2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok sevindim cok gecmiş olsun yaşadığın en son kötü şey bu olsun inş. bebişede kendinede cok dikkat et

herkese günaydın güzel anne adayları önce operasyon geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun ve allah bi daha hamilelik boyunca problem yaşatmasın hiç kimseye asker yolu bekleyen arkadaşımıza da zaman su gibi geçsin inşallah

oyyy maşallah bebişim bu işide hallettin şükür allah başka dert sıkıntı vermesin hiç birimize kolay hamilelikler nasip etsin....çok geçmiş olsun bebeğini ve seni rabbim korudu

bu arada aramıza yeni katılan anneler hoş geldiniz sefa getirdiniz ...hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum....

Geçmiş olsun canm çok sevimdim

65 ile hamile kaldım 68,6 cıktım bugün tartıda daha 11+3 oldu bu kadar zamanda bu kadar kilo hiç bir şeyim olmuyor cok moralim bozuluyor
birde dün gece 4 saat aralıksız gaz cıkarmaktan uyuyamadım içim gaz dolmuş bugün işe 6 aylık göbekle geldim yine

ben ölüyom bulantıdan sabahtan akşama kadar hiç kesilmiyor akşamda eve gidince çıkarıyorum
ahh canımm çok geçmiş olsun inş. biran evvel geçer rahatlarsın gerçi az kaldı biraz daha sabret bakalım inş. düzelir canımmm

inan o gazz ve kabızlık benide mahvetti perişan halde geziniyorum ortalıklarda vallahii inş. biran evvel geçer rahatlarızzz

Kızlar bebişlerimize aldığımız yada alacağız cicilerin topiğini açayımmı ne dersiniz..Sağolsun bizim babamız çok heyecan yaptığı için hergün elinde birşeylerle gelio eve :)) ee yavaş yavaşta almaya başalrız artık ihtiyaçlarımızı

Günaydınn cicişlerr
bi kaç gündür giremedim

Sabah sabah benim bebiş yine yokladı beni dükkanı açtığım gibi doğruu wc'yee üşüttüm galiba bu seferki sapsarıydıı

Bide kızlar bişe sorucam benim suratımda özellikle çene ve boyun kısmımda,dekolte bölgemde böyle büyük büyük sivilciler çıktı sizdede oldumu böyle :26:
Ki ben ergenlik döneminde bile yüzünde sivilce olmayan biriydim

Günaydınlar herkese benim de bulantılar beni mahvediyor malesef, bulantı olmasa yanma, ya da ekşime, azcık aç kalsam midem hemen kabuslar yaşatıyor
İşyerimde de ramazanda yemekhanemiz tadilata girdi, yiyecek fazla bişey de bulamıyorum, poğaça simitten gına geldi
Eşimle de aram bozuk, midem bulanıyor diye bulaşıkları toplamasını rica ettim bir kaç kere, herkes hamile kalıyor bir sen nazlanıyorsun diyor, kardeşi hamileyken midesi bulanmadı diye beni onla kıyaslıyor, onun hiç midesi bulanmadı ama benim gibi sabahtan akşama işte çalışmadı, her gün 4 saatlik yol çekmedi, yanında ya annesi ya kayınvalidesi yemeğini dahi önüne getirdi, 15 gün de bizde kaldı, çatalını bile almaya üşeniyordu herşeyini ben yapıyordum.
Hadi bulantımı abarttım, insan kusmayı da abartır mı ya, keyfimden mi kusuyorum, tuvaletten çıkamıyorum, deli miyim ben

Çok moralim bozuk kızlar, şimdi sürekli çevremde dönüyor eşim ama bu saatten sonra nasıl affederim bilmiyorum. O sözleri söylemeyecekti:/

Limonlu kek canım çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza, bak atlattın artık için ferah olur ne güzel, çok güzel bir haber oldu bu, çok geçmiş olsun yeniden:)

Günaydın kızlarr hepinize boll keyifli bir gün olsun..

limonlu - kek çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun rabbim hiç birimize bidaha sıkıntı yaşatmasın bol bol dinlen enerji topla bebişinle aramıza katıl.,

Yeni gelen arkadaşlar kutlarım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. lekelenme sorunu çoğo insanda var korkmayın 9 ay olupta nur topu gibi bebekleri bile olan var

Asker yolu gözleyenler oyy gülüm valla ben sevgiliyken bile zor dayanmıştım sen kocişi nası beklicen allah kavuştursun zaman su gibi akıp geçsin inşallah...

ÖZNURYAR ahhh ahhh tam da bam telime bastın valla sorma bende aynen dobiş oldum 4 kilo aldım çok moralim bozuluyo valla napayım sürekli yiyorum doktorda hızlı gitme dedi yürüyüşe başlıcam artık inşallah faydası olur hiç bir kıyafetim olmuyor kocişte karşıma geçip maşallahhh maşallahhh çektikçe sinirlerim tavan yapıyor

Ben daha hiç bişe almadım sadece puma patik ayakkabı aldım eşime süpriz yapmak için o kaa
daha erken diye almıyorum

Merhaba ;
Bizim de pıtpıtlarımız duyuldu. Muhtemel doğum tarihimiz 23 Mart.. Eklemek isterseniz.
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Benimde genelde sabahları ve açken oluyor ondan hemen bişeyler yemeğe çalışıyorum :26:
Ramazan dolasıyla bizede yemek gelmiyor ama ben evden getiriyorum...

Böyle düşüncesiz kocalara çok kızıyorum Sonuçta sanki sadece senin çocuğun biraz yardım etse ne olur...
Herkesin hamileliği rahat geçecek diye bir şey mi varmış
Ben 5.haftada düşük tehlikesi yaşadım halada çok dikkatli davranmam gerekiyor...10.haftaya giricez evde gram iş yapmıyorum Allah razı olsun eşim,annem,kayınvalidem yardım ediyor..
yemekleride genelde ya kayınvalidemde yiyoruz yada sürekli yemeğe davet ediliyoruz..
evde olduğumuz sürece ben malzemeleri hazırlıyorum kağıda sırasıyla malzemeleri yazıyorum eşim yemekleri yapıyor..sonuçta bulantıları sıkıntıları ben çekiyorum oda elbette bana yardımcı olacak :44:

bende yatıyorum ama maalesef kesilmiyor. benimd en son bi koyu geldi ama arkasından yine pembelide geldi....üfffffffff allahım bitsin bu dert çocuk sevindiricem valla..

Aynen canım benimde çenem, burun kenarları boynum sivilce doldu:) ergenlik döneminde gibiyim.

günaydınnn kızlar
yeni anne adaylarına merhabaaa bu arada
bendede Sivilciler çıkmaya başladı. Bende ergenlik çağında bile sivilce çıkarmamıştım. Cildim bozulmaya başladı sankimm.
Kilo fazla almadım ama göbek ve bel kısmı genişlediği için kıyafetlerim olmuyor. Çalıştığım içinde klasik giyinmek zorundayım. İş yerinde giyim biraz zor olyor, tek sıkıntım bu şu anda.

bende yatıyorum ama maalesef kesilmiyor. benimd en son bi koyu geldi ama arkasından yine pembelide geldi....üfffffffff allahım bitsin bu dert çocuk sevindiricem valla..

Hastaneye alıp serum veriyolardi ,kesiliyodu benim kanamam. Serum rahimi rahatlatip gevsetirmis. Progestan fitil kullanıyorum o donemde alttan 2 kere. Bide ağızdan alınanından.
Doktora gidiyosunuz degilmi kanama olunca?

çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun benimde 3 ayda rahim dikilcek galiba erken doğum tehlikem var inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…