2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benim kızın da bi gözünde vardı bizde damla kullandık doktor bi süre sonra bırakın bile dedi ama hala geçmedi. doktor mikrop kapmış yada doğuştan gözpınarı kapalı masaj yapın demişti. ama ne varsa eskilerde var diyip büyüklerin dedikleri daha mantıklı geldi :) süt değerse mikrop kapıyomuş yani emzirirken gözüne süt bulaşmaması yada gözü memeye değmemesi gerekiyo ama benim kız emerken kafasını öle aniden kaldırıyoki engelleyemiyorum eli yüzü süt içinde kalıyo

melikecim geçen gün cevap yazamamıştım şimdi seni bulmuşken hemen yazayım

bende tekrar uyutup geldimmm...

Pollyim sen de gelmişsin ben valla bi tane ile giremiyorum foruma Allah yardımcın olsun ama neyseki Defnecik abla oldu artık onla ilgilenmen daha kolaydır Didoşa göre.

defne fenalarda!!!!!

bi inat bi inat çoook zor biçocuk oldu.. inadım inat mıçım iki kanat edalarında dolanıyo ortada.. bişey istiyosun vermiyo, gel diyosun gelmiyo git diyosun gitmiyo...iyi halini yakalarsak ne mutlu, o zaman ondan iyisi yok.

bugün ben wc deyken ve didem uyurken, sen git çamaşır sepetini çocuğun üstüne kapat.. sonra da gelmiş anne Didem nerde? diyo.. içim gitti resmen( şükürki kafasına filan çarpmamış sepeti

bi yandan Dideme meme tutturmaya, gaz çıkarmaya, uyutmaya çalışıyorum, bi yandan defneye sinirlenip bağırıyorum.. Oynatmaya az kaldı

Son düzenleme:

oyyy canım benim yaa.. desene şu an Defnecan daha zor durumda ( kıskanma falan olcaktı tabi ama işi inada bindirdiyse yandık demektir.. aman gözünü bebekten ayırma (diycem ama tahmin ediyorum 2 dakika bile sürmeyen mutfaktan su alıp gelme sırasında neler olabiliyo) ki benim evdeki koca danalar bile iki dakika gözümü ayırsam ya yanlış tutuyolar ya kusturuyolar :) yavrum küçücük kız neler yapar... ooof of semram çok zor yaa o zaman da yazmıştım Allah kolaylık versin diye tekrar diliyorum bunu canı gönülden... sağlıkları iyi olsun da inşallah bu günleri de aşcaz

bebiş omadan önce hep dedim hiç kimseni yanında emzirmem şimdi kalkıp emziriyorum kendime çok kızdım çok nazar değmişmidir ya korktum şimdi

Amiiiinnn canım benim Amin.

bende ilerisini düşünüp şuanın stresini biraz hafifiletmeye çalışıyorum.önümüzdeki yazı, hatta bi sonraki yazı düşünüp 2 kardeşin oyunlar oynayacağını filan düşünüp biraz sakinleşiyorum.

mesela şuan Defne bana bisküvi getirdi:)) mama geldii diyerekten. hal böyle olunca da insanın içinin yağları eriyor:)

bebiş omadan önce hep dedim hiç kimseni yanında emzirmem şimdi kalkıp emziriyorum kendime çok kızdım çok nazar değmişmidir ya korktum şimdi

Fulyacım içini ferah tut ve artık birinin yanında emzirme.. bide bişey daha duydum kırkımız çıkana kadar gidenin arkasında güle güle dememek gerekiyormuş.

Fulyacım içini ferah tut ve artık birinin yanında emzirme.. bide bişey daha duydum kırkımız çıkana kadar gidenin arkasında güle güle dememek gerekiyormuş.

