2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslar herkes nasıl? geçmişi okuycam doğum yapan varmı bilmiyom bugün topuk kanı için sağlık ocağına gittik 4yerden deldiler bebeği hiç kanı yok benim kansızlık 9a düşmüş kan ilaçlarını 6aya çıkardı bebeğe de etkisi varmış içmenin...canım çok sıkkın Enes hasta kıskanıyo galiba hep mız mız çok üzülüyorum yâa

gözünüz aydın,,geçmiş olsun zor kısmı atlatmışsınız bebişiniz yanınızda en kısa sürede ağrılarınızda geçer inşallah.majezik doktorunuzmu verdi süte geçiyor diye duymuştum.türk kahvesi ve 3 fincan kadr nescafe birde bitkisel yağları duymuştum alın ense bölgesine masaj şeklnde ve burundan kokusu çekildiğinde iyi geliyor diye...

roni cnm ok geçmiş olsun ben genel oldum hiç başım ağrımadı ama nescafe iyi diyolar cnm birde parol iç istersen....bu arada bebişde hayırlı olsun cnm....

ya bu zayıflama işi benide delirtcek sanırım bugün mevlüt için alışveriş yapmaya gittik kıyaft lakin pantolon 40 beden ama üst bölge 42 memeler ve göbek kötü böhüüüüüü halbuki uzun değil kısa zaman önce yani 10 ay kadar önce 36 bedendim bende :2:

Bütün yazdıklarım silindi xyâ

canım benim hayırlı olsun.gözün aydın. kavustun minigine. Rabbim uzunn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

sabahın bu saatinde pc başına geçtim..4ten beri uyanığım ama bebişim bi türlü emmiyor..memeyi ağzına alıyor bırakıyor ,uğraşıyor..sonrada uykuya dalııyor ..uyandıramıyorum.. adamakıllı besleyemedim çocumu yaww.ne yapsam şaşırdım.gece 11de yatağa koydum..bütün gece huzursuzdu..ırın kırın öyle uyudu...uyandı ağladı 4 gibi meme verdim ama onu da 5 dk emdi emmedi yine uyudu.evet yaklaşık 5-6saat uyudu..kayınvalidem karışma huzursuz etme kendi uyansın diyor..maşallah bizimkide uyuyor...sarılığı 9a düşmüştü birdaha yükselme ihtimali varmı acaba?
birde bebek emerken göğüslerde böle bi zonklama ne bilim bişi hissediliyomu..ben bişi hissetmıom sanırım midesine bişi gitmiyor çocuğun..

emzirirken ben sütün aktığına dair birşey hissetmiyorum hissedende duymadım yani bu demek değil ki bebişin aç kalıyor, eğer birazcık emiyorsa ve emme refleksi iyi ise ve sonra bırakıp uyuyorsa karnı doyuyordur çünkü ben aç olupta uyuyan bebek görmedim, ayrıca çiş ve kakasını takip et eğer çiş varsa bezinde geceden beri hele kakada varsa bebişin doymuş demek oluyor canım, sen gergin olma bebeğin hissediyor çünkü ve sütünü olumsuz etkiliyorsun...

[QUOTE=OnDeryaa;

Slm herkese günaydın ben ve prenslerim hepinizi öpüyoruz..

benim de çarşamba günü kontrolüm vardı. doktorum her şey normal dedi. nst de iyi çıktı. daha hiçbir şey yok ortada evde arada kasılmalarım oluyor o kadar. 1 hafta sonraya randevu verdi. o zamana kadar suyun kanaman olursa hemen gelirsin dedi. benim doktorum da daha çatı muayenesi yapmadı. hayırlısı olsun hepimiz için. nisan 1 şakası yapmasa bari :))

özge den haber var mı bu gece rüyamda sürekli özge yi gördüm. inşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna

günaydın arkadaşlar bir doğum haberimiz daha var....sabah bir mesaj aldım ve aynen iletiyorum ...sevgili özge arkadaşımızdan

uras gece 01:45 de aramıza katıldı...50cm 3.350 gr normal doğum fakat biraz zor oldu ...şu anda ikimizde cok iyiyiz ...

özgeyide ailesinide tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmek nasipetsin....

Günaydın anneler ve melekleri...

Bizden sonra doğum yapan bütün annelere geçmiş olsun dileklerimizi ileteyim önce. Tüm anneler ve bebeişleri iyidir inş.

Biz ailecek hastayız. Önce eşim ağır bir grip geçirdi sonra kızıma bulaştırdı. İkiside hala öksürüyor ve şimdide ben hastayım. Kemiklerim sızlıyor, burnum akıyor ve dahası.... Maskeyle gezdiğim halde oğluşumda da balgam oluştu. Ara ara tıkanıyor inş daha ilerlemez tek korkum o.

Günaydın arkadaşlar....
Gece hiç uyuyamadım ben yavrum bi rahat durmadı karnımda fıldır fıldır kasık ağrılarımda var biran önce gelsin istiyorum ama paşanın keyfi iyi sanırım içerde hiç niyeti yok gibi gelmeye :)))
Benim deneyimli annelere bebek beziyle ilgili bir sorum olacak bebişimin kilosu 3400 şuan ben bir peket yenidoğan prima premium care aldım ama sabah sağlık ocağındaki ebe yenidoğan küçük olur kullanamazsın 2 yada 3 numara al dedi birde prima kalça çıkığı için çokta uygun bir bez değil çok ince sağlıklı değil bezi bağlayınca bacaklarının ayrık durması gerekli primada bu olmuyo dedi kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim...

gunaydın kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur uykusuz olmak dısında :) dun oglumun yarı kırkı cıktı gezmeye gıttık gezdık geldık :))

ozgecım hayırlı olsun bebgın tatlım dogum yapacak arkadaslarada yuce rabbım yardımcıları olsun sagsaglım hayırlısıyla kucaklarına alırlar ınsallah

canım oncelıkle hayırlı dogumlar bence prıma kesınlıkle ben ıkı oglumdada onu kullanıyorum cok memnunum ama bence 1 numara al benım oglum 4 kılo dogmasına ragmen 1 numara oluyo bu 4 cu paketemız az kaldı bıtmesıne bıtınce 2 numaraya gecıcezz :)

canım cok cok gecmıs olsun bı grıp eve gırınce herkezı yokluyor malesef

ronya canım cok cok gecmıs olsun tatlım bende spınal oldum ama bana hıc yan etkısı yapmadı ne bas ne bel agrısı benımkı cok kolay gectı ve cokta memnun kaldım bence ya doktordan yada bunyeden kaynaklanıyor

Selam herkese, ronya, yasminka, ozge ve kacirdigim varsa tum dogum yapmis arkadaslara hayirli olsun diyorum.
Ronyacim o bas agrisi bir hafta dolmadan gecmiyor malesef. Enerji icecevi ve turk kahvesi bol su iyi geliyor.

Benim meme ucu yaralari ilerleyip mastite cevirdi. Cok kotuyum, antibiyotik kullaniyorum, ama goguslerim hala tas gibi ve bicaklar saplaniyor, tikanikliktan herhalde sut de az geliyor, bebisim doymuycak diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…