- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.241
hehe oğlumu tek başıma yıkama işini halettim karnını doyurdum mis gibi oldu kuzum şimdi uyuyor umarım bu gece atakları tutmaz
birde kızlar Aden doğduğundan beri sol gözü akıyo damla kullandık ama hala geçmedi yarın dr götürücem sizce neden olabilir?
bende tekrar uyutup geldimmm...
Pollyim sen de gelmişsin ben valla bi tane ile giremiyorum foruma Allah yardımcın olsun ama neyseki Defnecik abla oldu artık onla ilgilenmen daha kolaydır Didoşa göre.
melikecim geçen gün cevap yazamamıştım şimdi seni bulmuşken hemen yazayım
defne fenalarda!!!!!
bi inat bi inat çoook zor biçocuk oldu.. inadım inat mıçım iki kanat edalarında dolanıyo ortada.. bişey istiyosun vermiyo, gel diyosun gelmiyo git diyosun gitmiyo...iyi halini yakalarsak ne mutlu, o zaman ondan iyisi yok.
bugün ben wc deyken ve didem uyurken, sen git çamaşır sepetini çocuğun üstüne kapat.. sonra da gelmiş anne Didem nerde? diyo.. içim gitti resmen( şükürki kafasına filan çarpmamış sepeti
bi yandan Dideme meme tutturmaya, gaz çıkarmaya, uyutmaya çalışıyorum, bi yandan defneye sinirlenip bağırıyorum.. Oynatmaya az kaldı
oyyy canım benim yaa.. desene şu an Defnecan daha zor durumda( kıskanma falan olcaktı tabi ama işi inada bindirdiyse yandık demektir.. aman gözünü bebekten ayırma (diycem ama tahmin ediyorum 2 dakika bile sürmeyen mutfaktan su alıp gelme sırasında neler olabiliyo) ki benim evdeki koca danalar bile iki dakika gözümü ayırsam ya yanlış tutuyolar ya kusturuyolar :) yavrum küçücük kız neler yapar... ooof of semram çok zor yaa o zaman da yazmıştım Allah kolaylık versin diye tekrar diliyorum bunu canı gönülden... sağlıkları iyi olsun da inşallah bu günleri de aşcaz
bebiş omadan önce hep dedim hiç kimseni yanında emzirmem şimdi kalkıp emziriyorum kendime çok kızdım çoknazar değmişmidir ya korktum şimdi
Fulyacım içini ferah tut ve artık birinin yanında emzirme.. bide bişey daha duydum kırkımız çıkana kadar gidenin arkasında güle güle dememek gerekiyormuş.
çok zor iş hakikaten. biz birine zor yetişiyoruz.sende iki tane semracım. bir de inadı tuttumu. valla Allah kolaylıklar versinbi inat bi inat çoook zor biçocuk oldu.. inadım inat mıçım iki kanat edalarında dolanıyo ortada.. bişey istiyosun vermiyo, gel diyosun gelmiyo git diyosun gitmiyo...iyi halini yakalarsak ne mutlu, o zaman ondan iyisi yok.
bugün ben wc deyken ve didem uyurken, sen git çamaşır sepetini çocuğun üstüne kapat.. sonra da gelmiş anne Didem nerde? diyo.. içim gitti resmen( şükürki kafasına filan çarpmamış sepeti
bi yandan Dideme meme tutturmaya, gaz çıkarmaya, uyutmaya çalışıyorum, bi yandan defneye sinirlenip bağırıyorum.. Oynatmaya az kaldı
aynen. ben de kayınvalidemin yanında bekliyorum bebek ondayken. çok saçma ama öyle napim. uzaklaşacakmışız gibigeliyor. haliyle bebişlerimiz annelerin kucağında daha rahat ediyor, daha rahat gaz çıkarıyor. ben de kıskanıyorum o zaman:) ama alışcaz inşallah...ben valla arada derede alt değiştirmeye uyutmaya gaz çıkarmaya alıştırdım kendimi, bir tek üzerini değiştirmedim tam olarak. onu da yaparım artık inşallah. az önce kaynanamı yolladık, bugün babamız ben ve oğlum ilk defa yalnızız:))))))))))))) ne güzel yaa .. derken bile mutlu oldum. çekirdek aile kaldık sonunda:) her akşam geliyorlar, gelecekler de ama olsun, hadi gecemiz mübarek ola. dua edin kızlar. 