öylede bi durumda kaldımki kaç defadır...odama geliyolar o sırada kız meme istiyo alıp çıkamam çıkta denmez tabi..mecbur emzirdim..ben olsam öyle bi durmda çıkarım hemen emziriyo diye maşallah millet hiç düşünmez..anam ben güle güle diyip durdum millete habire:)) demiyim bidaha

Arkadaslar az once kızımın altını degıstırırken az mıktarda yesıl kaka yaptıgını gordum,buda nekı sımdı

çok zor iş hakikaten. biz birine zor yetişiyoruz.sende iki tane semracım. bir de inadı tuttumu. valla Allah kolaylıklar versin

aynen. ben de kayınvalidemin yanında bekliyorum bebek ondayken. çok saçma ama öyle napim. uzaklaşacakmışız gibigeliyor. haliyle bebişlerimiz annelerin kucağında daha rahat ediyor, daha rahat gaz çıkarıyor. ben de kıskanıyorum o zaman:) ama alışcaz inşallah...ben valla arada derede alt değiştirmeye uyutmaya gaz çıkarmaya alıştırdım kendimi, bir tek üzerini değiştirmedim tam olarak. onu da yaparım artık inşallah. az önce kaynanamı yolladık, bugün babamız ben ve oğlum ilk defa yalnızız:))))))))))))) ne güzel yaa .. derken bile mutlu oldum. çekirdek aile kaldık sonunda:) her akşam geliyorlar, gelecekler de ama olsun, hadi gecemiz mübarek ola. dua edin kızlar. 10 günlük oğluşumla ilk gecemiz olcak :))
maşallahiyi cesaret tatlım, tek başıma düşünemiyorum. göz işini de hiç bilmiyrum cnm

Arkadaslar az once kızımın altını degıstırırken az mıktarda yesıl kaka yaptıgını gordum,buda nekı sımdı sımdıde habıre hıckırıo yavrum,ama su kaka ısı kafamı karıstırdı

cnm, bir önceki sayfalarda okudum, yeşil kaka, her zaman büyüklerin dediği gibi üşüttüğünden değil çok yemesinden de olurmuş, bi dikkat et bakalım. benimki de sürekli hıçkırıyo, nedenki acaba. bi hıçkırdımı da 10 dakika sürüyor

cok yemedenmı acep cnk gercekten cok emıyo,bazen hayret edıyorum okadar emdıgıne(masallah tabıkı)
hıckırık bızımde 10 dk kadar surdugu oluyo bazen

iyi aksamlar guzel anneler, herkese bol sutlu az gazligunler:)

tracy hogg u bende okuyorum biryandan dvd sini izliyorum e.a.s.y yontemine gore bebegin altini mamadan sonra degistirmek gerekiyor, aktivite zamaninda, fakat ben bunu ne zaman denesem ya kusuyor yada bi sure sonra yine kirletiyor ve sonrasinda uyumuyor aslinda uyumamasi guzel cunku gecesine rahat oluyor.. normalde altini degistirip emziriyorum sonra yaparsada bi sonraki memede degisiyorum.. merak ettigim siz nasil bi yontem uyguluyorsunuz bizim eski topraklar biz once emzirir sonra degistirirdik diyolar

hickirdigi zaman bebegi dik tutup iki ayagina da ayni anda bas parmahin bittigi tombul boluma basinc uygulayin bu sekilde herzaman olmasada bi kac defa gecirdim hickirigini. ayak altindaki bolum diyafram noktasi oldugundan bebek hickirmayi kesiyor. ama kesin cozumde biraz meme vermek ama oda cok doygunsa kusmasina yol acabiliyor

internette bi yazi okumustum cok fazla cemen otu iceren seyler tukettiysen mesela still tea veya cemen otu bitkisel takviyesi yesil kaka olabilirmis

mılupanın anne sutunu artırı cayı ve rezene cayını ıcıyorum,bıde her aksam kımyon cayı ıcıyorum,bılmemkı bunların yanetkısı olurmu

aynısını yapıyorumi yoğun bakımdan taburcu olurken günliük rutin listemde yazıyordı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…