2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Istee o gerektıgı yerde ıse yaraması ıcın alsın ıstedım cok ama olmadı:)) dedıgın gıbı bıde baska emzık denıcm bıde aycanın dedıgını denıcem bakalım alckmı:))

Kızlar mısafırlerım gelıoo aranızdn uzulerek ayrılıorum hüüüü.. Hepınızı cok optum gorusmek uzere benı ozleyın anacıgımmmmmmm bayyyyyy

1.5 yaşına kdr olan dönem bebeklerin oral dönemiymiş..o yüzden bu dönem iyi tatmin edilirse psikolojik yönden daha sağlıklı bireyler oluyolarmış..bunun için emzik önemliymiş..eğer almıyosa her çeşit emziği denemek gerekiyomuş..Sabiha paktuna nın kitabında okumştm..

Bir solukta okudum, çok merak ediyordum, gözün aydın gönlünce olmuş o kadar beklemene değmiş. Oğluşunun yaşı uzun olsun, sağlıklı, güzel bir ömrü olsun inşallah.

[ı]şimdi benim oğlan beni emmiyor pekmezi göğsüme sürsem onada yapışırmı :)[/ı]

benide emmiyo:)..bitek başı sıkışınca yani hıçkırırken yapışıyo memeye...tembel benim oğlum...kim uğraşcak 40 saat meme çekmeyle..annesi sağıp biberonla veriyo nasılsa...lokur lokur içiyo onla ohh mis..

ıstee o gerektıgı yerde ıse yaraması ıcın alsın ıstedım cok ama olmadı:)) dedıgın gıbı bıde baska emzık denıcm bıde aycanın dedıgını denıcem bakalım alckmı:))

mesela bizde 4 çeşit meme var ama sadece birini emiyo..oda kauçuk ve damaklı...silikon damaklıyı çok zorda kalırsa alıyo..damaksızları ağzına sokmuyo...denicen işte..

selam kızlar iyisiniz inşalah. ben pek iyi sayılmam grip oldum öksürük burun akıntısı vs halsizliğim var ve kızıma bulaştıracam diye çok korkuyorum. evde maskeyle dolaşıyrum yanımda yardımcı olacak kimsede yok. ailelerimiz başka şehirde. yanınızda birileri varsa şükredin ben yemek yemeğe bile vakit bulamıyorum:S

Gamze senin blogunun sıkı takipçisiyim ve reflü galiba bizim kızda da var. aynı belirtiler kusması çok var ama normal kusma değil ağlayarak zorlanıyor kendini geri atıyor sürekli ağzında tükürükler yapıyor ve biraz kızarıp zorlanmasıyla birden kusuyor. kusmasıda tazyikli şeklinde geliyor. yazdıgın önerilerinide denedim bizimkine kundak işlemiyor özgur hanım illa elleri havada olacak. medela haberman biberonuna göz attım yarık dudaklı, down sendromlu vs çocuklar için kullanıma uygundur diyor doğruya mı baktım bilemedim. senin blogtaki linkten bakmıstım.

slm millet,

benim kızım da emzik almıyor. pekmeze batırıp bugün tekrar deniycem bakalım. elbet pes edicek bi gün:)
dün gece doktorun tavsiyesi sonucu gliserin fitil aldık ve yavrum 1 haftadır biriktirdiklerini çıkarıverdi. nasıl sığmış okadar şey yavrumun minicik karnına, hayretler içinde kaldıkk

doğum hıkayesınden cok tanışma faslınızabayıldım fılm gıbı gözlerım doldu gercek aşk işte bebeğinide sag salim büyüt inşallah.

gamze mesaj hakkım dolmuş yazamıyorum,

75tl istedi kişi başı ama 2 bebek olursa = 150tl totalde gelirim yol masrafı dedi.
yada tek bebekse 150tl

canım o parayı neyle sabıtledınız

canım iç zıbını ile sardık aslında destek yok birdahaki sefere açtığımızda para bakmışız kaymış içeriye düşmüş... zıbını sarki düşmesin öylecede bezle zaten bez yüksek bel tutar birazda olsa...

tecrübeli anneler ben mart annesı olmayı beklerken nisan annesi oldum bebişim şuan 5 günlük ama ben ne kadar süt vericem bilmiyorum ml olarak sölerseniz sevinirim.700 ml falan okudum ama ben bı kerede 30 ml falan verıyorum daha sütüm yenı gelıyo mama veryorum ama mınık bıberonda 30ml lık doyuyomu napayım yardım edinnnnnnnnnn.MAG 34,malkoç ga ,umutluyum 78 yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)

cnm aden şu anda 1buçuk aylık ve 3 saate bir 120 cc alıyo biberonla bebeğin kaç kg aden 3.800 doğmuştu dr 3 saate bir 60 cc ver demişti bana 4 kg bebekler anca doyar demişti ve git gide yükseliyo zaten sende anlıyacaksın zamanla biberonu veriyorum 90 cc bir bakıyorum kollarını ellerini yiyo ağlıyo gidiyorum bir 30 cc daha yapıyorum o zaman uyuyo senin bebişde dene 50 cc zaten fazla gelirse ya diliyle iter biberonu yada belirli bir kısmında uyumaya başlar cnm....

700 olurmu yaw:)) çatlatırsın ufaklığı...bikerede en fazla 60 yer..30 meme veriyosan 30 da mama ver doyar o zaten:) mamanın üstünde yazıyo zaten telaş yapma..haftalara göre ne kadar verileceği:)

deniyeceğim... ne gazmış yafff...

her bebek kullanabilir, benimkinde çok şükür o sorunlar yok ve kullanıyor.

gamze mesaj hakkım dolmuş yazamıyorum,

75tl istedi kişi başı ama 2 bebek olursa = 150tl totalde gelirim yol masrafı dedi.
yada tek bebekse 150tl

evet öyle fiyat canım ve poz başına değil :) saatler süren müthiş bir emeğin ve muhteşem fotoğrafların karşılığı olamayacak kadar cuzzi bir rakam sadece yol parası :)

3 saatte bir biberonu doldur 50 ml olarak ve kendisi ne zaman bırakırsa o zaman beslemeyi bırak, birde ne kullanıyorsun bilmiyorum ama dr browns yada medela haberman al, gaz oluşumunu minimuma indirir bu 2 biberon ve seni emmeyide reddetmez, bu arada 1ml=1cc yani cc olarak konuştuğumuzda kafan karışmasın aynı şey demek

Son düzenleme:
SALİHA canım bi solukta okudum valla hikayeni çok sevindim bekledin bu vakte kadar normal yaptın sonunda..gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini..

Bir solukta okudum, çok merak ediyordum, gözün aydın gönlünce olmuş o kadar beklemene değmiş. Oğluşunun yaşı uzun olsun, sağlıklı, güzel bir ömrü olsun inşallah.

doğum hıkayesınden cok tanışma faslınızabayıldım fılm gıbı gözlerım doldu gercek aşk işte bebeğinide sag salim büyüt inşallah.

saliha beni bu kadar ağlatmaya hakkın yok :) evinizin huzuru dahada artsın...

sağolun kızlar...Allah hepimizin bebeklerine hayırlı ömür versin....gamzecim ağlattığım için özür dilerim, türk filmimizi paylaşmak istemiştim :)

aynen benimkide öyle cnm. anca hırsından yapışıyor 5 10 çekiyor ozaman dahada aglıyor :)

cnm 15 günlük 2.5 3 saatte bir 90 100 cc içiyor cok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…