- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.561
bende yatıyorum ama maalesef kesilmiyor. benimd en son bi koyu geldi ama arkasından yine pembelide geldi....üfffffffff allahım bitsin bu dert çocuk sevindiricem valla..
Günaydınn cicişlerr
bi kaç gündür giremedim
Sabah sabah benim bebiş yine yokladı beni dükkanı açtığım gibi doğruu wc'yee üşüttüm galiba bu seferki sapsarıydıı
Bide kızlar bişe sorucam benim suratımda özellikle çene ve boyun kısmımda,dekolte bölgemde böyle büyük büyük sivilciler çıktı sizdede oldumu böyle :26:
Ki ben ergenlik döneminde bile yüzünde sivilce olmayan biriydim
anneciklere ve bebişlere günaydınnnn dün dışarı çıkmıştım lcwye bi uğradım kendime hamiş tişörtü bakim die bi tane alcam havesim var yaa allam hepsi herkeste var nese arada bi tane buldum small beden olur bu dedim geldimm bosboll kocamm gülüp duruo sen onu dolduramazsın die sora bi üst kata çıktım bizde alınmaz bu zamnalarda bişeyler bakim artık öğreneyim bende dedimm allahım bebek kıyafetlerini hep çok pahalı bilirdim çok ucuz dayanamadım bişiler alayım dedim allahım unisex bişey yok hep kız için aladım 4 5 parca bişey ama eşim bunlarda kız için erklek giymes dio dedim giydiririm:) erkek olcak die doğuyorya akşamdan beri kız ol evladım diorum ne güzel elbiseler var ben kokoşumdur puantiye falan bayılırım:)öle giydirim diom erkek pek zevksizmiş bi tanemi eğlenceli bişey olmaz yaaaheheh şaka bir ayan a rabbimm erkek versin benm bebeğim olsunda ben bu kezde puantiyeli papyon kravat takarımm
limonlu kek canımm hoşgeldinnn çok şükür geçmiş gitmişşş artıkk sıkıntıı yokkkkk allahın izniyleee bu arada 3 4 ay demiştin evleneli oraya gideli bak ana dilin gibi ingilizce öğrnemişsin ne güzellll
anneciklere ve bebişlere günaydınnnn dün dışarı çıkmıştım lcwye bi uğradım kendime hamiş tişörtü bakim die bi tane alcam havesim var yaa allam hepsi herkeste var nese arada bi tane buldum small beden olur bu dedim geldimm bosboll kocamm gülüp duruo sen onu dolduramazsın die sora bi üst kata çıktım bizde alınmaz bu zamnalarda bişeyler bakim artık öğreneyim bende dedimm allahım bebek kıyafetlerini hep çok pahalı bilirdim çok ucuz dayanamadım bişiler alayım dedim allahım unisex bişey yok hep kız için aladım 4 5 parca bişey ama eşim bunlarda kız için erklek giymes dio dedim giydiririm:) erkek olcak die doğuyorya akşamdan beri kız ol evladım diorum ne güzel elbiseler var ben kokoşumdur puantiye falan bayılırım:)öle giydirim diom erkek pek zevksizmiş bi tanemi eğlenceli bişey olmaz yaaaheheh şaka bir ayan a rabbimm erkek versin benm bebeğim olsunda ben bu kezde puantiyeli papyon kravat takarımm
limonlu kek canımm hoşgeldinnn çok şükür geçmiş gitmişşş artıkk sıkıntıı yokkkkk allahın izniyleee bu arada 3 4 ay demiştin evleneli oraya gideli bak ana dilin gibi ingilizce öğrnemişsin ne güzellll
berkerdemcim inşallah gerek kalmaz...bana da ilk başta birsürü lkorkuttular ama gerek kalmadı basit bir operasyonla halledildi...çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun benimde 3 ayda rahim dikilcek galiba erken doğum tehlikem var inşallah gerek kalmaz
evet canım buraya geleli daha 4 ay bile olmadı ama pratik yaptıkça öğrendim epey.. bu arada çoooook teşekkür ederim.sıkıntı yok bol bol dinlenme ve yatış gerekiyor....anneciklere ve bebişlere günaydınnnn dün dışarı çıkmıştım lcwye bi uğradım kendime hamiş tişörtü bakim die bi tane alcam havesim var yaa allam hepsi herkeste var nese arada bi tane buldum small beden olur bu dedim geldimm bosboll kocamm gülüp duruo sen onu dolduramazsın die sora bi üst kata çıktım bizde alınmaz bu zamnalarda bişeyler bakim artık öğreneyim bende dedimm allahım bebek kıyafetlerini hep çok pahalı bilirdim çok ucuz dayanamadım bişiler alayım dedim allahım unisex bişey yok hep kız için aladım 4 5 parca bişey ama eşim bunlarda kız için erklek giymes dio dedim giydiririm:) erkek olcak die doğuyorya akşamdan beri kız ol evladım diorum ne güzel elbiseler var ben kokoşumdur puantiye falan bayılırım:)öle giydirim diom erkek pek zevksizmiş bi tanemi eğlenceli bişey olmaz yaaaheheh şaka bir ayan a rabbimm erkek versin benm bebeğim olsunda ben bu kezde puantiyeli papyon kravat takarımm
canım iyi yapmışsın ama ben lcvv badilerden herkeste gördüm özencim kalmadı hamile butiklerde daha güzel kıyafetler var ama biraz pahalı bayrama almak istiyorum ama 2 aylık karnım var :44::44::44:
kıslar benim belim çok ağrıyo benim gibi bel ağrısı çeken varmı ilkindede ağrım vardı erkek oldu buda erkek olcak sanırım hayırlısı :44::44::44:
günaydın güzel mart anneleri
güzel sağlıklı bir gün olur işallah herkes için
limonlu kek güzel haberini alınca çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım artık bol bol dinlenmene bak
qamsecim aramıza hoşgeldin canım
Merhaba ;
Bizim de pıtpıtlarımız duyuldu. Muhtemel doğum tarihimiz 23 Mart.. Eklemek isterseniz.
