2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

satılıyor alanda var :) pusetin yönüde mi değişmiyor, itme kolu sabit bebeğin içinde bulunduğu şeyi çıkarıp çevirip yerine takma olayı var mı yani ?

sen linkini göndersene bir bakayım

Hayırlı aksamlar
kızımı banyo yaptırdım sımdı,o sırttakı dıken mevzusu ıcın gerekn masajı yaptım,epey yaptım hemde ama oyle bıse cıkmadı,her bebekte olmuyomus zaten,aysimadada cıkmadı

canım öyle bir anda çıkacak birşey değil sen masaja her banyoda devam et... belki uzunda sürebilirmiş benim 45 gün şuan halen duruyor ama ilk güne göre daha az zamanla olacak birşey hiç bir tehlikesi sıkıntısı yok korkma...

kızlar secret yaptık galiba dün :)

unnado da da babasling ler indirimde :)

aaaa yaşasın alıcam ben bunlardan galiba ya, sonra diğer modellerden de alırım :)

canım yalnızlık ilk başta zor oluyor ama sonra kendine güvenin geliyor, bebişle başbaşa kalmak da güzel oluyor. ama misafir olayı kötü olmuş keşke kabul etmeseydin.

ilginç bir şey okudum yapcam ben, uygulayanlar garanti veriyor :)

emzirirken roll on vs kulanmak? - Deodorant - Sayfa 1 - Nurturia

Beyaz beyaz üstümüzü başımızı leke yapmaz mı acaba?:S roll-on zararlı mı bu arada ben kullanıyorum ama:S

Eger lansinoh urunlere ihtiyaciniz varsa jokerde %50 indirimde. Bu gogus pedleri o kadar cok gidiyorki 10 pkt aldim yaza kadar idare eder heralde:)

lansinoh pedleri gerçekten süper, avent falan ne kadar dandik kaldı yanında. ben de çok aldım hep de eczanelerden kazıklandım:S jokerin mağazasında mı nette mi indirimde? şimdi mağazaya kim gidicek dimi ama:)

canım bizim 10 gün sonra göbek bağımız düşmüştü hemen annem 1 tl yi gazlı beze sardı göbeğine koyup öyle bezliyorduk faydası oldu biraz iyi geldi ama 1 hafta fln yapmıştım onu... göbeği hafif dışarda o da ağlamaktan olurmuş... bizimki çok ağlıyor... ama doktor fıtık fln bişey demedi bizimkine...

ya bu şemsiye arabaları hiç beğenmiyorum büyük bebekler için iyide yeni doğanlara nasıl kullanılır güvensiz geliyor hep... birde onların çift yönlüsünü hiç görmedim ama yatar pozisyon olayı iyimiş... benim araba biraz kaba ama tekerlekleri çok pratik her yöne rahat dönüyor şimdi gidip yağmurluk aldım arabasına çocuğu tozdan korusun... hergün artık dışarı hava aldırmaya çıkarıyorum gerçi artık o laylondan nasıl hava alacaksa... ama ne yapayım mikrop kapması daha kötü...

yaptıklarına göre olmuyor, hafif ıslak elleriyle karbonatı alıp ellerine yedirip koltuk altına sürüyorlarmış benim anladığım, tüm yorumları oku sende, yapmadım ama yapıcam merak ettim, çözümde oluyorsa ne gere var kimyasala süte geçiyor o rollon larda

şemsiyeler zaten 1yaş sonrası için , parka giderken rahat oluyor, bebeğin kendisi oturup kalkıyor rahatlıkla , aldığın yağmurluğun yanlarında hava geçmesi için file yok mu? benim arabamın orijinal yağmurluğu vardı onda var öyle hava fileleri

kendi arabama daha çabuk karar vermiştim alırken, bebek arabasını hamileliğimin başında başladım araştırmaya, e- bebeğe gidip tek tek anlattırmaya :) sonunda 6. aymızda almıştık, şimdi iyiki bunu almışım diyorum, mesela bu gece arabasının içinde uyudu, gündüzleri salonda arabasında duruyor zaten, yatağını geceleri kullanıyor sadece, bizim odada ki yatağını hiç kullanmıyor hanım efendi :) ben demiştim ama bizim odaya almayalım diye , bakalım 5-6 aylık olunca durum değişebilir, arkadaşımın kızı 6. ayında kendi odasını istememeye başladı, önce annesinin odasında ayrı yataktaydı şimdi 1 yaşında aynı yatakta 3 kişiler :)

canım o parayı neyle sabıtledınız

bnmkininde ilk günlerden beri çenesinde ufacık beyaz uçlu bi sivilce var..ne zmn geççek mrk ediyorum

ay neye alışırsa alışsın bn 9 ay taşımışım onu heycanla beklemişim bide alışcak diye köşe bucaamı atiim yavrumu sokaktamı buldum bn onu..valla deli gibi sinir stres sahibi bn geceleri bni o kdr uyuz etmesine sesli sesli ıkınmasına ne yapsam yaranamama rağmen hiiiçç sesimi çıkarmadan öpücüklerle kucaklamalarla yavrumu mutlu etmeye çalışıyorum artık uykusuzluktan ayakta durcak halim yok ama olsun o bnm kokumu istiyo bnm kucağımı istiyo alıyorum kucamada sallıyorumda pışpışlıyorumda memedede uyutuyorum yeterki bn onun o bnm tadıma varsın doya doya sindirelm içimize birbirimizi bidaha nerden bulcam bu anları bn..bi büyüsün yanımızdamı durcaklar sanki okuldu evlilikti askerdi bilmem neydi..bn yavrumun tadını çıkarıyorum valla her anını böyle içime çeke çeke kokluyorum çünkü bu zmnları özlicem biliyorum..bidaha ne zmn el kdr olcaklarki..eşşek kdr olcaklar ele avuca gelmicekler :))

valla sahibinden de satıyolar cnm..snde verrsn ilanını bi alıcısı çıkar heral..çokda gzl bebek arabaları var az kullanılmış kaliteli fln..

herkese merhaba kızlar..

sizlere sorum olacak.. bebişlerınızın gece oda sıcaklıgı kac derece? evınızın genel sıcakklıgı? dr.una danısanınız var mı?
bır de gecelerı aynı odada mısınız ? havasız kaldıgını dusunen var mı*
bır de kac gunde bır yıkıyorsunuz?

benım bebegımın hala burnu tıkanıyo duzenlı acıyorum acaba sıcaklık nem havasızlıktan mı?
bır de bogulma tehlıkesı atlattıgımızda ıkınmaktan gobegı kanamıstı dr.u gumus nıtratkla yaktı fakat yınede gobegınden hafıf akıntı turu bırsey gelıonce bıraz actım kızıl et gıbı hafıf bı acık yara kalmış.. sanırım göbegı yakılan baska ark.lar olmustu sızlerde problem olan oldu mu?

lachesis canım aşagıda senı goruyorum. gogus catlagı problemın devam edıyor mu? benımde catladı ve kanamaya baslamıstı komsum garmastan pomad verdi.
ben lansınoh kullanıyordum. dun kullandım cok rahatladım. karbonatlı suyla sılıp sagdım cok hafıf kanama oldu bugun yıne surdum cok cok rahatlattı.
kızlar garmastan pomadı onerırım sorun yasayanınız varsa. bana cok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…