2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saful önce sakin ol öfkeyle kalkan zararla oturur demişler ...senin kayınvaliden biraz fırsatçı bi tip sanırım baksana yokluğunda yapmış yapacağını....
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ilk bi kaç yıl oluyor böyle anlaşmazlıklar....eşin annesiyle senin aranda kalmıştır muhtemelen...
eşinle güzelce tatlı dille onu kızdırmadan konuşmalısın ama önce öfkesinin geçmesini bekle...sakın annesini kötüleme çaktırmadan rahatsız olduğun şeyleri söyleyebilirsin...ama dediğim gibi öfkeli değilken konuşmalısın...erkekler öfkeli oldukları zaman genelde pek dinlemezler dinleselerde anlamazlar....
kayınvalidenlede aranı iyi tut yalandan da olsa yüzüne gül annecim filan de kalbini kazan...huyuna göre şerbet vermek gerekiyo canım yoksa her fırsatta sizi birbirinize düşürecektir...
allah yardımcın olsun bebeğini düşün sakin ol...eşinde öfkeyle söylemiştir bence takma onuda....sonradan eminim pişman olacaktır...

Kızlar şimdi tek şikayet midem çok fena gaz bile yavaş yavaş azaldı o göbekler inecek demişti drum haklıymış benimde göbek iniyor ama 1 ay sonra yine
çıkacak:)))))))) Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin

ben pazartesi yaptıracağım cnm zaten 2 günde belli oluyormuş bayramdan önce olacak yani ben bilgilendiririm sizi gerçi zaten bildiğim şey:26:

canım doktorum herhangi değişik bişey yapmana gerek yok dedi bundan önce kontrole nasıl gidiyorsan öle yani aç diye bişey yok bende 20 ağustosta yaptırıcam sanırım en erken benim yapılacak

senin daha önceymiş cnm o zaman senden alıcaz ilk haberi gerçi bana doktorum cuma yani 19unda yaptır dedi ama ben biraz daha büyümüş görmek için bebeğimi pazartesiye aldım randevuyu..

evet var . hatta oranım %6 ya düştü kalp atışı düzenliymiş çünkü. 3 kutu içtim hala da devam edicem hatta progestana..
Banada son kontrolde kesenin altında çok az bir yerde kanama kalmış oda bu son kutuda biter dedi..şimdi hiç kahve akıntım gelmiyor çok şükür..bakalım 6 eylülde kontrolüm var bebişimi kocman görücem inşallah en son 7 haftalıkken gittim çünkü çok ta merak ediyormm
kızlar ya ikili testte cinsiyet belli oluyormu çok merak ediyorum cuma gidicem

oleyyyyy bugün 12 hafta olduuuuuu

ohh maşallahhh büyümüş kuzuu darısı bizim başımıza inşallah

kızlar ya ikili testte cinsiyet belli oluyormu çok merak ediyorum cuma gidicem

bende cuma günü ikili test için gideceğim.
inşallah bebeklerimiz iyidir.

ikili test temiz çıkarsa üçlüde bir sorun olmaz değilmi benim pek bilgim yokta.

kendinize iyi bakın arkadaşlar...

Bana cevap verebilecek olan yok mu?

yok kültür istemedi canım sadece idrar tahlil yaptırdım bol su içiyorum biraz öncede maydanoz suyu içtim druma söyledim düşük olabilirmiş maydanoz suyundan dedim oda tok karnına içiyorusun ve haftada 2-3 kere içiçeksin dedi eğer onu içmezsen iltihapta düşüğe neden olabilir dedi havuza denize igrmiyorum canım zaten ilişkiyide kestim bu aralar yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek

bende cuma günü ikili test için gideceğim.
inşallah bebeklerimiz iyidir.

ikili test temiz çıkarsa üçlüde bir sorun olmaz değilmi benim pek bilgim yokta.

kendinize iyi bakın arkadaşlar...

ikimizinde aynı gün ben eşim yanımda olsun diye 2 gün erteledik çok heyecanlıyım dr bana 1 haftada belli olur kan testi dedi eğer sorun
çıkmazsa 3lü yada 4lüteste gerek yok dedi

ultrasondadan da bakıcaklar daha ayrıntılı bir ultroson çok merak ediyorum

Bana cevap verebilecek olan yok mu?

