2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizim gayet düzensiz bir hayat yşıyoruz, bazen odada onunla yatıryoruz, bazen baba ben yarın çok yoğun olacam uymam lazım diyor biz oturma odasına gidiyoruz, yani düzen yok bizde, evin de her tarafı genelde 22-23 drece, 2 güzne bir yıkıyorum ama artık her gün yıkamaya çalışacam, havalar ısındı ya.

valla bzm oda sıcaklığı diye bişi yok cnm ufoyla ısınıyoduk şimdi havalar ısındı açmıyorum..kalın giydiriyorum brz bn ztn hiç önemde vermedm alışsın diye baba sadece pimpirikli btn gün yaktırıyodu bna darallar geliyo sıcaı sevmiyorum..1 aydır aynı odadayız yanımda pusetinde yatıyo...şuan 2 günde 1 yıkıyoruz babası öyle istiyo ama 1 hafta sonra hergün yıkıycakmışız herşeye babamız karar veriyo

ya gamze gerçekten doğumdan sonra ter kokmaya başladım ya hiç öyle bi sorunum yoktu önceden.. bu karbonat fikri ilginç deniyim..ama niye böyle oluyoki geçmicekmi bu durum acaba hep böylemi kokcam sürekli banyodayım üst baş dayanmıyo..

Ben internetten aldim canim anasayfada soldaki menude indirimlerun icinde dun aldim az once kargom geldi cok hizli hizmet veriomus joker sasirdim:)

valla sahibinden de satıyolar cnm..snde verrsn ilanını bi alıcısı çıkar heral..çokda gzl bebek arabaları var az kullanılmış kaliteli fln..
bencede öle yapar modeli değiştiririm sonra oleeey :)

video aradım bulamadım, ve evet tipinden belli zaten hiçbir yeri hareket etmez bunun :)
:)) alışveriş konusunda çok aceleciyim galiba napıyım artık takcam bi d
22 derece dedi doktor bizde tüm evi 22 de tutuyoruz...
ben haftada bir yıkıyorum havalar soğuk diye bi de tabi annelerden biri olsun yanımda diye.. 3 gündür yalnızım file istedim annemden yollasın da hemen yıkıcam kokcak yavrum :))

Selam kızlar, benim gibi yorgun annecikler.
Nigoliiiiiiiiiiiiim özledim kıs seni... vakit yok biliyorum ama arada görünce forumda iyi geliyo valla dimi? :)bu günlerde geçcek inşallah

bizim anneler devirli geliyodu hiç yalnız kalmıyodum ama pes ettiler herhalde 3 gündür ikiside arayıp yapılcak bişiy varsa gelelim diyolar bende yok gelmeyin diyorum :)) böle yalnız daha güzelmiş aslında... bütün gün yatakta yavrumla ilgileniyorum internete giriyorum oh mis ses yok seda yok evde.. bi kızımla ben.. akşam baba da geliyo o sırada ben duş yemek falan.. yalnızken yapamadıklarımı yapıyorum. şimdi de miray uyuyo evi topladım bi süpürge tutim dedim, eldivenini çıkarmış yüzünü çizmiş viyak viyak ağlıyo :)) memesini de yarım metre uzağa fırlatıyo.. uykuya dalana kadar temizliğe mola :)

evimizin sıcaklığı gündüz 27-28 e kadar çıkıyor benim kontrolüm dışı o , akşamaları en düşk 24 te tutuyorum ağırlıklı 25 derecede duruyor doktorum 22-23 yeterli diyor ama benim ki 23 hele 22 oldumu alıcıları çalışıp hapşırmaya başlıyor, , burnu hergün tıkanıyor otri bebe ile çekiyorum, pompalı aspiratör bir işe yaramıyormuş otri yi kullanınca anladım :)
her akşam 19.30 da yıkıyoruz, illa sabunlu yıkama değil bu küvetini doldurup suda bekletiyoruz ve sonrası uyku ya geçiş
havasız kaldığını niye düşüneyim ki , ben kalmıyorum ki o kalsın :)

bende hiç kokmazdım şimdi hergün duş alıyorum hergün rollon kullanıyorum sabah almışsam duşu akşam yine rahatsız oluyorum

Son düzenleme:
ya kızlar bebişimin poposu 2 haftadır iyileşmedi..kızardı nar gibi yine ..vazelin biraz gecirmişti dün yine başladı kızarmaya berbat bi hal aldı.kakası onu yakıypor sanırım.böle köpüklü gibi bi kaka..birde yataerkn felan arasıra gaz çıakrdığında pırt pırt azcık azcık yapıyor oda poposuna yapışıyor ölee yakıyor sanırım ne yapacam bilemedim.hametan işe yaramadı.doktor başka bir krem yazdı ama nedir bilmıom bugün alcam....yada benim yediğim içtiğim mi ona zarar veriyor.rezene ,humana felan içme diyor kaynanam..sadece açık çay iç diyor..rezeneden felan olduğunu sanmıyorum ama anlamadım..

kızım kessene şu tırnakları ben hiççç eldiven kullanmadım haftada 2 kesiyorum hiç zarar yok henüz ve yalnız olmak en güzeli :)

açık çay iç ki hem senin vücudun hemde bebeğinin vücudunda demir kalmasın, portakal limon gibi asitli şeyler tüketme , doktor bana şu kremi verdi 2 tane minik kabartı vardı geçti 4 sürmede trosyd, birde bezini değiştir istersen, farklı birşey kullan,

baba son sözu soyluyor demek :)9.. canım bende sıcagı cok sevmıyorum da bizim bebiş üşütüyor mu dıye endısedeyım.

