2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kılzar eşime dua kitabı aldırdım dün mevlüdümüz çok güzel geçti hoca kadın dua edince inanın melek gibi oldu oğlum... çocuğun duaya ihtiyacı var... benim pek fazla ezber duam yok ama kitaptan hergün okuyacağım oğluma sizce nazar için hangi duayı okuyayım bilgi verirmisiniz?

Son düzenleme:

cnm nas suresini 3kez oku sonra ayetelkursi fatiha herderde deva ...

Duygucum az önce Işıl yazmışım senin için, pardon tatlım. mesajımda da düzelttim:)

Nazar için en iyisi Ayetel kürsi, nas ve felak sureleri canım.
birde Peygamber efendimizin okuduğu şu dua var;
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Rabbim tüm kuzuları nazarlardan kötü gözlerden, her türlü kötülükten korusun.

aynen benim kızın mevlüdünden sonra ogün ertesi güne kadar hiç huysuzlanmadı mışıl mışıl uyudu hep..nazar için benim bildiğim felak nas ayetel kürsi

Arkadaşlar çok keyifsizim.7 günlük oğlumla 4. günden beri sarılıkla uğraşıyoruz.4. gün 15.6 olan değer dün 15.9 du.Bugün 16.8 oldu.Benimle aynı şeyleri yaşayanlar lütfen fikir verin.Hastaneye yatırmak istemiyorum ama çok üzülüyorum.

Canım bizde aynı süreçten geçtik aynı şeyleri yaşadık onun sağlığı herşeyden önemli lütfen tedaviye götür..bilirubin seviyesinin çok yükselmesi beyin hasarlarına yol açabiliyormuş...bol bol emziymeyide ihmal etme...

Arkadaslar vıtamın kullananınız varmı,hanı su 15.gunden ıtıbaren baslanan,bız acd multıtabs kullanıyoruz

Kızlar ya bıse merak edıyorum,sızın kaynanagıller bebegınıze bıse taktımı

kayınpederim tam taktı, bir görümcem pusetini almıştı 1600 tl idi takmadı o yuzden birşey, diğer görümceminde durumu yok çeyrek taktı,görümcemin oğluda çeyrek taktı

Teşekkür ederim doktor sınırda olduğu için hastaneye yatırmaya gerek yok diyor.ben de kararsız kaldım.off ne kadar zor ..

Kaynanagıl hıcbıse takmadı desem,bıde ılk torunları,hayret edıyorum 26 yasında kaynım var oda bıse takmadı,maddıyatsızlıkla alakası yok bılıyorum sdc sasırıyorum

Allah kabul etsin canım..felak nas okuyabilirsin. benim ezberimde ayetl kürsi war, her aklıma geldiğinde okuyorum..
biz de mevlüdümüzü yaptık hepsi bitti çok şükür

bizim de gaz sorunumuz varr
Allah kabul etsin canım.. Gaz sorunu olmayan yok sanırım..az önce uyudu oğlum ama kızararak ve çığlık atarak uyanıyo ara sıra.. çok üzülüyorum(
Arkadaslar vıtamın kullananınız varmı,hanı su 15.gunden ıtıbaren baslanan,bız acd multıtabs kullanıyoruz
biz tam 15. günde başladık dediğin vitamine..
benim k.waldem bebek arabasını almıştı bide çeyrek taktı, durumları pek yok, ben bunu bile beklemiyodum aslında. bi de kaynım çeyrek taktı..

Benim kaynana ata altın taktı banada bir trabzon burması hiç tarzım değildir hayatta takmam :))) ama düşünmüş almış allah razı olsun kesesine bereket diyelim...eşimin anneannesi çeyrek taktı başkada kimsesi yok zaten eşimin tek çocuk...anne babada 2 yaşındayken ayrılmış babası geç bişey takmayı arayıp sormadı bile adam

benim kaynana çeyrek, kayınbaba 50 tl , küçük görümce künye taktı.. büyük görümcem ve kaynım henüz gelemediler. şehir dışında oldukları için ancak okullar kapanınca gelirler. onlarda çeyrek takar.

Teşekkür ederim doktor sınırda olduğu için hastaneye yatırmaya gerek yok diyor.ben de kararsız kaldım.off ne kadar zor ..

benim kuzu premature olduğundan sınır değer daha düşüktü 12 diye hatırlıyorum...apar topar tedaviye alınmıştı kuzum.Sen yinede takibi bırakma ölçtür yükselmesin daha fazla

ne güzel artık sayfalar hızlı ilerliyo, bebişini uyutan soluğu burda aluyo anlaşılan :)) özlemişim aşağısını böyle kalabalık görmeyi

multitabsı kim verdi cnm bize sağlık ocağı sadece monovit d3 verdi bende almalıyım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…