2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol anım, valla eşinin kıymetini bil, benimkisi de pişman oldu ama iş işten geçti

Canım sen de biraz nazlan, bu kadar da çok işe koşturma, bu dönemde dinlenmen lazım, benim eşim söylense de ben ihtiyacım olduğunda dinlenirim kusura bakmasın, bebeğim daha önemli.

Canım çok üzme kendini, boşanmayı falan da düşünme bir bekle bakalım eşin emin ol kıymetini al, annesiyle ömür geçircek değil ya, ne kötü kalpli insanlar var ya, nasıl anneymiş torununu nasıl düşünmez

ahh ah çevremdeki hamileler her modelden almak değil aynı modelin bile her renginden aldılarr sanırım dışarı bile giyememde işte evde gelen gidene eşime çünkü hakkaten öğh geldi yanii ilerleyen zamanda daha tarz bişiler uzun kollu buluruz sanırım:):) bu arad kızlar benmde kocamm hala yan gelip yatıo aşkım suu aşkım meyve aşkım çay yokmu aşkımm şurayı bi sil allahım yaa ya diorum ne zaman etrafımda fır dönceksinn bu hep bölemii benimde miğdem falan bulanmayınca(çok şükür) arada numara falanmı yapsamki diorum kaynanamda sen erken gel gündüz, iş çıkışıda erkekler gelir yemek yapar yeriz dioo allahım yaaa bana yaptırcak yemekleri sanki ben kendi evimin işini zor yapıomm. geçen yıl çalışıordumm nerdeyse boşıycaktım benm odun herifi o yüzden çalışanlar allah yardımcınız olsunn normalde çok zor bide hamileliktee

merhaba arkadaşım 2li test ile ilgili bir fikrim yok,ama akıntı bende de çok oluyor...

Allah kavuştursun yaa...benim bir arkadaşım da hamileliğinde eşini askere yolladı,şükür şimdi bebişi de eşi de yanında..sen de bir an önce kavuşursun inş ikisine de...tabi bizler de bebişlerimize..
ama üzülmemeye çalış bebiş etkilenmesin hasretten

tatlım çok üzüldüm inanki nefret ediyorum bu tür insanlardan ne istiyorlar ya yani bir insan gelininden ne istiyebilir ya oğlunun yuvasını yıkmakla nasıl mutlu olur ya gerçekten salak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorum ama bir kaynana gelininden ne isterrrrrrrrrrr gelin kötü bile olsa sesini çıkarmaması lazım çünkü oğlunun yuvası herşeye katlanır iyi yada kötü canımbence sen ailene durumu anlat sana destek olsunlar bak sen böyle sessiz kalırsan daha çok ortalığı karıstırır ve tepene binerler hele bi durumu anlat ailene onlarda sana destek olsunlar o zaman görürler gününü sessiz kalma sakın böyle mutsuzsun nasıl olsa ailene anlat belki iiyi olur belkide kötü ama bundan daha kötüsüde olmaz sıkma canını üzme kendinide bebişinide

canımm çok şükür ailen var git onlara sığın sahipsizmi sandılar seni nee ailen baban napman gerektiğini sana nasıl davranman gerektğini söler seninde üstünden azcık yük kalkarr ramazan mübarek günn tez zamandaa yaptıklarından çok pişman olsunlarr kıymetini anlasınlarrr yolunu gözlesinler inşallahhh

aynen canım benimde eşim seninki gibi şunu yap bunu yap onu getir bunu götür en son akşam patladım bende baksana ben hamileyim farkındamısın bilmiyorum ama senin bana yapman gerekiyor bunları dedim küstüüü hç umrumda değil valla bende yan geldim yattım birde çalışıyoz sabahın köründe kalk birde yollara düş işe git birde onların kahrını çekk iyiymişş beee

canım çok sevindim hayırlıca bitmesine...Allah başka sıkıntı yaşatmasın...

merhabalar safulcum canım gerçekten çok üzüldüm rabbim senin yardımcın olsun sana sabır versin zor bir durum güçlü kuvvetli olmalısın sen hamileyken bile eşin sana bu halde davranıyorsa ve seni düşünmeden annesine hak veriyorsa bu yüden güçlü olmalısın yavruna ve kendine dikkat et

geçmiş olsun limonlu kek sağlıklıca atlattın

kızlar benim idrar yollarımda iltihaplanmalanma vardı ve monurol tek kullanımlık ilaç içtikten 1 hafta sonra tekrar tahlil yapıldıktan sonra geçmemişti drum bana haftada 2-3 kere çay bardağı maydanoz suyu iç dedi sizlerin fikrini almak istiyorum sizce içsem mi antibiyotik kullanmanı istemiyorum dedi maydanoz suyu düşüğe neden olduğu için ne yapıcağımı bilmiyorum

Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olur sana en kısa zamanda yol gösterir inş. Ama bu durumu tek başına omuzlama. Konuş ailenle hem yanında olur hem de yol gösterirler.

saful canım benim hamile halinle bunları yaşıyorsun rabbim yanında olsun .. ama sen niye evinden çıktın kayınvalidene bıraktın evini kocanı bide dolduruyormuş keşke hiç fırsat vermeseydin böyle sen sinir oluyorsun... bence eğer kocanı seviyorsan yuvanı kurtarmak istiyorsan sen kocanın yanında ol o sinir olsun dışarda kalsın... hamiş halinle yazık sana git evinde otur bence kocan gitsin çok istiyorsa yani akıl vermek gibi olmasın tabi.. herkes yaşadığını kendi bilir kıyamam sana.. ben öyle yapardım kavgada etsem hayatta evimden gitmem.. ailenlede paylaş seni anlayıp yanında olacaklardır inşallah çok büyümeden herşey düzelir mübarek günlerde bebeğinin hatırına rabbim gönlünün istediğini versin kimseye sıkıntı çektirmesin inşallah..

vala seninki bide ikizzzz anammm benm ikizim olsa hiç iş yapmazdımm kolaymı millet bi taneyi zor doğuruo benim iki tane derdimmm ben şimdi çalışmadığım için kıyamayıp yapıorumm yoruluo oruç oruç diee bence keyfini çıkar 3 canınlaaa

saful üzüldüm arkadaşım,ama biraz sabırlı olmaya çalış..hemen ani kararlar verme..inşallah eninde sonunda haksız olduklarını anlarlar..maalesef bazı anneler böyle..maalesef eşin de etkilenmiş bu durumdan...ama annesinin eline fırsat vermemeye çalış,zor da olsa eşini seviyorsun kendini güzel ifade et ona karşı,sıkıntılarını anlatmaya çalış...Rabbim sabır versin..şu mübarek günde seni üzenleri de ıslah etsin

canım benimde başıma gelmişti bol bol su iç ama çokkk iç sürekli wc ye gitki o iltihap gitsin vucudundan emin olmadığın şeyleri yapma doktorun verdiği antibiyotiği ben 3 gün kullandım çünkü iltihap bebeğe antibiyotikten daha fazla zarar verirmiş geçmiş olsun canım...

antibiyotik vermedi çok korkuyorum bebeğime irşey olucak diye maydanoz suyu iç diyor ne yapıcağımı şaşırdım arada sancıda giriyor başladım bol bol su içmeye 1 hafta falan sürekli su mu içsem yada maydanoz suyunu denesem mi

Aynen canım benimde çenem, burun kenarları boynum sivilce doldu:) ergenlik döneminde gibiyim.
Acaba hormonlarımızdan ötürümü böyle olduk anlamadım gitti
Kız olanın annenin güzelliğini alır derler acaba kızımızmı olacak
bugün yine başladı bende dün hiç bişeyim yoktuu ara ara yokluyoo bu bebiş benii
kıslar benim belim çok ağrıyo benim gibi bel ağrısı çeken varmı ilkindede ağrım vardı erkek oldu buda erkek olcak sanırım hayırlısı :44::44::44:
olmazmıı şimdi netten ortopedik bel ve sırt yastığı araştırıyorum..iş yerinde oturmaktan bacaklarıma kadar indi ağrısı
böylee kocalara hiç bi iş yapmıcaksın aslında pretosto edin kızlarr
kızlar yaa benim de cildim bozuldu... bir şey kullanıyormusnuz temizlemek için.. kadınlar klubünden bir arkdaş ilk 3 ay doğal olmayan hiçbir şey kullanma demişti bana
ben sadece dove sabunla yıkıyorum gül suyu ilede tonikliyorum o kaa
Ayy canım allah yardımcın olsun ne desek boş..bu kayınvalideler niye böyle yaparlar anlamıyorum yuva bozanın yuvası olmaz derler inş..Allah korkusu kaplar içinide insafa gelir canımm eşinede pes doğrusu insan karısını bir kalemde nasıl siler bide anne olucaksınn..off Allah yardımcın olsun çok ağlayıp kendini bebişini yıpratma güçlü ol canım kimse minicik bebeği senden çekip alamaz.yasalar bir kere buna müsade etmez..bol bol dua et rabbim kocanın yönünü sana döndürür inşallahh...

