2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm senin ortam nasıl bilmiyorumki benim eşimin tarafında benim giydiklerim bile onlara göre epey cafcaflıydı tek pantolonlu bendim düşün onlar cok tutucular ama eşim değil ve bana hiç karışmazlar ama senin böyle bir sorunun yoksa giyebilirisin otururken üzerine bişey atarsın kalkarken kaldırırsın vnm ya...

sanırım atakla tanışmaya başladın cnm ...

arkadaşlar öncelikle sakin olun biliyorum sakin olmak cok zor ama siz hırslandıkca onlar daha cok ağlıyo unutmayın muhtemelen hep yemek istiycekler kucak istiycekler meme emmek istiycekler sonra gaz sancısında uyuyamıycaklar ....bunların hepsini bizde yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz hatta dün cok cok zor geçti benim için eşim akşam eve geldiğinde sen ağladınmı dedi evet son nokta o kalmııştıki eşim geldi....artık sıralamayı şu şekilde yapıyorum cok sık aralıklrla yedirmiyorum karınına masaj uyguluyorum ağladıkca bebe yağıyla aşşağı yukarı ovuyorum sonra bacaklarını bileklerinden tutuk karnına doğru itip bisüre bekletiyorum bunu uzun bir süre deniyorum hala ağlıyosa damlalarını veriyorum zinco ve sap tarzı bir damla kolik için bunlarda olmazsa su veriyorum birkaç kaşık sonra mememde tutuyorum mamasını veriyorum arkasında biraz uyuyo nhergün akşam 8 yada 9 ibi banyosunu yaptırıyorum tabi gene ağlıyo mamasını veriyorum saç kurutma makinesi biraz sakinleştiriyo sonra rezene çayı veriyorum 50 cc yarım tatlı kaşığı milupanın bebekler için olanı sonra kucakta iyice dalana kadar bekliyorum aşşağı yukarı hergün bunları sırayla yapıyorum dahasıda var ama eminim sizlerde birsürü yöntem deniyosunuzdur bunlar benim denediklerim

Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu Siyah

birde arkadaşlar bugün ebebek e gittik orada uyku koltuğuna baktım bebekler için süper birşeydi ayrıca gazlı ve kolikli bebekler içinmiş ebebkde videosu var mutlaka izleyin bana biraz pahalı geldi ama düşünen olursa bir baksın derim hatta zıplatıyo bebeği cok güzeldi aklım kaldı...

:2:
Aynenn bende yasadim.. Medela calma aldim 2dir deniyorum kesinlikle cekmiyor, acaba sutmu gelmiyor diye bi asildim kendi sutumude biberondan icmis oldum:) ama bebis kesinlikle almiyor bosuna almis oldum dr browns a devam

Cok iyi bir masaj yagi var, aslinda yag denmez kivamli baya adi wind salbe internetten vidyolarini izleyebilirsin gaz icin kimyon ve vazelin. Ben vidyodaki gibi masaj yapiyorum hem gazini hem kakasini yapiyor. Hatta gecen tum gun kaka yapmamisti bunla bi masaj yatim cocugun ici temizlenircesine yaparken kaka yati. Buyuk eczanelerde satiliyor yada getirtiyorsun

hastaneden eve yeni geldik saat 3 e geliyor..Gaz sancısından çatlıyordu çocuk 4 saat aralıksız ağlanırmı yahu..((( uyudu bakalaım ama gazlar hala içinde.fitil verdi ağrı kesici..

mamaroo ya bizde bayıldık , ama gerek fiystı gerek berra nın onu nekadar benimseyeceği arasında kalarak ve maddi durumu sorgulayarak vazgeçmek zorunda kaldık :) alsaydıkta aslında kendimizi tatmin etmek için alacaktık galiba :)

4781 nolu sayfayı neden göremiyorumki?
adeni ve mükemmel annesini göremedim haksızlık bu...

medela biberon alanlar vazgeçmeyin hemen, eğer çekemiyorsa demekki dil damak kullanımı emme yeteneği o kadarda çok gelişmemiş, ısrarla vermeye devam edin , kolaya alıştırmayyın alarak çok iyi birşey yapmışsınız , hemen pes etmeyin .

berra da medela haberman e ilk birkaç kullanmada tepki verdi, sonra alıştı...

dr brownsu da, kapağını kapatın emziği sık bırak baş aşağı çevir tazyikli geliyorsa devam ta ki damlalar emziğin ucundan çok zor ayrılana kadar, anlattıklarınızdan anladığım henüz doğru kullanamıyorsunuz biberonu.
bazen içinde kalan havayı öyle bir boşaltmış oluyordum ki bileğimde sıcaklık testi yapmak için süt kendiliğinden gelmiyordu yine bu sefer baş aşağı iken test etmek için emziği sıkıyordum ki süt gelsin...

demem o ki biberona suç bulmayın :)))

bütün topiğe günaydın ve herkese iyi haftalar...

gazsız, kabızsız haftalarımız olsun diyerek söze giriyorum...
evet bu 2 konudan dertli biri olarak size birkaç sorum olacak benden yardımlarınızı esirgemeyin....

