- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.561
herkese merhaba kızlar..
sizlere sorum olacak.. bebişlerınızın gece oda sıcaklıgı kac derece? evınızın genel sıcakklıgı? dr.una danısanınız var mı?
bır de gecelerı aynı odada mısınız ? havasız kaldıgını dusunen var mı*
bır de kac gunde bır yıkıyorsunuz?
benım bebegımın hala burnu tıkanıyo duzenlı acıyorum acaba sıcaklık nem havasızlıktan mı?
bır de bogulma tehlıkesı atlattıgımızda ıkınmaktan gobegı kanamıstı dr.u gumus nıtratkla yaktı fakat yınede gobegınden hafıf akıntı turu bırsey gelıonce bıraz actım kızıl et gıbı hafıf bı acık yara kalmış.. sanırım göbegı yakılan baska ark.lar olmustu sızlerde problem olan oldu mu?
lachesis canım aşagıda senı goruyorum. gogus catlagı problemın devam edıyor mu? benımde catladı ve kanamaya baslamıstı komsum garmastan pomad verdi.
ben lansınoh kullanıyordum. dun kullandım cok rahatladım. karbonatlı suyla sılıp sagdım cok hafıf kanama oldu bugun yıne surdum cok cok rahatlattı.
kızlar garmastan pomadı onerırım sorun yasayanınız varsa. bana cok iyi geldi.
herkese merhaba kızlar..
sizlere sorum olacak.. bebişlerınızın gece oda sıcaklıgı kac derece? evınızın genel sıcakklıgı? dr.una danısanınız var mı?
benım bebegımın hala burnu tıkanıyo duzenlı acıyorum acaba sıcaklık nem havasızlıktan mı?
bır de bogulma tehlıkesı atlattıgımızda ıkınmaktan gobegı kanamıstı dr.u gumus nıtratkla yaktı fakat yınede gobegınden hafıf akıntı turu bırsey gelıonce bıraz actım kızıl et gıbı hafıf bı acık yara kalmış.. sanırım göbegı yakılan baska ark.lar olmustu sızlerde problem olan oldu mu?
lachesis canım aşagıda senı goruyorum. gogus catlagı problemın devam edıyor mu? benımde catladı ve kanamaya baslamıstı komsum garmastan pomad verdi.
ben lansınoh kullanıyordum. dun kullandım cok rahatladım. karbonatlı suyla sılıp sagdım cok hafıf kanama oldu bugun yıne surdum cok cok rahatlattı.
aaaa yaşasın alıcam ben bunlardan galiba ya, sonra diğer modellerden de alırım :)
canım yalnızlık ilk başta zor oluyor ama sonra kendine güvenin geliyor, bebişle başbaşa kalmak da güzel oluyor. ama misafir olayı kötü olmuş keşke kabul etmeseydin.
Beyaz beyaz üstümüzü başımızı leke yapmaz mı acaba?:S roll-on zararlı mı bu arada ben kullanıyorum ama:S
lansinoh pedleri gerçekten süper, avent falan ne kadar dandik kaldı yanında. ben de çok aldım hep de eczanelerden kazıklandım:S jokerin mağazasında mı nette mi indirimde? şimdi mağazaya kim gidicek dimi ama:)
bencede öle yapar modeli değiştiririm sonra oleeey :)valla sahibinden de satıyolar cnm..snde verrsn ilanını bi alıcısı çıkar heral..çokda gzl bebek arabaları var az kullanılmış kaliteli fln..
:)) alışveriş konusunda çok aceleciyim galibavideo aradım bulamadım, ve evet tipinden belli zaten hiçbir yeri hareket etmez bunun :)
22 derece dedi doktor bizde tüm evi 22 de tutuyoruz...herkese merhaba kızlar..
Nigoliiiiiiiiiiiiim özledim kıs seni... vakit yok biliyorum ama arada görünce forumda iyi geliyo valla dimi? :)bu günlerde geçcek inşallahSelam kızlar, benim gibi yorgun annecikler.
herkese merhaba kızlar..
ya gamze gerçekten doğumdan sonra ter kokmaya başladım ya hiç öyle bi sorunum yoktu önceden.. bu karbonat fikri ilginç deniyim..ama niye böyle oluyoki geçmicekmi bu durum acaba hep böylemi kokcam sürekli banyodayım üst baş dayanmıyo..
