- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.601
sağlık ocağınada yarın gitmeyi düşünüyorum zaten görsen atlet çorap uzun kollu uzun pijama giyiyorum sanırsın kışı yaşıyorum geceleri falan da çorap giyiyorum hiç rahat edemezdim ama bebeğim için kocişden uzağım bir kaç gündür bende var o antibakteriyel sabundan mantar olduğumda kullanmıştım rabbim yardım etsin de iltihap olursada düşük olabilirse bir deneyim diyorum şu maydanozu rabbime emanetiz
antibiyotik vermedi çok korkuyorum bebeğime irşey olucak diye maydanoz suyu iç diyor ne yapıcağımı şaşırdım arada sancıda giriyor başladım bol bol su içmeye 1 hafta falan sürekli su mu içsem yada maydanoz suyunu denesem mi
limonlu kek hoşgeldin senin adına sevindim.bizde dr geldik herşey yolunda çok şükür 26 sında ikili test yapılacak .su içtikçe daha fazla bulantım olduğunu söyledim zorlama daha sonra nasılsa içeceksin diyo bizim dr biraz relaks herşeye sen nasıl rahat edersen diyo yani kendi kendime karar veriyorum:)allahım sonumuzu hayretsin sevimli bi kadın ama zamana kadar 10 haftamız değilmiş bu arada 11 mişiz şu yasak şunu yap şunu yapma demedi.tek faydası gidip bebeği görebiliyoruz:)
allah korusun canım aklına getirme öyle şey bişey olmaz meleklerimize bende geçirdim korkma... yap bakalım genede çok abartma ama nolur nolmaz 1 bardak iç bide gece içersin rabbim korusun canım geçer inşallah hemen.. sen normal suya dayan bol bol
Hastaneye alıp serum veriyolardi ,kesiliyodu benim kanamam. Serum rahimi rahatlatip gevsetirmis. Progestan fitil kullanıyorum o donemde alttan 2 kere. Bide ağızdan alınanından.
Doktora gidiyosunuz degilmi kanama olunca?
Canım senindemi düşük tehliken var...
benimde sürekli kahve rengi akıntım geldi..Ben pragestan kullandım 2.kutum bitti şimdi bıraktım akıntılarım sarıya döndü..sen herhangi bir ilaç kullanıyormusun.
geçmiş olsun limonlu kek sağlıklıca atlattın
kızlar benim idrar yollarımda iltihaplanmalanma vardı ve monurol tek kullanımlık ilaç içtikten 1 hafta sonra tekrar tahlil yapıldıktan sonra geçmemişti drum bana haftada 2-3 kere çay bardağı maydanoz suyu iç dedi sizlerin fikrini almak istiyorum sizce içsem mi antibiyotik kullanmanı istemiyorum dedi maydanoz suyu düşüğe neden olduğu için ne yapıcağımı bilmiyorum
kızalr çok şükür kistimin sıvıısı alttan enjeksiyonla alındı. kesme dikme yok yani.hafif narkoz verilmiş mecburen.. 5-10 dk sürmüş operayon.. bir gün müşade altında tutuldum.
herşey çok güzeldi.. hastane odam hemşireler drlar hepsi çok ilgili idiler...doktoruma ve hastaneme çok güveniyordum öle de oldu Rabbime şükürler olsun...
gerçi operasyondan sonra narkozun etksi ile sağa sola ingilizce konuşarak bağırmışım. hemşirelerin yakasına yapışmışım yattığım yerden..bebeğimi öldürdünz.. nerde bebeğim diyormuşum...eşim diyorki benimle bile ingilizce konuştun.. sonra bakmışlar ben epey bağırıp çağırıyorum sakinleştirici vermişler...eşim diyorki kendinden çok bebeğini düşünüyordun ameliyayattan sonra...anne olmak gerçekten bu olsa gerek diyor.. daha anne olmadan aslında anneliği hamile iken öğreniyoruz..
bu gerçkten çok güzel bir duygu..
1.5 saat sonra kendime gelmişim.dr um bebeğim ve benim iyi olduğumu söledi. ağrım da artık sağ tarafımda yok çok şükür ayağa kalkabiliyorum...
beni merak edip yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. unutmadınz hemen beni. tekrar aranızdayımm.. rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
öpüyorum hepinizi...
Günaydınn cicişlerr
bi kaç gündür giremedim
Sabah sabah benim bebiş yine yokladı beni dükkanı açtığım gibi doğruu wc'yee üşüttüm galiba bu seferki sapsarıydıı
Bide kızlar bişe sorucam benim suratımda özellikle çene ve boyun kısmımda,dekolte bölgemde böyle büyük büyük sivilciler çıktı sizdede oldumu böyle :26:
Ki ben ergenlik döneminde bile yüzünde sivilce olmayan biriydim
kızlar ya ikili testte cinsiyet belli oluyormu çok merak ediyorum cuma gidicem
ay ay ayyy maşallah sizene kadarlık oldunuz siz bakalım bende hemen zaman geçsin istiyorum artık
kızlar bnmde saç diplerimde sivilceşler çıkmaya başladı yaa saçımı tararken bile acıyoooo
oleyyyyy bugün 12 hafta olduuuuuu
oleyyyyy bugün 12 hafta olduuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?