- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.101
öaşallah canım... çok sevimli bu şeker...
Sağlıkla büyüt nice aylarınız olsun...
maşallah canım çook tatlı bu prenses.. gülüşünü sevsinler senin canım benim yaaa...
ne zaman girip ne zaman çıktığımız artık hiiiiçç belli değil topiğe..
birazdan eşim gelir, Didem uyanmak üzere mırın mırın:)) ben gideyim en iyisi.
öpüldünüüüüzzzz.. hadi iyi akşamlar
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 11 ziyaretçi)
pollyannaa, zeynepsudem, nguven, d_m_f+, feyzosss, seveliay, HOLAA
yarın mevlüdümüz var... canı gönül isterdi bütün topiği çağırmak...dularınız oğlumla olsun...
yarın yoğun olurum 40 kişiye yakın çağırdık... biliyorsunuz doğum haftamda anlattıklarımı biz kalabalığızda biraz...
paşama mevlüt kıyafeti hediye alış kuzenlerim... yarın bol bol foto çekilir eklerim... kendinize iyi bakın... iyi akşamlar...
NOT: sabahtan beriz Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun beyaz gürültü açık... artık bir bütün olduk bu sesleumarım kafayı yemem...
yarın mevlüdümüz var... canı gönül isterdi bütün topiği çağırmak...dularınız oğlumla olsun...
yarın yoğun olurum 40 kişiye yakın çağırdık... biliyorsunuz doğum haftamda anlattıklarımı biz kalabalığızda biraz...
paşama mevlüt kıyafeti hediye alış kuzenlerim... yarın bol bol foto çekilir eklerim... kendinize iyi bakın... iyi akşamlar...
NOT: sabahtan beriz Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun beyaz gürültü açık... artık bir bütün olduk bu sesleumarım kafayı yemem...
ne zaman girip ne zaman çıktığımız artık hiiiiçç belli değil topiğe..
birazdan eşim gelir, Didem uyanmak üzere mırın mırın:)) ben gideyim en iyisi.
öpüldünüüüüzzzz.. hadi iyi akşamlar
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 11 ziyaretçi)
pollyannaa, zeynepsudem, nguven, d_m_f+, feyzosss, seveliay, HOLAA
hemen ara servisi hayati önem taşıdığını bebeğinin aç kalacağını söyle bir kaç saate tamir ederler veya değiştirirler, kimdi hatırlamıyorum ama geçenlerde benzer bir durum olmuştu
arkadaşlar, biz doğduğundan beri mamayla birlikte gidiyoruz, merak ettiğim bir öğünde meme+mama mı, yoksa bir öğün meme, diğer öğün mama şeklinde mi yapıyosunuz... meme ve mamayı peşpeşe vermek daha fazla gaz yapar ve kusturur diyenler var... siz ne yapıyosunuz...
bir de günde ortalama kaç cc mama veriyosunuz, benim kızım 34 günlük günde ortalama 200-300 cc arası mama veriyorum, abartıyo muyum bilemedim...
Slm kızlar ben kızımı sonunda kucağıma alabildim kızkardeşim benim yerime haber vermiş ama sğolsunlar birkaç kişi yorum yazmış ama ben burada doğum yapan herkese hayırlı olsun yazmıştımm yinede sağolun benim artık en son uğracam yer burasıııı bebişlerinize iyi bakınnnnn
o kdar mutsuzzumki sürekli ağlamak istiyorum bebeğimi annemden sıra gelipte elime alamıyorum zaten meme iltihabı olduğum için emmiyo sadece biberondan süt alıyo bende durmuyo annemleyken daha rahat sanırım annemi kıskanıyorum halbuki hayatımı acaip şekilde kolaylaştırıyo ama ben kıskançlık yapıyorum eşim ayrı dert benden çok loğusa sürekli surat asıyo yeni duruma alışamamış benle hiç ilgilenmiyo sıkılmış beyimiz bugün artık doldum bi iki laf söledim şimdi benle konuşmuyo herşey üstüste atacam kendimi bi yerlerden herkes rahat etsin(
Slm kızlar ben kızımı sonunda kucağıma alabildim kızkardeşim benim yerime haber vermiş ama sğolsunlar birkaç kişi yorum yazmış ama ben burada doğum yapan herkese hayırlı olsun yazmıştımm yinede sağolun benim artık en son uğracam yer burasıııı bebişlerinize iyi bakınnnnn
beyaz lekeler pamukçukdur canım. ben kulak çöpüne gazlı bez sarıp onuda karbonatlı suya batırıp silmiştim kızımın dilini. önce geçmişti ama sonra geri geldi. bizde karadut şurubu aldık. 2 gündür onu kullanıyorum, bakalım faydası olacakmı.
yanağındaki kırmızı sivilce gibi şeyler çok fazla değilse sorun değil. annem bana onların, bebeğin yanakları genişlediğinde çıktığını söylemişti. defnenin de çok oluyordu ve sonra geçti hepsi. şimdi Didemde var ve ben hiç sorun etmiyorum. kendiliğinden geçiyor. tabi isilik filan değilse.
Arkadaşlar,meme ucu çatlağına çözüm bulan var mı?Garmastan krem kullanıyorum,ayva çekirdeğini denedim ama olmadı.Lansinoh deneyeceğim.Ama bir de sizin neler yaptığınızı bilmek istiyorum.................
kızlar humana steel tee içen varsa ne zaman başladınız içmeye.doğuma 2 günüm var başlayayımmı??
selam annişler. Akşam 5 te minik kızıma kavuştum.normal istedik 5 gùn bekledik ama epidural sezaryen oldu. Sütüm hemen geldi. Birazdan yine emzireceğim. Çok muhteşem bir duygu.Allahım isteyen herkese yaşatsın.
başla istersen cnm bn doğumdan 1 gün sonra başladım pişmn oldum önce başlamadığıma
gözün aydın sağlıcakla büyüt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?