- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.601
canım yaa çok tşk ederim, gaz çıkarırken daha doğrusu çıkaramazken oğlumun yüzündeki o ifade içimi yok acıtıyor, ama şu an sakin sakin uyuyor ya nasıl mutluyum şimdi artanını da içmek iyi fikir tekrar tşk ederim
profesyonelini kullandm, kullanırken memnundum yalnız canımı acıtıyordu, avent alınca aslında ameda dan memnun olmadığımı anladım, avent çok konforlu
rıca edrım nedemek,ne guzel faydası olmus,bende kızımın ınlemelerıne dayanamıodum,hem uyuyo hem ınlıyodu yavrum,cok sukur gectı sımdı,dedıgın gıbı hem alttan hem ustten epeyce rahatladı kuzum
Arkadaslar bebeklerınız kac saatte bı uyanıyo?
ben lansonihon aldım sütüm olmasına rağmen sağımı çok zayıf...iade için aradım kadın gelin birlikte bir sağım yapalım yanlış sağıyosunuzdur dedi.en iyisi amdea dediler bilmiyorum değişim yapıcam mutlaka ama ne alıcam kararsızım sende aveti öneriyosun ...
gündüzleri 2.5 3 saatte uyanıyor.en derin, uzun uyku ise gece 1.5 dan 5 kadar uyuyor..
ısolde , ya aslında her annenin derdi bebğine en iyi şekilde bakmak emzirmek doyurmak uyutmak...yeni doğan bebeklerin günü gününü tutmuyo aslında bir gün iyi uyuo bir gün hiç uyumuyo,şimdi oğlum 2 saattir uyuyo dün bu saatlerde uyumuyodu :)
Arkadaslar bebeklerınız kac saatte bı uyanıyo?
kızlar ameda göğüs pompası kullananız var mı?
sadece ben değil kullanan bir sürü arkadaş var avent deriz başka birşey demeyiz, elimde şuanda hatta:)
Yasminka canim ben emzirmeyi hic birakmadim,mastitim en kotu haldeyken bile aglaya aglaya emzirdim. Agzima kagit havlular tikistiriyorum bagirip bebegimi korkutmamsk icin. Dinlendirseydim iyilesmisti belki simdi. İyi mi yaptim kotu mu bilemiyorum. Bir yandan mama da veriyorum sutum yetmedigi kilo alamsdigi icin, ona da korkuyorum. İnsallah birakmaz emmeyi kuzucugum, onu emzirmek cok mutlu ediyor beni.
açık çay iç ki hem senin vücudun hemde bebeğinin vücudunda demir kalmasın, portakal limon gibi asitli şeyler tüketme , doktor bana şu kremi verdi 2 tane minik kabartı vardı geçti 4 sürmede trosyd, birde bezini değiştir istersen, farklı birşey kullan,
tünaydın annişler...
karincam bebişin çok tatlı 41 kere maaşallahh
benim Hayal'im yine kakasını yapmıyor, artık yapsın die beklemekten psikolojim bozuldu. her yolu denedim. zeytinyağı sürdük poposuna, içirdik de. masaj da yaptım ama ne fayda... doktora götürücem artık. yarın 1 hafta dolucak yapmayalı..
bu aarada bebek arabalarından bahsedilmiş, bizimki bebe confort loola modeli. çok beğenerek almıştık ama biraz ağır sanki yaa.. bi de oto koltuğu biraz derin ve dar. çok zorlanıo kızım içine yatmak istemio. arabamızla dışarı çıkamadık daha.. oto koltuğuna bi türlü alışamadı.napıcam bilmiyorum. böyle bir durum yaşıyan veya aynı markayı kullanan var mı?? yeni koltuk mu alıcaz şimdi anlamadımkiii
kızlar çörekotu tarifi vermişsiniz ya, günde kaç defa kaç kaşık veriliyo onu da sölerseniz bende denicem...
sımdı herseye corekotu dıosun dıceksınız ama benım kızımda gunde bı kere yapıodu,resmen bırıktırıp yapıodu,2 gundur corekotu suyu ıcırıyorum 1 cay kasıgı,hamd olsun o bıle duzeldı,o yaptıka ben mutlu oluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?