- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.621
aksine çayın gaz yaptıgını biliyorum cnm. içmesen daha iyi sanırım. humana ve rezeneye devamya kızlar bebişimin poposu 2 haftadır iyileşmedi..kızardı nar gibi yine ..vazelin biraz gecirmişti dün yine başladı kızarmaya berbat bi hal aldı.kakası onu yakıypor sanırım.böle köpüklü gibi bi kaka..birde yataerkn felan arasıra gaz çıakrdığında pırt pırt azcık azcık yapıyor oda poposuna yapışıyor ölee yakıyor sanırım ne yapacam bilemedim.hametan işe yaramadı.doktor başka bir krem yazdı ama nedir bilmıom bugün alcam....yada benim yediğim içtiğim mi ona zarar veriyor.rezene ,humana felan içme diyor kaynanam..sadece açık çay iç diyor..rezeneden felan olduğunu sanmıyorum ama anlamadım..
süpermiş. yalamış yutmuş seni bi de:)) bunu nerde almıştın. mei tai diye geçiyor sanırım. birdeee fotoğraflarınızı gördüm malkoç ailesinin . çok tatlısınız maşallahmei tai li berra :) nasılda rahat görüyorsunuz dimi :)
Eki Görüntüle 384254
Eki Görüntüle 384255
Eki Görüntüle 384256
Eki Görüntüle 384257
al benden de o kadar. kafamı çevircem ben diye uykuya dalamıyor. ben de alıyorum yanındaki destekleri napim. küçük yumurta kafam benimkızlar ben deli olcam ya ızım bi türlü düz yatıramıyorum kafasını ya sağaya sola çeviriyo yanlarına yastık koyuyorum yine kıvırıyo kafasını yanlara kafası iki yandan basıklaştı ya ne yapcam ben
katılıyorum yaa. her kafadan bi ses. yeter yaa. çocuğumu sevmek istiyorum doya doya.. emziriyorum başımda bekliyorlar hemen yatağına yatırmak için. gazı için ayrı biri koşturuyo. bazen uyuyakalıyo, azcık göğsüme yatırıyım diyorum, ona da hayır.. yeterin artık:))ay neye alışırsa alışsın bn 9 ay taşımışım onu heycanla beklemişim bide alışcak diye köşe bucaamı atiim yavrumu sokaktamı buldum bn onu..valla deli gibi sinir stres sahibi bn geceleri bni o kdr uyuz etmesine sesli sesli ıkınmasına ne yapsam yaranamama rağmen hiiiçç sesimi çıkarmadan öpücüklerle kucaklamalarla yavrumu mutlu etmeye çalışıyorum artık uykusuzluktan ayakta durcak halim yok ama olsun o bnm kokumu istiyo bnm kucağımı istiyo alıyorum kucamada sallıyorumda pışpışlıyorumda memedede uyutuyorum yeterki bn onun o bnm tadıma varsın doya doya sindirelm içimize birbirimizi bidaha nerden bulcam bu anları bn..bi büyüsün yanımızdamı durcaklar sanki okuldu evlilikti askerdi bilmem neydi..bn yavrumun tadını çıkarıyorum valla her anını böyle içime çeke çeke kokluyorum çünkü bu zmnları özlicem biliyorum..bidaha ne zmn el kdr olcaklarki..eşşek kdr olcaklar ele avuca gelmicekler :))
burdan ben de daha önce yazmıştım arkadaşlar çörekotunu ama çörekotunu çok zor kaldıgınız durumlarda verin. art arda vermeyin kesinlikle diyolar. haberiniz olaBu arada arkadaşlar burada dün bir arkadaş bir çay bardağına bir çay kaşığı çörek otunu kaynatıp, soğutup bebeğe bir çay kaşığı verildiğinde gazı çıkardığını yazmıştı(kim yazmıştı hatılamıyorum ama çook tşk ederim), bugün öğlen bebeğim gazdan çook sancılandı, ve bu tarifi uyguladım, hemen alttan, üstten bütün gazı çıkardı ve maşaAllah oğluşum şu an mışıl mışıl uyuyor , ( Bu arada Peygamber eferndimizin çörek otu ile ilgili ölümden başka her derde deva olduğunu belirten hadisi şerifine güvenerek bunu tarifi denedim, yoksa şimdiye kadar oğluma hiçbir tarifi deneyip verememişim )