2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende deniyim. saat 6 dan beri ayak<tayım. Allah gercekten güç veriyor annelere gece 5 kez kalktım eşim hiç duymamış kalktığımı:)

kesinlikle Allah güç vermese katlanılcak bişi değil bu 2 saatte bir kalkmalar..uyku denen bişi yok ztn herkes uyurken bn ayakta tam bn fırsat bulmuş uyuycakken ya kapı çalar ya telefon ya eşim uyandırır ya gök taşı düşer ya yıldırım bişi olur yani o bal gibi tatlı gelen uykum daha 2.dakikasında bölünür ondan sonra uyu uyuyabilirsen..normalde bi gece az uyusak sinir küpü oluruz bu kdr uykuyla nasıl ayakta duruyoruz bilmiyorum..ayrı bi enerjide veriyo demekki sütün yanında Allah..

işe yaradıysa iyi..bizimki hiçç sevmedi ne beyaz ne pembe ne kahve..yakında ben bağırmaya başlicam evin içinde:)))) bizim mesai 4 te başlıyo genelde...

işe yaradıysa iyi..bizimki hiçç sevmedi ne beyaz ne pembe ne kahve..yakında ben bağırmaya başlicam evin içinde:)))) bizim mesai 4 te başlıyo genelde...

bende bağırcam valla yakında kendimden geçmiş bir vaziyetteyim
siz gaz için şurubu ne zaman kullanmaya başladınız
bizde kullanalım diyorum ama bizimki daha çok küçük
acaba zararı olurmu :44:

bende bağırcam valla yakında kendimden geçmiş bir vaziyetteyim
siz gaz için şurubu ne zaman kullanmaya başladınız
bizde kullanalım diyorum ama bizimki daha çok küçük
acaba zararı olurmu :44:

oldu baya yaa başlayalı...bitkisel olduğu için doktoru verdi zaten...istersen 4-5 damla rezenede verebilirsin demişti bana..ama ben içmediğim için onada içirmiyorum rezeneyi..çok sıkışırsa veriyoruz şurubu toparlanıyo hemen

Hem mama veren hem emziren arkadaslar var mi? Doktor mama verme memeyi birakir dedicama cocuk ac, kilo da almiyor uyumuyor bile ben de verdim dun biberonla mama verdim 90 cc icti anca sakinlesti uyudu yavrum. Nasio ac kalmissa kuzuCuk

Kızlar gunaydinnn
Bizim oglus da bugün 1 aylık oldu.gaz sancımız bitmiyor sut emıyor ama emdigi de 1 saat burnundan geliyor. Ömrümüz okunmalar geçiyor. Ben de mutfakta oğlumda davlumbaz başındayim. Ayrıca 2 haftadır metsil damla veriyoruz nerdeyse her emzirmeden sonra yoksa cok daha kötü oluyor. Bir de chicconun ev tipi titreşimi ana kucağını sevdi bizimki gündüz onda takılıyor sanırım titreşim gaz sancısına da iyi geliyor. Emzik henüz vermedim avent alın bulunsun dedi doktor sma kullanmadım daha.
Biberon da hem Dr browns cam var hem de avent. Dr avent daha dar uclu daha iyi dedi denedim cidden öyle. Alışma ihtimali yok tavsiye ediyorum bir ogunu biberonla verin. Bazen rezene kimyon cayı yapıp 20 cc her beslenme sonrası verebilirsin
dedi Dr ama bizde o hiç ise yaramadı. Neyse bizimki ağlıyor ben kaçtım kızlar kolay gelsin hepimize..

Hem mama veren hem emziren arkadaslar var mi? Doktor mama verme memeyi birakir dedicama cocuk ac, kilo da almiyor uyumuyor bile ben de verdim dun biberonla mama verdim 90 cc icti anca sakinlesti uyudu yavrum. Nasio ac kalmissa kuzuCuk

biz mama+meme..doktor kes falan da demedi..çocuk açsa naapcak yani..yetmiyosa süt..4 ölçeğe çıktık biz öğünlerde..yanındada meme emiyo..kilosuda gelişimide gayet iyi çok şükür..

canım çok sevindim hadi gözünaydın kavuştun oğluna..Allah analı babalı büyütsün..ne güzel normal doğum yaptın...

ay çok sevndm snn adına cnm..allah analı babalı büyütsün..ayrıntılarıyla anlatta valla bnde epidural düşünüyorum 2.doğuma nasipse.suniden çok dilim yandı çünkü..

