- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.041
zaten o aksılıklerde cabası tam uyuyacağım dersın bişe olur. ya ben en cok da gelen gıdene tilt oldum bı durun ya sanki kaçıyoruz. bı 20 gun gecsın gelirsınız. hastaneden cıktığımdan beri gelen gıdenden nefes alamadım. Allah gercekten güç veriyor. annemin kıymetını daha iyi anladım
gamze bloğun hayırlı olsun sık kullanılanlara eklicem diğer takip ettiğim blogların yanında yerini alıcak:))
bende sizinle benzer problemler içindeyim gaz, emzirme hatta emzirememe çünkü bebeğimin mnik kalbi delik çok çabuk yoruluyor. bende doktor tavsiyesi üzerine önce 5 dakika kadar emziriyorum sonra sağdığım sütü veriyorum. her emzirmeden sonra göğüslerimi boşaltıyorum yenileri ile dolsun memişler diye. birde günde3 4 kez humananın stel tea sini içiyorum.mamayı çok az yapıyoruz artık.
benim kızın gaz sancılarını nurse harveys şurup hafifletti. ihtiyaç oldukça onu veriyorum. özellikle gece emzirmelerinden sonra. rahat uyusun biide uyutsun diye. benim kızım birde çoook zor uyanıyor yapmadığımız kalmıyor. altını bile açsam uyanmadığı oluyor. emzirme işlemim tam 1.5 satt sürüyor böyle olunca emzir,alt al, gazını çıkamaya çalış sütünü sağ. 2de kalktıysam 3.30da yatabiliyorum. artık uykusuzluk fena vurmaya başladı.
ayyy ne kadar güzeeeellll... benimkilerde böyle yakın olsa..
kardeşim ilerde okulu bitirip evlenirse yakınıma isteyim bari :)))))
ayyy ne kadar güzeeeellll... benimkilerde böyle yakın olsa..
kardeşim ilerde okulu bitirip evlenirse yakınıma isteyim bari :)))))
bende kızımın aşısını yaptırdım geldim esma beveklerimz aynı gün doğmuş
eşimle gittik oda tutamam dedi zaten bacaktan yapıldı yatırdık yatağa ben bacaklarından tuttum ama dışarıya baktım nasıl ağladııı offfff( anlatamam şuanda çok huzursuz
kızlar tünaydın..
biz de gece uykusuz kalanlardanız.. oğlum gece 4 de ya da 5 de kalkıyo, 3 4 saat boyunca uyanık kalıyo.. ağlamıyo gaz çok sıkıştırmadıkça.. ıhh mıhh yapıyo, çok kısa süreli ağlıyo. ancak babası kucağına alıp ewde turluyo öyle sesi kesiliyo,adamcağız da uykusuz kalıyo.. hele dün gece o gözleri görmeniz lazımdı, böyyle kocaman açmış, inadına uyumıcam der gibi:))
alt değiştirme konusunda ben de önce altını değiştirip sonra emziriyorum sakinleşiyo ve uyuması daha kolaylaşıyo.. premium care kakayı da emiyo ama benim yine de içim rahat etmiyo değiştirmedikçe.. bi de çok değişik kokuyo kakası da çişi de, ekşimiş kokuyoo
ahan da uyandı miniğim..
evet cnm boyu kilosu çlçüldü herşeyi iyiCANIM me güzel aynı gün olmaları. Bizde bı olsak o stresten kurtulsam kilosunu boyunu ölçütlermi
bnm velet niye emziği kabul etmiyo ya? ağzına verdiğimde sanki zehir vermişim gibi suratı ekşitip pırt diye geri atıyo çok komik..sanki çok emcekmiş gibi bide denemedn 2 çeşit emzik aldım
GAMZE o kundak olyı nedir ya ne işe yarıyo? ay o yavrucakların kollarını öyle bağlayınca nasıl hissediyolar hiç hareket edemiyolar videoyu görünce bi tuhaf oldum bn eldivenleri bile istemeye istemeye takıyorum özgürlüünü kısıtlıyomuşum gibi geliyo ama yüzünü çiziyo napiim:26:
bnm velet niye emziği kabul etmiyo ya? ağzına verdiğimde sanki zehir vermişim gibi suratı ekşitip pırt diye geri atıyo çok komik..sanki çok emcekmiş gibi bide denemedn 2 çeşit emzik aldım
selam kızlar Adenin büyüme atakları devam ediyor malesef umarım tez zamanda geçer bir hızla işlerimi yapmaya çalışıyorum şimdi biraz uyudu....
veeeeee bursadan son doğum haberi...
baby16 yani sevil arkadaşımızda gece 13:20 de minik alya yı kucağına almış bugün müsayit olursak ziyaretine gidicez olmassak yarın mutlaka oradayız normal doğum olmuş ve bugün evlerine geçiyorlar herikisininde sağlığı yerindeymiş....
göğüs yarası için krem sürdüğünüzde emme zamanında siliyormusunuz göğüsünüzü???
kızlar oğlumun dudaklarının iç ksımları beyaz pütürcük gibi.. silinince gitmiyo.. birde yanaklarında sivilce gibi kırmızı noktacıklar çıkmaya başladı.. napsak kii??
beyaz lekeler pamukçukdur canım. ben kulak çöpüne gazlı bez sarıp onuda karbonatlı suya batırıp silmiştim kızımın dilini. önce geçmişti ama sonra geri geldi. bizde karadut şurubu aldık. 2 gündür onu kullanıyorum, bakalım faydası olacakmı.
yanağındaki kırmızı sivilce gibi şeyler çok fazla değilse sorun değil. annem bana onların, bebeğin yanakları genişlediğinde çıktığını söylemişti. defnenin de çok oluyordu ve sonra geçti hepsi. şimdi Didemde var ve ben hiç sorun etmiyorum. kendiliğinden geçiyor. tabi isilik filan değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?