- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.641
nazar etme teyzesi bi durmicak görcem günümü :)
sigara içiyorsan ten kokunda seni reddediyor olabilir, birde hangi biberonu kullanıyorsun biberon değişikliğine giderek memeyi emmesini sağlayabilirsin, benimki 2, 5 aydır her öğün biberon kullanıyor ona rağmen memeyide alıyor bu zamana kadar 4 farklı biberon kullanmasına rağmen
maaşaallah ama seninki bi açılıcak tam açılıcak bence:)
aventin biberonunu kullanıyordum 2 3 gün önce chicconun biberonunu aldım onu kullanıyorum. sigara içiyorum ewet ondan mı dersin gerçekten. ama yıkıyorum göğsümü emzirmeden
selamlar ya ben süt pompasından dertliyim bebedor un pompasını aldım manuel iyi dediler elektirkliden hiç farkı yok falan ama sağıyorum doğru düzgün bişey çıkmıo..ama kızım emince silikon göğüs ucu takıorum onda birikio görüorum hemde hemen sağmaya çalıştıktan sonra oluo bu. bu benim pompanın işe yaramadığını mı gösterir?? yada benim sütümün olmadığını mı? aslında gün boyunca sadece kalkana biriken sütler bile 70-100 cc arası oluo.ben bilemedim yaw daha tecrübelilerden yardım rica ediorum..pompayı mı değiştirsem? yoksa benim sütüm mü az..:44::44:
sendemi emziremiyorsun cnm?
avent al hemen, hiç geciktirme
hemmen yetiştin yine uzman anne =)) teşekkür ederim..senin yazdıklarından okumuştum zaten avent çok iyi die evet ben bi araştırym en uygun fiyatı alayım artık..süt biriktirmem lazım ama hiç biriktiremedim dahasüper pompam yüzünden =)
avent al hemen, hiç geciktirme
deme öyle kız , iyiydik biz böyle :)
ayyy şaklabana bak burnumu meme sandı :)
canım avent chicco bunlar çok sıradan biberonlar, dr browns al, yada paraya kıy medela haberman biberon al, eğer bu ikisinden birini kullanıp yine de memeyi istemezse bil ki sigaradan, tenine işliyor kokusu silsen ne fayda
cnm benim oğlum uzuuuuun bir süre mememi ağzına bile sokmadı sigarada içmiyordum biberona alışmıştı ve benim sütüm neredeyse yok denecek kadar azdı ne yaptıysam uzun süre süt gelmedi sonrasında gelmeye başladı ama ben hep şu elle sağılan pompalar varya onlarla sağdım verdim sağdım verdim ama günde en fazla 2kez oda en fazla 250 cc cıkıyo şu andada sütüm cok az ama oğlum memelerimi koparıcak gibi havada kapıyo bu arada sigarayada başladım yani sigarayla alakası yok ...sende kendini sıkma onun canı nezaman almak isterse ozaman alıcak dr bana öyle söyledi 4. ayında bile emmeye başlayan bebekler var dedi ben ağzına hep sokuyodum göğsümü mamayı vermeden önce zamanla alıştı şimdi göğsüme doğru yatırınca t-shrt mü emiyo düşün ağzına bile almıyodu sakın kendini üzme sütünü sağıp verebiliyorsan zaten harika ben ona bile deli gibi seviniyorum en azından anne sütü alıyo diye ama mama almadan asla doymuyo ....