merhaba.
ikili test hamilelik için yapılması gerekir diyorlar. bebeğin sağlığı ile ilgili bir test bu.
bir arkadaş bu topikte ikili testi yaptırdı. doktoru kıza benzediğini söylemiş.
ama kesin bir şey söylememiş.
canım cinsiyet için acele etme bence. ikili testin asıl amacına odaklan ve dua edelim.
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım...

ben medipolde yaptırıcam ikili testi oda kan testiyle beraber 180 tl diğer testlerimi zeynep kamilde yaptırdım.

canım dr.a da mı medipole gidiyosun? ben medipole gidiyorum aslında. ama kendi dr.um yapmıyor 2 li testi. erkek dr. yapıyor. alttan falan bakarsa ya da öyle bir şey gerekirse diye endişe ettim. ben de mi medipolde yaptırsam? kan testlerinin isimleri neler?

haklısın canım o da endişelendiriyor beni. bir de birçok kişiye riskli dedikleri halde sağlıklı bebeklerinin olduğunu biliyorum insanların moralini bozuyorlar.

seval pata doktorum testi hakan bey yapıyor alttan muayene yasak sakın yaptırma bi yerde kesinlikle 2 li testte bi 3 boyutlu ekranda bebeğin ense ölçümü yapılıcak bide kan alınıp ikisi karşılaştırılcak yani bebekte herhangibir özürlülük var mı diye

ben şöyle söyliyim zeynep kamile gittim ben çocuk düşünüyorum öncesinde yapmam gereken testler var mı dedim benden 5 tüp kan ve idrar aldılar sonuçları aldığımda hamile olduğumu öğrendim ve bütün değerlere bakıldığı için benden sadece 2 li test istendi

kızlar anadolu yakası hangi hastane ve dr ye gidiyorsunuzz

merhaba canım ben pendikte oturuyorum.pendik bölge hastanesine gidiyorum doktorum yeliz akçelik çok iyi güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor birşey sormak istediğimde hastaneyi arıyorum direk bağlıyorlar .telefonda bile çok açıklayıcı konuşuyor hemde hemen gel hastaneye demiyor çözümlüyor.şimdilik çok memnunum

iclalciğim ben istanbulda olmadığım iiçin sana yardımcı olamayacağım ama bursa da ben kızımda acıbadem e gidiyordum orda doktor kendisi yapmıştı fiyatını da tam hatırlamıyorum ama 3 yıl önce 250flndı galiba fakat orası acıbadem testler hep uçuk fiyata oluyor...bu gebeliğimde kızımı doğurtan kendi sevgili doktoruma devam ediyorum ama onun aleti ikili test yapamıyor o yüzden radyolojiye git dedi bana bir kağıt verdi pelvik usg yazıyor ben de radyoloji de bayan olan bir yer aradım jimeri buldum ordan randevu aldım pazartesi için önce usg ile bakıcaklar oraya 75 vericem sonra o sunçları alıp kendi doktoruma gidicem oda laboratuvar a yollicak bu yapılan kan testinde hormonlara bakılıyormuş ama ne hormonu olduğunu söylemedi kan testine ne kadar isterler bilmem ama onun da 50-60civarı sanırım tutar toplam 130-150arası birşey yani..hormon testinde aç olman gerekmez dedi doktor sadece hormonların değerini bazen çok değiştirren yiyecekler varmış ciğer gibi..onlardan yeme dedi bana ama aç olursan daha iyi dedi fakat aç olma zorunluluğu yokmuş kızlar...cinsiyet olayına gelince bu zamana kadar ilk 3 aylık dönemde cinsiyetini öğrenen birine rastlamadım genel olarak 14 ile 16 haftada söyler doktorlar mesela kızımda 16haftada söylemişti bizim doktor ama erkeklerin genelde 14haftalıkken öğrenilebiliyor...

ay hep ben cvpp verdim biraz da siz cvp yazın bana doktora sormayı unuttum size sorayım bari ben bu ara folik asiti bıraktım aranızda benim gibi artık folik içmeyen var mı 3 gündür fln içmiyorum acaba devam etsem mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…