- 11 Mart 2011
- 253
- 300
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.001
mine daha doğurmamış :) ayça'dan da mesaj bekliyorum umarım yolundadır herşey...
yarın oğlumuzu sünnet ettiricez teyzeleri.
ayça demişti öncesinde atıp tutmaya benzemiyo kıyamıyosun diye... aynen öyle oluyormuş. öğlen 12.30 a randevu almış babası. sabahtan alıp kaçasım var oğlumu.
doğmadan ilk 20 günde kesin yaptırırız diyen ben şimdi kıyamıyorum kuzuma. onun iyiliği için ama yine de insanın içi bi tuhaf oluyo. garip duygular içindeyim.
geldiimmm..iyiyiz canım..akşam annem evine gitti ilk defa tek kaldık oğlumla..çok tedirgin oldum uyuyamadım pek..uyumuşum sabah annem gelince..biraz öncede alışverişe çıktım bide sağlık ocağına gittim..kocam hasta hala..antibiyotik verdi doktor..ooffff oğluma bulaşmadan bi iyileşseydi şu adamda yaaaa...maske verdi doktor..onla dolaş dedi..
merhaba arkadaşlar..
2 çocuklu hayat zormuş gerçekten.. çarşambadan beri yalnızız.. kaynanam cumartesi gitti, annem geldi geri gitti.. bugün kayınpeder ve küççük görümcegeliyo..
ben çok şükür toparlandım.. amam sol göğüs ucum fena.. dün kanadı azcık. Didem emmekte zorlanıyor.. sütü getiriyor, sonra yalanıyor( yarısı midesine, yarısı dışarı gidiyor
inşallah içeri gidenler yarıyordur.
dün çok fena ağladı yavrum.. annemin yokluğuna dün çok içerledim o yüzden. oturdum bende ağladım(
yavrumun pişiği hala geçmedi.. kaynanamın yavruma ve bize gider ayak attığı fena bi kazık oldu bu!!!pişik mantar olmuş!! HAMETAN VE TYROSİD adında 2 merhem kullanmaya başladık. inşallah fayda eder.
ben hala tartılmadım. 1.ay sonunu bekliyorum. gebelikteki tüm ödemler gitti. öncesinde zaten olan göbeğim duruyor:))
dikişim bu kez çok iyi ama biraz uzunca, oda mecburiyetten.. doktorların ellerine sağlık
doğum hikayemi boş bi zamanda uzun uzun paylaşıcam inşallah...
artık doğum yapmayan çok çok az kişi kaldı sanırım.
hepinizi ve bebişleri çooooooooooookkkkk öpüyorum..
merhaba arkadaşlar..
2 çocuklu hayat zormuş gerçekten.. çarşambadan beri yalnızız.. kaynanam cumartesi gitti, annem geldi geri gitti.. bugün kayınpeder ve küççük görümcegeliyo..
ben çok şükür toparlandım.. amam sol göğüs ucum fena.. dün kanadı azcık. Didem emmekte zorlanıyor.. sütü getiriyor, sonra yalanıyor( yarısı midesine, yarısı dışarı gidiyor
dün çok fena ağladı yavrum.. annemin yokluğuna dün çok içerledim o yüzden. oturdum bende ağladım(
yavrumun pişiği hala geçmedi.. kaynanamın yavruma ve bize gider ayak attığı fena bi kazık oldu bu!!!pişik mantar olmuş!! HAMETAN VE TYROSİD adında 2 merhem kullanmaya başladık. inşallah fayda eder.
ben hala tartılmadım. 1.ay sonunu bekliyorum. gebelikteki tüm ödemler gitti. öncesinde zaten olan göbeğim duruyor:))
dikişim bu kez çok iyi ama biraz uzunca, oda mecburiyetten.. doktorların ellerine sağlık
tamam bakalım yoklama tamamlandı :)
oğluna geçmez inşallah benimkine geçmedi üstelik baba kızın arasına maske girmesine rağmen ben uykusuzluktan bayıldığımda babası ilgilendi yedirdi kızını, sen kendine dikkat et yeter sen iyi olursan doruk poyrazda hasta olmaz.
annesiz gecelerden gündüzlere de terfi etmen temennimle ve lütfen tedirgin olma , ben o kadar alışmışım ki duruma onu anladım , Berra yı bizim odada istemiyorum artık, ses çıkararak uyuyor ve beni uyandırıyor diye :))) kendi odasında yatağında veya pusetinin içinde, bazende salonda sehpanın üzerinde uyuyor :) sehpanın üzerine kat kat battaniye serdim yumuşak olsun diye orada yatıyor yavrum geniş geniş :)))
Selam kızlarrr... Haller keyifler yerindedir inşallah...
