- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.201
kızlar 2 numara beze gecen vrmı
ay benden bitandaa buldum burda..yalnız değilmişim çok şükür..bnde böyle absürd şeyler düşünüp ağlıyorum..çok aciz bakmasam açlıktan ölür, üşüdüğünde titrer bişey diyemez, alsam atsam bişey diyemez yani elinden hiçbişey gelmiyo fln gibi manyakça şeyler düşünüp ağlıyorum..ya artk eşimede bnada gına geldi bu ağlamalarımdan..ama elimde değil gözyaşlarımı tutamıyorum içimde..
Kızlar bebegımı emzırdıkten sonra kesık kesık boyle peynır gıbı bı kusma yasıyo,bazende normal kusuyo ama emzırdıkten sonra nıye boyle oluyokı
bıde goguslerım kasınıo ya,bu nedendır acep bılgısı olan varmı
ya bnde onu sorcaktım bn almıştım önceden başta baya kullandım gece yatarken hep değiştirdim poziyonunu ama şuanda rahat edemiyo onda çünkü dar geliyo brz..yani bu yan yatış yastığı ilk 1-2 hafta fln güzel oluyo sonra dar gelmeye başlıyo sanki bnamı öyle geldi yoksa..bn yatırıyorm huzursuzlanıyo bide başta ztn fazla itiraz etme huyu yoktu yiyip içip uyuyodu şimdi isteklerini belli ediyo yani onda rahatsızsa bunu belli ediyo istemiyo..artık kullanamıyorm..bnde pusetin içinde yan yatırıyorm battaniyeyle destekliyorm arkadn
Kızlar bu kesık kusma olayını yasayan yokmu,emdıkten sonra oluyo
bizde her daim mevcut bu kusmalar..bugün böle midesi bulanmış gibi kustu baya çok kustu korktum ama annem diyor bişey yok ferah ol biraz.Kızlar bu kesık kusma olayını yasayan yokmu,emdıkten sonra oluyo
Kızlar bebegımı emzırdıkten sonra kesık kesık boyle peynır gıbı bı kusma yasıyo,bazende normal kusuyo ama emzırdıkten sonra nıye boyle oluyokı
Ohh ıcım rahatladı bu kusma olayı kafama takılıodu,kızlar ben emzık veremıyorum,her deneyısımde suratını bı eskıtıyokı,gulmekten kendımı alamıyorum,mıdesını bulandırıo pırtlatıo hemen,bende varya envaı cesıt emzık almıstım,hepsı kaldı
vay arkadas yaa ben anlamiorum insanlar dogumdan sonra nasil bissuru kilolar verio! Ben tam 2 hafta once sezaryen dogum yaptim acayip sistigim icin tartilmiyim dedim sislerimin cogu indi bi ciktim sadece 6 kilosunu vermisimbazilari dio 10 kilo verdim 15 kilo verdim falan oooof kaldim boyle sisko sisko insanlar dogumdan cikar cikmaz 6 kilo verir ben 2 haftada anca vermisim, karnim zaten 5 aylik gibi ama jole gibi napcam ben yaw...
aynen..işkence yapıyomuşum gibi bi surat ifadesi oluyo
Arkadaşlar,meme ucu çatlağına çözüm bulan var mı?Garmastan krem kullanıyorum,ayva çekirdeğini denedim ama olmadı.Lansinoh deneyeceğim.Ama bir de sizin neler yaptığınızı bilmek istiyorum.................
arkadaşlar, biz doğduğundan beri mamayla birlikte gidiyoruz, merak ettiğim bir öğünde meme+mama mı, yoksa bir öğün meme, diğer öğün mama şeklinde mi yapıyosunuz... meme ve mamayı peşpeşe vermek daha fazla gaz yapar ve kusturur diyenler var... siz ne yapıyosunuz...
bir de günde ortalama kaç cc mama veriyosunuz, benim kızım 34 günlük günde ortalama 200-300 cc arası mama veriyorum, abartıyo muyum bilemedim...