nicegirl tabrikler canım sağlıkla büyüt yakışıklı oğlunu

Kızlarrrr hepınıze tesekkur ederım ALLAh razı olsun hepımızın bebegını bıze bagıslasın nazarlardan korusunnn evlat pek guzel sey ımıs Evet sımdı hangı topık altında bulusuoruz:))) Mart bebıslerının sut arttırma topıgı? Mart bebıslerının gaz problemı topıgı? Mart analarının kılo verme topıgı?:))))

zaten o aksılıklerde cabası tam uyuyacağım dersın bişe olur. ya ben en cok da gelen gıdene tilt oldum bı durun ya sanki kaçıyoruz. bı 20 gun gecsın gelirsınız. hastaneden cıktığımdan beri gelen gıdenden nefes alamadım. Allah gercekten güç veriyor. annemin kıymetını daha iyi anladım

oooo hızlı gördüm seni :) canım benim yaaa ...

mine kız sakın 10-15 gün sonra depresyondayım mutsuzum öyleyim böyleyim deme , fırsat buldukça at kendini dışarı 10 dk bile yeter, normal doğurdun sen bizler gibi 1 hafta yataklık olmayacaksın , bunalım munalım yok

gamze bloğun hayırlı olsun sık kullanılanlara eklicem diğer takip ettiğim blogların yanında yerini alıcak:))

bende sizinle benzer problemler içindeyim gaz, emzirme hatta emzirememe çünkü bebeğimin mnik kalbi delik çok çabuk yoruluyor. bende doktor tavsiyesi üzerine önce 5 dakika kadar emziriyorum sonra sağdığım sütü veriyorum. her emzirmeden sonra göğüslerimi boşaltıyorum yenileri ile dolsun memişler diye. birde günde3 4 kez humananın stel tea sini içiyorum.mamayı çok az yapıyoruz artık.

benim kızın gaz sancılarını nurse harveys şurup hafifletti. ihtiyaç oldukça onu veriyorum. özellikle gece emzirmelerinden sonra. rahat uyusun biide uyutsun diye. benim kızım birde çoook zor uyanıyor yapmadığımız kalmıyor. altını bile açsam uyanmadığı oluyor. emzirme işlemim tam 1.5 satt sürüyor böyle olunca emzir,alt al, gazını çıkamaya çalış sütünü sağ. 2de kalktıysam 3.30da yatabiliyorum. artık uykusuzluk fena vurmaya başladı.

GAMZE canım berranın gece altını değiştiriyormusun sen?????
premium sıvı kakayı da emiyormuş ya, o yüzden sordum.

ben normal prima kullanıyorum ve bi kaç gündür gece alt değiştirmiyorum.premiuma geçsem mi bende acaba.. çünkü alt değiştirdiğim zaman bi uyanıyor, rahat 2 saat uyumuyor. şükür sabah tam uyanana kadar bi sorun olmuyor. inşallah 40ımız çıknca da böyle olur.

Kızlar tunayfin uykusuz ve yorucu geceden sonra :)) gecmisi okuyamadm umarım bebisler ve anneleri iyidir

Biz bugün tam 1aylik olduk teyzeleri :)) şimdi asımız var nasıl vurulacak yavrum ben tutamam diye ablamla gidicez o tutacak minigimi umarım çok canı yanmaz

tünaydın Esmacııımmmm... bizimde perşembe aşımız var annem gelicek benimde. ben dayanamıyorum hala aşıda bebeğin ağlamasına. Defnede 6.ay aşısına kadar hep annem yanımdaydı sonra alışabilmiştim.. bu kez yine öyle olacak gibi.

bizim alt değiştirme seramonimiz, ne zaman beslenme vaktiyse öncesinde alt değiştiriliyor, eğer gece uyanmamışsa bende altını değiştireyim diye uyandırmıyorum, zaten gece zorla yedirmek içinde uyandırmıyorum, ve evet kakayı emiyor ben çok memnunum .

CANIM ben Arda da alışamadım hiç ben yaptırmadım esim yaptırırdi şimdi bile tutamam :)) heleki bu minik fındığımı hiç tutamam Allah'tan ablamla altüst aynı binada oturuyoruz o geliyor

CANIM ben Arda da alışamadım hiç ben yaptırmadım esim yaptırırdi şimdi bile tutamam :)) heleki bu minik fındığımı hiç tutamam Allah'tan ablamla altüst aynı binada oturuyoruz o geliyor

ayyy ne kadar güzeeeellll... benimkilerde böyle yakın olsa..
kardeşim ilerde okulu bitirip evlenirse yakınıma isteyim bari :)))))

evet ben de çok memnunum premium care den.

bende kızımın aşısını yaptırdım geldim esma beveklerimz aynı gün doğmuş
eşimle gittik oda tutamam dedi zaten bacaktan yapıldı yatırdık yatağa ben bacaklarından tuttum ama dışarıya baktım nasıl ağladııı offfff( anlatamam şuanda çok huzursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…