bizim anneler devirli geliyodu hiç yalnız kalmıyodum ama pes ettiler herhalde 3 gündür ikiside arayıp yapılcak bişiy varsa gelelim diyolar bende yok gelmeyin diyorum :)) böle yalnız daha güzelmiş aslında... bütün gün yatakta yavrumla ilgileniyorum internete giriyorum oh mis ses yok seda yok evde.. bi kızımla ben.. akşam baba da geliyo o sırada ben duş yemek falan.. yalnızken yapamadıklarımı yapıyorum. şimdi de miray uyuyo evi topladım bi süpürge tutim dedim, eldivenini çıkarmış yüzünü çizmiş viyak viyak ağlıyo :)) memesini de yarım metre uzağa fırlatıyo.. uykuya dalana kadar temizliğe mola :)
ya kızlar bebişimin poposu 2 haftadır iyileşmedi..kızardı nar gibi yine ..vazelin biraz gecirmişti dün yine başladı kızarmaya berbat bi hal aldı.kakası onu yakıypor sanırım.böle köpüklü gibi bi kaka..birde yataerkn felan arasıra gaz çıakrdığında pırt pırt azcık azcık yapıyor oda poposuna yapışıyor ölee yakıyor sanırım ne yapacam bilemedim.hametan işe yaramadı.doktor başka bir krem yazdı ama nedir bilmıom bugün alcam....yada benim yediğim içtiğim mi ona zarar veriyor.rezene ,humana felan içme diyor kaynanam..sadece açık çay iç diyor..rezeneden felan olduğunu sanmıyorum ama anlamadım..
valla bzm oda sıcaklığı diye bişi yok cnm ufoyla ısınıyoduk şimdi havalar ısındı açmıyorum..kalın giydiriyorum brz bn ztn hiç önemde vermedm alışsın diye baba sadece pimpirikli btn gün yaktırıyodu bna darallar geliyo sıcaı sevmiyorum..1 aydır aynı odadayız yanımda pusetinde yatıyo...şuan 2 günde 1 yıkıyoruz babası öyle istiyo ama 1 hafta sonra hergün yıkıycakmışızherşeye babamız karar veriyo
Canım bizim gayet düzensiz bir hayat yşıyoruz, bazen odada onunla yatıryoruz, bazen baba ben yarın çok yoğun olacam uymam lazım diyor biz oturma odasına gidiyoruz, yani düzen yok bizde, evin de her tarafı genelde 22-23 drece, 2 güzne bir yıkıyorum ama artık her gün yıkamaya çalışacam, havalar ısındı ya.
evimizin sıcaklığı gündüz 27-28 e kadar çıkıyor benim kontrolüm dışı o , akşamaları en düşk 24 te tutuyorum ağırlıklı 25 derecede duruyor doktorum 22-23 yeterli diyor ama benim ki 23 hele 22 oldumu alıcıları çalışıp hapşırmaya başlıyor, , burnu hergün tıkanıyor otri bebe ile çekiyorum, pompalı aspiratör bir işe yaramıyormuş otri yi kullanınca anladım :)
her akşam 19.30 da yıkıyoruz, illa sabunlu yıkama değil bu küvetini doldurup suda bekletiyoruz ve sonrası uyku ya geçiş
havasız kaldığını niye düşüneyim ki , ben kalmıyorum ki o kalsın :)
açık çay iç ki hem senin vücudun hemde bebeğinin vücudunda demir kalmasın, portakal limon gibi asitli şeyler tüketme , doktor bana şu kremi verdi 2 tane minik kabartı vardı geçti 4 sürmede trosyd, birde bezini değiştir istersen, farklı birşey kullan,
kızım kessene şu tırnakları ben hiççç eldiven kullanmadım haftada 2 kesiyorum hiç zarar yok henüz ve yalnız olmak en güzeli :)
evet çaya karşıyım ama bende artık acabamı diyorum..birde kayananm biraz önce oğluşumada açık bi çay verdi verme dedim ama dinletemedim,büüyüğümdür bişi diyemedim püf.....çaresiz kaldık..bezini prima kullanıyorum ama en iyi o diye ne alayaım..yazık oğluşuma ya yok portakal limon felan yanıyorum..ıspanak,şehriye çorba et ,tavuk vs öle şeyler..aman gaz olmasın diye yemıyorum bişi..süt yapsın diye helva pekmez vs yiyorum ..çok üzülüyorum oğluşuma yaa
evet çaya karşıyım ama bende artık acabamı diyorum..birde kayananm biraz önce oğluşumada açık bi çay verdi verme dedim ama dinletemedim,büüyüğümdür bişi diyemedim püf.....çaresiz kaldık..bezini prima kullanıyorum ama en iyi o diye ne alayaım..yazık oğluşuma ya yok portakal limon felan yanıyorum..ıspanak,şehriye çorba et ,tavuk vs öle şeyler..aman gaz olmasın diye yemıyorum bişi..süt yapsın diye helva pekmez vs yiyorum ..çok üzülüyorum oğluşuma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?