- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.581
Ben daha hiç bişe almadım sadece puma patik ayakkabı aldım eşime süpriz yapmak için o kaa
daha erken diye almıyorum
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Benimde genelde sabahları ve açken oluyor ondan hemen bişeyler yemeğe çalışıyorum :26:
Ramazan dolasıyla bizede yemek gelmiyor ama ben evden getiriyorum...
Böyle düşüncesiz kocalara çok kızıyorumSonuçta sanki sadece senin çocuğun biraz yardım etse ne olur...
Herkesin hamileliği rahat geçecek diye bir şey mi varmış
Ben 5.haftada düşük tehlikesi yaşadım halada çok dikkatli davranmam gerekiyor...10.haftaya giricez evde gram iş yapmıyorum Allah razı olsun eşim,annem,kayınvalidem yardım ediyor..
yemekleride genelde ya kayınvalidemde yiyoruz yada sürekli yemeğe davet ediliyoruz..
evde olduğumuz sürece ben malzemeleri hazırlıyorum kağıda sırasıyla malzemeleri yazıyorum eşim yemekleri yapıyor..sonuçta bulantıları sıkıntıları ben çekiyorum oda elbette bana yardımcı olacak :44:
Çok saol anım, valla eşinin kıymetini bil, benimkisi de pişman oldu ama iş işten geçti
Kızlar benimde yanaklarımda isilik gibi kabarcıklar çıktı cildim çok güzeldi pürüssüzdü inşallah geçer demi bunlar...
Lachesis bozma moralini canım valla benimde allah tarafından bulantım falan yokta fır dönüyorum sürekli yoksa benim kociş ooo neler derdi bi su bile almaz onu bile benden bekler düşün yani allah hepimize yardım etsin canım kadınsınya artık ister çalış ister evde otur herşeyi illa sen yapacaksın zaten yapmasında masusmu yapıyo artık bilmiyorum arada mutfağa girse 2 saat arkasını topluyorum yani yapmadığı yaptığından daha hayırlı.. kısacası beceriksizyesin içsin yayılsın benimki işten geliyo yorgun zavallı hep.. biz başka yerden geliyoruzya bide tabi ben klimalı yerde oturuyomuşum akşama kadar o arazide ya yazık vah vah haa bide bana gel otur sohbet edelim falan diyo tek başına televizyon izliyomuş sıkılıyomuş ben sürekli evde dolanıyomuşum bak bak bende dedim ahh bi akşam olsada eve gitsem iş yapsam çamarış atsam ütü yapsam yemek yapsam bulaşık yerleştirsem toplasam diye hayeller kuruyorum dedim sanki çok meraklıyımya dolanmaya bak sinirlendim çok kızlar nası döküldüm ama pek dertliymişim bende
Canım sen de biraz nazlan, bu kadar da çok işe koşturma, bu dönemde dinlenmen lazım, benim eşim söylense de ben ihtiyacım olduğunda dinlenirim kusura bakmasın, bebeğim daha önemli.
selam kızlar,,, kararsızlıklar içindeyim...evliliğim bitti bitiyor boşanma davası açıp açmamak arasındayım ne yapacayağımı bilmiyorum eşime çok kızgınım kırgınım...hele eşimin annesi beni mahfettiler hamile demediler sürekli ağlattılar yapmadıkları çirkeflik kalmadı eşimse beni sattı 7 yıldır sevdiği kadın çocuğunun annesi olcak kadını tek kalemde harcadı..şu mübarek günlerde allahtan bulsunlar...ben onu çok sevdim hayatta kimseyi sevmediğim kadar...babamları haberi bile yok hiçbişeden beni problemsiz zannediyorlar..babam duysa ortalık karışır 3 gündür ne aradı ne sordu eşim ben teyzemdeyim şehir dışında o evde annesiyle çok iyi ayrıldık aslında ilk geldiğim günlerde iyi konuşuyodu annedi duygu sömürüsü ve doldurmasından sonra 3 gündür konuşmadık bana saydı kapadı...onlara hakkımı helal etmicem asla hele eşim ruhum kanıyo beni şuçlayıp birsürü laf saydı...ikisi birden hamile demediler kendimden geçene kkadarağlattılar beni günlerce...öylesine öfke doluyumki annelikten nefret ettim.ne yazıkki çok cahil konuşmayı bilmeyen cehalet dolu bir annesi var babası olmadığı için süreki bir acıma halinde annesine ama acıncak bi tarafı yok sağlığı benden iyi genç maddi durumu iyi çocukları yanında çevresi kalabalık...ama beni eziyo annesine acıyo...boşanma davası açıp açmamak arasındayım..çocuk doğsun elinden alcam diyo öyle bi cehennemin içindeyimki...birbirini seven 2 insan bu hala nasıl geldik inanamıyorum evliliğimiz boyunca hep kavgamaız annesi anneme nie öle dedin anneme nie yardım etmiyom onu nie bunu nie yedi beni sürekli annesiyle karşılaştırıyo...soğudum evimden yuvamdan herşeyden eve dönmek istemiyorum...onların yüzünden hamileliğimi stres ve üzüntü içinde geçiriyorum.allahtan bulsunlar....
Canım çok üzme kendini, boşanmayı falan da düşünme bir bekle bakalım eşin emin ol kıymetini al, annesiyle ömür geçircek değil ya, ne kötü kalpli insanlar var ya, nasıl anneymiş torununu nasıl düşünmez