2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim buyuk gecmis olsun kendine dikkat et.

Dark queen burdan birisi daha almisti sanki o pompadan seninle ayni sorunu yasayinca degistirmisti. Kim oldugunu hatirlayamadim simdi

Herkese selam;

Bu gün babamızın 10 günlük doğum izini bitti ve Tosyaya gönderdik, her geçen gün daha zor gelmeye başladı onu göndermek, annemin evinde o kadar rahatım ki, annem sağolsun hiç bir şeyime karışmıyor, karışmadığı gibi etrafımda pervane gibi dolanıp bütün işimi görüyor,bebeğimle kendim ilgileniyorum, ama ne kadar rahat da olsam ben evimi, eşimi, kendi düzenimi özledim ve bu muhtemelen haziran sonu, temmuz başına kadar böyle devam edecek onu her gönderdiğimde Rabbim kimseyi eşinden ve yavrusundan ayırma, herkese yuvasında hayırlı, sağlıklı, mutlu uzuuuun ömürler nasip et diye dua ediyorum,

Neyse ben geçmişi okuyayım

Slm vguzel anneler uzun oldu girmeyeli özledim burayı. TRT de süper darıyı izliyorum çok eğitici bı program bana faydası var. Sizlere de tavsiye ederim

Evlendikten sonra bu. Pazar günlerinden özellikle çocuklarla daha da nefret ediyorum

cnm geçmiş olsun da neymiş sebebi bu parça düşmelerinin fln onu yazmamışın mrk ettm..normal bi duruma benzemiyo

hiç geçmişe bakmadan alıntılardan ZEYNEPSUDEM seni gördüm. çoook ama çok geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın böylesini.

41+3 te ben de doğurdum çok şükür....

işte bizim doğum hikayemiz de bu...şimdi bağırıyor tarık bey, çıkmalıyım..herkesi öpüyorum
Canııım senin adına çok sevindim, özelliklede o kadar beklemene değmesine, normal doğumla bebeğini kucağına almış olmana çok sevindim, bu arada eşinizle tanışmanız, muhabbetiniz de bir ayrı hoşuma gitti, Rabbimden bu yuvanın cennete açılan kapı olmasını, sizi cennete ulaştırmasını dilerim, bu arada Eşinin ''ben Allahtan istiyorum'' sözü benimde sık kullandığım bir sözdür, Ben hep evleeneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi ihlaslı,imanlı, küçük amcam gibi neşeli,güler yüzlü, dayım gibi her ortama uyumlu, eniştem gibi yardımsever, kardeşim gibi yeniliklere gelişime açık, kitap okumayı seven, sigara içmeyen, islamı hakkıyla bilip hakkıyla yaşayan, kadına değer verip, el üstünde tutan birisi olsun derdim, herkeste benimle dalga geçerdi, oooo sen öyle birini bulamazsın, evde kaldın derdi, bende '' iyide ben aramıyorum ki, Allahtan istiyorum, Allahta karşıma çıkaracak derdim,ki çok şükür çıkardı, yanında staj yaptığım NLP Uzmanı hocamın vesilesiyle eşimle tanıştık, 3 aylık görüşme, 6 aylık nişanlılık döneminden sonrada evlendik, ve her geçen gün eşime daha da aşık oluyorum, ve herkesin bana dediği biz dua etmeyi senden öğrendik Siz yeter ki Allahtan isteyin o veriyor

canım benim yaa nasıl üzüldüm, Rabbim şifa versin, bir daha yaşatmasın, seni ailene, sevdiklerine bağışlasın...

Son düzenleme:
Bu hafta sonu açık öğretim sınavım vardı, neredeyse hiç çalışamadım diyebilirim:26: bakalım nolacak, bu arada sınav yeri yakındı ve kardeşim arabayla getirip götürdü ve iki saatte olsa yavrumdan ayrı kalmak o kadar zor geldi ki, bu nasıl bir sevgidir ki, şimdi annemi daha iyi anlıyorum, canım annem benim

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun ya..Allah korumuş valla..bir daha yaşamazsın inşallah..

bugün hava okadar güzeldiki yazdı resmen herkes sokakta kısa kolluları giymiş dolaşıyo..kışın neysede havalar sıcak ve güzel olunca evde tıkılıp kalmak çok zor..günleri sayıyorum valla 40 ımız çıksın biraz daha toparlasın kızım onuda alıp atcam kendimi dışarlara..ben bütün gün kızımla evde eşimde dışarda bi pazarı var çok stresli işi gitme dışarı gel otur benimlede diyemem..biraz kafasını dağıtsın napim..benimde ihtiyacım var o ayrı ama napalım annelik kolay değil..bi süre zorlukları var işte..ne kadar yorulsamda uykusuz kalsamda sıkılsamda yüzüne baktımı unutuyorum herşeyi annelik böyle bişeymiş...

