2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sezeryan dıkıslerımde bısey yok gectı hıc acımıyor zorlamıyorda benı

sela kızlar...40+1 oldum bugün..ama hala en ufak belirti yok..dün kontrole gittik...artık suni sancıyla filan doğuruyum ben dedim...doktor da muayene etti, ultrason, nst derken, sen de hiç belirti yok, daha rahim bile dönmemiş, bebek aşağı inmemiş, suyu-kalp atışları da iyi, bekleyelim dedi...hareketleri de zaten hiç azalmadı..suninin işe yarama ihtimali düşük dedi...aslında bi ilaç var, rahme yerleştiriliyo, eriyen bişey, o 24 saatte rahimi doğuma hazır hale getiriyo, sonrada suni sancı veriliyo ve doğum oluyo, ama o ilaçtan bizde yok, biz direk suni sancı vericez, sen de doğum sancısı çeker gibi sancı çekeceksin, sonra doğuramayınca sabrın tükenip sezeryan isticeksin muhtemelen dedibekleyelim en iyisi dedi...Allahtan doktor açık sözlü biri..millet 2 gün geçse sezeryana zorluyo hastayı, benimki de ben doğurt dedikçe bekle diyo :) eşim de baktı doğacak gibi değil, döndü istanbula mecbur...işine devam etmek zorunda...

topiğin son doğuracak annesi olmanın güzel bir yanı var yalnız...doğurmadan acayip tecrübe sahibi oldum...tavsiye ettiğiniz herşeyi kopyalayıp kaydediyorum bilgisayarıma..başlıklar açtım, süt-gaz-meme bakımı-lohusalık vs diye...ilgili yerlere atıyorum yazılanları...bi kitap asla bu kadar bilgi veremez..burda birsürü yeni doğum yapmış insanın bilgilerini arşivliyorum..bu açıdan karlıyım... :) :)

benim hastanede emdi evde ucnu tutmadı göğüs ucu aldım ben aventin onunla bi 10 gün kadar emzirdim şimdi sütümü sağa sağa normal emmeye geçtik. bence hiç oyalanma al o silikon uçlardan..

ben wee nin ve nuck un uclarını denedim.benim sıpam biberon gibi akmadığını görünce bırakıyo.ama o dediğin ucuda denerim.medela nın sağma makinasını aldım.şimdilik sağıp veriyorum ama emziren annelere de çok imreniyorum.gecenin bi yarısı koştur koştur makinanın başına.biberonu dezenfente et.yok sütle doymadı kalk mama yap.bütün alet vs leri tekrar yıka kurula.o sıra deli gibi ağlıyo zaten.emzirmek ne rahattır kim bilir.daya memeye emsin sıpa.sıcak hazır taze.. yok mama sıcak mı yok gaz mı yaptı.hiç içime sinmiyor.ama napayım.bi çok şey denedim.ama bırakmış değilim.hala araştırıyorum.çözüm yolu arıyorum.bakıcaz artık..

selam arkadaşlar doğumdan itibaren hiç giremiyorum siteye bugün 35 günlük olduk ve aşımızı yaptırdık inşallah ağrı olmaz şayet olursa fitil verdi onu kullanırsınız dedi. size bir sorum olacak benim kızım hala kilo alamadı. 4.250 doğdu bugün 4.400 gr çıktı 35 gün için çok az bu acaba sütüm mü yeterli gelmi,yor. sütümü sağıpta veriyorum 2 saatte 50 cc olmak üzere toplam 600cc ve bunu geçtiği de oluyor bazen. doğdugunda kilosunu söylediğimde nazar değer söyleme diyorlardı herkese yada nazar mı değdi de kilo alamadı benim kuzum

kopyaladıklarını topluca paylaşırsan biz de faydalanalım cnm:) malum, sayfalar çok hızlı geçiyor ve bebişler hepsini okumamıza izin vermiyor

kızlar humana steel tee içen varsa ne zaman başladınız içmeye.doğuma 2 günüm var başlayayımmı??

normalde 1 ay önceden başlayın diyo dr.lar ama bnde tam başlayalı 2 gün oldu doğuma gittim..yani ne kdr fayda etti bilmiyorum süt sorunu yaşmadm bikaç saat sonra kolostrum geldi..sonrada süt..

