- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.821
hımm çok fiyakalı:)))
cnm ben dizüstü etek giymek istiyorum hatta bgn çok beğendim aldım bile ama eşim ve annem mevlütte kısa giyilmez diyolar beni wazgeçirmek üzereler( haklılar belkide ama ben çok güzel bi kombin hazırlamıştım kendime, suya düşecek galiba..
benim danayı doyuramıyoruz bugün akşam saat 6 dan bu saate kadar emdiği sütün ve yediği mamanın haddi hesabı belli değil sürekli yalanıyor dana :)))) büyüme ataklarındayız sanırım hatta sanmam kesin öyle bu gece vay benim halime
ya kizim tikanircasina agliyo surekli hatta morardi nefesi kesildi bi ara hastaneye goturduk arabada giderken uyudu sakinlesti hastanedeki doktorda gaz sancisidir dedi ama dogru duzgun bakmadiewe yakin die sisli etfale gittikde.. Herneyse colic-end die bi surup veriodum kesiodu kesmedi o doktor calpol ver demisti o da kesmedi.. Bikac saat arayla veriorum tabi bunlari ssonra yine colic end yoook..sonra eczaneye gittik masaj yagi alicaktim gaz icin nurse harveys ver benim bebege de iyi gelio super dedi benim kiz haala aglio nolucak yaa boyle yeni basladi bu aglamalar kasilmalar morarmalar falan...oturdum ben de agladim sonra esim de agladi bakamioruz biz galiba yada baska bisey mi uffff ona bisey olmasinda ben raziyim uykusuzluga..hersey her bebege iyi gelmio demekki bize de iyi gelen bisey bulsak..ooff oofff Allah im yardim et...
sırf seninki mi bende artık öldü ölücem emzirmekten. resmen her yerim her yerde duruyorum evde,gögüsler foraa2 saatte 4-5 kez emmek için yırtınır mı bir cocuk ya agzından tasıyo artık sütler öyle hırsla kapıyor ki memeyi,daha 3 haftalık. ve doymuyor birde sagdıgımdan veriyorum ilaveten. atak mıdır ne ise sıra bizede geldi sanırım. çıldırdı kızım resmen. bu gece hayırlısı ile bir bitseydiii uykuya hasretim.
ben bu topiği neden sewiyorum, işte bunun yüzünden..:) aynı şeyleri yaşıyoruz, senin yazdığını okurken kendim yazmışım gibi hissettim :))
ama artık yeter hakkaten medela da alamiciimmm..zaten battık :)
cnm senin ortam nasıl bilmiyorumki benim eşimin tarafında benim giydiklerim bile onlara göre epey cafcaflıydı tek pantolonlu bendim düşün onlar cok tutucular ama eşim değil ve bana hiç karışmazlar ama senin böyle bir sorunun yoksa giyebilirisin otururken üzerine bişey atarsın kalkarken kaldırırsın vnm ya...
sanırım atakla tanışmaya başladın cnm ...
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu Siyah
birde arkadaşlar bugün ebebek e gittik orada uyku koltuğuna baktım bebekler için süper birşeydi ayrıca gazlı ve kolikli bebekler içinmiş ebebkde videosu var mutlaka izleyin bana biraz pahalı geldi ama düşünen olursa bir baksın derim hatta zıplatıyo bebeği cok güzeldi aklım kaldı...
Gunaydın kızlar,asımızı olduk geldık 1 dk kadar icli bir aglamadan sonra sustu kızım,atlattık sukur,ayy bıdahakı asıda 3tane bırden olucakmıs,oofff napıcaz ozaman bılmıyorum
dmfsenin için
.............
bütün topiğe günaydın ve herkese iyi haftalar...
gazsız, kabızsız haftalarımız olsun diyerek söze giriyorum...
evet bu 2 konudan dertli biri olarak size birkaç sorum olacak benden yardımlarınızı esirgemeyin....
1- oğlum kakasını kendi başına yapamıyor... sizdede böyle durum varmı... kulak çöpü ile poposuna zeytinyağı sürmeden kakasını yapamıyor bende mecbur bunu yapıyorum çünkü kakasını yapamazsa sıkıntısı daha kötü oluyor...
2- sütüm azaldı sebebini bilmiyorum stresimde yok nazar değdi herhalde yoksa sütüm çoktu... bu yüzden mamaya başladım oğlum 6 haftalık ben 60 ml suya 2 ölçek mama katıyorum bu 2 haftalık bir bebeğin yemesi gereken miktar bilerek az veriyorum ki memeden vazgeçmesin azda olsa süt vereceğim... sütü emerek veriyorum makina ile sağmıyorum. mama olarak aptamil pre yeni doğan veriyorum sizce miktarını arttırmalımıyım... ama bu verdiğim miktar oğluma yetiyor gibi ağlaması kesildi... birde not olarak belirteyim mama kaşığı ile veriyorum...
şimdiden sağolun...
nasılsınız ???
biz babamızı gönderdik biraz oyalandık şimdi tekrar uyumaya geçiş yaptık
2.aşıyı napcaz bende bilemiyorummm...çok ağır oluyormuş ve ateşşş...inş hepimiz kolayca atlatırız...
Selammm bizde aşımızı olduk geldik... Yanımda sağdığım sütümüde götürdüm o yüzden ağlamadı hiç miray... 2.ay aşısından bende çok korktum.. bi de rotavirüs varmış yaptırcak mısınız? özel aşıymış hemşire size kalmış dedi...:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?