- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.861
sen hangsinden aldınnn? chicconun ki sert görünüyo ama rahat mı acaba?
yok Gamzem yaa aşı kartında özel aşılar bölümü 6. aydan başlıyo 2. ay rotavirüs görünmüyo hatta bu aşı hiç yok direk 6-12 ay arası özelleri yazmışlar
akşam 18 de 150 ml süt sağmıştım hepsini içti,alamadım ağzından..o bitince memeye saldırdı yarım saatte memeden takıldı:) 1 saat sonra çığlık çığlığa hopp yine meme,,uyudu uyandı yine meme 1 saat kadar.. bu kadar emmeye bişi olmasın kuzucuklara.ben ondan korkuyorum
sırf seninki mi bende artık öldü ölücem emzirmekten. resmen her yerim her yerde duruyorum evde,gögüsler foraa2 saatte 4-5 kez emmek için yırtınır mı bir cocuk ya agzından tasıyo artık sütler öyle hırsla kapıyor ki memeyi,daha 3 haftalık. ve doymuyor birde sagdıgımdan veriyorum ilaveten. atak mıdır ne ise sıra bizede geldi sanırım. çıldırdı kızım resmen. bu gece hayırlısı ile bir bitseydiii uykuya hasretim.
sanırım atakla tanışmaya başladın cnm ...
hee evet bizde boğaza filan götürcez de uzak kaçıyo :)) bi de ankara soğuk hala dışarda gezilcek gibi değil bebekle o yüzden alışveriş merkezine gittik mecburama ben gezdiriyorum artık ananesine babanesine götürüyorum yani onu demek istedim çıkabilirler artık diye..
hoşbulduk canım benim...22.02.2012 ler doldurdu burayı...
hoşgeldin rana20 cim...bebiş ve sen nasılsın? nasıl gidiyor?
ben yardım etmiyorum, edersem hep etmem gerekir çünkü, en fazla yaptığım yardım, popusunu iki elimle hafifi ayırıyorum popo deliği geriliyor biraz ve hop gaz çıkıyor eğer kakası varsa peşindende kakası geliyor, biz demir ilacı kullanmaya başladık 2 haftadır ve malumunuz hamilelikten biliyoruz demir ilacı kabız yapıyor, Berra ilk 3 gün çok zorlandı, dediğim gibi yaptım zeytinyağı vs yardımında bulunmadım hiç ve maşallahı var şu anda kendisi yapabiliyor, eskiden her bezinde kaka olurdu şimdi günde 1 çok nadir 2 bezde kaka oluyor, kokusuda fena oldu artık bazen inanılmaz rahatsız edici oluyor, hepsi kabız olmasından dolayı ama dediğim gibi yapıyor kendi başına.
sütününde azalmış halinin miktarını merak ediyorum, en son bebeği besledikten sonra 3 saat geçsin ve sağ bakalım ne çıkacak, memeyi sıka sıka canını acıta acıta son damlasına kadar bir sağ bakalım , dilersen özel mesaj at yada tercihim mail atman gamze.malkoc@gmail.com , ve süt sağma veya emzirme süre alığın şeklinde yaz lütfen duygucum, hatta bütün bir gününü yaz , yardımcı olmak istiyorum çünkü...
biz olduk 2. aşıları, iki bacak ve koldan yapılıyor, ateş olma İHTİMALİ var, GARANTİ OLUR DİYE BİRŞEY YOK....
Berra 'da olmadı çok şükür, ve ben AŞIYA GİDERKEN FİTİL VERMEDİM. Size tavsiyem fitil vermeden gidin, (sağlık ocağı yarım fitil koyun yarım saat önce diyor), ve bebeğinizin ateş karakterini öğrenin, boşu boşuna ilaç yüklemesi yapmış olma ihtimalinizde var.
