- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.261
doyduğunun işaretiymiş canım doktor bana öyle söyledi.
haklısın valla canım, ben kötü kalpli kaynanmın yanında emzirdim sütlerim akardı bir de hep böyle üstüme başım heryer süt olurdu, sonra mastit oldum ağrılar içinde kaldım yataklara düştüm ardından da sütüm çok azaldı şimdi mama takviyesi veriyoruz bebeğime
canım kızının pamukçuk durumu ne aşamada
benimkinin ağzının içi bembeyaz karbonatla temizliyorum ama kısa süre sonra aynı oluyor
canım sen karadut pekmezimi iyi geliyor demiştin
nerden aldın canım nasıl iyi oldumu
evet karadut şurubu çok iyi geliyo bende kullanıyorum hem bebeğe vitaminde oluyormuş doktorumuz söyledi eczanelerde bulabilirsin canım
sağol canım hemen eşime söyleyeyim yarın alsın
pekala bunu nasıl veriyorsun
bizim kız daha 2 haftalık zararı olmaz demi :44:
kızlar tam Aden emmeye başladı sanırım benim sütler geri gitti ne yaptıysam coğalmıyo bugün bulgur pilavı sonra 1 lt elma suyu kompostosu 2 lt su 1 bardak rezen 2 çay bardağı kimyon içtim sonuc aden emiyo emmesine ama arkasından 60 cc mama yiyo bende sağıp vereyim dedim hani saklıyosunuz ya buzlıukta sağdım 25 cc memelerimi neredeyse koparacak şekilde sıkarak çıkardım ne olucak benim bu halim ya
kızlar esra erolun kimyon tarfini deneyen oldumu
benim kız çok feci durumda saatlerdir ağlıyor bir türlü kaka yapamadı
az evvel ağlaya ağlaya uyudu kaldı
gözüm sürekli poposunda Allahım ne var bir pırt yapsa
Bizde başladığımızda 3 haftalık falandı Aren....doktorumuza sormuştuk kullanmadan önce onay verdi normalde günde bir tatlı kaşığını geçme ama emziğini az az batırır verirsen daha iyi olur demişti doktor emziğiyle dil daha fazla temas halinde olduğu için öyle önerdi sanırım diğer türlü yutuyo gidio bende ara ara emziği hafif deydirtip veriyorum ağzına tadıda hoşuna gidiyor sıpanın kullandığımızdan bu yana pamukçuk sorunumuzda kalmadı
kızlar esra erolun kimyon tarfini deneyen oldumu
benim kız çok feci durumda saatlerdir ağlıyor bir türlü kaka yapamadı
az evvel ağlaya ağlaya uyudu kaldı
gözüm sürekli poposunda Allahım ne var bir pırt yapsa
canım benimde geçen gün aynısı başıma geldi
sağayım dedim bir baktımki iki göğsümden 10 cc. çıkmadı
sürekli su içiyorum en az 4 lt
komposto humana çayı meyve suyu vs. anca bebişe şimdilik yetebilcek kadar arttı
ama sanırım bir iki aya doyurmaz benim kızı
canım sanırım bu bünyeyle alakalı olmayınca olmuyor
amerdacımm sağolasın bende yarın deneyim bakalım
bizim kız emzik almıyor daha vermedim
ama denerim belki emziğide alır o arada
roni ben arada yapıyorum cnm su şekilde hafif ılık su yarım çay kaşığı kimyon yarım küp şeker suyuda yarım koy çağ bardağına sonra hepsini karıştır sonra çay suzgecinden 2 kere geçir çay kaşığı ile 4 kez falan verebilirsin....birde rezene çayını 9 kaşığa kadar verebilirsin dr bana sende iç bebeğede ver dedi cnm bu arada altını açıp bacaklarını karnına doğru it buda işe yarıyabiliyor şimdilik adene uyguladıklarım bunlar cnm ha birde zinco damla buda cok işe yarıyor...
Benim sıpada o şekilde alıştı emziğe bazen alıyo azına bakıyo tat yok fırlatıyo hemen diliyle çakal :))
Ronya canim doktor bize bebegin kaka yapamadigi zamanlar icin giliserin fitili verdi, onu ikiye boluP inceltip uyguluyoruz, hic rahatsiz olmuyor ve rahatca yapiyor kakasini. Recetesiz dogal bir yontem. Ama incelt mutlaka aglamasin bebis.
kızlar tam Aden emmeye başladı sanırım benim sütler geri gitti ne yaptıysam coğalmıyo bugün bulgur pilavı sonra 1 lt elma suyu kompostosu 2 lt su 1 bardak rezen 2 çay bardağı kimyon içtim sonuc aden emiyo emmesine ama arkasından 60 cc mama yiyo bende sağıp vereyim dedim hani saklıyosunuz ya buzlıukta sağdım 25 cc memelerimi neredeyse koparacak şekilde sıkarak çıkardım ne olucak benim bu halim ya
MELİKE nası gidiyo analık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?