2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

verdiğim linkte ürün görünmüyor babasling fiyatı 99 tl
pek piyasa araştırması yapmadım ama şuan unnadoda indirimde
Eki Görüntüle 385524

güzel ancak 1 saatlik kesintisiz kullanımda ağr yapan bir ürün, tüm slingler arasında en pratik olanı

canım ya , çok geçmiş olsun , üzüldüm yaaa....

canımmm cok geçmiş olsun Allah korumus gerçektende. kansızlık zaten kötü birde sana kan verilmiş Allah yardımcın olsun,bi süre çok dikkat etmen lazım kendine. kızında minigim perişan olmustur tabi ama olsun senin saglıgın iyi olsun sen kızının yanında ol, gelir geçer Allahın izni ile. tamamen kader işte annenlerde tesadüfen konusuyor olmasan Allah korusun bayıldıgını bilmezdi kimse. tez zamanda şifa bulursun inşallah. annende gelmiş Allah razı olsun basında sen toparlanana kadar kalır, kızına da mama verirsin gerekirse toparlanana kadar.

güzel ancak 1 saatlik kesintisiz kullanımda ağr yapan bir ürün, tüm slingler arasında en pratik olanı

canım ya , çok geçmiş olsun , üzüldüm yaaa....

saolun kızlar şuan gayet iyiyim cnm emiyorda kızım

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş..dikkat et kendine bol bol dinlen, güzel güzrel beslen hızlıca toparlarsın..

geçmiş olsun....

Geçmiş olsun çabucak toparlanırsın inşallah.

Canım ben doğar doğmaz başladım mamaya, aç kalırsa sarılık olur korkusuyla, daha sonra da sütüm geldi, şimdi ikisini birden alıyor oğluşum, soğumadı nedense, inşallah seninli de soğumaz merak etme.

Ben önce prima yeşil yenidoğan numara kullanıyordum, sonra pişik olunca beyaza geçtim, şimdi daha da memnunum, ama ben de sık değiştiriyorum.
Çok çok çok geçmiş olsun canım, üzüldüm valla.

çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni, yardım etmiş. çok şükür diyelim

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş..dikkat et kendine bol bol dinlen, güzel güzrel beslen hızlıca toparlarsın..

geçmiş olsun....

Geçmiş olsun çabucak toparlanırsın inşallah.

tşk arkadaşlar allah kimseya göstermesin...

cnm 2-3 saatte değiş ya büyük yada kçk geldiindende oluyo..bacak bantlarını dışa çıkart bide iyice sıkı bağla..

kelin ilacı olsaaaa:))

kaç gündür internetim yoktu giremiyordum.Son birkaç sayfayı okuyunca baktım ki herkes de durum aynı benim ki memeden almadı alamadı anne sütünü sağıp biberonla veriyorum.Geceleri de bebelac mama veriyorum sarılık oldu maalesef toparlasın diye uğraşıyorum yavrucum.Uyku diye birşey tabiki kalmadı ara ki bulasın.Emzik vermeye başladım ben çok rahat ediyorum.Sıkılınca kendi atıyor zaten.
Hatta artık ayağımda sallayarak uyutuyorum.
Çook rahat oldu.
Eskilerin bir bildiği varmış...

canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Rabbim korumuş

canım çok geçmiş olsun... Allah yardımcın olsun... kendine dikkat et olurmu?

çok geçmiş olsun canım

fazla kafanı yormaa cnm bizde aynısıyız heheheh hatta oynatmaya az kaldı modundayım bizimkide öğlen 4 den beri ayakta ve ben nefes nefeseyim böyle sütmü artar helak oldum yaaa

ya benim bebeğim de öyle hatta dr.a mı gitsek diye düşünmeye başlamıştım. 8 sa. hiç uyumadan durabiliyor ve uyuması gereken zaman kadar uyanık duruyor demek sizin de öyle. hem de ağlamadan yatsa neyse diycem mutlaka ağlıyor

çok çok geçmiş olsun...

kızlar lansinoh göğüs pompası aldım ancak çekmiyor yada ben beceremiyorum nedenini anlayamadım hala,oğluma süt veremiyorum göğüs ucum çıkmıyor durum böyle olunca sütüm ziyan oluyor,napıcamı bilmiyorum ebebekten aldım daha 2 gün oldu ama bendemi hata yoksa cihazdamı sıkıntı bilemedim.sanki hiç vakumlamıyor hissetmiyorum pek.motorumu güçsüz nedir,bu marka kullanan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…