37,5 dan sonrası ateşi çıkmış olarak değerlendiriliyor, doktorunuzdan ateş aralığını öğrenin ve hangi aralıkta ne yapmnız gerekenleri sorun. Aşıdan gelince üstünde sadece body bulundurmuştum ben, kat kat giiydirmedim yani , her saat başı ateşini ölçtüm...
benimkinde yazıyor , ben paylaşırım farklı birşey olursa
oralara git zaten ama alışveriş merkezine yada öyle büyük yerlere gitme..herkes hasta zaten..hapşırıp tıpsırıp duruyolar..bizim babamız hasta olduda özel maskeler aldık..adam 15 gün dokunamadı oğluna..bende attım yataktan salonda yattı..öcü gibi dolaştı evde..ama çok şükür bulaşmadan atlattık..
akşam 18 de 150 ml süt sağmıştım hepsini içti,alamadım ağzından..o bitince memeye saldırdı yarım saatte memeden takıldı:) 1 saat sonra çığlık çığlığa hopp yine meme,,uyudu uyandı yine meme 1 saat kadar.. bu kadar emmeye bişi olmasın kuzucuklara.ben ondan korkuyorum
hoşbulduk canım benim...
bebişimde bende çok şükür iyiyiz...
biraz gaz sıkıntımız var birde göbüşümüz biraz dışında normalmiş düzelir dedi dr ama ben huzursuz oluyorum işte ...
siz nasılsınız kuzucuğunla ???
ne güzel cnm sorunsuz atlatmışsın darısı bize olur inş...tavsiyen içinde saol ...
KIZLARRR,,,
ben bişi sorcam;
bizim kalp için kontrolümüz vardı devlet hastanesinde...ama biz pek bilmediğimiz için randevu günümüzde muayeneler belli saatler arası oluyormuş ve bizde yetişemedik yapılamadı ...sonra doğum yaptığım hastanede yaptıralım dedik orda da kardiyalog yokmuş devlette de tekrar bidahaki randevuyu hazirana veriyorlar...napcaz bilemedik...bizim kalça çıkıklığı için kontrolde 2.ayda dr direk kendi verdi tarihini...
sizin bu kalp için kontrolünüz kendi dr nuz tarafından mı yapıldı yoksa o hastanedki kardiyalog mu yaptı ???
bana bi bilgi verseniz ya iyce kafam karıştı...:44:
geçmiş olsun kuzumm bende en çok ondan korkuyorum bizim hastalanmamız... bi de babamız hastanede çalışıyo düşünsene.. steril ediyoruz adamı eve gelince...
Allah yavrularımızı korusun
geçmiş olsun kuzumm bende en çok ondan korkuyorum bizim hastalanmamız... bi de babamız hastanede çalışıyo düşünsene.. steril ediyoruz adamı eve gelince...
Allah yavrularımızı korusun
1 haftadırr bende eşimde hastayız, eşimin ateşide çıkıyor, bende kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum ama ses komple gitti, ufaklıklada konuşamıyorumöksürünce ciğerlerim acıyor
maskeyle dolanıp Berra hastalanmasın diye dua ediyoruz
eve yakın bi özel hastaneyi aradık, ultrasona 2. aydan önce almıyoruz dediler. kendi doktorumuz 1. ay demişti aslında ama uzak diye burayı aradık. bir de çevremizdeki bebekliler hep 2. ayda yaptırdık dediler. iyice kafamız karıştı. bazı doktorlar 1 diyo bazıları 2 sanırım....
roto için daha vaktimiz var o zaman... sen bizden öndesin aşıları senden takip edicem artık Gamzeee :)) ona göre aşı oldukça bize de yazzz
canım drumuz bizede 2. ay yapılsın daha kesin sonuç dedi bizde 2. ay yaptırıcaz inşallahh rotada yaptırıcam biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet:)
o dediğim maskeyi alın yaa..ozaman doktor hemen onu yazdı bize..normal maske diilmiş o...karbon bilmemne dedi anlattı ama unuttu şimdi..karısı gögüs hastalıkları uzmanı doktorun..öksürenlere falan hep o maskeyi takıyolarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?