- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.221
Biz geldik kuzumlaaaaaaaaaaa
Bizimki olmuş 3700 ,6 günde maşallah 300 gram almış e durum böyle olunca geriye de 10 gün kalınca doktorumuz sezeryan dedi.Nabzımın da yüksek oluşu etkili tabiki kararında.Ikınırken nabzın yükselirse panik yaparız dedi karar bana kalmadığı için çok sevindim.Haftaya salı ayın 20 sinde 11 de sezeryana gidiyoruz bakalım:)Epiduraldan korkabilirim dedim korkarsan uyuturz ayrıca ameliyathane çok eğlenceli dedi bakalım görücezDualarınızı bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza:)
damlalar falan var doktoruna söylediğinizde verir sanırım bende gazdn muzdaribim kimyon kullanıyorum ben bol bol
yemeklerden önce 1 çay kaşığı alıp bir bardak suyla içiyorum gerçi bebeğe de veriyolar ama ben henüz onu denemedim yemeklerde flaanda bol bol kimyon kullan birde sıcak su torbaları var bebekler için onu kullanıyorum ben yatarken emzirirken falan sırtına yada ayaklarına koyuyorum iyi geliyo o da
Selam kizlar bebisim ve ben dun hastaneden ciktik, evdeyiz uyuyor simdi. Sezaryen cok zor biseymis, mecbur olmadan asla yaptirmayin, benim dogum basladi ama iki kordondan dolayu sezaryen oldu, normal imkansiz dediler. Yemek yedigim icin d genel olmadi, epidural oldu. Dogum ani cok kolaydi, sonrasi cok zor. Baskasina muhtac olmak kotu, sac bas dusunuyordum yataktan zor kalktim:$ bir de. Ben de epiduralin yan etkisi oldu, basim boynum cok agriyor..
Sut olayina gelirsek zorlarsaniz sezaryenden sonra da sut geliyor ilk basta cok az ama zamanla cogaliyor onu dert etmeyin. Bebisi gorunce hersey unutuluyor, klasik ama oyle, cok guzel bir duygu, darisi basiniza:)
dogum yapanlarrrr nolurrr dogru söleyinnn bu mide yanmaları
dogumdan sonraa geciomu ciddennnnnnnnnnn
Evet canım ya gerçekten sezeryandan çok korkuyodum o yüzden normal istiyodum ama sezeryanda korktuğum kadar değilmiş.. ama durum müsait olsaydı hala normal yapardım mesela mümkün olsa ikinciyi normal yapmak isterim öle diyim :)melikecim sen sezeryandan korktuğun için mi normal istiodun gerçekten? ya ben şuan öyle bi haldeyimki her söylenene inanıom ona göre :) ben de normalden korktuğum için sez. mi olsam die düşünmüo değilim ???? tavsiye ediosun demi ??? :)))
bnmki geçti cnm..ki ejderha gibiydim..snnkide geçer mrk etme
Hayırlı olsun tarihin canım.kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız
Senin de bebeğin hayırlı olsun canım, geçmiş gitmiş olsun sıkıntıların, ben de süt problemi yaşıyorum, o kadar az ki oğlan doymuyor, geceleri mamacıyız.Hayırlı Cumalar Hanımlar aaaaa hadi doğurunda beraber büyütelim bebişleri :)
Şubat ayının 26 sından bu yana uykuya hasretim son ana kadar normal doğumdu son kontrolde bebeğin sıkıntıya girdiği söylendi öğleden sonra genel anestezi-sezeryanla doğdu oğlum.Normal doğum yapanlar çok şanslı 2 gün kalkamadım sakat gibi bebeğimle kayınvalidemler ilgilendi birde
emzirme problemi yaşasanız (süt gelmedi ilk gün bende)mutlaka süt sağma makinası alın yada kiralayın ben memeden emziremedim emmedi sıpa :)Hayatımız alt üst oldu gecem-gündüzüm karıştı ne zaman sabah kalkıp akşam uyuruz acaba ????
Kuzum bu tantana da sen de mi doğurdun, Işılına kavuştun mu, Allah analı babalı büyütsün,Slm kızlar nasılsınız geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkür ederim kızımdan zaman bulup giremiyorum pek fazla bu gün kızımın göbeği düştü bıcı bıcı yaptık yedirdim uyudu bende bu boşluğu değerlendirip sizlere bakayım dedim herkes iyidir inş.bebişlerine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum beklemede olanlara yüce rabbimden hayırlı doğumlar diliyorum.
