2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben son 15 gündür bulantıdan kabızlıktan doğru düzgün içmiyorum galiba dahada içemeyecem dr söylemedim unuttum bende

seninde işin zor canım herkes yaşadığını bilir inşallah eşin sana karşı anlayışlı olur ama eşinin yaptığı çok ayıp hamilesin eşinin çocuğunu taşıyosun ama o seni eziyo çok kınadım

Anladım canım Medipole mi gitsem ben de? Evime daha yakın Hospitalum var orda daha uygun sanırım bir de kan tahlilleri var çok da yüklü bir fatura çıksın istemiyorum. dr. istediğin yerde yaptırabilirsin dedi ama sonuçta bir sorun olur mu? çok kararsız kaldım şimdi.

ikili test için ne zaman yaptır dedi?

Bence kan tahlillerini devlet hastanelerinde yaptır ben yarım saat içinde bütün tahlillerimi yaptırdım sonuçlarınıda ertesi gün internetten aldım.

Streetpitcim eğer içeriğinde folikasit bulunan başka bi ilaç kullanıyorsan bırakmanda sakınca yok ama başka bi ilaç kullanmıyorsan dvam etmeni tavsiye ederim....

Safulcum çok üzüldüm Rabbim eşini de kayınvalideni de ıslah etsin,Bu kaynanalara ne oluyor ya eline ne geçecek çocugunun yuvasını yıkınca mübarek ayın hürmetine içine ferahlık versin Allah'ım inşaallah herşey yoluna girer cnm dualarım seninle sen kendine dikkat etmeye çalış ne olur...

ikili test için ne zaman yaptır dedi?

Bence kan tahlillerini devlet hastanelerinde yaptır ben yarım saat içinde bütün tahlillerimi yaptırdım sonuçlarınıda ertesi gün internetten aldım.

22-29 ağustos aralığında yaptır. bayramdan sonra geç olur dedi. haftaya yaptırcam yani. devlet hastanesinde nasıl yaptırcam? hangi bölüme randevu alcam bi de onlar muayene etmiycek di mi? nasıl oluyor bilmiyorum ki....

kıslar hiç heveslenmeyin 3 ay geçmeden cinsiyeti söylemeezler bebeği aldırıyo bazı vicdansızlar benim ilk hamilelimde 14 haftalıkken bile dr söylemedi erkeğe benziyo dedi sonraaa 17 ci haftada kesin olarak sölediii inşallah ogünleride görürüz sağlıklı doğsunlar(birsürüde dikişim olsun çatır çatır normal doğum yapmak istiyorum)

senin 12 hafta olmuş eğer erkekse belki söylerler cnm..

yani dr bili bili yi görürse söylüyor kızlar daha belli olmuyor demek benim için hiç önemli değil kızda olsa erkekde benim parçam yerim onu sanki
eşim erkek hissdiyorum falan diyo acaba erkek istediği için mi bana yol yapıyor ne dersiniz:nazarnazar:

benimde cnm tm bugün 12 hafta oldu cuma 12+2 olacak bilmiyorum herşeyin hayırlısı

benimde cnm tm bugün 12 hafta oldu cuma 12+2 olacak bilmiyorum herşeyin hayırlısı

devlet hastanesinde ikili test için randevu bulman çok zor ben geçen hafta baktım 26 ağustos için bulamadım ama istersen bir bak zeynep kamilde gebe izlemeden randevu alıyorsun direk doktora gidiyorsun kesinlikle alttan muayene yok bu kan testlerini yaptırmak istiyorum bide 2 li testi için randevu sorabilirsin bulamaya bilirsin zaten ondan sonra onlar seni yönlendiriyor.

Ben daha 9. haftamdayım doktorum devam et dedi 12 hafta içiliyor diye biliyorum ama ban doktora sormadım ne zaman bırakacağım diye. Bir dahaki randevum 12. haftada bakalım ne diyecek ikili testi de kendisi yapacak. Ense kalınlığına muayenehanesinde bakacak kan testini ister burada istersen hastanede yaptırırsın dedi.

teşekkür ederim canım. en azından bunu bilmek rahatlattı sen 26 ağustosta medipole mi gideceksin?

çok merak ediyorum bebişimi ama daha en az 1 ay beklemem lazım cinsiyeti için sağlıklı olsun bebişlerimiz bizlerin sağlığı yerinde olsun ikiside evlat aynı derece de sevilircanımdan kanımdan bi parçam aşkımızın meyvesi onlar...ben en çok hareket edince ne hissetcem nasıl olcam onu merak ediyom

ayyyy eşler nedense etrafında biraz baskısı ile erkeğe meyilli oluyor...benim eşim hamiş kalmadan kız istiyodu ilk haftalardada ayşecik falan sayıkladı etraf öğrendikçe haliyle diğer erkek kısmı kocişi kandırdı gibime geliyor ama kız evlada babalar çok düşkün oluyor kızlarda babaya analarda oğullarına abowwww bizdemi erkek olursa cadı kaynana olacaz

maydonoz yasak sakın içme bağları gevşettiği için düşüğe sebep olur bence içmeeee

ayyyy eşler nedense etrafında biraz baskısı ile erkeğe meyilli oluyor...benim eşim hamiş kalmadan kız istiyodu ilk haftalardada ayşecik falan sayıkladı etraf öğrendikçe haliyle diğer erkek kısmı kocişi kandırdı gibime geliyor ama kız evlada babalar çok düşkün oluyor kızlarda babaya analarda oğullarına abowwww bizdemi erkek olursa cadı kaynana olacaz [/QUOTE]

Evet erkek olsa artık gelinler yandı

aa canım bende pendikte oturuyoruummm,,,yeliz hanım hastaneye yeni gelmiş sanırımmm,,,bende gidebilirim o hastaneye yakınn hemde,,,teşekkür ederim canımm,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…