- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.661
streetpit ; folikasiti dr bana 13. haftaya kadar kullan dedi,sonra elevite geçicezzzz,bütün vitaminleri içeren
çok merak ediyorum bebişimi ama daha en az 1 ay beklemem lazım cinsiyeti için sağlıklı olsun bebişlerimiz bizlerin sağlığı yerinde olsun ikiside evlat aynı derece de sevilircanımdan kanımdan bi parçam aşkımızın meyvesi onlar...ben en çok hareket edince ne hissetcem nasıl olcam onu merak ediyom
ayyyy eşler nedense etrafında biraz baskısı ile erkeğe meyilli oluyor...benim eşim hamiş kalmadan kız istiyodu ilk haftalardada ayşecik falan sayıkladı etraf öğrendikçe haliyle diğer erkek kısmı kocişi kandırdı gibime geliyor ama kız evlada babalar çok düşkün oluyor kızlarda babayaanalarda oğullarına abowwww bizdemi erkek olursa cadı kaynana olacaz
benimde cnm tm bugün 12 hafta oldu cuma 12+2 olacak bilmiyorum herşeyin hayırlısı
ben diğer vitaminlere geçtim mutlaka kullanın folik asit inanılmaz önemli
ay hep ben cvpp verdim biraz da siz cvp yazın bana doktora sormayı unuttum size sorayım bari ben bu ara folik asiti bıraktım aranızda benim gibi artık folik içmeyen var mı 3 gündür fln içmiyorum acaba devam etsem mi??
ben günde 3 tane folik plus içiyorumm,,,yutmakta zorlanıyorum ama mecbur içiyorumm
3 tane çok değilmi yaa:44: banada doktorum 12 haftaya kadr mutlaka kullanacaksın sonra değiştircez dedi ama günde 1 tane içiyorum ben
folik plus mı seninkide,birde folbial var onda 1 tane içiliyor,ama plus ta 3 dedi dr,prospektüsündede zaten 3 yazıyo
bn folbiol içiom canm. sennkinide öle sandım. ii bari pank yapmıştım.
bende hamile kalmadan önce folbiol içiyordum,ama hamile kaldıktan sonra dr folik plus önerdi,sanırım plus ta + olarak kalsiyum ve d vitamini var...
bir de mide bulantısı yaptı bende çok folik plus hiç memnun değilim ama almış bulundum artık...
Banada son kontrolde kesenin altında çok az bir yerde kanama kalmış oda bu son kutuda biter dedi..şimdi hiç kahve akıntım gelmiyor çok şükür..bakalım 6 eylülde kontrolüm var bebişimi kocman görücem inşallah en son 7 haftalıkken gittim çünkü çok ta merak ediyormm
ohh maşallahhh büyümüş kuzuudarısı bizim başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?