
Şubat ayının 26 sından bu yana uykuya hasretim son ana kadar normal doğumdu son kontrolde bebeğin sıkıntıya girdiği söylendi öğleden sonra genel anestezi-sezeryanla doğdu oğlum.Normal doğum yapanlar çok şanslı 2 gün kalkamadım sakat gibi bebeğimle kayınvalidemler ilgilendi birde
emzirme problemi yaşasanız (süt gelmedi ilk gün bende)mutlaka süt sağma makinası alın yada kiralayın ben memeden emziremedim emmedi sıpa :)Hayatımız alt üst oldu gecem-gündüzüm karıştı ne zaman sabah kalkıp akşam uyuruz acaba ????

demek ki bana da onu kastetti. cok engel bır durum gormedı ama dogum anında bellı olcak dedi. acılmalarla beraber umarım normal dogum yapabiliriz. yarın kontrol sonucunu pylaşırsan cok sevirinirim..

Merhaba şimdi geldim kontrolden bebek 3300 gr olmuş sordum dr. a o da henüz bir engel yok 4000 gr civarında olursa o zaman düşünürüz dedi doğum sırasında yine muayene olursun zaten tam olarak o zaman anlaşılır ama çok sorun olacağını sanmıyorum dedi haber vereyim dedim

Slm kızlar nasılsınız geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkür ederim kızımdan zaman bulup giremiyorum pek fazla bu gün kızımın göbeği düştü bıcı bıcı yaptık yedirdim uyudu bende bu boşluğu değerlendirip sizlere bakayım dedim herkes iyidir inş.bebişlerine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum beklemede olanlara yüce rabbimden hayırlı doğumlar diliyorum.

Ronya'cım çok sevindim tarih değişmemiş,bizim kuzuların doğumları da peşpeşe olacakmış demek ki.İkimiz de sağlıkla alalım kuzları kucağımıza.Öptüm kocaman:)
Canım hadi gözün aydın senin de doğum tarihin belli oldu,maşallah kilosuda iyiBen de yarın gidicem bakalım ne durumda.Çatı muayenaside yapılcak nst falan yarın yoğun bigün:)

Özgecim tşk ederim.Darısı senin başına çatı muayenesini ben de geçen hafta yaptırmıştım.Sen de güzel haberlerle gel bize,gün geçtikçe daha çok merak ediyor insan:)

selam kızlarrrr önceki gün kızımın göbeği düştü nihayet dünde banyosunu yaptırdık hiç ağlamadı aksine suyu sevdi ama sonrası tam bi kabustu banyodan sonra çok ağladı emzirdim sakinleşsin diye uyuya kaldı sonra tekrar ağlayarak uyandı sanki biyeri ağrıyo gibi ağlıyordu sinirlerim bozuldu o ağladı ben ağladım annem çocuğu sakinleştirmeye çalışıyodu kocamda beni :) şimdi gözümün önüne gelince gülüyorum, neyseki tüm gece uydu kesintisiz de bende dinlendim sağlam sinirlere ve sabıra sahip olmak gerekiyomuş anne olmak için bi kere daha tecrübe ettim dün :)

Sağol canım inş.herşey yolundadır.Geçmişi okuyamıyorum sen nasılsın?

sağol canim bende iyiyim bekleyenlerdenim bende :) bakalım henüz niyeti yok gelmeye . sağlıkla gelsinler de. sen arada ise gelip gidiyorsun sanırım maşallah

canim senden haber bekliyordum bende. bebisin bur gün önce geldi . demek normal olsaydi gününü beklemicwkti yine. sağlıklı olun da canim tüm sıkıntıların geçer umarım. bol sütlü sağlıklı güzel günler diliyorum . fotonuzu bekliyoruz :) ve deneyimlerinizi.

az kaldı canim . sağlıkla gelsin bebisin .. sende doğumdan sonra bize haber ver canim .

tsk ederim haber verdiğin için. umarım engel olmaz benim bebegimi her seferinde farklı ölçtü 3200-3500 arası ölçtü son kontrollerde şimdilik engel bir durum yoktur sanırım . umarım dogana kadar fazla buyumezler . peki ne zaman gelebilecwginin yorumunu fln yaptı mi sancı acilna fln var mi ?

