- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.301
Kılzar eşime dua kitabı aldırdım dün mevlüdümüz çok güzel geçti hoca kadın dua edince inanın melek gibi oldu oğlum... çocuğun duaya ihtiyacı var... benim pek fazla ezber duam yok ama kitaptan hergün okuyacağım oğluma sizce nazar için hangi duayı okuyayım bilgi verirmisiniz?
Kılzar eşime dua kitabı aldırdım dün mevlüdümüz çok güzel geçti hoca kadın dua edince inanın melek gibi oldu oğlum... çocuğun duaya ihtiyacı var... benim pek fazla ezber duam yok ama kitaptan hergün okuyacağım oğluma sizce nazar için hangi duayı okuyayım bilgi verirmisiniz?
biz de mevlüdümüzü yaptık hepsi bitti çok şükür
bizim de gaz sorunumuz varr
Arkadaşlar çok keyifsizim.7 günlük oğlumla 4. günden beri sarılıkla uğraşıyoruz.4. gün 15.6 olan değer dün 15.9 du.Bugün 16.8 oldu.Benimle aynı şeyleri yaşayanlar lütfen fikir verin.Hastaneye yatırmak istemiyorum ama çok üzülüyorum.
Kızlar ya bıse merak edıyorum,sızın kaynanagıller bebegınıze bıse taktımı
Canım bizde aynı süreçten geçtik aynı şeyleri yaşadık onun sağlığı herşeyden önemli lütfen tedaviye götür..bilirubin seviyesinin çok yükselmesi beyin hasarlarına yol açabiliyormuş...bol bol emziymeyide ihmal etme...
Allah kabul etsin canım..felak nas okuyabilirsin. benim ezberimde ayetl kürsi war, her aklıma geldiğinde okuyorum..Kılzar eşime dua kitabı aldırdım dün mevlüdümüz çok güzel geçti hoca kadın dua edince inanın melek gibi oldu oğlum... çocuğun duaya ihtiyacı var... benim pek fazla ezber duam yok ama kitaptan hergün okuyacağım oğluma sizce nazar için hangi duayı okuyayım bilgi verirmisiniz?
Allah kabul etsin canım.. Gaz sorunu olmayan yok sanırım..az önce uyudu oğlum ama kızararak ve çığlık atarak uyanıyo ara sıra.. çok üzülüyorumbiz de mevlüdümüzü yaptık hepsi bitti çok şükür
bizim de gaz sorunumuz varr
biz tam 15. günde başladık dediğin vitamine..Arkadaslar vıtamın kullananınız varmı,hanı su 15.gunden ıtıbaren baslanan,bız acd multıtabs kullanıyoruz
benim k.waldem bebek arabasını almıştı bide çeyrek taktı, durumları pek yok, ben bunu bile beklemiyodum aslında. bi de kaynım çeyrek taktı..Kızlar ya bıse merak edıyorum,sızın kaynanagıller bebegınıze bıse taktımı
Kızlar ya bıse merak edıyorum,sızın kaynanagıller bebegınıze bıse taktımı
Teşekkür ederim doktor sınırda olduğu için hastaneye yatırmaya gerek yok diyor.ben de kararsız kaldım.off ne kadar zor ..
Arkadaslar vıtamın kullananınız varmı,hanı su 15.gunden ıtıbaren baslanan,bız acd multıtabs kullanıyoruz
Allah kabul etsin canım..felak nas okuyabilirsin. benim ezberimde ayetl kürsi war, her aklıma geldiğinde okuyorum..
Allah kabul etsin canım.. Gaz sorunu olmayan yok sanırım..az önce uyudu oğlum ama kızararak ve çığlık atarak uyanıyo ara sıra.. çok üzülüyorum(
biz tam 15. günde başladık dediğin vitamine..
benim k.waldem bebek arabasını almıştı bide çeyrek taktı, durumları pek yok, ben bunu bile beklemiyodum aslında. bi de kaynım çeyrek taktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?