2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok Gamzem yaa aşı kartında özel aşılar bölümü 6. aydan başlıyo 2. ay rotavirüs görünmüyo hatta bu aşı hiç yok direk 6-12 ay arası özelleri yazmışlar

slm herkese kolay gelsin...bebişi uyuttum fon makinesi sesiyle..dün geceden beri ağlıyor..birazdan muskat aldıracam aktardan bide onu deneyelim işe yarıcakmı..yazık bebişlere ya gaz sancısı çok kötü ..hiç bukadar olmamıştı.Dün gece arabayla gezdirelim dedik ordada susmayınca soluğu Hastanenin acil servisinde aldık.Fitil vermişti doktor..5-6 saaat arayla kullanın dedi ama ..bida vermedim acaba zararı olurmu ki bu fitilin bebişe

Birşey olmaz canım merak etme ne kadar kalori o kadar kısa atak süresi :)))

Gece rutini belirleyerek uyku düzeni oluşturabilirsin canım.Ablam pedagog ve bu konuda yardımı çok oldu sağolsun...onun sayesinde oğlumun uyku saatleri çok düzenli ve ben hiç uykusuz kalmıyorum...

sanırım atakla tanışmaya başladın cnm ...

Bizim ilk atağımız değil teyzesi alışkınız ailecek

Slm hanımlar...

Cuma sabahından beri eşimin anne babası burda. Bu akşam tekrar dönüyorlar. Tek sıkıntım oğlum uyusun diye odaya bırakıyorum. Her ıh demesinde odaya koşuyorlar. Biraz ağlasın karnı tok diyorum yok bu çocuk aç diyor kayınvalidem. Ağlamakta ağlamak değil sadece ses çıkarıyor. Şimdide almış salona getirmiş. Artık sevsinler torunlarını gidecekler... hiç bir düzen kalmıyor ama ne yapalım torun işte bir kaç günlüğüne de birşey diyemiyor insan. Hep birlikte yaşıyor olsaydık ozaman sıkıntı olurdu işte...

Bizde aşımzı ve usg mizi çarşamba yaptırdık. Kızımda zorunlu olduğu halde kalça usg sinden hiç bahsetmemişlerdi. Dört aylık olunca tesadüfen internetten okudum ve biz özel olarak çektirdik. Ve sol kalçada gelişim geriliği çıktı. Bir ay boyunca freska denen birşey taktık bacaklarının arasına. Bir ay sadece banyo yaparken çıkardık. Bir ayda sadece geceleri taktık. Altı aydan sonra ameliyat gerekebiliyormuş Allahtan biz yinede erken tedavi edebildik. Kızımı götürdüğüm doktor rota virüsü aşınsını yapamasanız da olur ben kendi oğluma yaptıradım demişti yaptırmamıştık. Kızım çok şükür çok ishal olmaz ama oğlumda yaptırayı düşünüyorum. 140 tl civarında birşey.

oralara git zaten ama alışveriş merkezine yada öyle büyük yerlere gitme..herkes hasta zaten..hapşırıp tıpsırıp duruyolar..bizim babamız hasta olduda özel maskeler aldık..adam 15 gün dokunamadı oğluna..bende attım yataktan salonda yattı..öcü gibi dolaştı evde..ama çok şükür bulaşmadan atlattık..

22.02.2012 ler doldurdu burayı...
hoşgeldin rana20 cim... bebiş ve sen nasılsın? nasıl gidiyor?
hoşbulduk canım benim...
bebişimde bende çok şükür iyiyiz...
biraz gaz sıkıntımız var birde göbüşümüz biraz dışında normalmiş düzelir dedi dr ama ben huzursuz oluyorum işte ...
siz nasılsınız kuzucuğunla ???

ne güzel cnm sorunsuz atlatmışsın darısı bize olur inş...tavsiyen içinde saol ...

KIZLARRR,,,
ben bişi sorcam;
bizim kalp için kontrolümüz vardı devlet hastanesinde...ama biz pek bilmediğimiz için randevu günümüzde muayeneler belli saatler arası oluyormuş ve bizde yetişemedik yapılamadı ...sonra doğum yaptığım hastanede yaptıralım dedik orda da kardiyalog yokmuş devlette de tekrar bidahaki randevuyu hazirana veriyorlar...napcaz bilemedik...bizim kalça çıkıklığı için kontrolde 2.ayda dr direk kendi verdi tarihini...
sizin bu kalp için kontrolünüz kendi dr nuz tarafından mı yapıldı yoksa o hastanedki kardiyalog mu yaptı ???
bana bi bilgi verseniz ya iyce kafam karıştı...:44:

geçmiş olsun kuzumm bende en çok ondan korkuyorum bizim hastalanmamız... bi de babamız hastanede çalışıyo düşünsene.. steril ediyoruz adamı eve gelince...
Allah yavrularımızı korusun

bnmkide dün aynen öyleydi..bi memeden alıyorm diğerine sonra yine diğerine..uyur gibi oluyo yerine koyuyorm hopp yine uyanıyo..yada uyanık sesi çıkmıyo brz takılıyo kendi sonra ağlamaya başlıyo yine meme..dün 3-4 saat onu emzirmekle uğraştm doymak bilmiyo memedede süt kalmadı artık eme eme ztn eskisi gibi değil çok fazla sütüm yok bide bu böyle yapınca cıvık cıvık oldu göğüslerim zerre süt kalmadı :))

kalbe, bebeler için uzmanlaşmış kardiyolog bakıyor oldukçada pahalıydı bizim gittiğimizin ücreti, zaten o kontrolümüzde 700 e yakın birşey ödemiştik özel yapılan topuk testi, kalp, kalça batın usg yapılmıştı 1. ayımızda

geçmiş olsun kuzumm bende en çok ondan korkuyorum bizim hastalanmamız... bi de babamız hastanede çalışıyo düşünsene.. steril ediyoruz adamı eve gelince...

anneme bayılıyorum yaaa çok güldürüyo beni...gamzeye bi kızıyo bi kızıyo..onada bişey diyemiyo..gamze kızı alıp heryere götürüyo ya..annem başlıyo..el kadar çocuğu çanta gibi yanında taşıyo daa..çocuk zaten kusuyo daaaa..biyere gitcekse bize bıraksın ben bakarım gitsin o naapcaksa yapsın gelsin diyo:))))))))))) diyorum anne kız geziyolar işte..olmazmış öylee..küçücükmüş o daha..ne işi varmış sürekli dışarda..allahım bana giydiriyo gamzeye bişey diyemediği için:))))))))))))))))))))))

1 haftadırr bende eşimde hastayız, eşimin ateşide çıkıyor, bende kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum ama ses komple gitti, ufaklıklada konuşamıyorum öksürünce ciğerlerim acıyor

maskeyle dolanıp Berra hastalanmasın diye dua ediyoruz

o dediğim maskeyi alın yaa..ozaman doktor hemen onu yazdı bize..normal maske diilmiş o...karbon bilmemne dedi anlattı ama unuttu şimdi..karısı gögüs hastalıkları uzmanı doktorun..öksürenlere falan hep o maskeyi takıyolarmış..

canım drumuz bizede 2. ay yapılsın daha kesin sonuç dedi bizde 2. ay yaptırıcaz inşallahh rotada yaptırıcam biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet:)

canım drumuz bizede 2. ay yapılsın daha kesin sonuç dedi bizde 2. ay yaptırıcaz inşallahh rotada yaptırıcam biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet:)

ben de arada kaldım o yüzden 1. ay mı 2. ay mı... 1.5 aylıkken yaptırıp kurtulsam mı :)

çok fena kokuyor o , kullanıyoruz ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…