2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

duygu yapma öyle, ufacık bebeğini şimdiden şekerle tanıştırıyorsun sakın sakın, bir yazı vardı bulursam paylaşıcam , sakın yapma, almıyorsa almıyordur emziği annemeler bana emzik tutturacaklar diye 1 kilo balı bitirmişler , iyiki ölmemişim ve besin hassasiyetim oradan geliyor...

5 ay daha dayanın anne sütü veya mama dışında hiçççççççççççç birşey vermemeye lütfen lütfen lütfen....

Herkese selam;

Umarım haller keyfler yerindedir, ve bugün iki nisan umarım bizim topicten doğurmayan, bekleyen kalmamıştır, bende cumadan beri grip,nezle, ateş çok hastalandım, canım yavrumla doğru dürüst ilgilenemedim bugn daha iyiyim çok şükür,

Bugün oğluşumun topuk kanı alındı, en içeri giremedim, eşimle dışarda bekledik, annem durdu bebeğimle, ama sesi dışarı geliyordu, ya ne dayanılmaz bir acıymış, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Neyse ben geçmişi okuyayım

ayy sorma bide hemşire öyle bi sıktıki topuğunu hani iyice bulaşsın bidaa tekrar çaırmayalm diye eve geldim altını değiştirmek için bi açtım yavrumun ayak bileği mosmor...içim gitti ayy pamuk gibi teni çok hassas

canım geçmiş olsun...
umarım sen ve bebek iyisinizdir...
bak birdaha öyle yapma bundan sonra aşılar başlayacak oğlunun yanında ol elini tut ve onunla konuş... senin kokunu duysun yanında olduğunu bilsin... dışardan sesini duymak daha zor olur...

benm de göğüs uçlarım yoktu silikon başlık verdiler bebeğim de onu tutamıyordu zaten 3 gün sütüm hiç gelmedi ve biz de biberon verdik ve bebeğim sonra sütüm gelince de beni reddetti 10 gün uğraştık bırak göğsümü tutmayı kucağıma alınca bir yerini kesmişler gibi ağlıyordu başkası kucaklayınca susuyordu biberonu kes dedi hemşireler kaşıkla ver kaşıkla 2,3 gün ağlayarak yedi sonra göğsümü tutmaya başladı bence biberonla verme kaşıkla çok zor oluyor ama ney kolay ki...

benm de göğüs uçlarım yoktu silikon başlık verdiler bebeğim de onu tutamıyordu zaten 3 gün sütüm hiç gelmedi ve biz de biberon verdik ve bebeğim sonra sütüm gelince de beni reddetti 10 gün uğraştık bırak göğsümü tutmayı kucağıma alınca bir yerini kesmişler gibi ağlıyordu başkası kucaklayınca susuyordu biberonu kes dedi hemşireler kaşıkla ver kaşıkla 2,3 gün ağlayarak yedi sonra göğsümü tutmaya başladı bence biberonla verme kaşıkla çok zor oluyor ama ney kolay ki...

bende internet haberlerinde okumuştum, kan verirken bebeklerin yanında anneleri olursa daha az acı hissediyorlarmış,anne kokusu ten teması çok önemliymiş..
bizde topuk kanı verirken oğlumun yanında önce duramadım eşim durmak istedi, çok ağlayınca içeri daldım oğlumun yanında oldum ten teması sağladık, artık ağlamaktan yorgun düştüğünden mi yoksa ten temasından mı bilmiyorum, azalmıştı ağlaması , canım yawrum benimm:))

saat başı uyanan oğlum
Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
bu ses sayesinde uyuyor ama beşiği sallayarak olsun bunada razıyım...

ama ben gece pc açmak istemiyorum o uyku sersemliğiyle bunu indirebilen varmı... buzikiyi indirdim ama bunu bulamadım...