hayırlı olsun cnm inşallah snnkide emer en kısa zmnda ama yara olunca anlarsın nası bi acı olduunu göğsüm çok acıyo diyen anneler gerçekten canları yandıı için diyo bnde çktm biliyorumki bnmki onlarınki kdr bile değildi yara olmadı sadece çatladı ona rağmen ağlayarak emzirdim..Allah yardım etsn göğsü yara olan annelere inşallah snde bu zevki tadarsın cnm uğraşmaya devam et tudacaktır mutlaka bnde başta çok sorun yaşadım..

ahhh ahhh benim bebeğim de bn 21 günlük ve aynı şekilde .. hiç uyumuyor, gözlerimden uyku akıyor, az önce oturdum ağladım sinirim bozuldu (

valla annemleri çağırdım şmdi nöbeti onlara devrettim sanada tavsiye ediyorum..sadece alıyorum emdiriyorum tekrar onlara veriyorum şmdi güzel bir uyku zamanı iyi gecelr bana :)

40+1 yazmışım da, yanlış oldu...41+1 oldum ben :)

Canım sana dua ediyorum çok sabırlısın maşallah. İnşallah bu sabrının karşılığı gönlünce çok güzel bir doğum yaşar sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bu muhteşem duyguyu br an önce yaşa inşallah.

cnm doğuktan bi kaç gün sonra tartıldımı şişi inmiş kilosuna baktınızmı

şükür cnm. inşallah emzirmeye devam edersin, bebeğin de alır. kıskanma konusuna gelince, sanki bebeğimi ben başkaları için doğurdum, tamam sevenlerinin olması çok güzel, yardımları da güzel ama bir zamandan sonra sinir oluyorum artık. herkes herşeye karışıyor, öpüp koklamama bile izin yok, herkes kokluyor bir ben koklayamıyorum nerdeyse, aman yatağına yatsın, alışmasın başka yere, üşütür hemen şöyle böyle... aslında gamze demişti birinde, evdeki fazlalıkları yollayın diye, aslında istiyorum bir yandan göndermeyi, bir yandan da bakabilirmiyim acaba diye korkuyorum..bi akıl verin kızlar yaa. hadi bi cesaret diyin de ben de herkesi eve yollluyum:) sonuçta eskden küçük küçük anneler nasıl baktıysa ben de pekala 27 yaşımda bakabilirim sanırım dimi:)) hadi, cesaret sözleri bekliyorum sizden:)

daha önce de yazdım, kaşar peyniri gibi sert, görünümü de aynı, kakao sabunu var, yağının kurutulmuşu, gögsünün sıcaklııyla eriyor, aktarlarda bulabilirsin. rendele onu, koy gögüs pedine her defasında. yumuşacık yapıyor...

kızlar beklenen doğum tarihim 31 mart ama doğum yapamadım daha. 40+2 olduk. sevdi benm yavrucak yerini. mart annelerinde tek hamile ben kaldım sanırım
Allah tez zamanda kurtarsın cnm. hayırlısıyla inşallah

gazmecim bu arada, ben tracy hogg un dvd sini sormuştum sana, görebildin mi bilemiyorum ama, paylaşma şansımız olurmu o dvd yi, nasıl paylaşılır bilmiyorum ama?? bende kitabı var, şimdi tekrar dvd li kitap almıyım diyorum

Yazdıklarıma hernekadar cevap alamasamda sansımı zorlıcam,dogumdan sonra kabız ve basur problemı yasayan varmı acaba benım gıbı,26.gunumuzdeyız ama hala aynı sıkıntıyı yasıyorum,lavaboya gıtmek resmen ıskence

teşekkürler cnm

cnm aksine bende tersi durum var, o yüzden bir şey diyemeyeceğim, doktora gittinmi? bir tek bende basur vardı, hamilelikle çıkan, o da kayboluyor...

evet canım hamileliğimde bile yaşamadım şimdi yaşıorum çok canım acıo bepanten süreyim diorum hep unutuyorum fayda ediormuş güyaa

cnm bendede kabızlık var mam seninki gibi değil normal doğummu yaptın ilaç kullanıyormusun bnde şurup var hamileykende emzirikende kullnılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…