2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben lansinoh kullanıyorum,herr emzirme sonrası..ilk günlerde yaraya çevirdi,arada bırakınca tekrar olabiliyor,ama şuan iyi şükür..zamanla düzene giriyor az sabır

çalışan arkadaşlar işe ne zaman başlıyacaksınız?

yarın kamudaki sözleşmeli işe başvuru yapmayı düşünüyorum, ama içim hiç rahat değilnormalde özelde de işlerim iyi,ama eşim ve ailesinde ortak kese anlayışı var..bense bu sisteme alışamadım maalesef..benim ve kızım için daha net bir kazanç olsun istiyorum..bu kez de onu bana en çok ihtiyaç duyduğunda ihmal edicem gibi geliyor..başvuru ters zamana geldi..ne yapmalıyım bilemiyorum..annelik hormonlarım ve annelik mantığım arasında gidip geliyorum

sen başvurunu yap, sınawdır mülakattır falan derken, bide alınırsan da zaten başlamanın yapılması bikaç ayı buluyor..
ben kazandıktan sonra 3 ay bekletilmiştim..

kızlar beklenen doğum tarihim 31 mart ama doğum yapamadım daha. 40+2 olduk. sevdi benm yavrucak yerini. mart annelerinde tek hamile ben kaldım sanırım

göğüs yarası için krem sürdüğünüzde emme zamanında siliyormusunuz göğüsünüzü???

ben siliyorum cnm garmastan kullanıyorum normalde yıkamadan emzirebilirsiniz dedi dr ama ben yine de siliyorum

Teyzeleri asımızı olduk 1100 kg almış tosunum 7 cm de uzamış buyuyoruz :)

Fındığım hiç ağlamamış uyuyor şimdi

Bende doymuyor diye mama vermek istiyordum ama doyuyormuş doktor verme dedi

maşşallah cnm kilosuda boyuda çok güzel bnm kızla kilosu aynıda senin oğluşunun boyunun maşşallahı var cnm

sen başvurunu yap, sınawdır mülakattır falan derken, bide alınırsan da zaten başlamanın yapılması bikaç ayı buluyor..
ben kazandıktan sonra 3 ay bekletilmiştim..

inşallah dediğin gibi olur canım..ben de öyle umuyorum..süt izni de dediğin gibi sanırım 1,5-2 saat günde..ücretsiz izin yokmuş sözleşmeli de
bu kuzucuklar nasıl da hayatımızın en temelini oluşturuyor şimdiden..onun için aldığım bir kararı,onun için iyi mi diye tekrar tekrar düşünüyorum

Slm kızlar ben kızımı sonunda kucağıma alabildim kızkardeşim benim yerime haber vermiş ama sğolsunlar birkaç kişi yorum yazmış ama ben burada doğum yapan herkese hayırlı olsun yazmıştımm yinede sağolun benim artık en son uğracam yer burasıııı bebişlerinize iyi bakınnnnn

ewet cnm sözleşmeliydim bende, kadroya alındım.. sözleşmelilerde ücretsiz izin maalesef yok. süt izinin de il 6 ay 3 saat 6 ay sonra da 1.5 saat olacak. yerinde olsam bebeğimi bakack güveneceğim birisi de warsa eğer, başvurumu yapardım.. hayırlısı olsun

cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin doğuma gitmeden öncede yazmıştım sana ama sende öğreneceksin zamanla bebekle insanın buraya gelip 2 satır birşeyler yazması bile bir mucize alınganlık yapma bence senin hersürecini burada hepimiz dua ederek bekledik rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etti Allah uzun ömürler versin meleğine loğusalık dönemin başladı herşeyi kafana takma öpüyorum seni...

sağol canım ya..bunları duymaya ihtiyacım vardı hakketen..bu dönemde en iyi siz anlarsınız zaten beni..ilk ayları annem bakacak olursa,sonra iyi bir bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz..

canım hayırlı uğurlu olsun..şimdi lohusalıktan çok hassassın..ama emin ol herkes çok sevindi senin adına..sadece vakitten herkes yazamıyor..ben şahsen kaç gündür yazamadım,şimdi yazabildim ancak..doğum yaptığın gün de duamdaydın,annemle paylaştım hatta, sıkıntılı bir hamilelik geçiren arkadaş var onun da doğumu var diye..seni görünce ayrıca duygularını almak için yazıcaktım ama,bunu yazıp çıkmışsın..sen burda kimseye kırılma..eminim senin de gözünden kaçan yorum yazamadığın arkadaşlar olmuştur

ay cnm ya kırılma lütfen gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş ben kızkardeşinin yazdığını okudum ezeryan olduğunu duyunca biraz şaşırdım hatta normal olur diye bekliyordum

cvp yazanlara teşekkürler,birden fazla ekleyip yazmayı bilmiyorum:>Valla çok sıkıntıdayım.Dayanmaya çalişiyorum.Emzirerek geçer diyorsunuz ama sanırım iltihap var.Neyse sağolun

aşkolsun BEDRİYE, insan bunun için hemen kırılıp kaçarmı???

aylarca burda senin için dua eden insanları hemen bi çırpıda silmek yakıştımı sana. herkes bebekleriyle öyle meşgul ki, sende anlıycaksın bunu. kardeşinin yazdığı mesajı gördüm, hatta niye sezeryan oldu acaba gelse de anlatsa diye içimden geçirdim. seni zorlayamayız tabi ama yine de herzaman bekleriz. kızını ve seni öptüm. Allah analı babalı büyütsün. ve eminim ki yorum yazmayanlar (bende dahil) senin gelmeni bekliyorlardı.

Son düzenleme:
işte buda bnm minik prensesim bugün tam 1 aylık oldu

Eklentiler

• $02042012038.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $02042012029.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

ay canım ya biz mesajı okuduk inan. çoğu kişi cvp yazdı sen gözden kaçırmış olabilirmisin...
lütfen alınma vallahi ilk 1 ay geçsin sende anlayacaksın... bazen mesajı okuyorum çok önemli cvp yazmam lazım ama o an oğlum ağlama krizine giriyor kalıyor öylece mesajda, topikte...
güzeller güzeli kızını Allah nazarlardan korusun... gözünüz aydın... kendinede, prensesede iyi bak...

ne zaman girip ne zaman çıktığımız artık hiiiiçç belli değil topiğe..

birazdan eşim gelir, Didem uyanmak üzere mırın mırın:)) ben gideyim en iyisi.

öpüldünüüüüzzzz.. hadi iyi akşamlar

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 11 ziyaretçi)
pollyannaa, zeynepsudem, nguven, d_m_f+, feyzosss, seveliay, HOLAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…