2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın mevlüdümüz var... canı gönül isterdi bütün topiği çağırmak... dularınız oğlumla olsun...
yarın yoğun olurum 40 kişiye yakın çağırdık... biliyorsunuz doğum haftamda anlattıklarımı biz kalabalığızda biraz ...
paşama mevlüt kıyafeti hediye alış kuzenlerim... yarın bol bol foto çekilir eklerim... kendinize iyi bakın... iyi akşamlar...

NOT: sabahtan beriz Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun beyaz gürültü açık... artık bir bütün olduk bu sesle umarım kafayı yemem...

cnm mevlütünüzü Allah kabul etsin inşallah sağlıkla büyüsün kzular bu arada senin mevlüt yine azmış ben kayınvalidemde yaptım mevlütü benim ailemden sadece 3 kişi olmasına rağmen kayınvlidmin sınırlı kişi çağırması ile 75 kişi mevcuttu..

allah kabul eylesin cnm

Kızlar cildiricam
Oğlum sabahın 9 undan beri ayakta.emiyo gaz sancısından kıvraniyo.Tam 1 ay 2 gunluk acaba bu da mı büyüme atağı yaa.. Metsil , banyo, sallama , ana kucagi hicbisi fayda etmedi.cok caresiz hissediyorum..

arkadaşlar, biz doğduğundan beri mamayla birlikte gidiyoruz, merak ettiğim bir öğünde meme+mama mı, yoksa bir öğün meme, diğer öğün mama şeklinde mi yapıyosunuz... meme ve mamayı peşpeşe vermek daha fazla gaz yapar ve kusturur diyenler var... siz ne yapıyosunuz...
bir de günde ortalama kaç cc mama veriyosunuz, benim kızım 34 günlük günde ortalama 200-300 cc arası mama veriyorum, abartıyo muyum bilemedim...

yine ben geldim sevgili mart anneleri, biliyorum sizler artık bebişlere kavuştunuz artık genel meseleler gaz, kusma kolik vb:)) bizim bebişler gelince inşallh sırayla bizde bu aşamalrdan geçicez, ben burda kadrolu çalışan hamilelere bir şey danışmak istiyorum, benim bebeğim bu gün itibariyle sat göre 37+2 günlük, suyu iyi , baş aşağda , kanaal inmemeiş, ancak paşamızın uzun zamandır gelişim bir hafta önden gittiği için biz 38+2 olarak hesaplıyorduk , öyle oluncada 32. hafta da izne erken ayrılmış oldum, şimdi bebiş sat göre geç gelme durumunda olursa suni sancıyla almamız gerekir dedi doktor yani bebeiş 22 nisanda değil 15 nisanda gelmeliymiş, aranızda bu şekilde ücrertli izinle ilgili sıkıntı yaşayan varmı ? bununla ilgili mevzuat tam olarak nasıl?

cnm biz aden doğduğundan beri mamayla besliyoruz ancak meme takviyesi yapıyo sayılırım yeni yeni alıştı ama aden mama almadan sadce sütümle beslenseydi hesaplarıma göre yaklaşık 1lt sütümün olması gerekirdi ...sende ona göre hesapla istersen cnm

kızlar biz dün dr daydık hem rutin kontrol hemde çok ağlıyo o yüzden kolikmiş gaz sancısı için ne kadar sıklıkla ne kadar beslendiğini sordu bizim 2 saatte 1 gece tek sefer yanlızca 3 saate çıkıyo ortalama 800-900 cc alıyo sütü sağıp verdiğimiz için biliyorum sancıların sebebi buymuş 3 saatte 1 hatta geceleri 4 saate çıkması lazımmış ve ortalama 600 cc yetermiş karnı ağrıdığı için ağlıyomuş benim kızım 50 günlük 4.5 kilo o mama kutusunun üzerindeki rakamlara bakma diedi bende doymuyoda ağlıyo diye habire dayıyodum çocuğa bide sab simplex başladık bakalım sanki bugün biraz daha rahat gibi ama dr amcamız 1.5 ay daha sürer diyo ooooooooooooooooooooof of.

