- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.961
arkadaşlar herkese iyi akşamlar
geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşları tebrik ederim
benim feci baş ağrılarım var ameliyatım epidural spinal karışık oldu
ve malesefki spinalin yan etkiside baş ağrısıymış
kaç tane majezik ağrı kesici içtim kesinlikle geçmiyor
arkadşalar tecrübelerinize çok ihtiyacım var ne yapabilirim ??
roni cnm ok geçmiş olsun ben genel oldum hiç başım ağrımadı ama nescafe iyi diyolar cnm birde parol iç istersen....bu arada bebişde hayırlı olsun cnm....arkadaşlar herkese iyi akşamlar
geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşları tebrik ederim
benim feci baş ağrılarım var ameliyatım epidural spinal karışık oldu
ve malesefki spinalin yan etkiside baş ağrısıymış
kaç tane majezik ağrı kesici içtim kesinlikle geçmiyor
arkadşalar tecrübelerinize çok ihtiyacım var ne yapabilirim ??
15 gün oldu ..ben hala korse giymedim.bugün kontrolde doktoruma sordum ..istersen artık giy ama çok bir etkisi olmaz belki biraz toparlar dedi..Bedenimin ne olduğunu bilmıorum internetten alacam ama ..karnımda hala 5 aylık hamile gibi..6 aya kadar iner herhalde ..hiçbir kıyafetim olmuyor üstüme..ne güzel 36 bedendim ..sanırım şuan 42 felan oldum..((beklicez artık eski forma kavuşmayı...
slm kıslar herkes nasıl? geçmişi okuycam doğum yapan varmı bilmiyom bugün topuk kanı için sağlık ocağına gittik 4yerden deldiler bebeği hiç kanı yok benim kansızlık 9a düşmüş kan ilaçlarını 6aya çıkardı bebeğe de etkisi varmış içmenin...canım çok sıkkın Enes hasta kıskanıyo galiba hep mız mız çok üzülüyorum yâa
kızlar merhaba
bebegime kavuştum .:) biraz acil gelişti suni sancı aldim 4 saat fakat açılma yeterince olmadı 4 cm di. suyum geldi ve.bebis günü doldurdugu için kakasini yapmış acil sezeryana alindim . bebek iyi maşallah...benim çok yeni olduğum için ağrılarım var . atlatacagiz umarım .
sabahın bu saatinde pc başına geçtim..4ten beri uyanığım ama bebişim bi türlü emmiyor..memeyi ağzına alıyor bırakıyor ,uğraşıyor..sonrada uykuya dalııyor ..uyandıramıyorum.. adamakıllı besleyemedim çocumu yaww.ne yapsam şaşırdım.gece 11de yatağa koydum..bütün gece huzursuzdu..ırın kırın öyle uyudu...uyandı ağladı 4 gibi meme verdim ama onu da 5 dk emdi emmedi yine uyudu.evet yaklaşık 5-6saat uyudu..kayınvalidem karışma huzursuz etme kendi uyansın diyor..maşallah bizimkide uyuyor...sarılığı 9a düşmüştü birdaha yükselme ihtimali varmı acaba?
birde bebek emerken göğüslerde böle bi zonklama ne bilim bişi hissediliyomu..ben bişi hissetmıom sanırım midesine bişi gitmiyor çocuğun..
merhaba kızlar bizde şimdi kontrolden geldık hersey normal ama catı muayenesı hiç olmadım:):)doktor 30 una kdar beklıyelım olmazsa 31ınde gel dedı ozaman artık alıcak sanırsam:)ben ne zaman doğar dedım bana istersen gel yarın alayım hemen dedi:):)ben normal ıstedıgımden bır hafta daha beklıcek bakalım hayırlısı hangısıyse öle doğuralım.doğranlarında gözü aydın bekleyenlerede hayırlı doğumlar eger olmazsa mart annelerı topiğini ben kapatıcam herhalde 31 mart itibarıyle:):):)
Günaydın arkadaşlar....
Gece hiç uyuyamadım ben yavrum bi rahat durmadı karnımda fıldır fıldır kasık ağrılarımda var biran önce gelsin istiyorum ama paşanın keyfi iyi sanırım içerde hiç niyeti yok gibi gelmeye :)))
Benim deneyimli annelere bebek beziyle ilgili bir sorum olacak bebişimin kilosu 3400 şuan ben bir peket yenidoğan prima premium care aldım ama sabah sağlık ocağındaki ebe yenidoğan küçük olur kullanamazsın 2 yada 3 numara al dedi birde prima kalça çıkığı için çokta uygun bir bez değil çok ince sağlıklı değil bezi bağlayınca bacaklarının ayrık durması gerekli primada bu olmuyo dedi kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim...
Günaydın anneler ve melekleri...
Bizden sonra doğum yapan bütün annelere geçmiş olsun dileklerimizi ileteyim önce. Tüm anneler ve bebeişleri iyidir inş.
Biz ailecek hastayız. Önce eşim ağır bir grip geçirdi sonra kızıma bulaştırdı. İkiside hala öksürüyor ve şimdide ben hastayım. Kemiklerim sızlıyor, burnum akıyor ve dahası.... Maskeyle gezdiğim halde oğluşumda da balgam oluştu. Ara ara tıkanıyor inş daha ilerlemez tek korkum o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?