- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.681
ben bir ara mutfakta ilk zamanlar salata yaparken kıvırcığı yediğimi fark ettim ve işte tam inek oldum dedim, ye yeşilliği ver sütü :)
biraz az hizmett et, heyecanlısın ateşlisin biliyorum lakin dinlenki sütün olsun, 10 dk uyumak 1 saat ayaklarını uzatıp dinlenmekten daha çok süt yapıyor, süt sağma makinası al ki dışarı çıktığında evdekiler panik olmasın, süt sağ ki sana özgürlük zamanı kalsın, hasta olduğunda ilaç kullandığında anne sütünden mahrum kalmasın, sütün daha da artsın...
çok kısa bir süre eğlendirmede girecek hayatına ayçacım :) mine sana daha çok var, bok temizlemeye devam sen :)
benim ki artık oyna benimle diyor, uyanık kalma süresi çok arttı 2 beslenme arasında , pusetine koyuncada biraz durup mızırdanıyor, ağlamıyor ama mızırdanıyor, benimle ilgilen çağrısı 1-2 dk içinde ilgiye başlamazsam basıyor çığlığı, bende alıyorum karşıma konuşuyorum, anlatıyorum oyun oynuyoruz yüzüne noktacıklar koyup ses çıkarıyorum vs o da karşılık veriyor :)
bizimkinin düzeni böyle..uyanır uyanmaz yemek istiyo..yemekten sonrada uyumak..bugün ana kucağı alcam ona..yemek yemenin uyumak olmadığını öğrenmesi lazım..bizimle daha fazla zaman geçirir böylece
bebeği olan bi insana o satte misafirmi gelirmiş yaa..valla ben herkese diorum bebeğim akşamları çok huysuzlanıyor bi iş yapamıyorum diyeSabah 11:30 da 3 misafir akşam 20:00 da bir telefon açıp 15 dakika sonra gelen 9 kişilik misafir grubu.Anneannesiz ilk gün...E bugünü de atlattığımıza göre sırtımız yere gelmez bizim
çok güzel yazmışsın hikayenizi, nefessiz okudum:)
bizim babamız eve arçelik bebek tartısı almış, ben alma diyodum garibim 1 hafta arabada saklamış gizli gizli tartmış:) neyse sonra bi şekilde ikna etti beni hediye gelmiş falan diyerekten, eee tabi ben dururmuyum piskopat oldugum için bide bizimki normalden düşük kilolu dogdugu için evde onun kilo alması bide pırtlaması şenlik havası yaratıyor. şimdi şöyle bir yöntem geliştirdim emzirmeden önce emzirmeden sonra tartıyorum:) iyice abarrttım yani ne kadar emdiğini sonra bide not alıyorum tam manyaklık işteee
ay ben yerim onu...doymuyo mu acabaa..neyse ilk ay kontrolünde belli olur..eğer kilo almamışsa mama verir zaten doktor..eee öyle güzelim annelik..bende öyleyim yedir bokunu temizle uyut:))bide giydir soy..başka bişi yok hayatımda şuan:)
ben bir ara mutfakta ilk zamanlar salata yaparken kıvırcığı yediğimi fark ettim ve işte tam inek oldum dedim, ye yeşilliği ver sütü :)
biraz az hizmett et, heyecanlısın ateşlisin biliyorum lakin dinlenki sütün olsun, 10 dk uyumak 1 saat ayaklarını uzatıp dinlenmekten daha çok süt yapıyor, süt sağma makinası al ki dışarı çıktığında evdekiler panik olmasın, süt sağ ki sana özgürlük zamanı kalsın, hasta olduğunda ilaç kullandığında anne sütünden mahrum kalmasın, sütün daha da artsın...
Yaaa ben dun cocuga emzık vermeye calıstım ama almadı yaaa okdr cok memede durmak ısteyncee dedımkı buna emzık verırsek rahat etcek heralde dun okadr ugrastım yavrum öğürmekten bı hal oldu:)) Kafa sallıo el back yapıoo bı turluuu ıkna edemedm bana benzedı zaar anamda bana verememıs
Oyy masallahhhh subhanallahhhhhhhhhhTam benııı ye dıooo 40nıda atlattın ohhh gezın dur sımdı:)) gun sayıorum bugn 8 olduk 32 kaldı safaga:)))
Yaaa ben dun cocuga emzık vermeye calıstım ama almadı yaaa okdr cok memede durmak ısteyncee dedımkı buna emzık verırsek rahat etcek heralde dun okadr ugrastım yavrum öğürmekten bı hal oldu:)) Kafa sallıo el back yapıoo bı turluuu ıkna edemedm bana benzedı zaar anamda bana verememıs
ucunu azıcık pekmeze batır...nasılsa şeker yok içinde..öyle bi emerki şaşırırsın...bize doktor dedi emzik ver mutlaka diye..emişi kuvvetlensin diyeymiş..bizimkide sadece uykuya dalarken emiyo sonra o küçük diliyle atıyo hemen
yemelik oldu teyzesi tam...bugün 68 bedenlere başladık..üstündekiler 68...62 ye sığmamaya başladı..aldıklarım hep kaldı yaaaa...bodyler tulumlar..1 yada 2 kere giyiyo sonra hhoppp kaldır...zaten abi oldu artık tulumda pek giymiyo:) pantalon giyiyo..yada eşofman...
selam cümleten kızlar.. nasılsnızzz??
bende emzik deniyorum ama benimkide öğürüyor almıyor emziği :)
yemelik oldu teyzesi tam...bugün 68 bedenlere başladık..üstündekiler 68...62 ye sığmamaya başladı..aldıklarım hep kaldı yaaaa...bodyler tulumlar..1 yada 2 kere giyiyo sonra hhoppp kaldır...zaten abi oldu artık tulumda pek giymiyo:) pantalon giyiyo..yada eşofman...
ucunu azıcık pekmeze batır...nasılsa şeker yok içinde..öyle bi emerki şaşırırsın...bize doktor dedi emzik ver mutlaka diye..emişi kuvvetlensin diyeymiş..bizimkide sadece uykuya dalarken emiyo sonra o küçük diliyle atıyo hemen
Bak ayca ne dıo pekmeze batır bıde oyle dene dıo:))) Bıde boyle deneyelım madem:)))
Hayatım her kafadn ayrı ses cıkıoo esımn yanında emzıge alstrma sonra cok zor emer sonra bırkmaz vs vs okdr cok sey dedıler kı dun emzıgı almayanca okdrrr sevındıkı anlatamam:)) Bende emzıgın bebek ıcın yararlı oldugunu dusunuorum helekı erkek bebek ıcın bakalımm bıde pekmez denıyelm:))) Yaa bana benzerse pekmezı bıtırınce atar annemde bıze oyle yapıomss sekerı bıtınce atıodunz memeyı dıo:)) Benımkınede halası mınık seyler alms getrmıs annemmmm cocugn kolları hep yarım kaldıı eldıvenıyle arasında bosluk var cocugmn kolları usuo:)) Benımde aldıgm bı cok sey elmde patladı sekerım yarım yamalk gıydırıorum cocuga:)) Bız daha abı olamadık teyzesııı tulum ayaklı tulum hususııı onları gıyıoruzz:) Oyyyyy ayycaaaa cok guzel bır duyguu yaaaa alıp ıcıme sokasım gelıo tekrar:))) onun o cop şişlerini yerımmm altını degstırırken opmedıgm yerı kalmıoo bıde derısı soyuluo cocugumnn her yerı yamalandı:))) sankı guneslenmıste derı atıo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?