2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben yaşıyorum hemoroid sorunu
baya zorlu oluyor ara ara kabızlığımda oluyor
ama genelde kimyon içtiğimden baya rahatlatıyor
sana tavsiyem her yemekten önce bir çay kaşığı kimyonu iç
hem bebişin gaz sancısını rahatlatır hemde senin kabızlığına iyi gelir

Kızlar pcden dııl telden gırıyorum,cok saglıklı katılamıyorum aranıza ben yazana kadaaar konu 50 kere degısıyo:) alıntıda yapamıyorum,evet normal dogum yaptım galıba basur cok ıkınmaktan oldu,lavaboda cok acı verıyo,doktorum duphalac dıe bı ılac verdı kabızlık ıcın ama emzıren anneler ıcın garantılı bıse yazmamıslar bende bıraktım ,paso kayısı hosafı ıcıyorum ama cıddı faydasını gormedım..

kızlar 2 nisan 01.20'de 3710 gr. kızımı normal doğumla kucağıma aldım şükürler olsun.dün öğlen evimize geldik.3 gün boyunca sancı çekmiştim ama hepsini unuttum.ikimiz de gayet iyiyiz Allah'a şükür,bikaç güne dikişlerim de daha iyileşirse daha da iyi olucam.en yakın zamanda düzenimizi oturtup daha çok görüşmek üzere.hepinizi öpüyoruz teyzeleri...

Ronyacım kımyonu bende ıcıyorum,her aksam bı su bardagına bı tatlı kasıgı kımyon atıp kaynatıp,10 dk demleyıp ıcıyorum,nette arastırmıstım umarım dogru yapıyorum,kızımada esra erolun kımyon tarıfını yaptım ıkı kere faydasını gordum sayılır ama yenı basladık sanırım daha devam etmemız gerekıyo,yavrum uykusunda bagırarak uyanıp gerı uyuyo gazdanmı acaba

canım büyük bir ihtimal gazdan ağlıyordur
bende esra erolun tarifini vermek istiyorum
ama benimki henüz 2 haftalık zararı olur diye korkuyorum :97:

sağlıkla büyüsün yavrun ömürlü olsun inşalah

bnde sna msg atcaktım şimdi cnm naptı bu kız doğurdumu sonunda diye..valla sn oldun nisan annesi..neyse ufaklık bi çıksında görelim assolistliini :))

ay cnm nasıl yollanırki bişi diyemiyosun işte..valla bnde çok sıkılıyorum şöyle yap böyle yap sözlerinden zor sabrediyorum hatta doğurmadan önce rüyamda bile görmüştüm ee yeter be karışmayın bnm çocuum nasıl istersem öyle büyütürüm fln diye çemkiriyodum herkese..ya herkes kndi çocuuna baksın niye başkalarınınkine karışıyolarki bnm değilmi çocuk yırtıla yırtıla bn doğurmadımmı sanane ne şekilde istersem büyütürüm..offfff sinirlendim yine

Kızlar herkes gogus ucu yaralarından sıkayet etmıs ılk gun bende cok fenaydım,bı arkadasım kendı denemıs oldugu bı yontemı tavsıye ettı,bıldıgımız buzdolabı posetlerını kucuk kareler halınde kesıp gogsunuze yapıstırın,o orda kalıo zaten,gunluk olarakta degıstırın,bıde ben kızıma bı gogsumu verınce dgr gogsum acaıp sızlıo ve bı mıktar sut gelıo bu durumu yasayan varmı
bıde ben nazara cok ınanıyorum arkadaslar eve gelen mısafırler bebegı gormek ıstıyolar halıyle,nıyetının kotu oldugunu dusundugum ve sevmedgm mısafırlerde onlar gıttkten sonra kızım acayıp huysuzlanıo ve saatlerce uyumuyo,nazar olunca annemlerde bı esnemedır gıdıyo,oyle derlerya hanı,hep dua edıyorum napım elımden baska bısı gelmıo

dogumumdan sonra annem ve kayınvalıde donusumlu olarak yanımdalardı,her ısımı yapıyolardı ama cook sıkıldım,bı sekılde bı uyerden baslıcaktım ve dun ılk defa yalnız kaldık yemegımı bıle yaptım hatta aksam kızıma banyo bıle yaptırdık esımle,cok sukur altından kalktım,sımdı kızımla doyasıya vakıt gecırıyorum.. Telkınler olmadan...

