- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.021
ay bende deniyim. saat 6 dan beri ayak<tayım. Allah gercekten güç veriyor annelere gece 5 kez kalktım eşim hiç duymamış kalktığımı:)
uzun bir gecenin ardından herkese günaydın
kızlar benim yaramaz kızımın her zamanki gibi gece başlayan gaz sancıları
bizi uyutmadı.sonrasında şu pembe gürültüyü açtım ve nihayetinde 2 saat kadar uyudu
artık bayılcak gibi hissediyorum kendimi Allahım nasıl tatlı bir şeymiş uykuuu
işe yaradıysa iyi..bizimki hiçç sevmedi ne beyaz ne pembe ne kahve..yakında ben bağırmaya başlicam evin içinde:)))) bizim mesai 4 te başlıyo genelde...
bende bağırcam valla yakında kendimden geçmiş bir vaziyetteyim
siz gaz için şurubu ne zaman kullanmaya başladınız
bizde kullanalım diyorum ama bizimki daha çok küçük
acaba zararı olurmu :44:
Hem mama veren hem emziren arkadaslar var mi? Doktor mama verme memeyi birakir dedicama cocuk ac, kilo da almiyor uyumuyor bile ben de verdim dun biberonla mama verdim 90 cc icti anca sakinlesti uyudu yavrum. Nasio ac kalmissa kuzuCuk
canım benim gece hemen yazamadım, berra tüm gece en yüksek perdeden ağladı durdu derdi ne anlayamadık...
çok çok tebrik ederim arkadaşım, sonunda yaşadın sende bu güzel duyguları, oğlunla beraber hastaneden çıkmanı nasip etsin allah, huzurunuz mutluluğunuz dahada artsın onun gelişiyle...
canım çok sevindim hadi gözünaydın kavuştun oğluna..Allah analı babalı büyütsün..ne güzel normal doğum yaptın...
olleyyyyyy...oğlumun arkadaşı geldi sonundaaa:))) aferin kıs sana doğurcam doğurcam dedin doğurdun...sana demiştim büyük olcak oğlan diye..yok yok küçük olcak diip duruyodun..sana kapak oldu bence:)))) ee şimdi anladın mı neler hissediyomuşuzzz...bundan sonra başlıyo hayat...uykusuz geceler..osursun die kıçının deliğine gözün gibi baktığın günler..Allah analı babalı büyütsün,yüzü hep gülsün,kötülük nedir bilmesin inşallahh
ay çok sevndm snn adına cnm..allah analı babalı büyütsün..ayrıntılarıyla anlatta valla bnde epidural düşünüyorum 2.doğuma nasipse.suniden çok dilim yandı çünkü..
nicegirl tabrikler canım sağlıkla büyüt yakışıklı oğlunu
kesinlikle Allah güç vermese katlanılcak bişi değil bu 2 saatte bir kalkmalar..uyku denen bişi yok ztn herkes uyurken bn ayakta tam bn fırsat bulmuş uyuycakken ya kapı çalar ya telefon ya eşim uyandırır ya gök taşı düşer ya yıldırım bişi olur yani o bal gibi tatlı gelen uykum daha 2.dakikasında bölünür ondan sonra uyu uyuyabilirsen..normalde bi gece az uyusak sinir küpü oluruz bu kdr uykuyla nasıl ayakta duruyoruz bilmiyorum..ayrı bi enerjide veriyo demekki sütün yanında Allah..
Kızlarrrr hepınıze tesekkur ederım ALLAh razı olsun hepımızın bebegını bıze bagıslasın nazarlardan korusunnn evlat pek guzel sey ımısEvet sımdı hangı topık altında bulusuoruz:))) Mart bebıslerının sut arttırma topıgı? Mart bebıslerının gaz problemı topıgı? Mart analarının kılo verme topıgı?:))))
Kızlar tunayfin uykusuz ve yorucu geceden sonra :)) gecmisi okuyamadm umarım bebisler ve anneleri iyidir
Biz bugün tam 1aylik olduk teyzeleri :)) şimdi asımız var nasıl vurulacak yavrum ben tutamam diye ablamla gidicez o tutacak minigimi umarım çok canı yanmaz
GAMZE canım berranın gece altını değiştiriyormusun sen?????
premium sıvı kakayı da emiyormuş ya, o yüzden sordum.
ben normal prima kullanıyorum ve bi kaç gündür gece alt değiştirmiyorum.premiuma geçsem mi bende acaba.. çünkü alt değiştirdiğim zaman bi uyanıyor, rahat 2 saat uyumuyor. şükür sabah tam uyanana kadar bi sorun olmuyor. inşallah 40ımız çıknca da böyle olur.
tünaydın Esmacııımmmm... bizimde perşembe aşımız var annem gelicek benimde. ben dayanamıyorum hala aşıda bebeğin ağlamasına. Defnede 6.ay aşısına kadar hep annem yanımdaydı sonra alışabilmiştim.. bu kez yine öyle olacak gibi.
CANIM ben Arda da alışamadım hiç ben yaptırmadım esim yaptırırdi şimdi bile tutamam :)) heleki bu minik fındığımı hiç tutamam Allah'tan ablamla altüst aynı binada oturuyoruz o geliyor
bizim alt değiştirme seramonimiz, ne zaman beslenme vaktiyse öncesinde alt değiştiriliyor, eğer gece uyanmamışsa bende altını değiştireyim diye uyandırmıyorum, zaten gece zorla yedirmek içinde uyandırmıyorum, ve evet kakayı emiyor ben çok memnunum .
Kızlar tunayfin uykusuz ve yorucu geceden sonra :)) gecmisi okuyamadm umarım bebisler ve anneleri iyidir
Biz bugün tam 1aylik olduk teyzeleri :)) şimdi asımız var nasıl vurulacak yavrum ben tutamam diye ablamla gidicez o tutacak minigimi umarım çok canı yanmaz
tünaydın Esmacııımmmm... bizimde perşembe aşımız var annem gelicek benimde. ben dayanamıyorum hala aşıda bebeğin ağlamasına. Defnede 6.ay aşısına kadar hep annem yanımdaydı sonra alışabilmiştim.. bu kez yine öyle olacak gibi.
CANIM ben Arda da alışamadım hiç ben yaptırmadım esim yaptırırdi şimdi bile tutamam :)) heleki bu minik fındığımı hiç tutamam Allah'tan ablamla altüst aynı binada oturuyoruz o geliyor
evet ben de çok memnunum premium care den.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?