günaydın mart annelerii...
herkes iyidir inşallah...
limonlu kek çok geçmiş olsun ....rabbim bir daha sıkıntı vermesin hiçbirimize..yazdıklarını okurken gözlerim doldu bu minikler nasılda bağladılar kendilerine bizi...ilk önce onları düşünüyoruz...rabbim sağlık versin kuzularımıza....
bende dün kontrole gittim benim kuzu tam bir bebek görünümünü almış...sizin bıcırık keyif yapıyor içerde dedi doktor...birde ayaklarını oynattı ve zıpladı bizim aklımız başımızdan gitti zaten eşimle ikimizde ekrandan gözümüzü alamadık ayran budalasına döndük.. .2,5 cm boyuyla nasılda başımızı döndürdü yaramaz ....
darısı görmeyenlerin başına olsun ....bütün mart anneleri hep güzel haberlerle gelsin inşallah...
günaydın mart annelerii...
herkes iyidir inşallah...
limonlu kek çok geçmiş olsun ....rabbim bir daha sıkıntı vermesin hiçbirimize..yazdıklarını okurken gözlerim doldu bu minikler nasılda bağladılar kendilerine bizi...ilk önce onları düşünüyoruz...rabbim sağlık versin kuzularımıza....
bende dün kontrole gittim benim kuzu tam bir bebek görünümünü almış...sizin bıcırık keyif yapıyor içerde dedi doktor...birde ayaklarını oynattı ve zıpladı bizim aklımız başımızdan gitti zaten eşimle ikimizde ekrandan gözümüzü alamadık ayran budalasına döndük.. .2,5 cm boyuyla nasılda başımızı döndürdü yaramaz ....
darısı görmeyenlerin başına olsun ....bütün mart anneleri hep güzel haberlerle gelsin inşallah...
bende bel ağrısıs çekiyorum yaa evdeki işlerimi bile 10 dak. yapıp mola vermek zorunda kalıyorum acayip ağrıyor.
selam kızlar,,, kararsızlıklar içindeyim...evliliğim bitti bitiyor boşanma davası açıp açmamak arasındayım ne yapacayağımı bilmiyorum eşime çok kızgınım kırgınım...hele eşimin annesi beni mahfettiler hamile demediler sürekli ağlattılar yapmadıkları çirkeflik kalmadı eşimse beni sattı 7 yıldır sevdiği kadın çocuğunun annesi olcak kadını tek kalemde harcadı..şu mübarek günlerde allahtan bulsunlar...ben onu çok sevdim hayatta kimseyi sevmediğim kadar...babamları haberi bile yok hiçbişeden beni problemsiz zannediyorlar..babam duysa ortalık karışır 3 gündür ne aradı ne sordu eşim ben teyzemdeyim şehir dışında o evde annesiyle çok iyi ayrıldık aslında ilk geldiğim günlerde iyi konuşuyodu annedi duygu sömürüsü ve doldurmasından sonra 3 gündür konuşmadık bana saydı kapadı...onlara hakkımı helal etmicem asla hele eşim ruhum kanıyo beni şuçlayıp birsürü laf saydı...ikisi birden hamile demediler kendimden geçene kkadarağlattılar beni günlerce...öylesine öfke doluyumki annelikten nefret ettim.ne yazıkki çok cahil konuşmayı bilmeyen cehalet dolu bir annesi var babası olmadığı için süreki bir acıma halinde annesine ama acıncak bi tarafı yok sağlığı benden iyi genç maddi durumu iyi çocukları yanında çevresi kalabalık...ama beni eziyo annesine acıyo...boşanma davası açıp açmamak arasındayım..çocuk doğsun elinden alcam diyo öyle bi cehennemin içindeyimki...birbirini seven 2 insan bu hala nasıl geldik inanamıyorum evliliğimiz boyunca hep kavgamaız annesi anneme nie öle dedin anneme nie yardım etmiyom onu nie bunu nie yedi beni sürekli annesiyle karşılaştırıyo...soğudum evimden yuvamdan herşeyden eve dönmek istemiyorum...onların yüzünden hamileliğimi stres ve üzüntü içinde geçiriyorum.allahtan bulsunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?