1- oğlum kakasını kendi başına yapamıyor... sizdede böyle durum varmı... kulak çöpü ile poposuna zeytinyağı sürmeden kakasını yapamıyor bende mecbur bunu yapıyorum çünkü kakasını yapamazsa sıkıntısı daha kötü oluyor...

2- sütüm azaldı sebebini bilmiyorum stresimde yok nazar değdi herhalde yoksa sütüm çoktu... bu yüzden mamaya başladım oğlum 6 haftalık ben 60 ml suya 2 ölçek mama katıyorum bu 2 haftalık bir bebeğin yemesi gereken miktar bilerek az veriyorum ki memeden vazgeçmesin azda olsa süt vereceğim... sütü emerek veriyorum makina ile sağmıyorum. mama olarak aptamil pre yeni doğan veriyorum sizce miktarını arttırmalımıyım... ama bu verdiğim miktar oğluma yetiyor gibi ağlaması kesildi... birde not olarak belirteyim mama kaşığı ile veriyorum...

şimdiden sağolun...

Gunaydın kızlar,asımızı olduk geldık 1 dk kadar icli bir aglamadan sonra sustu kızım,atlattık sukur,ayy bıdahakı asıda 3tane bırden olucakmıs,oofff napıcaz ozaman bılmıyorum

Gunaydın kızlar,asımızı olduk geldık 1 dk kadar icli bir aglamadan sonra sustu kızım,atlattık sukur,ayy bıdahakı asıda 3tane bırden olucakmıs,oofff napıcaz ozaman bılmıyorum

geçmiş olsun canım... ende 2. aşıyı bekliyorum daha zormuş ateş yapabilirmiş...

nasılsınız ???
biz babamızı gönderdik biraz oyalandık şimdi tekrar uyumaya geçiş yaptık
2.aşıyı napcaz bende bilemiyorummm...çok ağır oluyormuş ve ateşşş...inş hepimiz kolayca atlatırız...

22.02.2012 ler doldurdu burayı...
hoşgeldin rana20 cim... bebiş ve sen nasılsın? nasıl gidiyor?

Selammm bizde aşımızı olduk geldik... Yanımda sağdığım sütümüde götürdüm o yüzden ağlamadı hiç miray... 2.ay aşısından bende çok korktum.. bi de rotavirüs varmış yaptırcak mısınız? özel aşıymış hemşire size kalmış dedi...:44::44:

ben yardım etmiyorum, edersem hep etmem gerekir çünkü, en fazla yaptığım yardım, popusunu iki elimle hafifi ayırıyorum popo deliği geriliyor biraz ve hop gaz çıkıyor eğer kakası varsa peşindende kakası geliyor, biz demir ilacı kullanmaya başladık 2 haftadır ve malumunuz hamilelikten biliyoruz demir ilacı kabız yapıyor, Berra ilk 3 gün çok zorlandı, dediğim gibi yaptım zeytinyağı vs yardımında bulunmadım hiç ve maşallahı var şu anda kendisi yapabiliyor, eskiden her bezinde kaka olurdu şimdi günde 1 çok nadir 2 bezde kaka oluyor, kokusuda fena oldu artık bazen inanılmaz rahatsız edici oluyor, hepsi kabız olmasından dolayı ama dediğim gibi yapıyor kendi başına.

sütününde azalmış halinin miktarını merak ediyorum, en son bebeği besledikten sonra 3 saat geçsin ve sağ bakalım ne çıkacak, memeyi sıka sıka canını acıta acıta son damlasına kadar bir sağ bakalım , dilersen özel mesaj at yada tercihim mail atman gamze.malkoc@gmail.com , ve süt sağma veya emzirme süre alığın şeklinde yaz lütfen duygucum, hatta bütün bir gününü yaz , yardımcı olmak istiyorum çünkü...

biz olduk 2. aşıları, iki bacak ve koldan yapılıyor, ateş olma İHTİMALİ var, GARANTİ OLUR DİYE BİRŞEY YOK....
Berra 'da olmadı çok şükür, ve ben AŞIYA GİDERKEN FİTİL VERMEDİM. Size tavsiyem fitil vermeden gidin, (sağlık ocağı yarım fitil koyun yarım saat önce diyor), ve bebeğinizin ateş karakterini öğrenin, boşu boşuna ilaç yüklemesi yapmış olma ihtimalinizde var.
37,5 dan sonrası ateşi çıkmış olarak değerlendiriliyor, doktorunuzdan ateş aralığını öğrenin ve hangi aralıkta ne yapmnız gerekenleri sorun. Aşıdan gelince üstünde sadece body bulundurmuştum ben, kat kat giiydirmedim yani , her saat başı ateşini ölçtüm...

canım geçmiş olsun evet ben rotavirüs yaptıracağım... doktorum tavsiye etti... zehirli ishale, ateşe karşı bir aşıymış... ağızdan damla şeklinde veriliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…