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba bgn kızımın kontrolu vardı,doktor gobegın fıtıga meyıllı oldugunu uzerıne baskı yapılması gerektıgını soyledı ve gazlı bezı sert bı cısım halıne getırerek gobege baskı yaptı,4 gun boyunca kalsın bu sekılde dedı,boyle bı durum yasayan varmı?

sen kapatıyormusun pc yi :) benim ki 24 saat açık :)

buzukininkini ben cd ye çekemedim şarkıların tümünü değil 5 er saniyelik kısımlarını alıyor , koruma koymuşlar diye düşündüm, sen cd ye kaydettin mi?

canım ben netten indirmiştim pc ye ama oğlum beğenmedi onu... cd yede yazmadım cebede aktarmadım...

bnm velet niye emziği kabul etmiyo ya? ağzına verdiğimde sanki zehir vermişim gibi suratı ekşitip pırt diye geri atıyo çok komik..sanki çok emcekmiş gibi bide denemedn 2 çeşit emzik aldım

ben de şubat annesiyim.. soyle bir size bakimm dedim.. emzik bende denedim evde 4 5 tane emzik var , hicbirini almadı. almayan almıyor ben artık denemeyi bıraktım :)) uyku problemi yoksa,illaki memede uyucam diye kasmıyorsa bırak emmesin..
ben biberona da alıştıramadım 3 ceşit denedim olmadı şimdi aklım chicco nun yeni versiyonunda aynı gögüs gibi yapmışlar... kızım biberon alırken gögüse dayandıgı gibi dayanmak ve koyu kısmını aldıgı gibi almak istiyor boyle sadece biberon ucunu alınca agzı havada kalıyor :)) tuhaf tuhaf hareketler yapıyor..

şimdi bir de ocak annelerine bakayım :)) gaz sorunları bitmiş mi :)) tüyo alayım

canım ben netten indirmiştim pc ye ama oğlum beğenmedi onu... cd yede yazmadım cebede aktarmadım...

hımmm ok, benimki şimdilik dinliyor ama cd ye yazınca dediğim gibi ilk 5 sn yesi yazıyor tanıtım gibi bir cd oluşuyor yani gıccık bişe gerçi adamlarda haklı boşalda semerini ye diyor zaten bir hukuksuzluk yapıp indirdin bari kopyalama çok istiyorsan git al cd her yerde var demeye getiriyorlar :)))

benim avent sağma makinam çalışmıyo, benzer sorun yaşayan oldu mu...

hemen ara servisi hayati önem taşıdığını bebeğinin aç kalacağını söyle bir kaç saate tamir ederler veya değiştirirler, kimdi hatırlamıyorum ama geçenlerde benzer bir durum olmuştu

bnde katılıyorum ten temasına daha önce kan alırlarken annemle eşim tutmuştu ben daha fena olmuştum kendim tuttuğumda onun daha güvende olduğunu hisettim sanırım oda öyle hissetti .bencede herkes bebeğini kendi tutsun arkadaşlar bebek kendini güvende hissediyor ...

Arkadaşlar,meme ucu çatlağına çözüm bulan var mı?Garmastan krem kullanıyorum,ayva çekirdeğini denedim ama olmadı.Lansinoh deneyeceğim.Ama bir de sizin neler yaptığınızı bilmek istiyorum.................

ben herşeyi denedim, hala ağrılarım geçmedi ama kanamıyor en azından ve emzirebiliyorum artık.. bepanten hafifletti benim çatlaklarımı.

biz de öyle cnm yaaa..
uyumuyor dünden beri doğru düzgün. gündüzleri uyurdu normalde ama dünden beri uyumuyor, çıldırmak üzereyim. pes ettim artık uyumazsa uyumasın dedim bıraktım. kendi halinde yatıyor şuan yanımda. uyumak ister gibi bi hali de yok hiç

asla emzirmekten wazgeçme, emzirdikçe acısı azalıyor.. lansinoh lanolin krem kullanıyorum acısını hafifletiyor. ayva çekirdeği yada başka bişi fayda etmedi.. sağayım dedim ama sağmak daha kötü yaptı, emzirerek meme uçlarını acıya alıştırdım sanırım :) şimdi çok daha iyi durumdalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…