Denizcim birini emerken sızlayarak diğer göğüsten süt gelmesi olması gereken bi durum. o yüzden kimseye söylemeyin bunu. Allah nazarlardan saklasın. birde diğer topikte bi arkadaşım bana bi tavsiyede bulundu. ellerimizi göğsümüze sürerek nazar duası okunmalıymış. sütümüzü nazardan korumak için. birde kimsenin yanında bebeğinizi emzirmeyin. BEN GÖRÜMCEMDİR, NAZARI DEĞMEZ AİLEDEN NASILSA DİYİP EMZİRDİM SÜTÜM AZALMIŞTI. bizde bi laf vardır, Milletin gözü taşı deliyor diye.
Rabbim bebeklerimizin rızkı sütümüzü nazarlardan korusun
Merhaba Arkadaşlar.
Topiğin tamamı doğum yapmış,herkesi tebrik eder,bebekleriyle sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim.Saliha arkadaşımz yapmamş,onunada hayırlı ve doğru zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına almasını dilerim.
Ben 6Mart'ta kontrole diye gittiğim bi sabah suyun çok azalması,hatta neredeyse bitmek üzere olması ve bebeğinde son zamanlarda gelişiminde ilerleme olmaması sebebiyle doktor beklemenin bi yararı olmayacağını,bilakis riskli olduğunu söylemesi üzerine sezeryanle bebeğim(oğlum)dünyaya geldi.Hatırlayacağınız üzre bebeğimde 3haftalık gelişme geriliği vardı,htta bu sebepten çok doktora gitmiş,özlelikle Cerrahpaşada çok araştırma yapılmıştı,bişey çıkmamıştı çok şükür ama bebeğimde ki gelişme geriliği son haftalarda 5e,sonrada 6ya çıktıBebeğim 39+2 de,1890gr ağırlğında dünyaya geldi.Doğduktan sonrada hamilelikte yaşadığım zor süreçleri yaşadım küçük doğmasından dolayı,yine aynı tahliller,MR'lar,ultrasonlar falan;fakat bu kez benim değil, bebeğim üzeirnde yapıluyordu bu incelemeler ve bu benim cnaımı çok daha fazla acıtıyordu Çok şükür yapılan tahlillerimizin hepsi yine güzel çıktı.O kadar tahlilden sadece 12derecelik sarılık çıktı,o da nazar boncuğumuz olsun ve biz bu sebepten 4gün hastanede yattık.Bebebğim küçük doğduğu ve küçük olduğu için sınır 10muş ve bizi o sebeple yatırdılar.1gün küvezde ışık altında tuttuk.Ertesi gün sarılığı 8edüştü ama gözlem altında kalmamız gerekmiş,küçük olduğu için kan şekeri düşer ve birden sarılık yükselip havale geçirebilirmiş.Bu ihtimale binaen hastanede 4gün kaldık.Yarın tam 1aylık oluyoruz ve bu güne dek düzzenli aralıklarla devamlı kontorle gittik sarılık için.çok şükür artış olmadı.1aylık olana kardar risk var dediler,çok şükür galiba Riski atlattık Allahıma binlerce şükür.
Ben topiğe devamlı giriyo,okuyorum paylaşılanları.Kullanıcı adımla girmediğin için gelen özle mesajlarımı geç gördüm,merak eden arkadaşlar olmuş,sağolsunlar.Onlaır daha fazla merakta koymayayım,bendne haberler böyle.Kendinize çok iyi bakın.
MUTLU KALIN....
oyy cnm bnm bide başını tutamadına mı sinirleniyo..çok tatlılar yaa..bnmkide memeyi tutana kdr bazn uğraşıyo haa haaa haa diye sesler çıkarıp suratını ekşitiyo bi sinirleniyoki kafasını süratle sağa sola çevirip memeyi ağzına almaya çalışıyo..çok gülüyorum o haline..ayyy yerim bn onları yaa
aynen yaa benmki de memeyi tutmak için başını sağa sola sallıyor çılgınlar gibi, sonra sinirleniyor fln.. çok tatlılar miniklerimiz....
bu arada kızım kaka yapmamaya başladı tekrar. 2 gündür yapmadı. artık alışkanlık oldu galiba..
biriktirip öyle yapıyor sıpacığım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?