Semra canım geçmiş olsun pişiğinizeHametan çok iyi bi krem bizde kullanıyoruz bayaa memnun kaldım ben inşallah Didoşa da şifa olur...
Ayça & Gamze büyüttünüz tabi kuzuları istediğiniz yerde yatırırsınız... Biz hala nöbet tuttuyoruz geceleri :) ben de artık yatırıp uyumak istiyorum ama birileri sürekli uyanık başında... Bakalım kırkından sonra inşallah...
Kimler doğum yaptı yeni acabaBugün benim arkadaşım aynı hastaneye gittiğimiz o yaptı doğumunu mathilda, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
ama ben Berra eve geldiği zamandan beri hep farklı yerlerde yatırdım ve hiç nöbet tutmadım, neden başını bekliyorsunuz ki , bırakın çocukları rahat rahat uyusunlar...
daha önce paylaştığın annem nini diye tutturmuş espirisini hatırla :)
ve lütfen bu kadar boş bırakmayın burayı bugün çok sıkıldımmmmmm....
nöbet tutmasak kusma ihtimali var,Allah korusun boğulur felan...
çok şükür özge de atlattı..hayırlı olsun .sağlıkla büyütsünler inşallah..günaydın arkadaşlar bir doğum haberimiz daha var....sabah bir mesaj aldım ve aynen iletiyorum ...sevgili özge arkadaşımızdan
uras gece 01:45 de aramıza katıldı...50cm 3.350 gr normal doğum fakat biraz zor oldu ...şu anda ikimizde cok iyiyiz ...
özgeyide ailesinide tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmek nasipetsin....
merhaba arkadaşlar..
ama ben Berra eve geldiği zamandan beri hep farklı yerlerde yatırdım ve hiç nöbet tutmadım, neden başını bekliyorsunuz ki , bırakın çocukları rahat rahat uyusunlar...
daha önce paylaştığın annem nini diye tutturmuş espirisini hatırla :)
ve lütfen bu kadar boş bırakmayın burayı bugün çok sıkıldımmmmmm....
Gamzem yaa gündüz odasına beşiğini koyuyorum uyuyo tek başına arada mızıldadıkça bakıyorum... şimdi mesela oturma odasında karşımda kanepede yatıyo... ama geceleri çok korkuyorum döner ağzı kapanır bişiy olur diye Allah korusun sürekli tedirgin oluyorum.. Bir iki gün denedim yanımda beşiğinde yatırdım çocuk ıh dese kalkıyorum :)) off alışcaz inşallah zamanla...
Bende çok girmek istiyorum foruma ama kız izin vermiyo ki şunu bile kaç kere kalkıp oturup yazdım cevap süremden anla işte
demek istediğimde bu işte canım tedirgin oluyorsunuz olmayın,kafanızda senaryolar kurmayın, önümüzdeki en az 1,5 2 ay dönemeyecekler bıraktığın gibi alacaksın kucağına, hatta bir gün bir fark edeceksin ki yatırdığın yönde değil başı aaa başını çevirmeye başlamış diyeceksin ama buna daha var o yüzden önce tedirgin olmayı bırakın ve mutlaka önlemini alın ve uyuyun , bizim odada olduğunda bende çıkardığı seslerden dolayı sürekli uyanıyorum o yüzden odasına bırakıyorum gerçekten uyandığında ağlıyor zaten ve uykusu o kadar ağır olan ben bile duyuyorum sizlerin uyanmamasına imkan yok...
çok tedirginsen almadıysan eğer yan yattış yastığını al onun arasına koyduğunda hiç bir tarafa dönme ihtimali kalmıyor en güvenli yatış şekli oluşuyor bu şekilde rahatlarsın sende canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?