- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.541
kızalr çok şükür kistimin sıvıısı alttan enjeksiyonla alındı. kesme dikme yok yani.hafif narkoz verilmiş mecburen.. 5-10 dk sürmüş operayon.. bir gün müşade altında tutuldum.
herşey çok güzeldi.. hastane odam hemşireler drlar hepsi çok ilgili idiler...doktoruma ve hastaneme çok güveniyordum öle de oldu Rabbime şükürler olsun...
gerçi operasyondan sonra narkozun etksi ile sağa sola ingilizce konuşarak bağırmışım. hemşirelerin yakasına yapışmışım yattığım yerden..bebeğimi öldürdünz.. nerde bebeğim diyormuşum...eşim diyorki benimle bile ingilizce konuştun.. sonra bakmışlar ben epey bağırıp çağırıyorum sakinleştirici vermişler...eşim diyorki kendinden çok bebeğini düşünüyordun ameliyayattan sonra...anne olmak gerçekten bu olsa gerek diyor.. daha anne olmadan aslında anneliği hamile iken öğreniyoruz..
bu gerçkten çok güzel bir duygu..
1.5 saat sonra kendime gelmişim.dr um bebeğim ve benim iyi olduğumu söledi. ağrım da artık sağ tarafımda yok çok şükür ayağa kalkabiliyorum...
beni merak edip yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. unutmadınz hemen beni. tekrar aranızdayımm.. rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
öpüyorum hepinizi...
kızalr çok şükür kistimin sıvıısı alttan enjeksiyonla alındı. kesme dikme yok yani.hafif narkoz verilmiş mecburen.. 5-10 dk sürmüş operayon.. bir gün müşade altında tutuldum.
herşey çok güzeldi.. hastane odam hemşireler drlar hepsi çok ilgili idiler...doktoruma ve hastaneme çok güveniyordum öle de oldu Rabbime şükürler olsun...
gerçi operasyondan sonra narkozun etksi ile sağa sola ingilizce konuşarak bağırmışım. hemşirelerin yakasına yapışmışım yattığım yerden..bebeğimi öldürdünz.. nerde bebeğim diyormuşum...eşim diyorki benimle bile ingilizce konuştun.. sonra bakmışlar ben epey bağırıp çağırıyorum sakinleştirici vermişler...eşim diyorki kendinden çok bebeğini düşünüyordun ameliyayattan sonra...anne olmak gerçekten bu olsa gerek diyor.. daha anne olmadan aslında anneliği hamile iken öğreniyoruz..
1.5 saat sonra kendime gelmişim.dr um bebeğim ve benim iyi olduğumu söledi. ağrım da artık sağ tarafımda yok çok şükür ayağa kalkabiliyorum...
beni merak edip yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. unutmadınz hemen beni. tekrar aranızdayımm.. rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin..
öpüyorum hepinizi...
öpüyorum hepinizi...
ahh canımm çok geçmiş olsun inş. biran evvel geçer rahatlarsın gerçi az kaldı biraz daha sabret bakalım inş. düzelir canımmmben ölüyom bulantıdan sabahtan akşama kadar hiç kesilmiyor akşamda eve gidince çıkarıyorum
65 ile hamile kaldım 68,6 cıktım bugün tartıda daha 11+3 oldu bu kadar zamanda bu kadar kilo hiç bir şeyim olmuyor cok moralim bozuluyor
birde dün gece 4 saat aralıksız gaz cıkarmaktan uyuyamadım içim gaz dolmuş bugün işe 6 aylık göbekle geldim yine
Ben daha hiç bişe almadım sadece puma patik ayakkabı aldım eşime süpriz yapmak için o kaaKızlar bebişlerimize aldığımız yada alacağız cicilerin topiğini açayımmı ne dersiniz..Sağolsun bizim babamız çok heyecan yaptığı için hergün elinde birşeylerle gelio eve :)) ee yavaş yavaşta almaya başalrız artık ihtiyaçlarımızı
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinMerhaba ;
Bizim de pıtpıtlarımız duyuldu. Muhtemel doğum tarihimiz 23 Mart.. Eklemek isterseniz.
Günaydınlar herkese benim de bulantılar beni mahvediyor malesef, bulantı olmasa yanma, ya da ekşime, azcık aç kalsam midem hemen kabuslar yaşatıyor
İşyerimde de ramazanda yemekhanemiz tadilata girdi, yiyecek fazla bişey de bulamıyorum, poğaça simitten gına geldi
Eşimle de aram bozuk, midem bulanıyor diye bulaşıkları toplamasını rica ettim bir kaç kere, herkes hamile kalıyor bir sen nazlanıyorsun diyor, kardeşi hamileyken midesi bulanmadı diye beni onla kıyaslıyor, onun hiç midesi bulanmadı ama benim gibi sabahtan akşama işte çalışmadı, her gün 4 saatlik yol çekmedi, yanında ya annesi ya kayınvalidesi yemeğini dahi önüne getirdi, 15 gün de bizde kaldı, çatalını bile almaya üşeniyordu herşeyini ben yapıyordum.
Hadi bulantımı abarttım, insan kusmayı da abartır mı ya, keyfimden mi kusuyorum, tuvaletten çıkamıyorum, deli miyim ben
Çok moralim bozuk kızlar, şimdi sürekli çevremde dönüyor eşim ama bu saatten sonra nasıl affederim bilmiyorum. O sözleri söylemeyecekti:/
Benimde başlarda kanamam olmuştu.Yatarak atlattım sanırım allahın izniyle. Benim de en son baya koyu renkli farklı bi lekelenme oldu, sonra bidaha gelmedi bişey çok şükür.Bence senin de oyle olmuştur, daha önce kanamış olan alan kendini attı. Umarım tekrar yaşamayız hiçbirimiz.
Günaydınn cicişlerr
bi kaç gündür giremedim
Sabah sabah benim bebiş yine yokladı beni dükkanı açtığım gibi doğruu wc'yee üşüttüm galiba bu seferki sapsarıydıı
Bide kızlar bişe sorucam benim suratımda özellikle çene ve boyun kısmımda,dekolte bölgemde böyle büyük büyük sivilciler çıktı sizdede oldumu böyle :26:
Ki ben ergenlik döneminde bile yüzünde sivilce olmayan biriydim
bende yatıyorum ama maalesef kesilmiyor. benimd en son bi koyu geldi ama arkasından yine pembelide geldi....üfffffffff allahım bitsin bu dert çocuk sevindiricem valla..
öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?