kızım çok uyuyor uyandırmakta hala güçlük çekiyoruz. ancak altını açınca zorla uyanıyor. gecede biveron vermiştim 3 kez tıkandı tam. 1 kerede memeye koyduğumda tıkandı. daha koyar koymaz üstelik. 1 dakika falan tam nefes alamadı. çok üzülüyorum. yarın doktoru arıcam inşallah muayne olabilriz. gündüz tıkanmadı ama ne bu çocuğun sıkıntı bilmiyorum....süt tazyikli olduğunda olur diyolar ama benimki gözleri açık uyuyo uyku halinde yutmayı unutuyor sadece çekiyor sütü yutmak yok. offfffffff allahım yardım etsin..

Son düzenleme:
merhaba kızlar forum takipten gördümdee giridmm:)
hepinize geçmişşş olsunn darısıda biz eylül anneleirne olsn inş

Canım Allah kavuştursun...

annelik hakikaten fedakarlık istiyor ve değiyorda, geçen hafta cuma,cumartesi,pazar,pazartesi hastaydım, grip, nezle, ateşlenme, kolumu kaldıracak halim yoktu, bebeğimle annem ve eşim ilgilendiler, bir ara emzirmem için beni uyandırdılar, hemen kalkıp emzirdim ve eşime '' inan ki şu an beni bu hasta, ateşli halimle hiç bir kuvvet kaldıramaz dı, ama bebeğim için hemen kalkacak gücü buldum kendim de, annelik böyle bir şey olsa gerek'' demiştim

sütümü sagıp veridikten sonra hareket ettirmiyorum ama kusuyor içtiğinin yarısını ardından da hıçkırmaya başlıyor. neden olabilir ve ne yapabilirim? normal bir durum mu? bazen burnundan bile geliyor

sütümü sagıp veridikten sonra hareket ettirmiyorum ama kusuyor içtiğinin yarısını ardından da hıçkırmaya başlıyor. neden olabilir ve ne yapabilirim? normal bir durum mu? bazen burnundan bile geliyor

canım benim oğlum çok hıçkırıyor nedenini bilmiyorum ama annem midesini büyütüyor diyor... klasik koca karı lafı ama sizde kusma çok sanırım canım. burnundan nasıl gelir? doktorunuza sor canım...

mrb canım benim kızda cok hıçkırıyor özellikle altını açtığımızda başlıyor devam ediyor uzun süre. annem de midesini büyütüyor diyor kayınvalidem de üşüdü ondan diyor ama nedenini bilmioz :) çok uzun sürdüğünde ise bi çay kaşıgı limon verioruz anında geçiriyor. hıçkırığın faydası ver dedi dr büyüdüğünü gösterir dedi büyüyor bebeklerimiz

öncelikle zeynepsudem cnm cok cok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın insanın bebeği varken hasta olması cok zor bişey bende ufak bişey atlatmışdım cnm ......

selam kızlar biz bugün saat 11 de evden cıktık saat 5 de eve girdik bugün bütün bir gün gezdik sabah kahvaltıya gittik ordan cıktık çay içmeye daha sonrada öğle yemeği için mudanyaya gittik ve ben cok yorgunum yaaaa 2 saat uyudum eve gelince ama evi bir görseniz kara kara düşünüyorum bu işleri ben nasıl yapıcam cocukla evden çıkarken bir koca çanta hazırlıyorum sonra bebek arabası ana kucağı kangurusu derken yedek kıyafetleri biberonları 4 şişe mama dolduruyorum termos daha saymıyım yıkanan çamaşırlr askıda kim topluycak ona bakıyorum ah ah insanın bir yakınının yakınında oturması ne güzel keşke annem bana yakın biryerde olsaydıda o bebeğe bakarken ben işleri hallederdim ama adenle cok zor cok birde bugün fotoğraf çekindik ama kendimi resimlerde fil gibi hissettm ya bune dedim ya acillllll kg vermem lazım pöffff ay ne dolmuşum kızlar bu arada şu drbrown biberonu aldım bende bugün aden içti bakalım umarım faydasını görürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…