2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar oğlum 5 saat aralıksız ağlamadan sonra uyudu çok şükür, ama ben evle ilgilenmekten uyumamadım, özledim sizleri ya, hamilelik ne güzelmiş, şimdi ne kendime ne de oğluma yetişemiyorum, aklımı oynatmasan yeridir.

evet onu hiç sorma daha 2.-3. gün gelmeye başladılar..bide gelenler çoluk çocukla geldikleri için daha zor oluyo..hayır geldin hadi bişi demedim ama daha bikaçgünlük bebeyi kucağa alıp öpüp koklamanın alemi ne ya bn o kdr öpüp koklamıyorum ya sinir oluyorum yaa ne kdr düşüncesizler..

cnm uyuyosa bırak uyusun bak büyüme atağındalarmış büyüme hormonlarının %80 i uyurken salgılanıyomuş o yüzden uyandırmamak lazım zaten ihtiyaçalrı olunca kendileri uyanıyo..aç çocuk uyumazki

ayyy ne kadar güzeeeellll... benimkilerde böyle yakın olsa..
kardeşim ilerde okulu bitirip evlenirse yakınıma isteyim bari :)))))

Smracim ablamla adassiniz :) bizde 1 senedir aynı yerdeyim tayinimiz çıktı ablamlarin olduğu yere çok iyi oldu valla büyük yardımcım

GAMZE o kundak olyı nedir ya ne işe yarıyo? ay o yavrucakların kollarını öyle bağlayınca nasıl hissediyolar hiç hareket edemiyolar videoyu görünce bi tuhaf oldum bn eldivenleri bile istemeye istemeye takıyorum özgürlüünü kısıtlıyomuşum gibi geliyo ama yüzünü çiziyo napiim:26:

kızlar tünaydın..
biz de gece uykusuz kalanlardanız.. oğlum gece 4 de ya da 5 de kalkıyo, 3 4 saat boyunca uyanık kalıyo.. ağlamıyo gaz çok sıkıştırmadıkça.. ıhh mıhh yapıyo, çok kısa süreli ağlıyo. ancak babası kucağına alıp ewde turluyo öyle sesi kesiliyo,adamcağız da uykusuz kalıyo.. hele dün gece o gözleri görmeniz lazımdı, böyyle kocaman açmış, inadına uyumıcam der gibi:))
alt değiştirme konusunda ben de önce altını değiştirip sonra emziriyorum sakinleşiyo ve uyuması daha kolaylaşıyo.. premium care kakayı da emiyo ama benim yine de içim rahat etmiyo değiştirmedikçe.. bi de çok değişik kokuyo kakası da çişi de, ekşimiş kokuyoo
ahan da uyandı miniğim..

ayyy ne kadar güzeeeellll... benimkilerde böyle yakın olsa..
kardeşim ilerde okulu bitirip evlenirse yakınıma isteyim bari :)))))

CANIM me güzel aynı gün olmaları. Bizde bı olsak o stresten kurtulsam kilosunu boyunu ölçütlermi

selam kızlar Adenin büyüme atakları devam ediyor malesef umarım tez zamanda geçer bir hızla işlerimi yapmaya çalışıyorum şimdi biraz uyudu....

veeeeee bursadan son doğum haberi...

baby16 yani sevil arkadaşımızda gece 13:20 de minik alya yı kucağına almış bugün müsayit olursak ziyaretine gidicez olmassak yarın mutlaka oradayız normal doğum olmuş ve bugün evlerine geçiyorlar herikisininde sağlığı yerindeymiş....

aynen canım ya bizimki de ekşi ekşi kokuyo. hatta dün de burda sormuştum normal midir diye. tuhaf geldi bana

bnm velet niye emziği kabul etmiyo ya? ağzına verdiğimde sanki zehir vermişim gibi suratı ekşitip pırt diye geri atıyo çok komik..sanki çok emcekmiş gibi bide denemedn 2 çeşit emzik aldım

slm millet,
kırkımız çıktı bugün 42 günlük olduk. dün gece ilk 40 gezmemizi yaptık.. ayy insan evinde huzurluymuş meğer. düzeni bozuldu misafirlikte. yordu beni biraz.. huyu da değişti gerçekten kızımın yaa gündüzleri uyumamaya başladı artık..

bnm velet niye emziği kabul etmiyo ya? ağzına verdiğimde sanki zehir vermişim gibi suratı ekşitip pırt diye geri atıyo çok komik..sanki çok emcekmiş gibi bide denemedn 2 çeşit emzik aldım

benmki de aynı. ne emzik ne biberon.. birçok çeşit denedim ama asla kabul etmiyor. bas bas bağırıyor, öğürüyor..

