2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya Allah bağışlasın, abi olmuş bu gerçekten.

Canım seninle de karşılaşamadık kaç zamandır, doğurdun sonunda oh ne güzel, bend e ek gıdaya başlasın diye dört gözle bekliyorum.

selam cümleten kızlar.. nasılsnızzz??

bende emzik deniyorum ama benimkide öğürüyor almıyor emziği :)
Ya evet ben de anneannesi de çok uğraştık ama almadı emziği,
Ab olmuş abi, nazarlardan korusun Rabbim.

aynen benimkide öyle cnm. anca hırsından yapışıyor 5 10 çekiyor ozaman dahada aglıyor :)

cnm 15 günlük 2.5 3 saatte bir 90 100 cc içiyor cok mu?

Ya kızlar benim oğlan 27 günlük, ne zaman katı kakaya geçecek bunlar, neden mi soruyorum, pişik ya fena halde, o zaman daha az ve saatli kaka yapar da pişiği iyileşmeye başlar diye

Ya kızlar ne zaman katı kaka yapmaya başlayacak bizim oğlan. 27 günlük. Neden mi bekliyorum? Çünkü pişik ya, belki o zamana daha az ve saatli kaka yapar da pişiği iyileşmeye başlar.

Lagrima, canım seninde bebeğin hayırlı uğurlu bahtı açık olsun, fazla giremediğim için kaçırdığım doğum haberlerinden biri de sendin.

peki sergi falan mı hazırlıyor acaba yada portfolyo? şehir değiştişryior çekim için, çok büyük zahmet sadece yol parası için?
ben birde 1 yas çekimi istiyorum böyle bahçede yeşillikklerin içinde göl kenarında falan, çok hoş oluyor. çiserenin bebekleri diye bi site var ordan bak inanılmaz güzel kareler var.

evet canım amaç sergi , bakıyorum hemen dedğin yere

aynen benimkide öyle cnm. anca hırsından yapışıyor 5 10 çekiyor ozaman dahada aglıyor :)

cnm 15 günlük 2.5 3 saatte bir 90 100 cc içiyor cok mu?

her zamanmı bu şekilde yoksa aradbirmi bazen ne kadar içecekleri belli olmuyor çünkü...yada senin ufaklık birazcık obur

birde kızlar bebekleriniz mama yı yedikten den sonra reflü tarzı ağzına gelme tarzı şeyler yaşıyo olabilir bunun için dr bana mamasının yanına ek mama verdi sadece eczanelerde saılıyor 2 ölçek normal mama koyuyorsam 2 olçekde bu mamayı ekliyorum bilginiz olsun...

bebelac AR
aptamıl AR bu ikisinden birini alabilirsiniz 90 cc için 2 olçek mama 1 ölçek AR MAMA 120 için 2 ölçek normal mama 2 ölçek AR .BU ŞEKİLDE GİDİYOR BİLGİNİZ OLSUN...

kızlar oğlumla kuaföre gittik bugün dönüştede bu kanguruyu aldım hemen kullandım ay ne rahat oldu hemen uyudu içinde :)

sağol cnm .
Lagrima, canım seninde bebeğin hayırlı uğurlu bahtı açık olsun, fazla giremediğim için kaçırdığım doğum haberlerinden biri de sendin.

her zaman cnm bu sekilde 90 100 cc ama kusuyor 10 cc falan sonra.agzından burnundan geliyor sıpanın. ilk memeyi verdiğimden cok acıkıyor baya ugrasıyoz sonra biberonla veriyorum onuda içiyor işte. gazını cıkaramadıgı için kusuyor sanıyordum reflümüymüş?
kanguruda güzelmiş cnm güle güle kullanın.