cnm neden bakamıyasınki inan insanın düzeni daha bir oturuyo benim kendi annem kaldı 4o gün gittikten sonrada yedirme içirme alt değiştirme ilaçlarını ver derken akşam oluyo üstelik annem burdayken bebeğim cok huzurluydu yedir içir uyusun modundaydı fakat bu ara sanırım büyüme atağı yaşıyor ve bazen 5 saat hem ağlıyo hem uyumaya çalışıyo ama yapacak bişey yok onlar bizim evlatlatlarımız.

cnm benim böle bir sorunum olmadı.

bnm annem gelse dönüşümlü olrk ona razıyım annem hiç yanımda olamadı ve bn ondn başka kimseyi istemiyodum yanımda..kayınvalidede her işimi yapıyo Allah razı olsun ama bn yalnz kalmak istiyorum artık oğlumla..sürekli bni takip ediyo bndede sanki bişileri yanlış yapıyomuşum hissi uyanıyo ve tedirgin oluyorum yani gönül rahatlığıyla davranamıyorum çocuuma her an bişi dicek hata yaptımı söylicek diye..bide süt sağamıyorum bebek emmediği zmnlarda çocuğa süt kalmıyo çocuk aç kalıyo diyo..şimdi sürekli emiyo gerçi grk kalmıyo ama önceleri o kdr sık emmiyodu göğsüm taş gibi oluyodu dolayısıyla süt üretimide azalıyodu boşaltamadıım için..yani işime karışılmasını hiç sevmiyorum yaa

benm bahsettiğim şurup bu cnm bnm dr içmemei söledi hamileykende şimdide arada içiyorum

gözün aydın cnm allah hayırlı uzun ömürler versin

canım büyük bir ihtimal gazdan ağlıyordur
bende esra erolun tarifini vermek istiyorum
ama benimki henüz 2 haftalık zararı olur diye korkuyorum :97:

bu tarifi bilmiyorum nedir acaba

aynen cnm bnde emzirirken diğer göğüsüm sızlıyor ama çok akmıyor

yan yatış yastığı kullanan arkadaşlar kızıma tavsiye üzerine yeni aldım hiç rahat değil alışırmı acaba sizler memnunmusunuz??

annem kendı soylemıstı ben gıdeyım artık kendı duzenını kur dıe,daha kırkımız cıkmadı,korkarım dıe kalıodu ozellıkle ama cok sukur oyle bıse yasamadım,hep rabbıme sıgındım dua ettım
ısıme karısılması benıde mahvedıo,ya kızımın uzerını degısıyorum kaynanam ha bıre mudahale edıyo,ben altını gıydırırken o ustunu gıydırıyo falan ama cok zorlastırıo ısımı,cok sukur suan kafam rahat,dıledıgımı ıstedıgım gıbı yapıyorum..

yan yatış yastığı kullanan arkadaşlar kızıma tavsiye üzerine yeni aldım hiç rahat değil alışırmı acaba sizler memnunmusunuz??

canım benım kızım hep sagına yatıo ben soluna cevırıyorum bı bakıyorum yıne sagına donmus cımcıme,ben o dedıgın yastıktan almadım ama kendı kucuk yastıgını koyuyorum,boylelıkle sola yatırabılıyorum..

ben doğduğu günden beri kullanıyorum ve cok memnunuz cnm alışır seninkide merak etme.

inşş alışır cnm modelinden falan kaynaklanmıyodur demi

cnm bn yastık koyuyordum ama bi şekilde dönüyordu :))

yaw benim kız yan yatmıyo(

ne zaman yan yatırsam hemen uyanıyo yada uykuya dalamıyo..

bende sırt üstü yatırıp kafasını yana çeviriyorum.

biraz daha büyüsün bu kezde yüsüstü yatırmayı deniycem. mide üstüne yatınca gaz problemi olmuyomuş.

semracım neden sımdı yatırmıyorsun kı yuzustu cok rahat edıyorlar ben hergun ve hergece yatırıyorum gazını cok rahat cıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…