- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.581
kızlar selam ben çarşamba günü doğum yaptım 37+2 doğdu kızım ama bir türlü emziremiyorum sütümde bi iki damla geliyo. ne yaptıysam bi iki defa emip bırakıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Dun burda okumustum bı arkadas paylasmıstı,yabancı bı doktorun semınerıydı,doktor bebeklerın gozlerının jole gıbı sallanması gerektgını yazmıs,dogrumu hatırlıyorum acaba,bebeklerı sallamak ıyı bıse o vakıt,bızım sıpa besıkte 7/24 salla benı dıo,ıyı bıse yapıom o zaman:)
kızlar bişe sorcam sezeryanla doğum yapıp korse kullanan var mı? benim 15 gün oldu sizce korse kullanim mi?
slm taze annısler sıze bısey sora bılırmıyım
kızımın cıcılerını yıkadım ve utuledıkten sonra cantamızı hazırlıycam ıcıne koymam gerekenlerı nette bıraz baktım hepsı aynı lısteyı verıyor bende not aldım
tabı sız tecrubelısınız hanı bunuda asla unutma yada bak bu cok gıdyor dedıgınız bısı varya yazarmısınız zahmet olmassa
slm taze annısler sıze bısey sora bılırmıyım
kızımın cıcılerını yıkadım ve utuledıkten sonra cantamızı hazırlıycam ıcıne koymam gerekenlerı nette bıraz baktım hepsı aynı lısteyı verıyor bende not aldım
tabı sız tecrubelısınız hanı bunuda asla unutma yada bak bu cok gıdyor dedıgınız bısı varya yazarmısınız zahmet olmassa
Yasminka canim kusura bakma hem emzirip hem okuyp yazinca gec oluyor cevsplar. Bana garmastan yaramadi canim, cunku benimkiler catlakdan cok acik yara ve mastit yuzunden iltihap oldu. Doktor ona uygun kremler verdi antibiyotik de kullaniyorum simdi daha iyiyim. Canim biz bebisi gunasiri yikiyoruz. Evde 25-26 derece. Odayi havalandirirsan sorun olmaz. Tikaniklik emzirme pozisyonundan da oluyormus, yatay mi emziriyorsun? Eve hava nemlendirici de alabilirsen, her gun kullanmak iyi degilmis ama gerektiginde acarsin rahat eder kuzucuk.
Canım benim babam Afyon Gazlıgölde bir termalde yönetimde, ve dış ülkelerle iletişim halindeler, Afyonun Kızılay maden suyunda 32 mineral oldu için (dünyada bu kadar minerali barındıran tek maden suyuymuş ve dünya 1. ödülü almış, sitesinden görebilirsiniz) yurt dışında ara ara çocuklara bir çay kaşığı kadar veriyorlarmış, babam banada verelim diyor ama ben çok pimpirikli olduğum için daha hiç vermedim:44::44:Bugün oğlumu sahile götürdük bir kadın bebeklerde gaz için doğal maden suyu içirin dedi... bunu duydunuzmu hiç... araştırmadan denemem aslada biliyormusunuz diye sormak istedim...
Eki Görüntüle 384100
selam teyzeler..
Allah'ım herkese hayırlı evlat versin..hepsi inşallah salih kul olurlar.
kızlar selam ben çarşamba günü doğum yaptım 37+2 doğdu kızım ama bir türlü emziremiyorum sütümde bi iki damla geliyo. ne yaptıysam bi iki defa emip bırakıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda
öncelikle tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin..bende doğum yapalı 33 gün oldu,37+1 de doğum yaptım.aynen şuan yaşadıklarını yaşadım sütüm az geldi bir iki damla biraz emip bırakıyordu.bir hafta böyle uğraştık sabahlara kadar tabi aç kalmaması için günde 1 kere mama verdim,şuan sadece anne sütü alıyo oğlum mama vermiyorum.ilk zamanlar çok zor geçiyor seni çok iyi anlıyorum ama sabret ısrarla emzirmeye çalış..emdikce sütün gelcek zaten gerçek süt 72 saate kadar gelir ilk gelen ağız sütünü vermeye çalış göğüs pompan varsa onunla sağ kaşıkla ver ben öyle yaptım çok şükür sarılık olmadı bebğim.
eninde sonunda emicektir merak etme,benim oğlum şimdi memei çekiyorum bırakmıyo bile :)) seninde öyle olcak :)
kızlar ameda göğüs pompası kullananız var mı?
Herkese Selam
Canım benim babam Afyon Gazlıgölde bir termalde yönetimde, ve dış ülkelerle iletişim halindeler, Afyonun Kızılay maden suyunda 32 mineral oldu için (dünyada bu kadar minerali barındıran tek maden suyuymuş ve dünya 1. ödülü almış, sitesinden görebilirsiniz) yurt dışında ara ara çocuklara bir çay kaşığı kadar veriyorlarmış, babam banada verelim diyor ama ben çok pimpirikli olduğum için daha hiç vermedim:44::44:
maşaAllah yaa çok tatlılar, bu arada bernysita tam ben havlu içindeki haliyle benim oğluşuma benziyor diyecektim ki herkes aynı şeyi demiş
Bu arada arkadaşlar burada dün bir arkadaş bir çay bardağına bir çay kaşığı çörek otunu kaynatıp, soğutup bebeğe bir çay kaşığı verildiğinde gazı çıkardığını yazmıştı(kim yazmıştı hatılamıyorum ama çook tşk ederim), bugün öğlen bebeğim gazdan çook sancılandı, ve bu tarifi uyguladım, hemen alttan, üstten bütün gazı çıkardı ve maşaAllah oğluşum şu an mışıl mışıl uyuyor , ( Bu arada Peygamber eferndimizin çörek otu ile ilgili ölümden başka her derde deva olduğunu belirten hadisi şerifine güvenerek bunu tarifi denedim, yoksa şimdiye kadar oğluma hiçbir tarifi deneyip verememişim )
canım yaa çok tşk ederimben yazdım ben yazdım:)
ayyy ıse yaramasına cok sevındım canım,benım kızımdada ıse yaradı cnk mısıl mısıl uyuyo kuzum sımdı,tavsıye edende aıle hekımı olunca denedım,kımyondan bı fayda gormedım cnk,kalan corekotu suyunuda sen ıc canım,ben oyle yapıyorum az bıse zaten...
canım tane olan çörek otunu kullandım, inş senin bebeğine de faydası olurmasiva canım çörek otunu toz halindemi kullandın
yoksa taneli olarakmı kullandın
bende eşime söyleyimde alsın
bizimkide gazdan felaket durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?