- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.621
kızlar herhalde hiç birimiz bayramdan önce 2 li testin sonucunu alamıycaz çünkü yaptıranlarada 4 - 5 gün sonra sonuç veriyolarmış yani bayram haftasına gelecek benim zaten testim bayramdan sonra beklemekten başka çare yok artık inşallah bayramdan sonraki hafta yani 9 eylüle kadar hepimiz rahatlamış oluruz 1. 3 aylık dönemide atlaşmış olucaz hayırlısıylaşubat annelerine baktım orda herkesin testi güzel çıkmış maşallah bizimde öyle olur inşallah
canım doktorum herhangi değişik bişey yapmana gerek yok dedi bundan önce kontrole nasıl gidiyorsan öle yani aç diye bişey yok bende 20 ağustosta yaptırıcam sanırım en erken benim yapılacak
Banada son kontrolde kesenin altında çok az bir yerde kanama kalmış oda bu son kutuda biter dedi..şimdi hiç kahve akıntım gelmiyor çok şükür..bakalım 6 eylülde kontrolüm var bebişimi kocman görücem inşallah en son 7 haftalıkken gittim çünkü çok ta merak ediyormmevet var . hatta oranım %6 ya düştü kalp atışı düzenliymiş çünkü. 3 kutu içtim hala da devam edicem hatta progestana..
kızlar ya ikili testte cinsiyet belli oluyormu çok merak ediyorum cuma gidicem
oleyyyyy bugün 12 hafta olduuuuuu
kızlar ya ikili testte cinsiyet belli oluyormu çok merak ediyorum cuma gidicem
gelecek hafta ikili test yaptırcam ve bunun yanında dr.um rubella, toksoplazma vs. gibi testler de verdi. bunların ist. anadolu yakasında hastanelerde fiyatlarını bilen var mı? bir de ikili test hakkında okuduklarım kafamı çok karıştırdı. 2li test ultrason muayenesi ve aynı anda kan alımı ile mi yapılıyor? verilen fiyet ikisini de mi kapsıyor? bir de ultrason renkli detaylı yani farklı mı? ben p.tesi dr.a gitmiştim cinsiyet falan sormadım o da bişey söylemedi. ama burda öğrenen arkadaşlar beni heyecanlandırdı. dr.um 2li testi kendi yapmıyor. o yüzden istediğin yerde yaptır dedi. gelecek hafta 2li test için gittiğim dr.a cinsiyetini sorsam söyler mi?
'li test hakkında bilgilendirin ne olur!!!...
Canım doktor senden ekstradan bir idrar kültürü istedi mi? Çünkü benim idrar tahlilimde iltihap çıktı ama kürde çıkmadı yani hafif olarak akıntıda varmış, onun içinde fitil verdi, bol su iç ve sıkışmadan tuvalete git, idrarını bekletme dedi. MAydanoz bana da riskli geldi, başka bir doktora daha sorsan mı acaba? ya da doktoruna o riski sordun mu, zararı olsa da vermezdi herhalde. havuz, deniz ilişki yasak bu arada canım.
bende cuma günü ikili test için gideceğim.
inşallah bebeklerimiz iyidir.
ikili test temiz çıkarsa üçlüde bir sorun olmaz değilmi benim pek bilgim yokta.
kendinize iyi bakın arkadaşlar...
Bana cevap verebilecek olan yok mu?
Bana cevap verebilecek olan yok mu?
ben medipolde yaptırıcam ikili testi oda kan testiyle beraber 180 tl diğer testlerimi zeynep kamilde yaptırdım.
merhaba.
ikili test hamilelik için yapılması gerekir diyorlar. bebeğin sağlığı ile ilgili bir test bu.
bir arkadaş bu topikte ikili testi yaptırdı. doktoru kıza benzediğini söylemiş.
ama kesin bir şey söylememiş.
canım cinsiyet için acele etme bence. ikili testin asıl amacına odaklan ve dua edelim.
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...
kızlar ya ikili testte cinsiyet belli oluyormu
canım dr.a da mı medipole gidiyosun? ben medipole gidiyorum aslında. ama kendi dr.um yapmıyor 2 li testi. erkek dr. yapıyor. alttan falan bakarsa ya da öyle bir şey gerekirse diye endişe ettim. ben de mi medipolde yaptırsam? kan testlerinin isimleri neler?
kızlar anadolu yakası hangi hastane ve dr ye gidiyorsunuzz
ay hep ben cvpp verdim biraz da siz cvp yazın bana doktora sormayı unuttum size sorayım bari ben bu ara folik asiti bıraktım aranızda benim gibi artık folik içmeyen var mı 3 gündür fln içmiyorum acaba devam etsem mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?