- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.041
Kesinlikle, Rabbim razı olsun
:) hayırlısı canım, benim dün kontrolüm vardı, nstde 60-70lerde sancı var ama ben hissetmiyorum, ultrasona baktı bebek gayet iyi, suyu yeterli dedi, iki üç gün içinde olur, kanama, sancı olursa yada su gelirse hemen gel dedi, olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi.. bakalım nolacakbaşlarda 40 haftalara gelemem heralde diyodum şimdi çok şaşkınım sabırsızımm erken doğum olur derken en sona kalcam senin dr ne dedi günün geçti ya
canım, sen canım kızıma dua et yeter benim için ben doğumundan sonrada hep yardımcı olurum sana , her yediğini muntazam bir şekilde çıkarıyor teyzesi senin duan iyi geliyor bize...
:) hayırlısı canım, benim dün kontrolüm vardı, nstde 60-70lerde sancı var ama ben hissetmiyorum, ultrasona baktı bebek gayet iyi, suyu yeterli dedi, iki üç gün içinde olur, kanama, sancı olursa yada su gelirse hemen gel dedi, olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi.. bakalım nolacak
banada kanaman olursa suyun gelirse gel dedi bende su gelmeden sancılar başlarmı dedim her kadına göre değişiyo olabilir dedi ama benimkinin kordon dolandığı için bebğin hareketlerine çok dikkat et dedi o yüzden 2 günde 1 gel dedi ay her gece yattımda bu gece gelir diyorum yatıyom kalkıyom gene aynııı rüyalarımda nişan geldiini gördüm kaç kere hayırlısı
merhaba bayanlar haftaya perşembe bende bebeğimi kucağıma alacağım inşallah dün kontrole gittiğimde 3770 gr ağırlığı olduğunu haftaya kadar 4 kg olması halnde normal doğumun riskli olabileceğini söyleyip sezeryan önerdiler.Sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmemiştim bu yüzden çok şaşkınım.4 +- 250 gr da kg da değişiklk olablrmiş tabi.bebeğim göbişli olacakmış kafası büyük değil yani.Bu şartlarda normal doğum yapanınız yada tanıdığınız varmı? Sizce bebeğimi ve kendimi hiç riske atmadan sezeryanmı olmam gerekir bana bi akıl verin lütfen.
selam kızlar..
beni şimdiden ben bebeğimi bırakıp nasıl işe gidicem endişesi sardı, bi de heyet raporu almayı planlıyorum, ancak o şekilde 6 aylık oluyo bıraktığımda. ya alamazsam bi sorun çıkarsa, benim raporlarım da yetmiyo.. şimdiden bunları düşünmeye başladım.. dün emzirirken onu seyrediyordum ağladım çok içerledim.. nasıl bırakıcam ben seni yawrum die((
annem bakacak bebeğime, işten ayrılacak bakmak için, ondan da işyeri tam tarih istiyo, rapor işi belirsiz olduğu için o da bişi diyemiyomuş, iş yeri de annemi bırakmak istemiyo, maaşına zam yapmışlar.. annem de napsak demeye başladı( ben çok sıkıntıdayım anlıycağınız...
Canım ben de senle aynı durumdayım, iznim sadece 3 ay, heyet raporu da almayı düşünmüyorum, günah diye çekiniyorum, Allah başka yerlerden çıkarır falan, annem sizin mahalleye taşınmam diyor, getir burada bakayım diyor, kocam da ben o malleye taşınmam diyor, taşınırsak bir de kira veremem diyor, anlayacağın delirmek üzereyim, bunları düşünmekten KURDEŞEN yani ÜRTİKER oldum, 10 gündür tedavi görüyorum, yani sıkıntıdan kendi kendimi yedim, artık Allaha ve zamana bıraktım hayırlısı olsun artık ne yapayım.
kızlar şu günde 3 damla vermemiz grkn damla varya 15.günden sonra..o damlayı bir seferdemi 3 damla vercez yoksa sbh öğle akşm fln mı? bilemedm :26:
Kızlar, çok zöledim sizleri ve forumu,
Oğlum hiçbir şekilde izin vermiyor, sürekli ağlıyor, o uyurken de evle ilgileniyorum, yalnızım evde onun da etkisi var, kafayı yemek üzereyim, bir de pişik oldu, hem de mantara çevirdi, nasıl becerdim bilmiyorum, o ağlıyor ben ağlıyorum,
bişey soracam, benim oğlanın gaz sancıları başladımı ben hala anlayamıyorum, 13 günlük, gaz damlası başlasam mı bilemedim, şuan bütün ağrısı ve ağlaması pişikten dolayı sanıyorum.
Kendinize çok iyi bakın, doğum yapanlarra haırlı olsun yapacaklara kolay gelsin, benim gibi büyütmeye çalışanlara da Allah sağlık, sabır ve güç versin diyorum.
kızlar şu günde 3 damla vermemiz grkn damla varya 15.günden sonra..o damlayı bir seferdemi 3 damla vercez yoksa sbh öğle akşm fln mı? bilemedm :26:
topik sanki hareketlenmiş gibi...Ben bu alıntı yapmayı beceremiyorum.O yüzden dua isteyen arkadaşlar Allah yardımcızın olsun ....doğum yapanlar hayırlı olsun ...
