- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.661
o biberonların şekli anne memesine benzetiliyor ama sütün akışının 5 liralık biberondan farkı yok chicco vaar bende oradan biliyorum, dr browns da süt gıdım gıdım geliyor ben bile çekerken zorlanmıştım ayçada bunu kullanıyor o da aynı görüşte ve daha birçok arkadaşımda,
ben 2 haftadır medelaya geçtim reflüsünden dolayı almıştım bunu , şimdiki düşüncem emzirmekte isteniyorsa biberonun yanında hiç riske gerek yok medela haberman bir yana diğerleri çöp kutusuna , bu kadar harcarım diğer biberonları.
habermanda kendini parala 1 damla ucundan biberonu çevirdiğinde süt akıtamazsın, ne zamanki bebek çekmeye başlar minnacık minnacık geliyor emme reflekslerini artırıyor, sıfır gaz yapıyor , kusmayı azaltıyor vs vs
Biberon konusunda kesinlikle Gamzeye katılıyorum Dr. Brown mükemmel ve ötesi diyebiliim. Hem bebekte gaz yapmıyor hemde bebek anne memesini reddetmiyor. Medela nında kaşık biberonundan çok memnunum. Sağdıgım sütleri ilk günlerde hep medela ile verirdim Dr. brown kullanıyorum artık daha kolay kullanımı. fiyatları cok tuzlu ama değiyor.
aventin biberonunu kullanıyordum 2 3 gün önce chicconun biberonunu aldım onu kullanıyorum. sigara içiyorum ewet ondan mı dersin gerçekten. ama yıkıyorum göğsümü emzirmeden
Kızlar cok acıl cvp verırmsnz,bebeklerınıze hangı mamadan verıyosunuz,yenıdogana ozel bı mama satılıyomu,yarın kızımı 2 saatlıgıne anneme bırakıcam,sutumu sagarım dedım ama lanet makına hıc cekmıyo bıle,suan cıldırmak uzereyım,ne alıcam nolur bısı yazın,esım gelmeden aldırmam lazım
dr browns un içindeki havayı boşaltmıyorsundur büyük ihtimalle , ağzını kapadıktan sonra tazyikli geliyorsa hava var demek , memeyi sık dene sık dene ne zaman damlamaya başlar o zaman uygundur kullanma için, haberman içinde prematüre diye belirtiliyor ama aslında her bebeğe uygun , calmada güzel
canım arkadaşımın bebişide biberondan dolayı memeyi reddediyordu ve medela calma biberonla bu sorunu çözdü sende dene istersen
http://images.gittigidiyor.com/4643/Medela-Calma-Biberon__46434024_0.jpg
senin sayende esra hanımla tanıştım, oğluş gelince 10-14 günlük olduğunda çekim için konuştuk esra hanımla inşallah çok güzel bi çekim olcak , senin resimleri gördükçe de iyice hevesleniyorum, oğluşun gelesi yok daha ama(
netten bakıyorum ama bir sürü çeşidi var hagisine bakmalıyım? bütün çeşitleri aynımı cnm? madelayamı bakayım dr browns mu?
dr browns cam olanını al, medeladan hangisini alırsan al hepsi süper :)
bakıyorum netten cnm birde onu deneyelimm..
Dedigin gibi denicem umarim basarili olur biberonu ters cevirince damliyor(brown) yeni uc bile aldim yine aynicalma biberonuda cekmedi.. Bu arada yeni resimde muhtesem cok basarili yarin gorusucem esra hn la. 2. Ay mantikli dimi cekim icin
Dedigin gibi denicem umarim basarili olur biberonu ters cevirince damliyor(brown) yeni uc bile aldim yine aynicalma biberonuda cekmedi.. Bu arada yeni resimde muhtesem cok basarili yarin gorusucem esra hn la. 2. Ay mantikli dimi cekim icin
bir konudan dolayı link paylaşmama kararı aldım o yüzden en uygun fiyatlı ürünün linki veremicem, eczanemizde diye bir site var oradan güvenle verebilirsin siparişini ronya sayesimde tanışmıştım oraylai benim blog sayfamda linkide var
canım eğerki kk yönetimi tarafından bir uyarı almadıysan
bence paylaşmalısın hepimiz senin bilgilerinden faydalanıyoruz
kızlar esra hanım sürpriz yapıp bizim fotolarla çalışırken hoşuna giden bir fotoyu göndermiş :)
bayıldımmm :)
Eki Görüntüle 384595
oooo hızlı gördüm seni :) canım benim yaaa ...
