- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.721
Canım ya Allah bağışlasın, abi olmuş bu gerçekten.
Canım seninle de karşılaşamadık kaç zamandır, doğurdun sonunda oh ne güzel, bend e ek gıdaya başlasın diye dört gözle bekliyorum.Yaaa soyle oluo ben oyle anladım bu sut gelene kadr emıooo o aradn uyuoo sutun akmaya basladıgı zaman uyuyark gecrdıgı ıcın doymuo:)) Napsm uyandıramıorumm bende uyansın dıye yerıne koyuorum ıkı dak sonra vıyaklıoo alıorum emzırıorum oyle bı yol buldum artık:))) Kılo alms teyzesı hastaneden cıktıgmz kılosuna gerı donduk 200 gr vermstı 3 gnde gerı aldı masallaho yuzden mamanın lafı gecmedı ortalama 100gr almasını beklerız dedı haftalık. Zormus valla yaaa kı benımkı cok sukur huysuz bı bebek degıl hep memede kalmak ıstıo okdar yerım onu bennn o kafasını yerımmm mınıcık kafası var oglumnnnnn:)
:)) Bende sabahlrı otluorum gamzecımm ne bulrsm yıorum:)) Yanıı hamılelıgı boyunca uyumayan ben o emerken nasıl uykm gelıoo bıtsnde uyım dıyee bakıorum:)) Cok sukur o uyurken bende dalıp gıdıorum yanında dedıgn gıbı o 10 dakkaa bana 1 saat gıbı gelıo:) Mısafrlere gelınce ardı arkası kesılmedı anam anlamadım gıttı ne cok sevenım varmıs masallah:))) Bende ınsanlr harıkasın dogm yapms gıbı durmuosun ne cbk toprladın dedıkce gaza gelıorum heralde yerımde duramıorum:))) Ama bugn bızım tayfa gelcek kımseye bısey edemem herkes kendı basının caresıne baksın bı zahmet:)) Sut sagmaya gelınceee bu gıdısle alcz bızde bı makına bellı oldu dun:) annem dıokı karnını doyrdugumu bılsem sana vermem ben bakarım:))) ayını alsında ek gıdaya baslasın dıye 4 gozle beklıo sunu bunu yapcm onaa dıye hayl kuruo:)))
Yaaa ben dun cocuga emzık vermeye calıstım ama almadı yaaa okdr cok memede durmak ısteyncee dedımkı buna emzık verırsek rahat etcek heralde dun okadr ugrastım yavrum öğürmekten bı hal oldu:)) Kafa sallıo el back yapıoo bı turluuu ıkna edemedm bana benzedı zaar anamda bana verememıs
Ya evet ben de anneannesi de çok uğraştık ama almadı emziği,selam cümleten kızlar.. nasılsnızzz??
bende emzik deniyorum ama benimkide öğürüyor almıyor emziği :)
Ab olmuş abi, nazarlardan korusun Rabbim.yemelik oldu teyzesi tam...bugün 68 bedenlere başladık..üstündekiler 68...62 ye sığmamaya başladı..aldıklarım hep kaldı yaaaa...bodyler tulumlar..1 yada 2 kere giyiyo sonra hhoppp kaldır...zaten abi oldu artık tulumda pek giymiyo:) pantalon giyiyo..yada eşofman...
1.5 yaşına kdr olan dönem bebeklerin oral dönemiymiş..o yüzden bu dönem iyi tatmin edilirse psikolojik yönden daha sağlıklı bireyler oluyolarmış..bunun için emzik önemliymiş..eğer almıyosa her çeşit emziği denemek gerekiyomuş..Sabiha paktuna nın kitabında okumştm..
slm millet,
benim kızım da emzik almıyor. pekmeze batırıp bugün tekrar deniycem bakalım. elbet pes edicek bi gün:)
dün gece doktorun tavsiyesi sonucu gliserin fitil aldık ve yavrum 1 haftadır biriktirdiklerini çıkarıverdi. nasıl sığmış okadar şey yavrumun minicik karnına, hayretler içinde kaldıkk
aynen benimkide öyle cnm. anca hırsından yapışıyor 5 10 çekiyor ozaman dahada aglıyor :)
cnm 15 günlük 2.5 3 saatte bir 90 100 cc içiyor cok mu?