2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide sabah banyo yaptı ama akşama kadar uyumadı..gazı vardı birsürü..bacaklarını karnına doğru çekiosa gazı vardır...İnşallah uyur bebişin.Uyusunda büyüüsün:)

Kuzum 17 günlük ve anneannemiz evine döndü kaldık başbaşa.Bugün aynı zamanda misafirimiz var neyi nasıl yapcağımı bilemiyorum ağlayıp duruyorum çok garip bi duygu.İş başa düştü bakalım neler bekliyor bugün bizi...

Aman okadar kucakta durmasın kucaga alısır,besıgı okdar sallama gordunmu sallamaya alıstı,dızınde uyutma dızıne alısır besıgı ıstemez,ne bu yaaa kopek yavrusumu bu ona alısır buna alısır dıe hıcbıse yapmım ozaman,su alısır lafının ıcınde olduu muhabbetlerden nefret edıyoruuuum...

Gamzem günaydın... gittigidiyorda mothercare baby slingler 30 tl.. niye böle ucuz acaba mothercare de iyi bi marka ama slingi mi dandik dersin?

günaydın canım,
halka slinglerin fiyatı genelde o zaten canım çok basit ve az kumaş kullanılıyor onun için, diğerlerinde kumaş uzunluğu fazla

Canım sıkkın
kızımda gobek fıtıgına meyıllık durumu varmıs,pzt gunu doktor gobege baskı uygulıcak bıcımde sargı yaptı,4gun kalsın dedı,actım dun aksam gobek ıcerdeydı ama bgn sabah bı baktım yıne dısarı fırlamıs,eskıler para baglarmıs,parayı strelıze edıp gazlı beze sarıp baglasammı acaba,doktor zamanla gecıcektır ama onlemını almakta fayda var demıstı..

alışsın, 30 yaşına gelince o alışkanlık devam etmeyecek ya birkaç aylık birşey ve ben bu ayları bir daha yaşayamıcam, kucağıma alıcam, onunla uyuyacağım, sallanmaktan hoşlanıyorsa onu mutlu etmek için sallıcam tabi kide, alışsın bende yaparım, o mutlu olsun tek amaç bu.

Eger lansinoh urunlere ihtiyaciniz varsa jokerde %50 indirimde. Bu gogus pedleri o kadar cok gidiyorki 10 pkt aldim yaza kadar idare eder heralde:)

melike sırtı yatıyormuş, ben ilerde maclaren almayı düşünüyordum buda güzelmiş fiyatıde çok güzel olmuş, bir düşün istersen :)

Maclaren Globetrotter 2012 Bebek Arabası - e-bebek.com

ben dün kraftı aldıktan sonra farkettim çift yönlü kullanımı yokmuş diğer özellikleri tamam ama bebeğin yüzünü görmeden nasıl gezcez bilmem.. artık babası bana dikiz aynası görevi yapar

bak bu maclaren de güzelmiş, kızlar büyüsün modeli değiştiririz zaten... bu bebek arabaları da normal arabalar gibi ikinci el satıp yeni alabiliyomuyuz acaba

Bende babybjorn almistim dun denedim bebek baya mutlu oldu gezinirken anne sicakliginda, e bebekte indirimdeydi tasarimida cok hos renkleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…