Hastaneye gittik bugün 15.günümüz..Bebişimin kilo alımını az dedi doktor..3.450 doğmuştu..3.700 olmuş..mama ver dedi.Ama uyku arasında mama veriim diom ağzını açmıo..Emdikten hemen sonra mama verme dedi kusarmış bebek..püff ne yapcam bilmem..sarılığıda 15di gecen hafta bu hfta 9a düşmüş.Neyse onu atlattık gibi..bu arada 3 gündür kaka yapmkta çok zorlanıuo..günde 1 defa bile zar zor yapıo..doktor beslenemediği için kaka yapamıor diyor...Canım sıkkın .SMA mama kullanıodum onuda fii tarihinden kalma,aptamil yada bebelac kullan dedi..SMA için anne sütüne en yakın diolardı bizde ondan almıştık..ayy kafam kazan gibi oldu.Allah'ım herkese yardımcı olsun,gönlüne göre versin.herkese iyi akşamlar
slm kızlar
mineden haber var mı? bugün hiç uğramadı sanırım. merak ettim doğurdu mu acaba?
limonlu kek seni merak etmiştim bende doğum haberini kaçırdım galiba, sancılarından sonrası yok bende...
ve bende mineyi merak ettim, arayayım bi, ayçada gelmedi bugün oğlana birşey mi oldu acep onuda bir yoklayayım :)
başka bir doktora daha gidip bebeğin kilosunu ölçtür , mine ye de başı büyük kilolu doğuramazsın dedi doktoru ama başka doktora gidince neresi büyük bunun ufacık bebek cevabını aldı, yani ölçümden ölçüme ve ahlak anlayışına göre bebeklerimizin kiloları değişiyor, birde ultrason kilosu ile doğum kilosu aynı değil mesela benimkinde 500 gr fark etmişti
Kızlar doguramadim hala:) saat gordgunz gibi sabahın körü lakin tam olarak 2 saat önce uyandım 9 ay boyunca yapmadgim Bisey yaptım kalkıp bişeyler atıştırdım:) ayranla hurma ama yerken Mine bunalıma girdin heralde diye geçirdim içimdenkızlar Nisan'ım gelmişti biliyosunz lakin sonrası yok bazn açık renkli akıntı gelio böyle koyu kıvamli baznde su gibi renksiz minik oğlum asaya indi ama ne sancı ne Bisey halbuki bugün doğuracağım hissi hakimdi Gamze bebisim SMS attı ama ona müjdeli haberi veremedim ) kızlar son hazırlıklar aktif olamıyorum ama dogum başlarsa haber veririm ) ozgede dogurms gözü aydın darısı basımıza. Bebeğinin buyuk olduğu söylenen arkadas Gamze nebisinin acikladgi gibi ölçümler farklılık gösterebiliyor emin degilsen başka Dr göster. Ben zaten sonumun böyle olacağını bile bile devam ettim bakalım hayırlısı olsun. Hersey hazır be oglummmmmm gel artık annem yaaaaaa asa kısımda batmalar Elektrk çarpması gibi seyler hissediyorum annem açılma olduğunu idda ediyo inşallah öyledir empati yapıyorum ama banamisin demiyo )) yarın kendimi uzun bir maratona vurcam hayirlisiyla gelir inşallah oglum:) ayyy biraz uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin hepinizi öpüyoruz oğlumla mucx
Kızlar doguramadim hala:) saat gordgunz gibi sabahın körü lakin tam olarak 2 saat önce uyandım 9 ay boyunca yapmadgim Bisey yaptım kalkıp bişeyler atıştırdım:) ayranla hurma ama yerken Mine bunalıma girdin heralde diye geçirdim içimdenkızlar Nisan'ım gelmişti biliyosunz lakin sonrası yok bazn açık renkli akıntı gelio böyle koyu kıvamli baznde su gibi renksiz minik oğlum asaya indi ama ne sancı ne Bisey halbuki bugün doğuracağım hissi hakimdi Gamze bebisim SMS attı ama ona müjdeli haberi veremedim ) kızlar son hazırlıklar aktif olamıyorum ama dogum başlarsa haber veririm ) ozgede dogurms gözü aydın darısı basımıza. Bebeğinin buyuk olduğu söylenen arkadas Gamze nebisinin acikladgi gibi ölçümler farklılık gösterebiliyor emin degilsen başka Dr göster. Ben zaten sonumun böyle olacağını bile bile devam ettim bakalım hayırlısı olsun. Hersey hazır be oglummmmmm gel artık annem yaaaaaa asa kısımda batmalar Elektrk çarpması gibi seyler hissediyorum annem açılma olduğunu idda ediyo inşallah öyledir empati yapıyorum ama banamisin demiyo )) yarın kendimi uzun bir maratona vurcam hayirlisiyla gelir inşallah oglum:) ayyy biraz uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin hepinizi öpüyoruz oğlumla mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?