2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi doktorumuz yok cnm devlet hastaesinemi götüreyim yoksa sağlık ocagınamı?

ohhh ne güzel cnm biz de bgn ilk defaa dışarı çıktık..3 saat kadar dolaştık yemek yedik falan.. Allahtan çok huysuzlanmadı..
dr browns biberon biz de aldık bgn.120 lik, cam olmayandan.. ama çevirdiğinde süt akmıyacak sanıyordum, sadece bebek vakumladığında gelecek sanıyordum ama ters çevirdiğimde şıp şıp aktı (

bizde de aynı şey oldu cnm, geçen gün emerken nefesi kesildi, yutmadığı için tıkandı, ömrümden 10 yıl gitti (
sürekli oluyosa doktora gidin canım, ihmale gelmez

canım hani sen dr browns biberon anne memesiyle eşdeğer demiştin ya, ben bgn aldım 120 lik dar ağzlı,cam olmayandan.. ama ters çevirdiğimde şıp şıp akıyo, akmaması gerekmez miydi.sadece bebek çektiği zaman çok az az akması gerekmez miydi?
ben yanlış mı aldım acaba...

slm kızlar. misafirlerim vardı bgn giremedim nete. şimdi biraz bakınayım dedim ufaklık uyumuşken. öncelikle herkese bol sütlü ve az gazlı bir gece diliyorum:) bir de sorum olcak. sizin ufaklıkları kundaklayıp mu yatırıyorsunuz? bizimki nefret ediyor kundaktan ama kundaksız da eli kolu ayrı oynuyor, uyuyamıyor.. masivanın oğluşuydu sanırım fotografta, kundaksız uyuyordu maşallah nasıl başarıyosunuz ya:) kundağını çözecem diye uyanıyor bizimkisi resmen, kızarıp bozarıyor kolunu çıkarmak için.

daha öncede belirtmiştim sen biberonları kaarıştırmışsın....

hiç akmayan medela haberman ,

dr browns ise çok çok az akıyor diğer biberonlara göre ve kontrol diğerlerine oranla daha çok bebekte ve çekimi pekte kolay değil aslında çek görcen, bu arada içindeki havayı tamamen boşalttığına emin ol, damla damla gelecek ve o damlalar çok zor akacak şıpşıp değil, emziğini sıkarak havayı boşaltabilirsin

valla aynı şey bende de var. ilk günler veriyordum mamayı senin bahsettiğin plastik gibi olan dr browns biberonla. çevirdigimde elime bile damlıyordu. bizimki emerken boğulacak gibi oluyordu.. ben de anlamadım gitti. bir de mavi kısmının altı boş kalacak diyor ya kılavuzda. o yüzden daha bir dikiyordum biberonu haliyle.. bizimkisi tazyikli birşey içer gibi içiyordu

merhaba kızlar kaç zamandır yazamadım..aklımda kalanlardan yazıyorum
zeynepcim çok geçmiş olsun canım benim..Allah korumuş seni ve kızını..bazen ben de yalnızken korkuyordum bana bişey olsa,kızım ne yapar diye..çok üzüldümannenin gelmesi iyi olmuş canım,inşallah bir an önce toparlanırsın

masica canım çok şeker oğlun maşallah,giysisi de pek yakışmış yavruşaAllah eşinle bir an önce kavuştursun

kundak yapan arkadaşlar ben de geceleri yapıyorum kundağı,mutlaka biliyorsunuzdur ama ben yine de paylaşayım,kundak yaparken bacakları sarmayın sakın,sadece kolları sarmak gerekiyormuş,kalça çıkığı olabliryormuş çünkü..

