- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.781
kan kaybından ölüyordum daha önce kanamamın fazla olduğunu söylemiştim ve dr a gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaçlar fayda etmemiş demekki perşembe günü gece annemlerle msn de konuşuyoruz eşim işte kızımda uyumadı allahtan annemle konuşuyorum sonra bnm kanamam başladı banyoya kştum çok büyük parça şeklinde düştü sanırım kan pıhtılaşmış ve kan durmuyor kızım içerde ağlıyor ben banyodan çıktım ama kapının önünde bayıldım kafamı uvara çarpınca kendime geldim kalktım sonra bi daha bayıldım neyse annemler aradı artık eşimi eşim hemen geldi hastaneye gittim oradada bayılmışım o gece 5 6 kez bayılmışım bende kan kalmamış 2 ünite kan+serum +iğneler sabaha karşı kendime geldim kızımda rezil oldu bnmle beraber şuan evdeyim annem yanıma geldi çok şükür iyiyim
iyiki annemle msn de konuşuyormuşum yoksa kan kaybından oracıkta ölecekmişim(kızımda ağlamaktan fenalık geçirirdi sanırım gurbette ve yalnız olmak zorduda bu kadar olduğunu bilmiyordum...
Canııım senin adına çok sevindim, özelliklede o kadar beklemene değmesine, normal doğumla bebeğini kucağına almış olmana çok sevindim, bu arada eşinizle tanışmanız, muhabbetiniz de bir ayrı hoşuma gitti, Rabbimden bu yuvanın cennete açılan kapı olmasını, sizi cennete ulaştırmasını dilerim, bu arada Eşinin ''ben Allahtan istiyorum'' sözü benimde sık kullandığım bir sözdür, Ben hep evleeneceğim insan babam gibi bana düşkün, ortanca amcam gibi ihlaslı,imanlı, küçük amcam gibi neşeli,güler yüzlü, dayım gibi her ortama uyumlu, eniştem gibi yardımsever, kardeşim gibi yeniliklere gelişime açık, kitap okumayı seven, sigara içmeyen, islamı hakkıyla bilip hakkıyla yaşayan, kadına değer verip, el üstünde tutan birisi olsun derdim, herkeste benimle dalga geçerdi, oooo sen öyle birini bulamazsın, evde kaldın derdi, bende '' iyide ben aramıyorum ki, Allahtan istiyorum, Allahta karşıma çıkaracak derdim,ki çok şükür çıkardı, yanında staj yaptığım NLP Uzmanı hocamın vesilesiyle eşimle tanıştık, 3 aylık görüşme, 6 aylık nişanlılık döneminden sonrada evlendik, ve her geçen gün eşime daha da aşık oluyorum41+3 te ben de doğurdum çok şükür....
işte bizim doğum hikayemiz de bu...şimdi bağırıyor tarık bey, çıkmalıyım..herkesi öpüyorum
canım benim yaa nasıl üzüldüm, Rabbim şifa versin, bir daha yaşatmasın, seni ailene, sevdiklerine bağışlasın...kan kaybından ölüyordum daha önce kanamamın fazla olduğunu söylemiştim ve dr a gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaçlar fayda etmemiş demekki perşembe günü gece annemlerle msn de konuşuyoruz eşim işte kızımda uyumadı allahtan annemle konuşuyorum sonra bnm kanamam başladı banyoya kştum çok büyük parça şeklinde düştü sanırım kan pıhtılaşmış ve kan durmuyor kızım içerde ağlıyor ben banyodan çıktım ama kapının önünde bayıldım kafamı uvara çarpınca kendime geldim kalktım sonra bi daha bayıldım neyse annemler aradı artık eşimi eşim hemen geldi hastaneye gittim oradada bayılmışım o gece 5 6 kez bayılmışım bende kan kalmamış 2 ünite kan+serum +iğneler sabaha karşı kendime geldim kızımda rezil oldu bnmle beraber şuan evdeyim annem yanıma geldi çok şükür iyiyim
iyiki annemle msn de konuşuyormuşum yoksa kan kaybından oracıkta ölecekmişim(kızımda ağlamaktan fenalık geçirirdi sanırım gurbette ve yalnız olmak zorduda bu kadar olduğunu bilmiyordum...
kan kaybından ölüyordum daha önce kanamamın fazla olduğunu söylemiştim ve dr a gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaçlar fayda etmemiş demekki perşembe günü gece annemlerle msn de konuşuyoruz eşim işte kızımda uyumadı allahtan annemle konuşuyorum sonra bnm kanamam başladı banyoya kştum çok büyük parça şeklinde düştü sanırım kan pıhtılaşmış ve kan durmuyor kızım içerde ağlıyor ben banyodan çıktım ama kapının önünde bayıldım kafamı uvara çarpınca kendime geldim kalktım sonra bi daha bayıldım neyse annemler aradı artık eşimi eşim hemen geldi hastaneye gittim oradada bayılmışım o gece 5 6 kez bayılmışım bende kan kalmamış 2 ünite kan+serum +iğneler sabaha karşı kendime geldim kızımda rezil oldu bnmle beraber şuan evdeyim annem yanıma geldi çok şükür iyiyim
Herkese selam;
Bu gün babamızın 10 günlük doğum izini bitti ve Tosyaya gönderdik, her geçen gün daha zor gelmeye başladı onu göndermek, annemin evinde o kadar rahatım ki, annem sağolsun hiç bir şeyime karışmıyor, karışmadığı gibi etrafımda pervane gibi dolanıp bütün işimi görüyor,bebeğimle kendim ilgileniyorum, ama ne kadar rahat da olsam ben evimi, eşimi, kendi düzenimi özledim ve bu muhtemelen haziran sonu, temmuz başına kadar böyle devam edecek onu her gönderdiğimde Rabbim kimseyi eşinden ve yavrusundan ayırma, herkese yuvasında hayırlı, sağlıklı, mutlu uzuuuun ömürler nasip et diye dua ediyorum,
Neyse ben geçmişi okuyayım
bugün hava okadar güzeldiki yazdı resmen herkes sokakta kısa kolluları giymiş dolaşıyo..kışın neysede havalar sıcak ve güzel olunca evde tıkılıp kalmak çok zor..günleri sayıyorum valla 40 ımız çıksın biraz daha toparlasın kızım onuda alıp atcam kendimi dışarlara..ben bütün gün kızımla evde eşimde dışardabi pazarı var çok stresli işi gitme dışarı gel otur benimlede diyemem..biraz kafasını dağıtsın napim..benimde ihtiyacım var o ayrı ama napalım annelik kolay değil..bi süre zorlukları var işte..ne kadar yorulsamda uykusuz kalsamda sıkılsamda yüzüne baktımı unutuyorum herşeyi annelik böyle bişeymiş...
sütümü sagıp veridikten sonra hareket ettirmiyorum ama kusuyor içtiğinin yarısını ardından da hıçkırmaya başlıyor. neden olabilir ve ne yapabilirim? normal bir durum mu? bazen burnundan bile geliyor
canım benim oğlum çok hıçkırıyor nedenini bilmiyorum ama annem midesini büyütüyor diyor... klasik koca karı lafı ama sizde kusma çok sanırım canım. burnundan nasıl gelir? doktorunuza sor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?