- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.641
ay hep ben cvpp verdim biraz da siz cvp yazın bana doktora sormayı unuttum size sorayım bari ben bu ara folik asiti bıraktım aranızda benim gibi artık folik içmeyen var mı 3 gündür fln içmiyorum acaba devam etsem mi??
selam kızlar,,, kararsızlıklar içindeyim...evliliğim bitti bitiyor boşanma davası açıp açmamak arasındayım ne yapacayağımı bilmiyorum eşime çok kızgınım kırgınım...hele eşimin annesi beni mahfettiler hamile demediler sürekli ağlattılar yapmadıkları çirkeflik kalmadı eşimse beni sattı 7 yıldır sevdiği kadın çocuğunun annesi olcak kadını tek kalemde harcadı..şu mübarek günlerde allahtan bulsunlar...ben onu çok sevdim hayatta kimseyi sevmediğim kadar...babamları haberi bile yok hiçbişeden beni problemsiz zannediyorlar..babam duysa ortalık karışır 3 gündür ne aradı ne sordu eşim ben teyzemdeyim şehir dışında o evde annesiyle çok iyi ayrıldık aslında ilk geldiğim günlerde iyi konuşuyodu annedi duygu sömürüsü ve doldurmasından sonra 3 gündür konuşmadık bana saydı kapadı...onlara hakkımı helal etmicem asla hele eşim ruhum kanıyo beni şuçlayıp birsürü laf saydı...ikisi birden hamile demediler kendimden geçene kkadarağlattılar beni günlerce...öylesine öfke doluyumki annelikten nefret ettim.ne yazıkki çok cahil konuşmayı bilmeyen cehalet dolu bir annesi var babası olmadığı için süreki bir acıma halinde annesine ama acıncak bi tarafı yok sağlığı benden iyi genç maddi durumu iyi çocukları yanında çevresi kalabalık...ama beni eziyo annesine acıyo...boşanma davası açıp açmamak arasındayım..çocuk doğsun elinden alcam diyo öyle bi cehennemin içindeyimki...birbirini seven 2 insan bu hala nasıl geldik inanamıyorum evliliğimiz boyunca hep kavgamaız annesi anneme nie öle dedin anneme nie yardım etmiyom onu nie bunu nie yedi beni sürekli annesiyle karşılaştırıyo...soğudum evimden yuvamdan herşeyden eve dönmek istemiyorum...onların yüzünden hamileliğimi stres ve üzüntü içinde geçiriyorum.allahtan bulsunlar....
ben son 15 gündür bulantıdan kabızlıktan doğru düzgün içmiyorum galiba dahada içemeyecem dr söylemedim unuttum bende
seval pata doktorum testi hakan bey yapıyor alttan muayene yasak sakın yaptırma bi yerde kesinlikle 2 li testte bi 3 boyutlu ekranda bebeğin ense ölçümü yapılıcak bide kan alınıp ikisi karşılaştırılcak yani bebekte herhangibir özürlülük var mı diye
ben şöyle söyliyim zeynep kamile gittim ben çocuk düşünüyorum öncesinde yapmam gereken testler var mı dedim benden 5 tüp kan ve idrar aldılar sonuçları aldığımda hamile olduğumu öğrendim ve bütün değerlere bakıldığı için benden sadece 2 li test istendi
Anladım canım Medipole mi gitsem ben de? Evime daha yakın Hospitalum var orda daha uygun sanırım bir de kan tahlilleri var çok da yüklü bir fatura çıksın istemiyorum. dr. istediğin yerde yaptırabilirsin dedi ama sonuçta bir sorun olur mu? çok kararsız kaldım şimdi.
ay hep ben cvpp verdim biraz da siz cvp yazın bana doktora sormayı unuttum size sorayım bari ben bu ara folik asiti bıraktım aranızda benim gibi artık folik içmeyen var mı 3 gündür fln içmiyorum acaba devam etsem mi??
ikili test için ne zaman yaptır dedi?
Bence kan tahlillerini devlet hastanelerinde yaptır ben yarım saat içinde bütün tahlillerimi yaptırdım sonuçlarınıda ertesi gün internetten aldım.
senin 12 hafta olmuş eğer erkekse belki söylerler cnm..
kıslar hiç heveslenmeyin 3 ay geçmeden cinsiyeti söylemeezler bebeği aldırıyo bazı vicdansızlar benim ilk hamilelimde 14 haftalıkken bile dr söylemedi erkeğe benziyo dedi sonraaa 17 ci haftada kesin olarak sölediii inşallah ogünleride görürüz sağlıklı doğsunlar(birsürüde dikişim olsun çatır çatır normal doğum yapmak istiyorum)
kıslar hiç heveslenmeyin 3 ay geçmeden cinsiyeti söylemeezler bebeği aldırıyo bazı vicdansızlar benim ilk hamilelimde 14 haftalıkken bile dr söylemedi erkeğe benziyo dedi sonraaa 17 ci haftada kesin olarak sölediii inşallah ogünleride görürüz sağlıklı doğsunlar(birsürüde dikişim olsun çatır çatır normal doğum yapmak istiyorum)
22-29 ağustos aralığında yaptır. bayramdan sonra geç olur dedi. haftaya yaptırcam yani. devlet hastanesinde nasıl yaptırcam? hangi bölüme randevu alcam bi de onlar muayene etmiycek di mi? nasıl oluyor bilmiyorum ki....
devlet hastanesinde ikili test için randevu bulman çok zor ben geçen hafta baktım 26 ağustos için bulamadım ama istersen bir bak zeynep kamilde gebe izlemeden randevu alıyorsun direk doktora gidiyorsun kesinlikle alttan muayene yok bu kan testlerini yaptırmak istiyorum bide 2 li testi için randevu sorabilirsin bulamaya bilirsin zaten ondan sonra onlar seni yönlendiriyor.
yani dr bili bili yi görürse söylüyor kızlar daha belli olmuyor demek benim için hiç önemli değil kızda olsa erkekde benim parçam yerim onu sanki
eşim erkek hissdiyorum falan diyo acaba erkek istediği için mi bana yol yapıyor ne dersiniz:nazarnazar:
antibiyotik vermedi çok korkuyorum bebeğime irşey olucak diye maydanoz suyu iç diyor ne yapıcağımı şaşırdım arada sancıda giriyor başladım bol bol su içmeye 1 hafta falan sürekli su mu içsem yada maydanoz suyunu denesem mi
teşekkür ederim canım. en azından bunu bilmek rahatlattı sen 26 ağustosta medipole mi gideceksin?
merhaba canım ben pendikte oturuyorum.pendik bölge hastanesine gidiyorum doktorum yeliz akçelik çok iyi güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor birşey sormak istediğimde hastaneyi arıyorum direk bağlıyorlar .telefonda bile çok açıklayıcı konuşuyor hemde hemen gel hastaneye demiyor çözümlüyor.şimdilik çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?