- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.081
Arkadaşlar,meme ucu çatlağına çözüm bulan var mı?Garmastan krem kullanıyorum,ayva çekirdeğini denedim ama olmadı.Lansinoh deneyeceğim.Ama bir de sizin neler yaptığınızı bilmek istiyorum.................
çalışan arkadaşlar işe ne zaman başlıyacaksınız?
yarın kamudaki sözleşmeli işe başvuru yapmayı düşünüyorum, ama içim hiç rahat değilnormalde özelde de işlerim iyi,ama eşim ve ailesinde ortak kese anlayışı var..bense bu sisteme alışamadım maalesef..benim ve kızım için daha net bir kazanç olsun istiyorum..bu kez de onu bana en çok ihtiyaç duyduğunda ihmal edicem gibi geliyor..başvuru ters zamana geldi..ne yapmalıyım bilemiyorum..annelik hormonlarım ve annelik mantığım arasında gidip geliyorum
göğüs yarası için krem sürdüğünüzde emme zamanında siliyormusunuz göğüsünüzü???
Teyzeleri asımızı olduk 1100 kg almış tosunum 7 cm de uzamış buyuyoruz :)
Fındığım hiç ağlamamış uyuyor şimdi
Bende doymuyor diye mama vermek istiyordum ama doyuyormuş doktor verme dedi
sen başvurunu yap, sınawdır mülakattır falan derken, bide alınırsan da zaten başlamanın yapılması bikaç ayı buluyor..
ben kazandıktan sonra 3 ay bekletilmiştim..
inşallah dediğin gibi olur canım..ben de öyle umuyorum..süt izni de dediğin gibi sanırım 1,5-2 saat günde..ücretsiz izin yokmuş sözleşmeli de
bu kuzucuklar nasıl da hayatımızın en temelini oluşturuyor şimdiden..onun için aldığım bir kararı,onun için iyi mi diye tekrar tekrar düşünüyorum
Slm kızlar ben kızımı sonunda kucağıma alabildim kızkardeşim benim yerime haber vermiş ama sğolsunlar birkaç kişi yorum yazmış ama ben burada doğum yapan herkese hayırlı olsun yazmıştımm yinede sağolun benim artık en son uğracam yer burasıııı bebişlerinize iyi bakınnnnn
ewet cnm sözleşmeliydim bende, kadroya alındım.. sözleşmelilerde ücretsiz izin maalesef yok. süt izinin de il 6 ay 3 saat 6 ay sonra da 1.5 saat olacak. yerinde olsam bebeğimi bakack güveneceğim birisi de warsa eğer, başvurumu yapardım.. hayırlısı olsun
Slm kızlar ben kızımı sonunda kucağıma alabildim kızkardeşim benim yerime haber vermiş ama sğolsunlar birkaç kişi yorum yazmış ama ben burada doğum yapan herkese hayırlı olsun yazmıştımm yinede sağolun benim artık en son uğracam yer burasıııı bebişlerinize iyi bakınnnnn
işte buda bnm minik prensesim bugün tam 1 aylık oldu
işte buda bnm minik prensesim bugün tam 1 aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?