Eki Görüntüle 385137 kızlar oğlumla kuaföre gittik bugün dönüştede bu kanguruyu aldım hemen kullandım ay ne rahat oldu hemen uyudu içinde :)

canım ben de almıştım bundan ama bana 3aydan önce kullanılması uygun değil demişlerdi onun için kullanamadım henüz.

cnm bir yanlışlık olmasın bende bugün aldım öle bişey söylemediler sadece ön yüzüne doğru yanı dışarıya bakarak sadece 4. ayda kullanın dediler öbür türlü yüzü bana dönüktü ve cocuk içinde acayip rahattı kucaktan daha konforlu ve arkadaşım 2 cocuk annesi hemen al kullan dedi bugün oyüzden aldım

Eki Görüntüle 385137 kızlar oğlumla kuaföre gittik bugün dönüştede bu kanguruyu aldım hemen kullandım ay ne rahat oldu hemen uyudu içinde :)

güle gülle kullan canım ....bende bundan almıştım ama bi süre kullandıkan sonra çok rahatsız etmeye başladı omuzlarım çok ağrıyordu belimde aynı şekilde birde omuz ve kolları açık kıyafette kullanmak çok zor dahada acıtıyor baktım olmayacak gidip mei tai almıştım kendime bayadır kullanıyorum onda kol omuz ağrım olmadı birde dayımız bilmeden chicco you me kanguru almış bize onuda kullanıyoruz arada oda çok rahat ilk önce sırt desteği ve askılığını takıyorsun daha sonra ön parça takılıyor çok rahat oda....

canım ben de almıştım bundan ama bana 3aydan önce kullanılması uygun değil demişlerdi onun için kullanamadım henüz.

bunlar doğumdan itibaren kullanılabiliyor kutu içeriğindede yazıyor zaten ama bebiş başını dik tutmaya başlayana kadar yüzü anneye çevrili yerleştirip kullanıyorsun daha sonra dışa bakabiliyor yanda kullanabiliyorsun uyur vaziyette ama yan kullanma sanki bebek açısından pekde konforlu ve rahat olmuyo gibi geldi bana ....

nedn emzik veriyorsunuz analmadım..sağlıklı mı merak ediyorum ..hoş bebeişler bizi emzik niyetine kullanıyor ..1 saattir memede tam çekiim diyom bidaha yapışıo bide uyuyor..:))

bende babybjörn aldım 3,5 kg 53cm den sonra kullanılır yazıyor, evin içinde denedim sadece bizim bebiş henüz 3,5 oldu ama içinde çoook rahattı benimde omuzlarım falan agrımadı sırt destgi cok basarılı

canlarım bana acil cvp verirmisin? bugün sütüm fazla yoktu... bilmiyorum sebebini...
neyse oğlum doymadığı için nasıl ağladı kriz tuttu resmen bende gittim aptamil yeni doğan mama ben 60 ml suya 2 ölçek mama kattım bu 2 haftalık bebekler içinmiş ama biz 6 haftamızı bitirdik ben ek biraz takviye amaçlı verdim hem mamaya alışmasın diye... hemde kaşıkla verdim biberonla vermedim yine alışmasın diye... soru şu bizimki memeden sıkılmaz değilmi şuan süt doldu mesela bizim obur beklemediği için süt dolmuyor... biraz beklesem bende kendime gelecem... sence doğrumu yaptım oğlumun aç kalmasından iyi değilmi hem mama hem meme bu şekilde devam edermi bebeğim...

canımmmm bende kızıma geceleri 2 sefer aptamil 90 ml veriyorum. sütüm var emiyo ama meme çatlaklarım kanadıgı için gece mecbur kremleyip dinlenmeye bırakıyorum. dr brown biberonla yda kasık biberonla veriyorum mamayı, Allaha sukur alısmadı smdilik kızım,gerçi sadece 4 gündür veriyorum. bizimkide 3 haftalık , 90 ml dedi doktoru kızımın. senin oglun epey büyümüş eger emdirmeden sadece mama verceksen ogluna o ögünde bence miktarını artır. ama mama verip emziririm ardından dersen 60ml yeterli olabilir. tabikii aç kalmasından iyi yavrunun canım mama vermen, emdikçe sütün gelir,dogru sagdıkça gelir,artar zamanla merak etme sen. kızlar aylardır hem meme hem mama yapıyorlar bildigim kadarı ile de sorun olmuyor. için rahat olsun canımm. sen mutlaka emzir memeyide unutmasın..

deneyip aldım aslında ama umarım sıtr ağrısı yaşamam cnm ya o dediğinede baktım o biraz daha fiyatlıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…