2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha önceden tecrübeli oldum için biliyorum ilk tekmesini hiç unutamıyorm anlatılmaz yaşanır

kızlar nasılsınız ben haberlerı ızleyınce cok kotu oldum ramazan ramazan 11 sehıt verdık allah kahretsın bunları ramazan ayında bıle evlere ates dusurduler ben bu hale geldım haberle onlar ne haldedır yuce rabbım sabır versınnnn

kızlar nasılsınız ben haberlerı ızleyınce cok kotu oldum ramazan ramazan 11 sehıt verdık allah kahretsın bunları ramazan ayında bıle evlere ates dusurduler ben bu hale geldım haberle onlar ne haldedır yuce rabbım sabır versınnnn

bende hamile kalmadan önce folbiol içiyordum,ama hamile kaldıktan sonra dr folik plus önerdi,sanırım plus ta + olarak kalsiyum ve d vitamini var...

evet var ama olmaması daha iyi folbial çok daha iyi bence ben kızımda ondan içmiştim çok rahat fakat bu folic plus kalsiyum ve d vitamini zaten hiç gerekyok alıyoruz zaten boşuna şişkinlik ve kilo yapıyor..madem öyle diyorsunuz ben de elimdeki kutu bitene kadar içeyim bari zaten 10 günlük fln kaldı..1 hafta sonra da 12 haftam bitecek nasılsa...

bir de mide bulantısı yaptı bende çok folik plus hiç memnun değilim ama almış bulundum artık...

Son düzenleme:
bir de mide bulantısı yaptı bende çok folik plus hiç memnun değilim ama almış bulundum artık...

folik plusdan bende hiç memnun kalmadım bende felaket kabızlık yaptı günde 3 kez içiliyor mafetti beni dr. görüşüp değiştirmesini isteyecem bende...folibalda böyle sıkıntım yoktu

kızlar bendede folic plus aynı şeyleri yaptı. kabızlık mide bulantısı vs. o yüzden bırak dedi doktor. kullanmıyorum artık. bıraktığımdan beridir daha iyi yemek yemeye başladım. ondan alacağım vitamini yemeklerden alıyorum. bu aylarda ceviz fındık badem yemeye gayret edin.

benim 6. haftada bayağı vardı. 8. haftada gittim azalmış. ama hala benimde kese altında var. inşallah onuda akıtayım bitsin gitsin yaa. bende bugün tekrardan doktora gittim. boşalması sürer dedi. eski kanama o sökülcek yeni yok dedi. anlattı daha derin derin bu sefer rahatladım bende. çok şükür. bende 5 eylülde tekrar gidicem. okula başlayabilir miyim diye muayene olucam.

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…