- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.061
hayırlı olsun canım... selam söylersin...
benim oğlum emzik ilk kabul etti... huysuz olduğu anlarda yani kolik zamanlarında susturmak için emzik tutuyorum almıyor... şerbetli suya batırıp veriyorum hemen tutuyor emziği... bilmiyorum bu yaptığım ne derece doğru?
Herkese selam;
Umarım haller keyfler yerindedir, ve bugün iki nisan umarım bizim topicten doğurmayan, bekleyen kalmamıştır, bende cumadan beri grip,nezle, ateş çok hastalandım, canım yavrumla doğru dürüst ilgilenemedimbugn daha iyiyim çok şükür,
Bugün oğluşumun topuk kanı alındı, en içeri giremedim, eşimle dışarda bekledik, annem durdu bebeğimle, ama sesi dışarı geliyordu, ya ne dayanılmaz bir acıymış, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Neyse ben geçmişi okuyayım
Herkese selam;
Umarım haller keyfler yerindedir, ve bugün iki nisan umarım bizim topicten doğurmayan, bekleyen kalmamıştır, bende cumadan beri grip,nezle, ateş çok hastalandım, canım yavrumla doğru dürüst ilgilenemedimbugn daha iyiyim çok şükür,
Bugün oğluşumun topuk kanı alındı, en içeri giremedim, eşimle dışarda bekledik, annem durdu bebeğimle, ama sesi dışarı geliyordu, ya ne dayanılmaz bir acıymış, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Neyse ben geçmişi okuyayım
ewet cnm. küvezden de cıktık hastaneden de çıktık ama antibiyotik kullanıyoruz sabah akşam iğneye gidiyoruz hastaneye. yarın muayenemiz var bakılacak umarım düzelmiştir ve iğneleri biter.
hastanede yattıgı sürece sağdım sütümü götürdüm ama ne yazık ki biberonla vermişler ve alışmış biberona şimdi evde bir türlü emziremiyorum nasıl alıştıracagım. sagıp sagıp biberonla veriyorum alıştırmaya da çalısıyorum ama olmuyor.. nasıl alıştırabilirim ki? fikri olan var mı?
ewet cnm. küvezden de cıktık hastaneden de çıktık ama antibiyotik kullanıyoruz sabah akşam iğneye gidiyoruz hastaneye. yarın muayenemiz var bakılacak umarım düzelmiştir ve iğneleri biter.
hastanede yattıgı sürece sağdım sütümü götürdüm ama ne yazık ki biberonla vermişler ve alışmış biberona şimdi evde bir türlü emziremiyorum nasıl alıştıracagım. sagıp sagıp biberonla veriyorum alıştırmaya da çalısıyorum ama olmuyor.. nasıl alıştırabilirim ki? fikri olan var mı?
canım geçmiş olsun...
umarım sen ve bebek iyisinizdir...
bak birdaha öyle yapma bundan sonra aşılar başlayacak oğlunun yanında ol elini tut ve onunla konuş... senin kokunu duysun yanında olduğunu bilsin... dışardan sesini duymak daha zor olur...
saat başı uyanan oğlum
Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
bu ses sayesinde uyuyor ama beşiği sallayarak olsun bunada razıyım...
ama ben gece pc açmak istemiyorum o uyku sersemliğiyle bunu indirebilen varmı... buzikiyi indirdim ama bunu bulamadım...
sen kapatıyormusun pc yi :) benim ki 24 saat açık :)
buzukininkini ben cd ye çekemedim şarkıların tümünü değil 5 er saniyelik kısımlarını alıyor , koruma koymuşlar diye düşündüm, sen cd ye kaydettin mi?
bnm velet niye emziği kabul etmiyo ya? ağzına verdiğimde sanki zehir vermişim gibi suratı ekşitip pırt diye geri atıyo çok komik..sanki çok emcekmiş gibi bide denemedn 2 çeşit emzik aldım
canım ben netten indirmiştim pc ye ama oğlum beğenmedi onu... cd yede yazmadım cebede aktarmadım...
benim avent sağma makinam çalışmıyo, benzer sorun yaşayan oldu mu...
bende internet haberlerinde okumuştum, kan verirken bebeklerin yanında anneleri olursa daha az acı hissediyorlarmış,anne kokusu ten teması çok önemliymiş..
bizde topuk kanı verirken oğlumun yanında önce duramadım eşim durmak istedi, çok ağlayınca içeri daldım oğlumun yanında oldum ten teması sağladık, artık ağlamaktan yorgun düştüğünden mi yoksa ten temasından mı bilmiyorum, azalmıştı ağlaması , canım yawrum benimm:))
Arkadaşlar,meme ucu çatlağına çözüm bulan var mı?Garmastan krem kullanıyorum,ayva çekirdeğini denedim ama olmadı.Lansinoh deneyeceğim.Ama bir de sizin neler yaptığınızı bilmek istiyorum.................
sanırım oğlum büyüme atağı geçiriyor 6. haftamızdayız...
bugün hiç uyumadı saat 10 dan beri beyaz gürültü açık... gerçekten faydasını görüyorum... memede süt kalmadı ya...
Arkadaşlar,meme ucu çatlağına çözüm bulan var mı?Garmastan krem kullanıyorum,ayva çekirdeğini denedim ama olmadı.Lansinoh deneyeceğim.Ama bir de sizin neler yaptığınızı bilmek istiyorum.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?