bırak kundağı ben eldivene bile karşıydım annem giydiriyordu ben çıkarıyorumdum sonra o da pes etti ve hiç eldiven kullanmadı benim kızım, yüzünü falanda hala çizmişliği yok tırnaklarını hiç uzatmıyorum ben haftada 2 kere kesiyorum, kundak ise tüylerimi ürperten birşeydi geçen hafta bugüne kadar, sana nasıl faydalı nasıl işe yarayan bebeği rahatlatan birşey olduğunu anlata anlata bitiremem :)

sürekli tekrar ettiğim gibi sadece vücudun üst kısmı bel ve sonrası rahat olmalı bacakalrını rahat hareket ettirebilmeli, ben video daki gibi ellerini o garip şekilde sabitliyorum tülbentle, sonrada mycey marka kundak ile bacak kısımları açıkta kalacak şekilde üstlerinin cırtlarını yapıştırıyorum bu şeklide sabitleniyor kızım ve mışıl mışıl uyuyor, düşün rahat olmayan huzursuz olan bebek uyur mu?

eğer kundaklı değilse ve uykuya dalmışsa en geç 5 dk içinde elleri refleks olarak hzılıca hareket ediyor ve hemen uyanıyor , sizler şu sıralar benim kadar bu uyanmayı gözlemleyemezsiniz, 2 ayı devirsinler uykuları hafifliyor ve uyanık kaldıkları süre artıp uykuya geçiş zorlaşıyor işte bu noktada yardıma kundak koşuyor :)

canım eğer kusacakmış gibi öğürme hareketi yapmıyorsa denemeye devam et, bizimki canı sitemedi mi hala pırt diye atıyor ilk zamanlar günde 3-4 dk ancak ağzında duruyordu, bir ara hiç almadı damaklı olanını deneyelim birde dedik onda midesi bulandı öğürdü tekrar onu denemedik ve bir saat sonra aventi verdik yeniden sonuç başarılı, işe yarayacağı zaman işe yarıyor artık öyle kesintisiz ağzında durma diye birşey yok zaten :) o pırt diye son surat atışlarıda çok tatlı :)

göğüs yarası için krem sürdüğünüzde emme zamanında siliyormusunuz göğüsünüzü???

hayırlı olsun canım... selam söylersin...

benim oğlum emzik ilk kabul etti... huysuz olduğu anlarda yani kolik zamanlarında susturmak için emzik tutuyorum almıyor... şerbetli suya batırıp veriyorum hemen tutuyor emziği... bilmiyorum bu yaptığım ne derece doğru?

göğüs yarası için krem sürdüğünüzde emme zamanında siliyormusunuz göğüsünüzü???

ben bepanthen sürüp beze sardığım pamuğu koyuyordum meme ucuma (bir nevi göğüs pedi) emzirene kadar krem filan kalmıyordu ama yinede üstünkörü siliyordum. şimdi merhem sürmeyi de bıraktım. şükür iyileşti yaralarım

kızlar oğlumun dudaklarının iç ksımları beyaz pütürcük gibi.. silinince gitmiyo.. birde yanaklarında sivilce gibi kırmızı noktacıklar çıkmaya başladı.. napsak kii??

kızlar oğlumun dudaklarının iç ksımları beyaz pütürcük gibi.. silinince gitmiyo.. birde yanaklarında sivilce gibi kırmızı noktacıklar çıkmaya başladı.. napsak kii??

beyaz lekeler pamukçukdur canım. ben kulak çöpüne gazlı bez sarıp onuda karbonatlı suya batırıp silmiştim kızımın dilini. önce geçmişti ama sonra geri geldi. bizde karadut şurubu aldık. 2 gündür onu kullanıyorum, bakalım faydası olacakmı.

yanağındaki kırmızı sivilce gibi şeyler çok fazla değilse sorun değil. annem bana onların, bebeğin yanakları genişlediğinde çıktığını söylemişti. defnenin de çok oluyordu ve sonra geçti hepsi. şimdi Didemde var ve ben hiç sorun etmiyorum. kendiliğinden geçiyor. tabi isilik filan değilse.

Teyzeleri asımızı olduk 1100 kg almış tosunum 7 cm de uzamış buyuyoruz :)

Fındığım hiç ağlamamış uyuyor şimdi

Bende doymuyor diye mama vermek istiyordum ama doyuyormuş doktor verme dedi

canım benim kızında dilinin üstü bembeyaz ama ben süttendir diye düşündüm :44:
umarım pamukçuk değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…