cnm benim hayırlı olsun tabikide o nasıl laf biz iyigün kötü gün herşeyi paylaşıyoruz sende herkes doğum yaptığı için fazla kimse giremiyo ondan , bende bak 50 gün oldu kız yanlızca okuyabiliyorum yorum bile yapamıyorum

ahh canım ya aynı beni anlatmışsın ben de annemi-kayınvalidemi kıskanıyorum kızım beni de emmiodu artık ağlamaktan özellikle de gizli gizli ağlamaktan bi hal olmuştum eşim hemen neden ağlıosun mutsuzsun falan diodu halbuki ben bebeğime ii bi anne olamadığımı beni emmediğini istemediğini düşünüodum bide üstüne kocam benle ilgilenmiodu millet bana senin sütün gelmio sağmaya çalışıp biberonla verelim dediler yok dedim sen ii bi anne değilsin cocuk ac kalsın istiosuun dediler ii dedim kabul ettim 1 hafta sonra sütün iice azaldı cocuga mama verelim dediler çok sinirlendm sanki kızızmı benden iice uzaklaştıracaklarmış gibi hissetmeye başladım eşimde sürekli annesini destekliordu yada bana öyle geliodu bigün cocuğu dr.a götürdk dr hislerime tercüman oldu ''loğusasın streslisin ilk bebeğin çevre baskısı tecrübesizlik bide ilgisiz koca olunca cocuk emmiodur'' dedi aynen öyle dedim ewe geldk eşim değişti bana karşı ilgi alaka maşallah ve sütüm de az da olsa artış üstelik psikolojim ii olunca kzıım 1 dk da olsa beni emmeye başladı çok şükür bu bile mutlu etti beni sıkma canını

canım aşkolsunn yaa aylarca o kadar şey paylaştık hemen kaçmak olurmu
inanki ben kardeşinin mesajını okudum çok sevindim
sonra seni görünce yazarım tebrik ederim diye düşündüm
yani tebriğimi sana birebir yapmak istemiştim
neyse inşallah sende sağlıkla büyütürsün yavrunu ve aramıza gelirsin

ben hergün buradayım ve özellikle yazmadım birşey çünkü senin gelmeni bekledim, birçok kişi doğumdana geldikten sonra geçmişi okuyamadım böyle böyleyim diyor arada kaybolsun istemedim, seninle canlı canlı ne kadar sevindiğimi paylaşmak istedim, senin doğum yaptığını eşime bile söyledim evimizde konuşulanlar arasındaydın yani, fakat sen bu durumu yanlış anlayıp böyle bir tavır sergiliyor ve ayıp ediyorsun...

çok tebrik ederim, bebeğinle huzurlu olman dileğiyle...

selam annişler. Akşam 5 te minik kızıma kavuştum.normal istedik 5 gùn bekledik ama epidural sezaryen oldu. Sütüm hemen geldi. Birazdan yine emzireceğim. Çok muhteşem bir duygu.Allahım isteyen herkese yaşatsın.

canım bizimde hala pamukçuk geçmedi ama sadece karadut kullanmakla geçmez bende karbonatlı suyla temizliyordum sonra dr nasıl temizleneceğini gösterdi. öyle yapmaya başladım ama tam temizlenmedikçe tekrar çıkmaya başladılar drda fena kızdı bir iğne ucu bile yer kalmayacak şekilde sileceksin hiç beyazlık kalmayacak dedi syoksa enfeksiyon bağırsaklarına geçer çok daha büyük rhatsızlıklar olur dedi. şimdi gazlı bezle bayagı bastırarak tüm ağız içini siliyorum sonra da mikostatin veriyorum ağzına ama hala tam geçmiş sayılmaz ve o yüzündeki kırmızı lekeler bizde de var.

doğumdan 15 gün önce lansinoh kremine başladım doğumdan sonra da devam ettim. doğumdan 10 gün sonra çatlaklarım olmaya başladı yani emzirememeye başladım çok acı veriyordu. sonra saf zeytinyağ sürdüm 1 hafta onu denedim o da çok yumuşattı hatta göğsümün ucu resmen deri değiştirdi. ama yine sonuc hüsran bir iki emmeden sonra tekrar kıpkırmızı oldular ve fena halde acı vermeye başladı daha sonra garmastan pomadı kullandım her emzirmeden yada sağmadan sonra bir tüp bitti biraz iyi geldi gibi ama hala da tam olarak emziremiyorum bi kere emiyor 20-25 dk sürüyor emmesi sonra emziremiyorum. o sebeple hala sütümü sağıpta veriyorum.

kızlar humana steel tee içen varsa ne zaman başladınız içmeye.doğuma 2 günüm var başlayayımmı??

başla istersen cnm bn doğumdan 1 gün sonra başladım pişmn oldum önce başlamadığıma

gözün aydın sağlıcakla büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…