2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım göğüs kalkanı çok işe yarıyor. bebeğini emzirirken diğer göğsüne kalkanı takıyorsun ve birini emzirirken öbüründende süt aktığı için kalkana doluyor boş yere akmıyor. onuda ya hemen ver yada dolaba at sonra ver gibi. e bebekte indirim vardı geçenlerde tavsiye ederim....

canım kızının pamukçuk durumu ne aşamada
benimkinin ağzının içi bembeyaz karbonatla temizliyorum ama kısa süre sonra aynı oluyor
canım sen karadut pekmezimi iyi geliyor demiştin
nerden aldın canım nasıl iyi oldumu

evet karadut şurubu çok iyi geliyo bende kullanıyorum hem bebeğe vitaminde oluyormuş doktorumuz söyledi eczanelerde bulabilirsin canım

evet karadut şurubu çok iyi geliyo bende kullanıyorum hem bebeğe vitaminde oluyormuş doktorumuz söyledi eczanelerde bulabilirsin canım

sağol canım hemen eşime söyleyeyim yarın alsın
pekala bunu nasıl veriyorsun
bizim kız daha 2 haftalık zararı olmaz demi :44:

kızlar tam Aden emmeye başladı sanırım benim sütler geri gitti ne yaptıysam coğalmıyo bugün bulgur pilavı sonra 1 lt elma suyu kompostosu 2 lt su 1 bardak rezen 2 çay bardağı kimyon içtim sonuc aden emiyo emmesine ama arkasından 60 cc mama yiyo bende sağıp vereyim dedim hani saklıyosunuz ya buzlıukta sağdım 25 cc memelerimi neredeyse koparacak şekilde sıkarak çıkardım ne olucak benim bu halim ya

kızlar esra erolun kimyon tarfini deneyen oldumu
benim kız çok feci durumda saatlerdir ağlıyor bir türlü kaka yapamadı
az evvel ağlaya ağlaya uyudu kaldı
gözüm sürekli poposunda Allahım ne var bir pırt yapsa

sağol canım hemen eşime söyleyeyim yarın alsın
pekala bunu nasıl veriyorsun
bizim kız daha 2 haftalık zararı olmaz demi :44:

Bizde başladığımızda 3 haftalık falandı Aren....doktorumuza sormuştuk kullanmadan önce onay verdi normalde günde bir tatlı kaşığını geçme ama emziğini az az batırır verirsen daha iyi olur demişti doktor emziğiyle dil daha fazla temas halinde olduğu için öyle önerdi sanırım diğer türlü yutuyo gidio bende ara ara emziği hafif deydirtip veriyorum ağzına tadıda hoşuna gidiyor sıpanın kullandığımızdan bu yana pamukçuk sorunumuzda kalmadı

canım benimde geçen gün aynısı başıma geldi
sağayım dedim bir baktımki iki göğsümden 10 cc. çıkmadı
sürekli su içiyorum en az 4 lt
komposto humana çayı meyve suyu vs. anca bebişe şimdilik yetebilcek kadar arttı
ama sanırım bir iki aya doyurmaz benim kızı
canım sanırım bu bünyeyle alakalı olmayınca olmuyor

roni ben arada yapıyorum cnm su şekilde hafif ılık su yarım çay kaşığı kimyon yarım küp şeker suyuda yarım koy çağ bardağına sonra hepsini karıştır sonra çay suzgecinden 2 kere geçir çay kaşığı ile 4 kez falan verebilirsin....birde rezene çayını 9 kaşığa kadar verebilirsin dr bana sende iç bebeğede ver dedi cnm bu arada altını açıp bacaklarını karnına doğru it buda işe yarıyabiliyor şimdilik adene uyguladıklarım bunlar cnm ha birde zinco damla buda cok işe yarıyor...

amerdacımm sağolasın bende yarın deneyim bakalım
bizim kız emzik almıyor daha vermedim
ama denerim belki emziğide alır o arada

Seni okadar iyi anlıyorumki bende az tutmadım kaka nöbeti...biz pamuğa bebe yağı döküp popoya hafif masaj yapıyoduk çok iyi geliyodu dene istersen sende..Ben birde aktardan kimyon tohumu aldım tane kimyon olarakta geçiyo azcık koyuyorum bardağa çay kaşığı ucuyla şeker koyuyorum kaynar suda demleniyo soğuduktan sonra 1-2 çay kaşığı veriyorum Arene çok iyi geliyor ben kendimde demleyip içiyorum.

bende kesinlikle bünyeyle alakalı olduğuna inanıyorum ve benim prolaktinim yüksekti biliyomusun roni yani süt hormonlarım şaka gibi düşürebilmek için ilaç içmiştim sonra hamile kalmıştım normalde prolaktini yüksek olanların göğsünden süt akarmış cocuğu olmadığı halde....

canım sen ne zaman vermeye başladın
benim kız pek bir bıdık korkuyorum yan etksi falan olur diye
ama sanırım bende dayanamayıp kimyon vericem
bu arada bu uyguladıkların gaz sancısına iyi geldimi
özellikle kimyon tarifi etkilimi onu merak ediyorum
ahh umudum iki ay evvelki muhabbetlerimiz ne güzeldi değilmi
hele alışveriş topiği :) habire cicileri ekliyorduk

Ronya canim doktor bize bebegin kaka yapamadigi zamanlar icin giliserin fitili verdi, onu ikiye boluP inceltip uyguluyoruz, hic rahatsiz olmuyor ve rahatca yapiyor kakasini. Recetesiz dogal bir yontem. Ama incelt mutlaka aglamasin bebis.

Ronya canim doktor bize bebegin kaka yapamadigi zamanlar icin giliserin fitili verdi, onu ikiye boluP inceltip uyguluyoruz, hic rahatsiz olmuyor ve rahatca yapiyor kakasini. Recetesiz dogal bir yontem. Ama incelt mutlaka aglamasin bebis.

canım kakasının kıvamı gayet sulu ama yapmakta zorlanıyor
oğlum çok kabız olurdu ve malesef bu fitillerden çok kullandım
bir süre sonra çocukta alışkanlık yapıyor bu tür fitiller
onun için henüz fitile başvurmadan halletmeye çalışıyorum
bir yapsa kakayı derin bir ohh çekicem :)

Kızlar pamukcuktan bahsetmınız,kızımın dılındede var beyazlık
doktor agzını muayene ettı ve bısı demedı,cıddı bı durum olsa ıllakı bısı derdı dımı

cnm sütüm azaldı falan deme birazda psikolojik yok diye diye yok oluyor :) bende günlük rezene çayı stil tea bunlardan içiyorum hergün içtiğim halde gün günü tutmuyor

MELİKE nası gidiyo analık:))

Canım aramızda pek gün farkı yok tahmin edersin nasıl gidiyo baksana forumu bile unuttum... nerde o sabah forumu açıp akşam kapattığım günler... yazıları bile takip edemiyorum... sağlıkları yerinde olsun da bugünlerde geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…