canım maydonoz suyu hakkında hiç bi bilgim yok dr. dediyse bir bildiği vardır herhalde sen bide sağlık ocağına git olmassa ordaki doktoroda sor en azından emin olursun sakın üşütme bak uzun pijama giy yatarken hatta çorap giy üşütmekten oluyor o meret kociştende uzak dur geçene kadar bari öylede üşütüyo insan.. ben bide şu avonun özel bölge temizleyicisi var ondan kullanmıştım sanki o da iyi geldi şimdi sürekli her duşta kullanıyorum antibakteriyel.. eczanelerde benzer ürünler var istersen onuda bi sor ılık su ile yıka aman soğuk olmasın ıhlamur falanda içsen olur çok değil ama yatarken iç bi tane..

kızlar ben uyumuşum hemde nasıl deliksiz patron gelmiş aşağıdaki arkadaşıda tembihledim bana haber ver diye hiç haberde vermedi bende baya güzel uyumuşum...sanki ben bebişimin hareket ettiğini hissettim gibi uyku esnasında acaba uyduruyorummu bi tarafımdan hayalmi görüyom ama çok iyi geldi uyumak bulantım geçti bıraksalar koca gün uyurum ve uykuya doymam heralde

kocalar konusunda kaynatmışsınız bende yazayım aman kusur kalmayayım dedim...benim kocişin heralde tek beceremediği şey yemek yapmak temizlikte falan hep bana yardım eder allah razı olsun hakkını yiyemem evlendiğim günden beri genelde hep beraber temizleriz evi....dün akşam burada hepimizin nefret ettiği bi şeyi azcık canım çeker gibi oldu aldım tavaya kızarsın diye koydum eşime dedim sen bunları kızart koku çıkar birazdan ben istifrar ederim neyse havalandırmayı açtım tüm balkon kapısı falan açık mutfak kapısını kapadım taa yatak odasına gittim tabi koku yine geldi buldu beni haliyle ben çıkardım....kocişte kızarttığını sanıyo ama kup kuru getirdi dedim bu ne yaptım işte benim hayatımda .... kızarttığımmı var dedi hey allahım hiçmi görmedin be adam bu akşam kocişim şehir dışına gidiyo iş için kaynanam geliyo bana annemin yemeklerinin üstüne yemek tanımam ama yapcak bişey yok annem bayramdan sonra gelecek idare edecez artık ama saolsun kaynanam evi temizler kadının hakkını yiyemem geçen sene trafik kazası geçirdiğimizde hep o baktı bana allah razı olsun....

safulcum bebeğim çok üzüldüm...allah sana sabır versin canım benim...bence ailenin yanına git ve bekle bebeğini düşün üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama herşeyde bi hayır vardır buda imtihan demekki allah eşine ve kayınvalidene akıl ve merhamet ihsan etsin....

limonlu kek hoşgeldin senin adına sevindim.bizde dr geldik herşey yolunda çok şükür 26 sında ikili test yapılacak .su içtikçe daha fazla bulantım olduğunu söyledim zorlama daha sonra nasılsa içeceksin diyo bizim dr biraz relaks herşeye sen nasıl rahat edersen diyo yani kendi kendime karar veriyorum:)allahım sonumuzu hayretsin sevimli bi kadın ama zamana kadar 10 haftamız değilmiş bu arada 11 mişiz şu yasak şunu yap şunu yapma demedi.tek faydası gidip bebeği görebiliyoruz:)

sağlık ocağınada yarın gitmeyi düşünüyorum zaten görsen atlet çorap uzun kollu uzun pijama giyiyorum sanırsın kışı yaşıyorum geceleri falan da çorap giyiyorum hiç rahat edemezdim ama bebeğim için kocişden uzağım bir kaç gündür bende var o antibakteriyel sabundan mantar olduğumda kullanmıştım rabbim yardım etsin de iltihap olursada düşük olabilirse bir deneyim diyorum şu maydanozu rabbime emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…