2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım anca acabildim oyy masallah tosuncuğa doğumunun belli olmasına sevindim bakalım bizimki bugün ne diyecek bikaç saat kaldı kontrole aslında normal doğum için çok kilolu değilmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım...

yaaaaaaaaa ben de doğum çizelgesi yapıorum görünüodu ama kaç gündür yok neden ama neden 40 hafta bitti ondan mı acaba:44: çizelgeler bile kabul etmio beniiii böhühühü

yaaaaaaaaa ben de doğum çizelgesi yapıorum görünüodu ama kaç gündür yok neden ama neden 40 hafta bitti ondan mı acaba:44: çizelgeler bile kabul etmio beniiii böhühühü

cnm bende rezene+kimyon tohumunu kaynatıp kendim içiyorum bebeğime vermiyorum...o bahsettiğin sıcak su torbasından bende karnına ve ayaklarının altına koyuyorum...karın masajı yapıyorum ama ne yaparsak yapalım tam bi çözüm olmuyor sanırım 3 4 ay bu böyle devam edicekmiş...inş en hafif şekilde atlatırız hepimiz kuzularımız fazla acı çekmesinler kıyamıyorum...

kızlar gaz sorunu yaşayan annelerrr...doktorumuz bize bitkisel bi şurup verdi..doktorunuza sorup onu alabilirsiniz...güzel gaz çıkarttırıyo..karın ağrısınıda alıyo...Adı NURSE HARVEY'S...10 damla veriyosunuz sıkıştırınca..ben günde 1 defa veriyorum gaz sıkışmasa bile..engelliyo sıkışmasını..18 lira..eczanelerde var..

Canım çok sevindim, Allah analı babalı büyütün, sana da acil şifalar versin.

selam kızlar....

dün ayşene gittik güneş ve seville ayşende bebekde iyiydi ozan cok tatlı .......

bu arada ronyacım hadi bakalım pazartesi send kuzuna kavuşuyosun dualrımız seninle...

Evet canım ya gerçekten sezeryandan çok korkuyodum o yüzden normal istiyodum ama sezeryanda korktuğum kadar değilmiş.. ama durum müsait olsaydı hala normal yapardım mesela mümkün olsa ikinciyi normal yapmak isterim öle diyim :)

bnmki geçti cnm..ki ejderha gibiydim..snnkide geçer mrk etme

Canım gözün aydın kavuşmuşsun yavruna.. Tam benim cikcikli döneme denk gelmiş girip okuyamadım şimdi gördüm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız
Hayırlı olsun tarihin canım.
Senin de bebeğin hayırlı olsun canım, geçmiş gitmiş olsun sıkıntıların, ben de süt problemi yaşıyorum, o kadar az ki oğlan doymuyor, geceleri mamacıyız.
Kuzum bu tantana da sen de mi doğurdun, Işılına kavuştun mu, Allah analı babalı büyütsün,
Evet katılıyorum, bnim oğlan her altını değiştirdiğimde ağlıyor, etini koparan varmış gibi, benim oğlanın göbeği 3,5 günde düştü, pek çabuk demi, biz de akşam banyo yapmayı planlıyoruz bakalım, sağlık suları olasun meleklerin.
Canım sana da hayırlı uğurlu olsun, esra erolun tarifi diye bir tarif okumuştum, denemedim daha ama sen dene istersen; yarım fincan suya yarım çay kaşığı kimyon ve bir kesme şekerin dörtte birini koyup kaynatıyorsunuz, ılınınca 1 yada 2 çay kaşığı bebişe içiriyorsunuz.

kızlar selam

ne zamandır giremiyorum bebeğin yanında bilg. açmıyorum doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün herkes iyidir inş.
melikecim seni görüyorum aşağıda nasılsın toparlanabildinmi biraz seninde gözün aydın Allah size bağışlasın miray nasıl

neyse ben kapatmak zorundayız oğluşum geldi yanıma öptüm hepinizi inş. fırsat bulunca tekrar girerim.

Canım gözün aydın kavuşmuşsun yavruna.. Tam benim cikcikli döneme denk gelmiş girip okuyamadım şimdi gördüm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

saol cnm..bn sna özelden atmıştm msg ama gördün mü bilmiorm..Allah snada analı babalı büyütmek nasip etsin..bu veletler çok vaktini alıyo insanın hiç topie bile girip okuyamıyorum ama bakmayada doyamıyorum Allah nazardan saklasın..

kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız

slm cnm aldınmı gününü hadi hayırlısı olsun saat kaça veriyolar ameliyatı ya sabah olunca kaçta hastanede olmak gerekiyomuş söyledilermi birde oda işini naptın :))) kriz çıkartan mesele özel oda...gs kartın geldimi buarada benimki hala onaydaymış tıkyok bakalım yetişicekmi..

Bir onu denemediğimiz kalmıştı onu da denıyelim , denemekten zarar gelmez. Yakında ben artık tencere tavaları alıp sokağa atıcam kendımı aslan kaç para para pom yapıcam bebek gelsın diye:)))))))))))

Arkadaşlar merhaba.. Direk dalıyorum kusura bakmayın. Defnede hiç yaşamadigim pamukçuk Didemde çıktı. Dilinde bi kaç tane var. Karbonatli su kullanan oldumu hiç???

canım. kıyamam ben didoşa... ya doktor bebek bakım kağıdı vermişti orda yazıyordu karbonatlı su ama nasıl işe yararmı bilmiyorum canım...

canım özelden detaylı olarak yazdım
şuan herşey yolunda odanız bir gün evvel ayarlancak dendi

Bu gece kabus gibiydi. hiç uyumadı bizim ufaklık...
eczaneye gittim humana iyigeceler çayı alayım diye... tanıdık eczanedeki kız alma boşuna dedi. rezene çayı ver uyutur o dedi... rezeneyi günde 1 kez bende içiyorum ama onunda içmesi lazımmış. bakalım birazcık verdik. birde saat 9 gibi veririm...

bu arada biz d vitaminine başladık... sağlık ocağı beleşe veriyor...
bide bugün oğlumun testitisinin üst kısmında hafif şişlik farkettim... öğlenden sonra şişlik aşağıya inmiş ama azdı...
netten araştırdım yeni doğan erkek bebeklerde olur diyor... testisleri daha inmemiştir. içinde sıvı birikmesi fln olur yazıyor. böyle bir durumla karşılaşan oldumu...

bugün benimde günüm belli oldu sizlerle paylaşmak istedim... normal olsun diye çok bekledim... bugün kontrolde yine sancı hiç çıkmadı çatı muayenesi oldum... 0,5 cm - 1 cm arası açılma var dedi...bebek kanala girmemiş ve rahmimin çeperi normalden daha uzunmuş bebek o yüzden kanala girmemiş olabilir dedi ve 19 mart pazartesi hastaneye yatıracak normal epidural istediğim için suni sancı verecek olmazsa öğlen gibi de epidural sezeryana alacak .... kendimi garip hissediyorum günüm belli olsun diye sabırsızlandım belli olunca da korku başladı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…