sagol canım. bende yerını sık sık degsıtırıyorum gezıyor odalar.

gamze bende 24 de tutuyorum. eşim ve dr. 22-23 yeter dıyor. ev cok gunes alınca gunduz 25 de oluyor. fakat eşim cok sıcak o yuzden mı genzı tıkalı dıyor.
bır de benım bebiş de hapsırıyordu banyodan sonra fln.. sonra da basımıza bogulma tehlıkesı geldı. cok korktum sımdı zaten gobegı yakıldı 2 gun banyo yasak. yarın yıkıcam bende kuvetı doldurup sokmayı planlıyorum. ama burnunun tıkanıklıgı hala devam edınce acaba nem havasızlık sıcaklık herseyı dusunur olduk. dr.umuz oda sıcaklıgı 22 ıyı banyo 2 gune bır ıyı dıyor ama ..
ben normal manuel pmpa kullanıyorum. otri bebe ye bakıyım hemen.. bır de strerımer yazdı dr. o epey acıyor bı 5 dk sonra pompayla cekınce gelıyor. rahatladı dıyoruz tam bı sonrakı beslenmeye yıne doluyo memeyı alamıyor nefessızlıkten bı daha acıyoruz. acarken sınırlendıgınden once bıberona sagdıgım sutumlw beslıyorum. bu olayı rutıne bagladık nasıl gececek bılmıyorum. senın burun tıkanıklıgı tekrarlıyor mu ?

evet çaya karşıyım ama bende artık acabamı diyorum..birde kayananm biraz önce oğluşumada açık bi çay verdi verme dedim ama dinletemedim,büüyüğümdür bişi diyemedim püf.....çaresiz kaldık..bezini prima kullanıyorum ama en iyi o diye ne alayaım..yazık oğluşuma ya yok portakal limon felan yanıyorum..ıspanak,şehriye çorba et ,tavuk vs öle şeyler..aman gaz olmasın diye yemıyorum bişi..süt yapsın diye helva pekmez vs yiyorum ..çok üzülüyorum oğluşuma yaa

Son düzenleme:
kızım kessene şu tırnakları ben hiççç eldiven kullanmadım haftada 2 kesiyorum hiç zarar yok henüz ve yalnız olmak en güzeli :)

Gamzem bi kestim ama dipten alamıyorum etine gelmesin diye öle olunca yine çiziyo diye geri taktım eldiveni sürekli eldiven olduğu için de çocuk ilk çıkardığımda çiziyo yüzünü gözüne falan gelir diye korkup takıyorum hemen

yalnız olmak gerçekten çok güzelmiş yaa hiç bu kadar nete filan giremiyodum.. eee şimdi kadın temizlik yapıyo bende öle oturup bilgisayara bakamıyorum bişey yapmasamda öle dolanıyorum.. ama yalnızken süper istediğim zaman temizlik yapıyorum istediğim zaman yatıyorum... artık gelmesinler ben işe başlayana kadar :)) zaten 10 gün sonra kırkımız çıkcak inşallah... (40la ne alakası var bilmiyorum ama onlar 40 çıkmadan yalnız kalma diyolar diye yazıyorum) bence yalnız kızımla olmak en güzel bişeeeey

kızlar ben deli olcam ya ızım bi türlü düz yatıramıyorum kafasını ya sağaya sola çeviriyo yanlarına yastık koyuyorum yine kıvırıyo kafasını yanlara kafası iki yandan basıklaştı ya ne yapcam ben

üzülme cnm bnmkindede aynı sorun var dr.un verdii hametan travazol karışımı işe yaramadı..ama yavaş yavaş geçiyo gibi..geçer elbet..

ne akla hizmet verir çocuğa çay çıldırıcam ya kime ne faydası olmuş ayyyyyyyhhhhhhh , ne kadar sabırlısınız ya benim çocuğuma benim karşı olduğum birşey yapmaya kimse cesaret edemez

kızlar selam ben çarşamba günü doğum yaptım 37+2 doğdu kızım ama bir türlü emziremiyorum sütümde bi iki damla geliyo. ne yaptıysam bi iki defa emip bırakıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda ?

Yasminka canim kusura bakma hem emzirip hem okuyp yazinca gec oluyor cevsplar. Bana garmastan yaramadi canim, cunku benimkiler catlakdan cok acik yara ve mastit yuzunden iltihap oldu. Doktor ona uygun kremler verdi antibiyotik de kullaniyorum simdi daha iyiyim. Canim biz bebisi gunasiri yikiyoruz. Evde 25-26 derece. Odayi havalandirirsan sorun olmaz. Tikaniklik emzirme pozisyonundan da oluyormus, yatay mi emziriyorsun? Eve hava nemlendirici de alabilirsen, her gun kullanmak iyi degilmis ama gerektiginde acarsin rahat eder kuzucuk.

Dun burda okumustum bı arkadas paylasmıstı,yabancı bı doktorun semınerıydı,doktor bebeklerın gozlerının jole gıbı sallanması gerektgını yazmıs,dogrumu hatırlıyorum acaba,bebeklerı sallamak ıyı bıse o vakıt,bızım sıpa besıkte 7/24 salla benı dıo,ıyı bıse yapıom o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…