çok teşekkür ederim,hiç açmadan değiştireyim bari....

canım bende çok araştırdım kullanan kullanmayan ama en iyisi ve tavsiye edileni kimseden memnuniyetsizlik duymadım arkadaslarım aldıklarından memnun kalmayıp tekrar masraf ettikleri elektirikli avent i şiddetle tavsiye ediyorum bende aldım bebedor a göre biraz pahalı ama bikere alacaksın sonucta...

Ayy canımm benim kızım hiç sevemedi suyuu zaten çok küçük olduğu için ben yıkayamadım annem yıkadı şimdi uyuyor sakinleşti bakalım uyanınca ne olacak

tsk ederim haber verdiğin için. umarım engel olmaz benim bebegimi her seferinde farklı ölçtü 3200-3500 arası ölçtü son kontrollerde şimdilik engel bir durum yoktur sanırım . umarım dogana kadar fazla buyumezler . peki ne zaman gelebilecwginin yorumunu fln yaptı mi sancı acilna fln var mi ?[/QUOTE]

o konuda bir yorum yapmadı doğum tarihini 25 mart olarak belirlemişti daha 9 günün var dedi nst de sancı çıkmadı bebek aşağı inmiş ama bu yeterli değil bazı durumlarda bebek gebeliğin ilk aylarından itibaren aşağıda olabiliyormuş sancı olmadan bu hiç bir şey ifade etmez dedi dedi 26 marta kadar gelmezse o zaman konuşuruz detaylı olarak dedi bakalım bekliyoruz biz de :)

o konuda bir yorum yapmadı doğum tarihini 25 mart olarak belirlemişti daha 9 günün var dedi nst de sancı çıkmadı bebek aşağı inmiş ama bu yeterli değil bazı durumlarda bebek gebeliğin ilk aylarından itibaren aşağıda olabiliyormuş sancı olmadan bu hiç bir şey ifade etmez dedi dedi 26 marta kadar gelmezse o zaman konuşuruz detaylı olarak dedi bakalım bekliyoruz biz de :)

Canım teşekkürler, darısı sizin meleklerinize kavuşmanıza.
Ay ne güzel ya darısı bize inş.4 kilo olan bebekte normal doğabiliyormuş yani.Bende burdan gördüğüm kadarı ile önce suyu gelenler normal yapıyor genelde umarım bizimde oyle olur Allahın izniyle
Evet bende de öyle oldu, önce suyum geldi, sancı falan da yoktu, hele de gece ise mecburen normal yaptırıyorlar, tabi sıkıntı yoksa.
Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, benim sütüm gelmediği için ne yapılır bilemiyorum inan, benim de o kadar az geliyor ki, mama ile ancak doyuyor çocuk.
Geçmiş olsun canım, bu arada Ayetel kürsi olayını kısaca anlatsanız da ben de okusam, bu arada lohusayım ya kanamam var, olur mu bilmem ama benim için zor değil okumak.
Canım ne güzel anlatmışsın, Allah analı babalı büyütsün, sana da acil şifalar versin ki bebeğnle gönlünce ve sağlıkla ilgilen.

nasılsınız kızlarrr ???

doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın...RABBİM sağlık uzun ömürler versin minik meleklerinize...

hala beklemede olan arkadaşlarım sizede en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun inş...az kaldı sabırrrr....

bizde kızımla birbirimize iyice alıştık çok şükür ...biraz gaz sıkıntımız var onun haricinde herşey yolunda gidiyor ...
bu gaz için tavsiyesi olan var mı ???

ya kızlar benim dr bebeğin aşağı inmesiyle ilgili bişi demedi sadece pozisyonunu almış dedi ki 28 haftalıkken başı aşağı inmişti bile. ama bana göre göbeğim hala karşıya bakıo yani aşağı inmemiş dışardan bakınca belli oluo mu yani onu sorcam pozisyonunu almış demek bu mu oluo???

damlalar falan var doktoruna söylediğinizde verir sanırım bende gazdn muzdaribim kimyon kullanıyorum ben bol bol
yemeklerden önce 1 çay kaşığı alıp bir bardak suyla içiyorum gerçi bebeğe de veriyolar ama ben henüz onu denemedim yemeklerde flaanda bol bol kimyon kullan birde sıcak su torbaları var bebekler için onu kullanıyorum ben yatarken emzirirken falan sırtına yada ayaklarına koyuyorum iyi geliyo o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…