2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CAnım doğru yapmışsın tabi, biz vermedik doktor verdirmedi biberona alışmasın diye, sonra bebişim aç kalmış ağla ağla bir hal oldu garibim kilo da alamadı Sonra dayanamayıp verdim ben, öbür doktorum da iyi yapmışsın verceksin tabi dedi, önce emzirip sonra mama veriyorum 60 ya da 90 duruma göre. Benimki hala emiyor memeyi bırakmadı şimdilik Allahtan ama korkuyorum ben de bazen bırakır diye. Ama sakın aç bırakma, aç olduğundan eminsen ver mamayı. Dr Brown biberon kullanıyorum ben de.

ben chicco nun yeni doğan cam biberonunu aldım.hiç memnun değilim.ilk aldığım damlatmıyodu.bi kaç delik deldim.çok aktı.gittim yedek aldım.o da çok akıtıyodu.oğluş hepsini çekiyo ucundan ucundan verdim bende.ama çok kontrollü olmam gerekiyo yoksa nefes borusuna kaçıyo.bi kaç kere oldu ödüm koptu.sakın almayın.yerın ilk iş gidip biberon alıcam sinir oldum valla

canım seni iyi anlıyorum... birdaha beklettirmeye çalış canım bak bu fitil işini öğrenmen iyi oldu... geçmiş olsun...

iyi akşamlar kızlar bişey sorucam ben prima beyaz pakette olan 1 numara kullanıyorum her bağladığımda çişini sızdırıyor kıyafetine çamaşır yıkamaktan hergün helak oldum sizdede aynı sorun var mı çok dikkatli bağlıyorum 4 saatte bi değiştiriyorum ama yinede sızıyor ((

Salihacım ne diyim vala bir çırpıda okudum yazını... Allah 3ünüzü ayırmasın... eşinin sabrı, evinin huzuru hiç bozulmasın...
Gözünüz aydın... Allah sizlere bağışlasın evladınızı...

canım bende prima kullanıyorum turuncu paket ama sızma yok kenar lastiklerini dışa çıkar bacaklarının ayrılan kısmı lastikler içeride olursa ondanmı sızıyor acaba? birde 4 saat uzun değilmi?

Son düzenleme:

bende de oldu o birkaç kere, yanlış bağladığımdan olduğunu düşündüm ben, çünkü her zaman olmuyor.

aynı sorun bizdede vardı huggiese gectim sızdırmadı.. ama huggis prima kadar güzel emmiyor o yuzden simdi tekrar primaya gectim ve çok dikkatli iyice tepesine kadar cıkarıp bir parmak bosluk kalacak sekilde baglıyorum sızdırma olmuyor.
bide genelde 2 saatte bir değişiyorum 4 saati hiç beklemedim

kızlar hepinize ii akşamlar benim kız bu aralar bi halsiz gibi az uyuyor ve cok yemek istiyor üstelik beni de amlıyor ne zaman ağlayacağı belli olmadığı için sürekli süt sağıyorum hoş emmediği için bazen sütüm çok az oluyor ve yetişemiyorum ama mama da vermek istemiyorum . bide uyurken tuhaf tuhaf sesler cıkarıo sanki boğazında bişeler varmış da çıkarmaya çalışıo gibi dr. normaldir dedi ama bana normal gibi gelmio sizde de aynı durum var mı bide emzik veren arkadaş var mı verip vermemekte kararsızım istemiyorum ama kızım cok sabırsızlanıyor anında vermeyince bas bas bağırıyor napsam ki ben ???

hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

yok benim kız uyumayı bıraktı sanırım sabah 11 de kalktı hala uyumadı hele akşam iyice çığlık çığlığa ağlamaya başladı "colic-end" die bi şurup verdik gaz sancıları falan vardır belki die 18 günlük çünkü yeni yeni başlarmış gaz sancıları ama yok bu seferde ağlamayı kesti öööyle bakıo..salıorum buzuki orhanı açtım ama yook ööyle bakıo uyuması lazım bu çocuğun dün akşamda uyumadı böyle napcam ben yaaaa bana bi akıl verin

fazla kafanı yormaa cnm bizde aynısıyız heheheh hatta oynatmaya az kaldı modundayım bizimkide öğlen 4 den beri ayakta ve ben nefes nefeseyim böyle sütmü artar helak oldum yaaa

fazla kafanı yormaa cnm bizde aynısıyız heheheh hatta oynatmaya az kaldı modundayım bizimkide öğlen 4 den beri ayakta ve ben nefes nefeseyim böyle sütmü artar helak oldum yaaa

deliricem galiba ben onun kadar zor uykusuz kalirim bu bi bebek bide..miniciksin sen ya nasi dayaniosun bu kadar uykusuzluga falan! Esime ben salliym birazda sen uyu dedi ama uyuyamiorumki! Oooff oofff biz bu cocugu yaptik ama olmamis galiba

kızlar bugün kayınvalidem bugün diyarbakırdan geldi
bebişin karnını davul gibi görünce
ısrarla biz bebekler böyle olunca karnına hamur yapar koyarız
sabaha kadar durur hiç bir şeyi kalmaz diyor
bende bir türlü cesaret edemedim korktum yaptırmadım
aranızda böyle bir şeyi duyan oldumu :44:

U​
deliricem galiba ben onun kadar zor uykusuz kalirim bu bi bebek bide..miniciksin sen ya nasi dayaniosun bu kadar uykusuzluga falan! Esime ben salliym birazda sen uyu dedi ama uyuyamiorumki! Oooff oofff biz bu cocugu yaptik ama olmamis galiba

Canim ben de kafayi siyirmak uzereyim.diorum ki bebek dedigin emer yatagina koyarsin uyur.benim oglumda gunduz uykusu sifir.bu nasil buyuyecek boyle ya?afedersin ama tuvalete bile gidemiyorum cocuk gece gunduz oturuyor.ben de helak oluyorum psikolojim de bozulmak uzere.yalniz deilsin canim

verdiğim linkte ürün görünmüyor babasling fiyatı 99 tl
pek piyasa araştırması yapmadım ama şuan unnadoda indirimde
Eki Görüntüle 385524

eşime gösterdimde bu ne ya dedi... bizimkine bugün zorla arabayı sürdürcem alışsın... bizimki büyütmeyi değil sevmeyi, ıslık çalmayı seviyor... beleşe baba olmaz öyle büyüt ver eline oğlum desin ancak...

Ben de aldim bundan, bir kac gun once konustuk hatta, ben bunu almak istiyordum ertesi gun gamze unnuadoda indirimde diye haber verdi sagolsun ben de aldim. Cok uzun tasiyinca tek omza yuk bindiginden agri yapiyormus galiba ama ben cok uzun kullanmam diye aldim, bana pratik geldi.

kan kaybından ölüyordum daha önce kanamamın fazla olduğunu söylemiştim ve dr a gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaçlar fayda etmemiş demekki perşembe günü gece annemlerle msn de konuşuyoruz eşim işte kızımda uyumadı allahtan annemle konuşuyorum sonra bnm kanamam başladı banyoya kştum çok büyük parça şeklinde düştü sanırım kan pıhtılaşmış ve kan durmuyor kızım içerde ağlıyor ben banyodan çıktım ama kapının önünde bayıldım kafamı uvara çarpınca kendime geldim kalktım sonra bi daha bayıldım neyse annemler aradı artık eşimi eşim hemen geldi hastaneye gittim oradada bayılmışım o gece 5 6 kez bayılmışım bende kan kalmamış 2 ünite kan+serum +iğneler sabaha karşı kendime geldim kızımda rezil oldu bnmle beraber şuan evdeyim annem yanıma geldi çok şükür iyiyim
iyiki annemle msn de konuşuyormuşum yoksa kan kaybından oracıkta ölecekmişim(kızımda ağlamaktan fenalık geçirirdi sanırım gurbette ve yalnız olmak zorduda bu kadar olduğunu bilmiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…