2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kötü olmuş senin için cnm misafiri sseverim ama çat kapı gelen misafiri sevmem

merhaba kızlarr
oğlumla ilgilenmekten ve hayırlı olsunlara zaman ayırmaktan vakit bulup yazamıyorum ve takiğp edemiyorum

berkerdem (bedriye ) ne yaptı?
haberiniz var mı? hayırlısı ile doğurmuş olsa

kızlar bebeğinize uyku arkadaşım alan oldumu ocak annelerinde okudum da güzel olduğunu yazmışlar bende almayı düşünyorum da hangi model alacam ona karar veremedim

kızlar bebeğinize uyku arkadaşım alan oldumu ocak annelerinde okudum da güzel olduğunu yazmışlar bende almayı düşünyorum da hangi model alacam ona karar veremedim

canım benim geçmiş olsun acile gitmişssin. benden de parça geldi 1 hafta önce bir sefer ama.banyo yapıyordum ufak bir ağrı ile pat düşüverdi parça. sonra ağrım falan olmadı. parça geldikten sonra kanamam artmadı ama benim. çok korktum ama açıkcası nedir ne değildir hiç bir bilgim yok...

saol cnm sanada geçmiş olsu.bende bilmyorumki neden olduğunu başka dr muayne etti sonuçları artık kendi dr uma gösterecm tekrar o dr tatmin etmedi beni

canımm demek ki ilk cocuk ıkıncı cocuk farketmıyor.. bende dısarı cıkmayı özledim biraz. gecen dr. kontrolune gıttık eşimin bi ark.ına rastladık eşim evde bebiş var dedi. böyle tuhaf oldum. hala hamıle hissediyorum galıba kendımı.. umarım alısırızz..

canım senın durumun gercekten zormus.cok duygulandım. ama sen güclüymüşsün ki dogumunu bile moralli anlatabildin diger arkadaslara ..
umarım annen iyileşir ve o zaman yanına gelir...
bende sütüme zarar gelmesinden korkuyorum canım. bebeklerimize bakıp güclü olmalıyız bugünler gececek diyip duralım. cok tekrarlarsak belki öyle olur..

cnm bizimki hafif kokuyo gazıda bazen kokuyo dr sordum sorun yok bişey olmaz dedi yani kokulu olması önemli değilmiş....

bizde bugün oğlumla artık başbaşa kaldık annanemiz gitti dün mevlütümüzüde yaptık Allah kabul ederse fakat bugün inanılmaz bir şaşkınlık yaşarken GAMZENİN paylaştığı yazıyı okudum ve gerçekten teşekkür ederim bu paylaşım için sanırım aden bugün büyüme sendromu yaşıyo bugün tam 6 haftalık olduk ve saat 13:00 dan bu saate kadar hiç uyumadı şaka gibi dün mevlütte gözünü açmayan cocuk bugün gözünü daha yeni kapattı gamzenin paylaştığı yazıyı okumadan önce nedense cok öfkeliydim neden böyle yapıyo diye karnı tok altı temiz gazı yok banyo yaptı rahatca mama yiyip uyuması lazım derken yazıyı okudum ve ona gülerek bakmaya başladım benim sakinleşmemle birlikte onunda aşırı uykusunun gelmesiyle birlikte Adencik uyudu.büyüklerin dediği 40 dan sonra huyu değişir dedikleri bu olsa gerek umarım düzenlerini kurar yavrularımız .....

bu yazı çok iyimiş ya. Gercektende bi kaç gundur boyle seyler yasıyorum ne oluyor dıyordum. Ben gecen sana bır blog ac dıyecektım çok güzel yazıların var çünkü. İçime doğmuş :) artık blogdan takip ederiz seni

Allah sabır versin demekten başka çaremiz yok..İnşallah şifa bulurlar..Allah yardımcıları olsun

saol cnm bnm inşallah şifa diliyoruz başka yapabilcemiz bişi yok..

berra doğmadan önce hep aklımdaydı, doğduktan sonra ise her gün hadi bugün aç diye diye bugüne geldik, birkaç zamandır hazırlıkda yapıyordum konular sorular için umarım oldukça aktif kullanabilirim, oradan sürprizlerimde olacak, ortama alışayım da :)

birşeyin sebebini bilmek nasıl değiştiriyor dimi duyguları hareketleri, büyükler tecrübeyle birşeyler biliyor ama "40 kı çıkan bebek huysuzlaşır" gibi çok genel ve düşününce anlamsız bilgileri var, bu yüzdende hiç rahatlattıcı olmuyor, akine ben sinirleniyorum, bir sorun olmasa böyle olmaz diyerek gidiyorum üstüne, böyle şeyler öğrenerek rahatlıyorum, süreci tamaamlamayı bekliyorum, diğer türlü belirsizlik, bundan sonra böyle gidecek umutsuzluğu çok sinirli yapıyor...

uykuda son nokta...mutfak aspiratörünün önü..deneyim gerçekten işe yarıyo..bende oturdum mutfak masasına..takılıyoruz oğlumla..

Aktif olacagına ınanıyorum çünkü araştıyorsun, paylaşıyorsun. burda hepımız senden çok güzel şeyler öğrendik. ben blog dan daha iyi takip ederim , süprizlerini de beklıyoruz:)

Günaydın kızlarrrrr gelen gıden gıremedımm cocuk bakmak zormus:)))) Doguramayan kaldımı? uzak kaldım merak edıorum tum mart anaları aldımı bebıslerını kucagına:)) Gecmıse hıc bakamadım emzırdm mınk böcegımı yatırdım yarın kontrolumz var sanırım ufaktan sarılık oldu(

sizede fototerapi yolları göründü demekki..sık sık emzir..daha çabuk atlatır..

uzun bir gecenin ardından herkese günaydın
kızlar benim yaramaz kızımın her zamanki gibi gece başlayan gaz sancıları
bizi uyutmadı.sonrasında şu pembe gürültüyü açtım ve nihayetinde 2 saat kadar uyudu
artık bayılcak gibi hissediyorum kendimi Allahım nasıl tatlı bir şeymiş uykuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…