2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aksine çayın gaz yaptıgını biliyorum cnm. içmesen daha iyi sanırım. humana ve rezeneye devam

süpermiş. yalamış yutmuş seni bi de:)) bunu nerde almıştın. mei tai diye geçiyor sanırım. birdeee fotoğraflarınızı gördüm malkoç ailesinin . çok tatlısınız maşallah pek takip edemedim ama bir ara ekoatölye diye bir link vermiştin. esra hanımdan bahsetmiştn . o mu çekti? poz başına mı ücret alınıyor?

al benden de o kadar. kafamı çevircem ben diye uykuya dalamıyor. ben de alıyorum yanındaki destekleri napim. küçük yumurta kafam benim

katılıyorum yaa. her kafadan bi ses. yeter yaa. çocuğumu sevmek istiyorum doya doya.. emziriyorum başımda bekliyorlar hemen yatağına yatırmak için. gazı için ayrı biri koşturuyo. bazen uyuyakalıyo, azcık göğsüme yatırıyım diyorum, ona da hayır.. yeterin artık:))

burdan ben de daha önce yazmıştım arkadaşlar çörekotunu ama çörekotunu çok zor kaldıgınız durumlarda verin. art arda vermeyin kesinlikle diyolar. haberiniz ola

ya ben elime pc'yi her aldığımda doğum videomuzu izliyorum, izledikçe ağlıyorum, bu nasıl birşeydir, oğlumun göbek kordnu kesilirken başlayan tüm hallerini videoya çekmiştik, bu nasıl bir mucizedir ya rabbi, normalde de hayretler içinde kalırdım bir insanın oluşunu izlerken, okurken ama şimdi bambaşka hayretler içindeyim, bu güzelliklere tabiat ana, tesadüf diyenlere de ayrıca şaşırıyorum

canım sen normalmı sezaryenmı yaptın

Esperanza ben aldim bugun o slinglerden.

kizlar sudocrem diye bir mucize bir krem var, pisik, yara, cizik her derde deva yuzume de onu suruyorum artik lekelere falan herkese Tavsiye ederim.

Bernysita dislik iyi fikirmis, benim esim de boksor agizligi alcam sana diyor:)

ben de almak istiyorum ama tek omuza yükü vermez mi? yani bi süre sonra omuzlarımız ağrımaz mı acaba aklıma takıldı

Arkadaşlar mart annelerrinden doğum yapmayan kalmdı değil mi, Salihadan haberi olan var mı, doğum yaptı mı acaba , bu gün hiç görünmedi:44::44:

selam kızlar biz bugün oğlumla carefora gittik lakin bugün oğlumun ataklı günüymüş eve zor attım kendimi ve daha yeni uyudu ne yaptıysam fayda yok artık yorulup uyumasını bekliyrum sadece ...

lcw 3 adet pantlon aldım şu anda eskiler olmuyoda bari uygun fiyata olsun dedim defacto da cok güzel t-shrt ler varspor onlardan aldım birde spor ayakkabı zayıflayana kadar bunlarla idare edicem yoksa evdeki dünya kıyafet ve ayakkabı dolab ebkliyo ve benim içim gidiyor birde süt sağma mak. aldım kraft ve cok memnun kaldım bbek emer gibi güçlü bir şekilde çekiyo ve cok cok memnun kaldım ve aden motor sesiyle ben sağarken o uyudu malum kolik ... daha önce avent almıştım benim hiç bir işime yaramadı diyebilirim iade ettim yada ben kullanmayı beceremedim bilmiyorum....

selam nasılsınız kızlar? ben uykusuz yorgun takılıyom bakalım. büyürmü ki sıpam sizlerde ne var ne yok? nasıl gidiyor bebeişleri büyütme işleri? ben hala emziremedim .

sanal bebek mağazasınn sattığı naturna baby markasının mei tai si o , unnadoda indirimdeyken almıştım.
fotolar sergi amaçlı çekildiğinden maliyetlerini karşıladım sadece , para kazanmak için yapılan bir çekim değil, ekotolye esra hanım
yalnız olmanın en güzel tarafı bebeğin benim olduğunu daha bir anlama doya doya sevme durumu galiba :) ddiyorum gönderin evdeki fazlalıkları daha mutlu olacaksınız :)

selam nasılsınız kızlar? ben uykusuz yorgun takılıyom bakalım. büyürmü ki sıpam sizlerde ne var ne yok? nasıl gidiyor bebeişleri büyütme işleri? ben hala emziremedim .

atladım galiba emzirme ile ilgili ne sorun var ?

sendemi emziremiyorsun cnm?

beni emmiyor cnm. hastanede biberona alışmış memeyi istemiyor. 2 3 cekiyor sonra aglyor sürekli. bende sagıp biberonla veriyorum.

bnde vardı o kremden eşantiyon hiç bi işe yaramadıya..pişik için

nazar etme teyzesi bi durmicak görcem günümü :)

beni emmiyor cnm. hastanede biberona alışmış memeyi istemiyor. 2 3 cekiyor sonra aglyor sürekli. bende sagıp biberonla veriyorum.

sigara içiyorsan ten kokunda seni reddediyor olabilir, birde hangi biberonu kullanıyorsun biberon değişikliğine giderek memeyi emmesini sağlayabilirsin, benimki 2, 5 aydır her öğün biberon kullanıyor ona rağmen memeyide alıyor bu zamana kadar 4 farklı biberon kullanmasına rağmen

maaşaallah ama seninki bi açılıcak tam açılıcak bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…