bir konudan dolayı link paylaşmama kararı aldım o yüzden en uygun fiyatlı ürünün linki veremicem, eczanemizde diye bir site var oradan güvenle verebilirsin siparişini ronya sayesimde tanışmıştım oraylai benim blog sayfamda linkide var
selamlar ya ben süt pompasından dertliyim bebedor un pompasını aldım manuel iyi dediler elektirkliden hiç farkı yok falan ama sağıyorum doğru düzgün bişey çıkmıo..ama kızım emince silikon göğüs ucu takıorum onda birikio görüorum hemde hemen sağmaya çalıştıktan sonra oluo bu. bu benim pompanın işe yaramadığını mı gösterir?? yada benim sütümün olmadığını mı? aslında gün boyunca sadece kalkana biriken sütler bile 70-100 cc arası oluo.ben bilemedim yaw daha tecrübelilerden yardım rica ediorum..pompayı mı değiştirsem? yoksa benim sütüm mü az..:44::44:
o biberonların farkı ne ki? chiconun aldıgım biberonu 40 tl zaten anne göğsü formunda diye almıştım.göğsümü agzına almıyor değil alıyor çekiyorda ama biberondaki gibi çok gelmediğinden aglamaya başlıyor. hırslanıyor bazen daha cok cekiyor ama cok acıktıgından avaz avaz aglıyor.
doktor banada alacagı varsa alır sen sag ver dedi. 7 8 gündür uğraşıyorum işte günde 1 kez falan mama veriyorum oda göğüslerim dinlensin diye. sağmak cok acıtıyor cünkü. gerçi alştı gibi göğüslerim. benimde göğsüme yatınca neyi agzına alacagını şaşırıyor. memeyide alıyor ama az geliyor diye emmiyor.
deme öyle kız , iyiydik biz böyle :)
ayyy şaklabana bak burnumu meme sandı :)
canım avent chicco bunlar çok sıradan biberonlar, dr browns al, yada paraya kıy medela haberman biberon al, eğer bu ikisinden birini kullanıp yine de memeyi istemezse bil ki sigaradan, tenine işliyor kokusu silsen ne fayda
Biberon konusunda kesinlikle Gamzeye katılıyorum Dr. Brown mükemmel ve ötesi diyebiliim. Hem bebekte gaz yapmıyor hemde bebek anne memesini reddetmiyor. Medela nında kaşık biberonundan çok memnunum. Sağdıgım sütleri ilk günlerde hep medela ile verirdim Dr. brown kullanıyorum artık daha kolay kullanımı. fiyatları cok tuzlu ama değiyor.
o biberonların farkı ne ki? chiconun aldıgım biberonu 40 tl zaten anne göğsü formunda diye almıştım.göğsümü agzına almıyor değil alıyor çekiyorda ama biberondaki gibi çok gelmediğinden aglamaya başlıyor. hırslanıyor bazen daha cok cekiyor ama cok acıktıgından avaz avaz aglıyor.
doktor banada alacagı varsa alır sen sag ver dedi. 7 8 gündür uğraşıyorum işte günde 1 kez falan mama veriyorum oda göğüslerim dinlensin diye. sağmak cok acıtıyor cünkü. gerçi alştı gibi göğüslerim. benimde göğsüme yatınca neyi agzına alacagını şaşırıyor. memeyide alıyor ama az geliyor diye emmiyor.
Bende dr brown biberon kullaniyordum fakat cok hixli akiyor memeyi teddeder diye medela cslma biberin aldim, habermanida aordum size uygun degil premeture bebekler icin dedi, calma biberonu tavsiye etti. Dun biberon geldi 1 defa denedim sma emiyo gelmiyo sut. Sanirim cok acken alistirmak lazim vakunlasin alisdin diye bilemedim
Bende dr brown biberon kullaniyordum fakat cok hixli akiyor memeyi teddeder diye medela cslma biberin aldim, habermanida aordum size uygun degil premeture bebekler icin dedi, calma biberonu tavsiye etti. Dun biberon geldi 1 defa denedim sma emiyo gelmiyo sut. Sanirim cok acken alistirmak lazim vakunlasin alisdin diye bilemedim
kızlar esra hanım sürpriz yapıp bizim fotolarla çalışırken hoşuna giden bir fotoyu göndermiş :)
bayıldımmm :)
Eki Görüntüle 384595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?