mine kız sakın 10-15 gün sonra depresyondayım mutsuzum öyleyim böyleyim deme , fırsat buldukça at kendini dışarı 10 dk bile yeter, normal doğurdun sen bizler gibi 1 hafta yataklık olmayacaksın , bunalım munalım yok
Yarın da bizim yıkanma günümüz bizim kız koktu resmen henüz hiç yıkanmadı sildik sadece..Süpermiş yalnız sen aç bırak çocuğu içer tabş suları ilahi Ronyacım gözümde canlandı birden:)kızlar ben bugün kızı yıkadım
yıkamadan önce eşim emzirme dedi bizimkide epey açtı
sabunlu banyo suyunu şapır şupur içti
sonrada içerde ne varsa hepsini alttan boşalttı
ama baya yaptı korktum çok ishal falanmı oldu diye
ayy gülermisin ağlarmısın ne tuhaf bir durumdu
ama biz güldük valla eşimle :))
Kızlar cok acıl cvp verırmsnz,bebeklerınıze hangı mamadan verıyosunuz,yenıdogana ozel bı mama satılıyomu,yarın kızımı 2 saatlıgıne anneme bırakıcam,sutumu sagarım dedım ama lanet makına hıc cekmıyo bıle,suan cıldırmak uzereyım,ne alıcam nolur bısı yazın,esım gelmeden aldırmam lazım
selam kızlar biz bugün oğlumla carefora gittik lakin bugün oğlumun ataklı günüymüş eve zor attım kendimi ve daha yeni uyudu ne yaptıysam fayda yok artık yorulup uyumasını bekliyrum sadece ...
lcw 3 adet pantlon aldım şu anda eskiler olmuyoda bari uygun fiyata olsun dedim defacto da cok güzel t-shrt ler varspor onlardan aldım birde spor ayakkabı zayıflayana kadar bunlarla idare edicem yoksa evdeki dünya kıyafet ve ayakkabı dolab ebkliyo ve benim içim gidiyor birde süt sağma mak. aldım kraft ve cok memnun kaldım bbek emer gibi güçlü bir şekilde çekiyo ve cok cok memnun kaldım ve aden motor sesiyle ben sağarken o uyudu malum kolik ... daha önce avent almıştım benim hiç bir işime yaramadı diyebilirim iade ettim yada ben kullanmayı beceremedim bilmiyorum....
Yaaaaa ozledım olmmm siziiiii gelemıorum gelen gıdenden basımı kaldıramıorum onlar gelıo neysede oglumu mememden alamadıgm ıcın onlrınyanında bıle duramıorum:))) Zaten hıc lohusa moduna gırmedım ne hamılelgmdn bısey anladm ne lohusalıktan yaaa kocm dıyokı ne bıcım lohusasın yalandn ay basım ay karnım yapsana mıllete hızmet edıosun bıde gıyınp suslenıosun lohusa dedıgn gecelıkle corabıyla gezer dıyo:)))) bugn dısarı cıktım gamzecım bankda ısım vardı emzırdım yatrdımm cıktık gıdıoruz annem aradı cbk don catlıcak bu cocuk:)) Okdar yoldn gerı dondum eve geldıgmde susmustu beyımm hep memede durmak ıstıooo ayırınca uyanıo anlamdmkı hep boylemı olcak bılemedm ben onu:)) Daha yarım saat onceye kadr anca uyudu koydum yatagına kucagımdayken uyuoo ama memeden ayırıp ındırdıgm an uyanıooo bugun kucagımda uyuduk vallaa ıkımzde sonra mısafr gelnce uyandık:)) Oyle ısteee rutıne bagladım kızlarrr uyutmaya calısıorumm tosunumuuu bıde emzırıyorum baska bı ıse yaradıgm yok:) hepınızı ozledımm burda konstugumz zamanları hüüüü
Yaaaaa ozledım olmmm siziiiii gelemıorum gelen gıdenden basımı kaldıramıorum onlar gelıo neysede oglumu mememden alamadıgm ıcın onlrınyanında bıle duramıorum:))) Zaten hıc lohusa moduna gırmedım ne hamılelgmdn bısey anladm ne lohusalıktan yaaa kocm dıyokı ne bıcım lohusasın yalandn ay basım ay karnım yapsana mıllete hızmet edıosun bıde gıyınp suslenıosun lohusa dedıgn gecelıkle corabıyla gezer dıyo:)))) bugn dısarı cıktım gamzecım bankda ısım vardı emzırdım yatrdımm cıktık gıdıoruz annem aradı cbk don catlıcak bu cocuk:)) Okdar yoldn gerı dondum eve geldıgmde susmustu beyımm hep memede durmak ıstıooo ayırınca uyanıo anlamdmkı hep boylemı olcak bılemedm ben onu:)) Daha yarım saat onceye kadr anca uyudu koydum yatagına kucagımdayken uyuoo ama memeden ayırıp ındırdıgm an uyanıooo bugun kucagımda uyuduk vallaa ıkımzde sonra mısafr gelnce uyandık:)) Oyle ısteee rutıne bagladım kızlarrr uyutmaya calısıorumm tosunumuuu bıde emzırıyorum baska bı ıse yaradıgm yok:) hepınızı ozledımm burda konstugumz zamanları hüüüü
ay ben yerim onu...doymuyo mu acabaa..neyse ilk ay kontrolünde belli olur..eğer kilo almamışsa mama verir zaten doktor..eee öyle güzelim annelik..bende öyleyim yedir bokunu temizle uyut:))bide giydir soy..başka bişi yok hayatımda şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?