2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun canım aklına getirme öyle şey bişey olmaz meleklerimize bende geçirdim korkma... yap bakalım genede çok abartma ama nolur nolmaz 1 bardak iç bide gece içersin rabbim korusun canım geçer inşallah hemen.. sen normal suya dayan bol bol

Banada doktorum maydonuzu yasakladı :/ düşük tehlikesiini artıyormuş..ama doktorum dediyse bi dene yada olmadı ben olsam başka bi doktora daha giderdim

ama ben iki kez gittim ikiside farklı doktor ikisindede hiçbişey demedi doktor sanırım şikayetimiz çok olmayınca su iç yumurta ye alkol ve sigara yasak sacede dedi hepsi bu bizde bebeğimizi gördükk zaten en güzeliiii doktoru yemişimmm:)) hepsii buuu

başladım canım bol bol su içmeye şimdide maydanozu yapıyorum bi denicem hepsini içemem diye düşünüyorum
içtikten sonra yatıyım biraz dinleniyim rabbim sana emanetiz
çok saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz

saful senin ne yaşadığını tabiki hiç birimiz tahmin edemeyiz ama öfkeyle kalkan zararla oturur derler bence biraz daha sakin düşünüp eşinle yüzyüze görüşmeden bişeylere kara verme.sonuçta bizim için annelik nasıl bir sorumluluk ve psikolojik baskı yapıyosa babalıkta belki ona ağır gelmiş olabilir bazıları maalesef hiç büyümez allahım sana yardımcı olsun hakkında hayırlısı cnm.

Hastaneye alıp serum veriyolardi ,kesiliyodu benim kanamam. Serum rahimi rahatlatip gevsetirmis. Progestan fitil kullanıyorum o donemde alttan 2 kere. Bide ağızdan alınanından.
Doktora gidiyosunuz degilmi kanama olunca?

hayır gitmiyorum zaten şakır şakır kanama olmuyor. günde 1 2 kez diğer akıntım içinde bir pembelik bazen daha yoğun. bazen hiç yok. 2 gün önce gittiğim doktor herşey yolunda dedi. taa 1 ay sonraya randevu verdi hatta. progestanı ise günde 3 gez ağızdan içiyom..

evet var . hatta oranım %6 ya düştü kalp atışı düzenliymiş çünkü. 3 kutu içtim hala da devam edicem hatta progestana..

Kızlar bendede k.rengi lekelenme var biliyosunuz normalde bebişin etrafında bi kanama yeri tespit edilmedi son dr kabızlık için gitmiştim sizde eğer benim gibi kabızlık çekiyosunuz içerde bişeylerin birikmesi baskı yapabilirmiş dr lekelenmenin kabızlıktan dolayı olabileceğini söyledi tabi ihtimal....varsa kabızlığınız bunuda göz önünde bulundurun.....

Canım doktor senden ekstradan bir idrar kültürü istedi mi? Çünkü benim idrar tahlilimde iltihap çıktı ama kürde çıkmadı yani hafif olarak akıntıda varmış, onun içinde fitil verdi, bol su iç ve sıkışmadan tuvalete git, idrarını bekletme dedi. MAydanoz bana da riskli geldi, başka bir doktora daha sorsan mı acaba? ya da doktoruna o riski sordun mu, zararı olsa da vermezdi herhalde. havuz, deniz ilişki yasak bu arada canım.

canım çok sevndim senin için ve bebeğin için. inş bundan sonra sorunsuz geçer herşey.

kızlar bnmde saç diplerimde sivilceşler çıkmaya başladı yaa saçımı tararken bile acıyoooo

kızlar bnmde saç diplerimde sivilceşler çıkmaya başladı yaa saçımı tararken bile acıyoooo [/QUOTE]

ZATEN Bİ SİVİLCELERİMİZ EKSİKTİ ODA OLDU TAM OLDUK ARTIK ZATEN GÖBEK BENİM ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ...

ay ay ayyy maşallah size ne kadarlık oldunuz siz bakalım bende hemen zaman geçsin istiyorum artık

9 hafta 6 günlük olduk büyüdü artık benim kuzu
ayy inşallah zaman su gibi geçer ve sağlıklı bi şekilde kucaklarız bebeklerimizi...rabbim hayırlı evlat eylesin miniklerimizi...

gelecek hafta ikili test yaptırcam ve bunun yanında dr.um rubella, toksoplazma vs. gibi testler de verdi. bunların ist. anadolu yakasında hastanelerde fiyatlarını bilen var mı? bir de ikili test hakkında okuduklarım kafamı çok karıştırdı. 2li test ultrason muayenesi ve aynı anda kan alımı ile mi yapılıyor? verilen fiyet ikisini de mi kapsıyor? bir de ultrason renkli detaylı yani farklı mı? ben p.tesi dr.a gitmiştim cinsiyet falan sormadım o da bişey söylemedi. ama burda öğrenen arkadaşlar beni heyecanlandırdı. dr.um 2li testi kendi yapmıyor. o yüzden istediğin yerde yaptır dedi. gelecek hafta 2li test için gittiğim dr.a cinsiyetini sorsam söyler mi?
'li test hakkında bilgilendirin ne olur!!!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…