- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.801
canım benim oğlum çok hıçkırıyor nedenini bilmiyorum ama annem midesini büyütüyor diyor... klasik koca karı lafı ama sizde kusma çok sanırım canım. burnundan nasıl gelir? doktorunuza sor canım...
öncelikle zeynepsudem cnm cok cok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın insanın bebeği varken hasta olması cok zor bişey bende ufak bişey atlatmışdım cnm ......
selam kızlar biz bugün saat 11 de evden cıktık saat 5 de eve girdik bugün bütün bir gün gezdik sabah kahvaltıya gittik ordan cıktık çay içmeye daha sonrada öğle yemeği için mudanyaya gittik ve ben cok yorgunum yaaaa 2 saat uyudum eve gelince ama evi bir görseniz kara kara düşünüyorum bu işleri ben nasıl yapıcamcocukla evden çıkarken bir koca çanta hazırlıyorum sonra bebek arabası ana kucağı kangurusu derken yedek kıyafetleri biberonları 4 şişe mama dolduruyorum termos daha saymıyım yıkanan çamaşırlr askıda kim topluycak ona bakıyorum ah ah insanın bir yakınının yakınında oturması ne güzel keşke annem bana yakın biryerde olsaydıda o bebeğe bakarken ben işleri hallederdim ama adenle cok zor cok birde bugün fotoğraf çekindik ama kendimi resimlerde fil gibi hissettm ya bune dedim ya acillllll kg vermem lazım pöffff ay ne dolmuşum kızlar bu arada şu drbrown biberonu aldım bende bugün aden içti bakalım umarım faydasını görürüz....
kızım çok uyuyor uyandırmakta hala güçlük çekiyoruz. ancak altını açınca zorla uyanıyor. gecede biveron vermiştim 3 kez tıkandı tam. 1 kerede memeye koyduğumda tıkandı. daha koyar koymaz üstelik. 1 dakika falan tam nefes alamadı. çok üzülüyorum. yarın doktoru arıcam inşallah muayne olabilriz. gündüz tıkanmadı ama ne bu çocuğun sıkıntı bilmiyorum....süt tazyikli olduğunda olur diyolar ama benimki gözleri açık uyuyo uyku halinde yutmayı unutuyor sadece çekiyor sütü yutmak yok. offfffffff allahım yardım etsin..
ohhh ne güzel cnm biz de bgn ilk defaa dışarı çıktık..3 saat kadar dolaştık yemek yedik falan.. Allahtan çok huysuzlanmadı..
dr browns biberon biz de aldık bgn.120 lik, cam olmayandan.. ama çevirdiğinde süt akmıyacak sanıyordum, sadece bebek vakumladığında gelecek sanıyordum ama ters çevirdiğimde şıp şıp aktı(
canım hani sen dr browns biberon anne memesiyle eşdeğer demiştin ya, ben bgn aldım 120 lik dar ağzlı,cam olmayandan.. ama ters çevirdiğimde şıp şıp akıyo, akmaması gerekmez miydi.sadece bebek çektiği zaman çok az az akması gerekmez miydi?
ben yanlış mı aldım acaba...
valla aynı şey bende de var. ilk günler veriyordum mamayı senin bahsettiğin plastik gibi olan dr browns biberonla. çevirdigimde elime bile damlıyordu. bizimki emerken boğulacak gibi oluyordu.. ben de anlamadım gitti. bir de mavi kısmının altı boş kalacak diyor ya kılavuzda. o yüzden daha bir dikiyordum biberonu haliyle.. bizimkisi tazyikli birşey içer gibi içiyorducanım hani sen dr browns biberon anne memesiyle eşdeğer demiştin ya, ben bgn aldım 120 lik dar ağzlı,cam olmayandan.. ama ters çevirdiğimde şıp şıp akıyo, akmaması gerekmez miydi.sadece bebek çektiği zaman çok az az akması gerekmez miydi?
ben yanlış mı aldım acaba...
daha öncede belirtmiştim sen biberonları kaarıştırmışsın....
hiç akmayan medela haberman ,
dr browns ise çok çok az akıyor diğer biberonlara göre ve kontrol diğerlerine oranla daha çok bebekte ve çekimi pekte kolay değil aslında çek görcen, bu arada içindeki havayı tamamen boşalttığına emin ol, damla damla gelecek ve o damlalar çok zor akacak şıpşıp değil, emziğini sıkarak havayı boşaltabilirsin
ohhh ne güzel cnm biz de bgn ilk defaa dışarı çıktık..3 saat kadar dolaştık yemek yedik falan.. Allahtan çok huysuzlanmadı..
dr browns biberon biz de aldık bgn.120 lik, cam olmayandan.. ama çevirdiğinde süt akmıyacak sanıyordum, sadece bebek vakumladığında gelecek sanıyordum ama ters çevirdiğimde şıp şıp aktı(
kızlarrr kırk mevlüdünüzde nasıl bi kıyafet giyeceksiniz ya da giydiniz???
ay sorma cnm ya bende öyle sanıyodum ben geniş ağızlı olanı aldım anne memesine daha yatkın diye satan kız öyle dedi 240 ml neyse bende eşime artislik yapıyorum ba bu biberon öyleymiş böyleymiş bbek çekmesse asla akmıyomuş tabi koydum sütü salladım bileğime şıkır şıkır aktı heheheeşimde bana bakıyo tabi ben çaktırmıyorum bieğimden akan sudur elim ıslaktıda dedim... şimdi sırada madelamı var yok yok yeter artık ala ala helak oldu adamcağız....
cnm ben turkuaz rengi pantalon aldım dar ve duble paça altına bambiden ine topuklu sarı ayakkabı ve üzerine şifon yarasa kollu içinde bütün renkler olan bir bluz başımada sarı şal attım ucu püsküllü olanlarda fön çektirdim falan filan...cnm
benim danayı doyuramıyoruz bugün akşam saat 6 dan bu saate kadar emdiği sütün ve yediği mamanın haddi hesabı belli değil sürekli yalanıyor dana :)))) büyüme ataklarındayız sanırım hatta sanmam kesin öyle bu gece vay benim halime
benim danayı doyuramıyoruz bugün akşam saat 6 dan bu saate kadar emdiği sütün ve yediği mamanın haddi hesabı belli değil sürekli yalanıyor dana :)))) büyüme ataklarındayız sanırım hatta sanmam kesin öyle bu gece vay benim halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?