Evet katılıyorum, bnim oğlan her altını değiştirdiğimde ağlıyor, etini koparan varmış gibi, benim oğlanın göbeği 3,5 günde düştü, pek çabuk demi, biz de akşam banyo yapmayı planlıyoruz bakalım, sağlık suları olasun meleklerin.selam kızlarrrr önceki gün kızımın göbeği düştü nihayet dünde banyosunu yaptırdık hiç ağlamadı aksine suyu sevdi ama sonrası tam bi kabustu banyodan sonra çok ağladı emzirdim sakinleşsin diye uyuya kaldı sonra tekrar ağlayarak uyandı sanki biyeri ağrıyo gibi ağlıyordu sinirlerim bozuldu o ağladı ben ağladım annem çocuğu sakinleştirmeye çalışıyodu kocamda beni :) şimdi gözümün önüne gelince gülüyorum, neyseki tüm gece uydu kesintisiz de bende dinlendim sağlam sinirlere ve sabıra sahip olmak gerekiyomuş anne olmak için bi kere daha tecrübe ettim dün :)
Canım sana da hayırlı uğurlu olsun, esra erolun tarifi diye bir tarif okumuştum, denemedim daha ama sen dene istersen; yarım fincan suya yarım çay kaşığı kimyon ve bir kesme şekerin dörtte birini koyup kaynatıyorsunuz, ılınınca 1 yada 2 çay kaşığı bebişe içiriyorsunuz.nasılsınız kızlarrr ???
doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın...RABBİM sağlık uzun ömürler versin minik meleklerinize...
hala beklemede olan arkadaşlarım sizede en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun inş...az kaldı sabırrrr....
bizde kızımla birbirimize iyice alıştık çok şükür ...biraz gaz sıkıntımız var onun haricinde herşey yolunda gidiyor ...
bu gaz için tavsiyesi olan var mı ???
Evet canım ya gerçekten sezeryandan çok korkuyodum o yüzden normal istiyodum ama sezeryanda korktuğum kadar değilmiş.. ama durum müsait olsaydı hala normal yapardım mesela mümkün olsa ikinciyi normal yapmak isterim öle diyim :)
Canım gözün aydın kavuşmuşsun yavruna.. Tam benim cikcikli döneme denk gelmiş girip okuyamadım şimdi gördüm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Canım gözün aydın kavuşmuşsun yavruna.. Tam benim cikcikli döneme denk gelmiş girip okuyamadım şimdi gördüm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
kızlarr ben geldim şimdi doktordan
benim kız kısmetse ayın 19 nda sabahtan gelicek
prensesimm seninkide ayın 20 siymiş hadi gözün aydın olsun
sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız
Kızlar pekı bunu duydunzmu :)))) dun bı kadın bana soyle dedı Kullanılmıs bı sabunu alıomusuz sonra onu koynumzdn asayaa atıp bu sabun nasıl boyle kayıp cıkıosa cocugumda oyle rahat cıksın dıomusz 3 kez:))) Telkınlerı tam olark hatrlamıorum ama bu manaya gelen sekılde dıleklerde bulnmak gerek:)) Neyseee sonra dedı ben hep yapardım hep dogumlarım cok kolay gectı sakın ıhmal etme:)) AMa sımdı aklıma geldı bunu normal zamndamı etcz yoksa sancı gelncemı onu sormayı aklm kesmedı ama dıorum sancı anında olsa belırtırdı dıye dusunuorum:)) Bır cok batıl ınanc var adam batıl dıo ama okdr caresız hıssedıokı acabamıı dıyıp denemktn kendını alamıo:)))
Arkadaşlar merhaba.. Direk dalıyorum kusura bakmayın. Defnede hiç yaşamadigim pamukçuk Didemde çıktı. Dilinde bi kaç tane var. Karbonatli su kullanan oldumu hiç???
slm cnm aldınmı gününü hadi hayırlısı olsun saat kaça veriyolar ameliyatı ya sabah olunca kaçta hastanede olmak gerekiyomuş söyledilermi birde oda işini naptın :))) kriz çıkartan mesele özel oda...gs kartın geldimi buarada benimki hala onaydaymış tıkyok bakalım yetişicekmi..
canım özelden detaylı olarak yazdım
şuan herşey yolunda odanız bir gün evvel ayarlancak dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?