10 günlük oğluşumla ilk gecemiz olcak :))ewet ya herkesin herşeye karışması cok sinir bozucu. gözlerimden acayip uyku akıyor mesela ama ben gözümü kapatır kapatmaz cocucgumu benden alıp gidecekler gibi hissetmeye başladım sanki bebeğim hissedecekmiş gibi kucağıma almasam bile kayınvalimde ise bebek bende başlarında bekliorum kızım benden uzaklaşacakmış gibi hissediorum sanırım deliriyorum :) gamzeye katılıorum aslında bi kaç gün sen ayağa kalkıncaya kadar tmm birirlerinin yanında olması güzel ama sonra tahammül edemiosun. dediğin gibi 27-28 yaşına gelmiş insanlarız biz onların annesiyiz onları biz taşıdık karnımızda herşeylerini biz yaşadık 9 ay ve biz doğurduk onları. ONLAR BİZİMMMM ben bunları düşündüm bigün sizir patlaması yaşadım sen altını değiştiremezsin dediler niyeymiş dedim yapamasamda deneyecem dedim kalkıp yaptım ii yada kötü denemezsen bilemezsin denemezsen öğrenemezsin herkes anasının karnında mı öğrenio :)) ya Allah diyeceksin ve bi yerden başlayacaksın biz ANNEYİZ artık herşeyin en güzelini biz çocuklarımız için etraftakilerden daha çok isteriz ve bebklerimiz için elimizden gelenin en iyisini yaparız. hadi bakalım göreyim seni
maşallahhehe oğlumu tek başıma yıkama işini halettim karnını doyurdum mis gibi oldu kuzum şimdi uyuyor umarım bu gece atakları tutmaz
birde kızlar Aden doğduğundan beri sol gözü akıyo damla kullandık ama hala geçmedi yarın dr götürücem sizce neden olabilir?
cnm, bir önceki sayfalarda okudum, yeşil kaka, her zaman büyüklerin dediği gibi üşüttüğünden değil çok yemesinden de olurmuş, bi dikkat et bakalım. benimki de sürekli hıçkırıyo, nedenki acaba. bi hıçkırdımı da 10 dakika sürüyorArkadaslar az once kızımın altını degıstırırken az mıktarda yesıl kaka yaptıgını gordum,buda nekı sımdısımdıde habıre hıckırıo yavrum,ama su kaka ısı kafamı karıstırdı
cnm, bir önceki sayfalarda okudum, yeşil kaka, her zaman büyüklerin dediği gibi üşüttüğünden değil çok yemesinden de olurmuş, bi dikkat et bakalım. benimki de sürekli hıçkırıyo, nedenki acaba. bi hıçkırdımı da 10 dakika sürüyor
cnm, bir önceki sayfalarda okudum, yeşil kaka, her zaman büyüklerin dediği gibi üşüttüğünden değil çok yemesinden de olurmuş, bi dikkat et bakalım. benimki de sürekli hıçkırıyo, nedenki acaba. bi hıçkırdımı da 10 dakika sürüyor
Arkadaslar az once kızımın altını degıstırırken az mıktarda yesıl kaka yaptıgını gordum,buda nekı sımdı
internette bi yazi okumustum cok fazla cemen otu iceren seyler tukettiysen mesela still tea veya cemen otu bitkisel takviyesi yesil kaka olabilirmis
iyi aksamlar guzel anneler, herkese bol sutlu az gazligunler:)
tracy hogg u bende okuyorum biryandan dvd sini izliyorum e.a.s.y yontemine gore bebegin altini mamadan sonra degistirmek gerekiyor, aktivite zamaninda, fakat ben bunu ne zaman denesem ya kusuyor yada bi sure sonra yine kirletiyor ve sonrasinda uyumuyor aslinda uyumamasi guzel cunku gecesine rahat oluyor.. normalde altini degistirip emziriyorum sonra yaparsada bi sonraki memede degisiyorum.. merak ettigim siz nasil bi yontem uyguluyorsunuz bizim eski topraklar biz once emzirir sonra degistirirdik diyolar
mılupanın anne sutunu artırı cayı ve rezene cayını ıcıyorum,bıde her aksam kımyon cayı ıcıyorum,bılmemkı bunların yanetkısı olurmu
Okuduğum yazıyı buldum Özgüranne: Yeşil Kaka - Çemen Otu / Fenugreek - Emzirme - Anne Sütü - Still Tea
Bide uzman tv de yeşil kaka ile ilgili vidyo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?