2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hmn dolmuyo göğüsler ztn bekle yrndan itibaren dolmaya başlar sonrada taş gibi olur ondan rahatsız olursun..

hiç öyle bişi duymadım..göz nasıl jöle gibi sallanır yahu

slm taze annısler sıze bısey sora bılırmıyım
kızımın cıcılerını yıkadım ve utuledıkten sonra cantamızı hazırlıycam ıcıne koymam gerekenlerı nette bıraz baktım hepsı aynı lısteyı verıyor bende not aldım
tabı sız tecrubelısınız hanı bunuda asla unutma yada bak bu cok gıdyor dedıgınız bısı varya yazarmısınız zahmet olmassa

pijama gecelik iç çamaşırı emzirme atleti makyaj malzemesi toka saç kurutma makinesi saç maşası taraf fırça kalın sabahlık gibi birşey polar gibi ( şıkır şıkır geceliğinin sabahlığı dışında bu yürüşlerde koridorda üşütmemen için çok terleniyor ve koridor çarpıyor bir anda) bebek için ağız-omuz mendili havlu kağıtla silmesin kimse yüzünü çizer, bebek battaniyesi,terlik,parfüm unutmaman gerekenler, ayrıca, meme ucu kremi süt sağma mikinesi (hastanenin verip vermediğini öğren ona göre götür) göğüs kalkanı (ped yerine bunu kullanıyorsun sürtünme tahriş vs olmuyor aklıma gelen kritik şeyler bunlar

cnm öncelikle bebek için en az 10 adet kadar bez al yanına, 1 numara.. 2 adet hastane çıkışı ve önlük al bikaç tane.. bir kalın bir de ince battaniye.. yenidoğan ıslak mendil..
kendin için bir gecelik bir de pijama takımı, kalın bi sabahlık ya da lizöz.. lohusa tacın, bikaç makjyaj eştası ve tarak,ayna,krem...terlik.. göğüs ucu kremin.. sez. olacaksa yüksek bellki iç çamaşırı en az 3 adet, emzirme sütyeni ya da atleti..bi paket orkid.. sez. olacaksa ameliyattan çıkınca acayip bi titreme tutuyor, kalın çoraplar al yanına..kendini sıcak tut..
aklıma gelenler bunlar..

canım benımde oyle emzırıp ıslerımı halledıp sonra bakıyorum foruma ancak.. cok gecmiş olsun artık emzııyor musun? ben altına yastık ya da elımı destek olup 45 derecelık acıyla alıyorum kafasını memeyı tam kavrıyor odamızın nemı de %50-60 cıvarı .

Herkese Selam

Bugün oğlumu sahile götürdük bir kadın bebeklerde gaz için doğal maden suyu içirin dedi... bunu duydunuzmu hiç... araştırmadan denemem aslada biliyormusunuz diye sormak istedim...
Canım benim babam Afyon Gazlıgölde bir termalde yönetimde, ve dış ülkelerle iletişim halindeler, Afyonun Kızılay maden suyunda 32 mineral oldu için (dünyada bu kadar minerali barındıran tek maden suyuymuş ve dünya 1. ödülü almış, sitesinden görebilirsiniz) yurt dışında ara ara çocuklara bir çay kaşığı kadar veriyorlarmış, babam banada verelim diyor ama ben çok pimpirikli olduğum için daha hiç vermedim:44::44:

Eki Görüntüle 384100

selam teyzeler..
Allah'ım herkese hayırlı evlat versin..hepsi inşallah salih kul olurlar.
maşaAllah yaa çok tatlılar, bu arada bernysita tam ben havlu içindeki haliyle benim oğluşuma benziyor diyecektim ki herkes aynı şeyi demiş

Bu arada arkadaşlar burada dün bir arkadaş bir çay bardağına bir çay kaşığı çörek otunu kaynatıp, soğutup bebeğe bir çay kaşığı verildiğinde gazı çıkardığını yazmıştı(kim yazmıştı hatılamıyorum ama çook tşk ederim), bugün öğlen bebeğim gazdan çook sancılandı, ve bu tarifi uyguladım, hemen alttan, üstten bütün gazı çıkardı ve maşaAllah oğluşum şu an mışıl mışıl uyuyor, ( Bu arada Peygamber eferndimizin çörek otu ile ilgili ölümden başka her derde deva olduğunu belirten hadisi şerifine güvenerek bunu tarifi denedim, yoksa şimdiye kadar oğluma hiçbir tarifi deneyip verememişim)

Son düzenleme:

ben yazdım ben yazdım:)
ayyy ıse yaramasına cok sevındım canım,benım kızımdada ıse yaradı cnk mısıl mısıl uyuyo kuzum sımdı,tavsıye edende aıle hekımı olunca denedım,kımyondan bı fayda gormedım cnk,kalan corekotu suyunuda sen ıc canım,ben oyle yapıyorum az bıse zaten...

canım yaa çok tşk ederim, gaz çıkarırken daha doğrusu çıkaramazken oğlumun yüzündeki o ifade içimi yok acıtıyor, ama şu an sakin sakin uyuyor ya nasıl mutluyum şimdi artanını da içmek iyi fikir tekrar tşk ederim

masiva canım çörek otunu toz halindemi kullandın
yoksa taneli olarakmı kullandın
bende eşime söyleyimde alsın
bizimkide gazdan felaket durumda

Yasminka canim ben emzirmeyi hic birakmadim,mastitim en kotu haldeyken bile aglaya aglaya emzirdim. Agzima kagit havlular tikistiriyorum bagirip bebegimi korkutmamsk icin. Dinlendirseydim iyilesmisti belki simdi. İyi mi yaptim kotu mu bilemiyorum. Bir yandan mama da veriyorum sutum yetmedigi kilo alamsdigi icin, ona da korkuyorum. İnsallah birakmaz emmeyi kuzucugum, onu emzirmek cok mutlu ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…