- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.541
ben dün kraftı aldıktan sonra farkettim çift yönlü kullanımı yokmuşdiğer özellikleri tamam ama bebeğin yüzünü görmeden nasıl gezcez bilmem.. artık babası bana dikiz aynası görevi yapar
bak bu maclaren de güzelmiş, kızlar büyüsün modeli değiştiririz zaten... bu bebek arabaları da normal arabalar gibi ikinci el satıp yeni alabiliyomuyuz acaba
Hayırlı aksamlar
kızımı banyo yaptırdım sımdı,o sırttakı dıken mevzusu ıcın gerekn masajı yaptım,epey yaptım hemde ama oyle bıse cıkmadı,her bebekte olmuyomus zaten,aysimadada cıkmadı
Eki Görüntüle 384100
selam teyzeler..
Allah'ım herkese hayırlı evlat versin..hepsi inşallah salih kul olurlar.
kızlar secret yaptık galiba dün :)
unnado da da babasling ler indirimde :)
Kuzum 17 günlük ve anneannemiz evine döndü kaldık başbaşa.Bugün aynı zamanda misafirimiz var neyi nasıl yapcağımı bilemiyorum ağlayıp duruyorum çok garip bi duygu.İş başa düştü bakalım neler bekliyor bugün bizi...
ilginç bir şey okudum yapcam ben, uygulayanlar garanti veriyor :)
emzirirken roll on vs kulanmak? - Deodorant - Sayfa 1 - Nurturia
Eger lansinoh urunlere ihtiyaciniz varsa jokerde %50 indirimde. Bu gogus pedleri o kadar cok gidiyorki 10 pkt aldim yaza kadar idare eder heralde:)
Canım sıkkın
kızımda gobek fıtıgına meyıllık durumu varmıs,pzt gunu doktor gobege baskı uygulıcak bıcımde sargı yaptı,4gun kalsın dedı,actım dun aksam gobek ıcerdeydı ama bgn sabah bı baktım yıne dısarı fırlamıs,eskıler para baglarmıs,parayı strelıze edıp gazlı beze sarıp baglasammı acaba,doktor zamanla gecıcektır ama onlemını almakta fayda var demıstı..
aaaa yaşasın alıcam ben bunlardan galiba ya, sonra diğer modellerden de alırım :)
canım yalnızlık ilk başta zor oluyor ama sonra kendine güvenin geliyor, bebişle başbaşa kalmak da güzel oluyor. ama misafir olayı kötü olmuş keşke kabul etmeseydin.
Beyaz beyaz üstümüzü başımızı leke yapmaz mı acaba?:S roll-on zararlı mı bu arada ben kullanıyorum ama:S
lansinoh pedleri gerçekten süper, avent falan ne kadar dandik kaldı yanında. ben de çok aldım hep de eczanelerden kazıklandım:S jokerin mağazasında mı nette mi indirimde? şimdi mağazaya kim gidicek dimi ama:)
ya bu şemsiye arabaları hiç beğenmiyorum büyük bebekler için iyide yeni doğanlara nasıl kullanılır güvensiz geliyor hep... birde onların çift yönlüsünü hiç görmedim ama yatar pozisyon olayı iyimiş... benim araba biraz kaba ama tekerlekleri çok pratik her yöne rahat dönüyor şimdi gidip yağmurluk aldım arabasına çocuğu tozdan korusun... hergün artık dışarı hava aldırmaya çıkarıyorum gerçi artık o laylondan nasıl hava alacaksa...ama ne yapayım mikrop kapması daha kötü...
satılıyor alanda var :) pusetin yönüde mi değişmiyor, itme kolu sabit bebeğin içinde bulunduğu şeyi çıkarıp çevirip yerine takma olayı var mı yani ?
sen linkini göndersene bir bakayım
Eki Görüntüle 384100
selam teyzeler..
Allah'ım herkese hayırlı evlat versin..hepsi inşallah salih kul olurlar.
maşallah suphanallah, allahım iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı...
canım bizim 10 gün sonra göbek bağımız düşmüştü hemen annem 1 tl yi gazlı beze sardı göbeğine koyup öyle bezliyorduk faydası oldu biraz iyi geldi ama 1 hafta fln yapmıştım onu... göbeği hafif dışarda o da ağlamaktan olurmuş... bizimki çok ağlıyor... ama doktor fıtık fln bişey demedi bizimkine...
Gunaydin guzel anneler
Bebegimde dogustan beri burun kenarinda millia adi verilwn beyaz uclu sicilceciklerden var, son 1-2 haftadirda yanaklarinda sivilcecikler cikti, bunun uzerine internette biraz arastirma yaptim ve cok guzel deri hastaliklari, sorunlarindan bahseden bir site buldum.
Bebeklerde Deri Bakımı ve Problemleri : Pişik, Sivilce, Kuru Deri ve diğer cilt sorunları - Dr.Anıl YEŞİLDAL
Aman okadar kucakta durmasın kucaga alısır,besıgı okdar sallama gordunmu sallamaya alıstı,dızınde uyutma dızıne alısır besıgı ıstemez,ne bu yaaa kopek yavrusumu bu ona alısır buna alısır dıe hıcbıse yapmım ozaman,su alısır lafının ıcınde olduu muhabbetlerden nefret edıyoruuuum...
ben dün kraftı aldıktan sonra farkettim çift yönlü kullanımı yokmuşdiğer özellikleri tamam ama bebeğin yüzünü görmeden nasıl gezcez bilmem.. artık babası bana dikiz aynası görevi yapar
bak bu maclaren de güzelmiş, kızlar büyüsün modeli değiştiririz zaten... bu bebek arabaları da normal arabalar gibi ikinci el satıp yeni alabiliyomuyuz acaba
uyyy kuzuya bakma pembiş kuzu...maşallah maşallahhhhh yesinler onu...
gerçekten benziyor bunlar aynı yerden üretilmiş sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?