ışılcım sen ve aden çok tatlısınız maşallah

ben bugün kızımı bırakıp ilk kez dışarı çıktım..eşim evdeyken bir hava alıp geleyim dedim..kendime bir korse,eşime bir hırka aldım..mevlidimiz için de bir giysi ayırttım..aman ya Rabbi 1 saat nasıl keyifli geldi..tabi kızımı bir saatte bile özledim..sanırım benim kamu işi yattı,başvuramıycam..kızım gündüzleri iyice memeye düştü,o ağladıkça benim sütüm akıyor,onu bu dönemde bırakmak istemiyorum..hayırlısı artık ..

hepinize gazsız,bol uykulu, bol sütlü günler diliyorum

Son düzenleme:

emziği ne kadar süre sıkacağız cnm hawanın çıkması için? doğru sölüyosun chicco da war bende, daha çok akıyo..

ay sorma cnm ya bende öyle sanıyodum ben geniş ağızlı olanı aldım anne memesine daha yatkın diye satan kız öyle dedi 240 ml neyse bende eşime artislik yapıyorum ba bu biberon öyleymiş böyleymiş bbek çekmesse asla akmıyomuş tabi koydum sütü salladım bileğime şıkır şıkır aktı heheheeşimde bana bakıyo tabi ben çaktırmıyorum bieğimden akan sudur elim ıslaktıda dedim...şimdi sırada madelamı var yok yok yeter artık ala ala helak oldu adamcağız....

kızlarrr kırk mevlüdünüzde nasıl bi kıyafet giyeceksiniz ya da giydiniz???

cnm ben turkuaz rengi pantalon aldım dar ve duble paça altına bambiden ine topuklu sarı ayakkabı ve üzerine şifon yarasa kollu içinde bütün renkler olan bir bluz başımada sarı şal attım ucu püsküllü olanlarda fön çektirdim falan filan...cnm

ben bu topiği neden sewiyorum, işte bunun yüzünden..:) aynı şeyleri yaşıyoruz, senin yazdığını okurken kendim yazmışım gibi hissettim :))
ama artık yeter hakkaten medela da alamiciimmm..zaten battık :)

hımm çok fiyakalı:)))
cnm ben dizüstü etek giymek istiyorum hatta bgn çok beğendim aldım bile ama eşim ve annem mevlütte kısa giyilmez diyolar beni wazgeçirmek üzereler( haklılar belkide ama ben çok güzel bi kombin hazırlamıştım kendime, suya düşecek galiba..

benim danayı doyuramıyoruz bugün akşam saat 6 dan bu saate kadar emdiği sütün ve yediği mamanın haddi hesabı belli değil sürekli yalanıyor dana :)))) büyüme ataklarındayız sanırım hatta sanmam kesin öyle bu gece vay benim halime

akşam 18 de 150 ml süt sağmıştım hepsini içti,alamadım ağzından..o bitince memeye saldırdı yarım saatte memeden takıldı:) 1 saat sonra çığlık çığlığa hopp yine meme,,uyudu uyandı yine meme 1 saat kadar.. bu kadar emmeye bişi olmasın kuzucuklara.ben ondan korkuyorum

sırf seninki mi bende artık öldü ölücem emzirmekten. resmen her yerim her yerde duruyorum evde,gögüsler foraa 2 saatte 4-5 kez emmek için yırtınır mı bir cocuk ya agzından tasıyo artık sütler öyle hırsla kapıyor ki memeyi,daha 3 haftalık. ve doymuyor birde sagdıgımdan veriyorum ilaveten. atak mıdır ne ise sıra bizede geldi sanırım. çıldırdı kızım resmen. bu gece hayırlısı ile bir bitseydiii uykuya hasretim.

ya kizim tikanircasina agliyo surekli hatta morardi nefesi kesildi bi ara hastaneye goturduk arabada giderken uyudu sakinlesti hastanedeki doktorda gaz sancisidir dedi ama dogru duzgun bakmadi ewe yakin die sisli etfale gittikde.. Herneyse colic-end die bi surup veriodum kesiodu kesmedi o doktor calpol ver demisti o da kesmedi.. Bikac saat arayla veriorum tabi bunlari ssonra yine colic end yoook..sonra eczaneye gittik masaj yagi alicaktim gaz icin nurse harveys ver benim bebege de iyi gelio super dedi benim kiz haala aglio nolucak yaa boyle yeni basladi bu aglamalar kasilmalar morarmalar falan...oturdum ben de agladim sonra esim de agladi bakamioruz biz galiba yada baska bisey mi uffff ona bisey olmasinda ben raziyim uykusuzluga..hersey her bebege iyi gelmio demekki bize de iyi gelen bisey bulsak..ooff oofff Allah im yardim et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…