2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kangurular duruş nedeniyle kalça çıkıklığına sebeb oluyomuş ayrıca 3-4. aydan önce kullanılmıyo diye biliyorum..bebeğin bacağı direk aşağı bakmamalıymış kurbağa gibi olmalıymış pozisyonu yenidoğanlar ise oturur şekilde konulmalıymış anne rahmindeki gibi..buda mei tai lerde uygulanabiliyo bnde mei tai siparişi verdim sanal bebek mağazasından..bzde e-bebekte denedik kanguruları fln hiç olmadı yani çocuk içinde yazık yavruma acıdım çıkarın içinden dedm panter edasıyla aldm yavrumu ordaki kız zorla çocuu içine sokmaya çalıştı ya deli oldm..

Ooooooooo kızlar herkeşşşşşşler burda ne guzel ne guzelllll:)) Herkes ıyıdır umarım benı bugn zıyarete gelckler gelırken bısey getırıolrmı yoksa cay kahve ıcıp gıdıolrmı:))) Dun cocuguma emzık vermeyı denedık tekrar sekerı bıtnce atıo:) ama yılmıcam en sonunda alck sol gogsumde yara vardı o gectı ama sımdı okdr cok memede kalıokı acıo gogsum sızlıoo tam emzıklık benm cocuk:)) Bugn 10 nuncu gunumz teyzelerı hala gobegıde dusmedıı bu kotu bıseymı bılemedm:)

ay cnm sorma bzm baba çok pimpirikli daha bırak 40.ını 3-4 aylık olsun diyo..daha çok kçkmüş..bide hala bebek arabasında karar kılamadk alamadık yani bzm arabamızda yok o yüzden zor oluyo dışarı çıkmamız bebek arabası da almadık daha kucağımızda taşıyoruz oda çok zor oluyo işkence..e istanbul karmaşası çocuu metrobüsemi sokcan o halde minibüsemi..tıklım tıkış..neyse mei tai almaya karar verdik en azından göğsümüzde rahat olur..pazar günü bi avm maceramız oldu ama yok ya tam bi işkence kucakta çocukmu taşınır gezerken yok bnm koca hala diyo ne var bn taşıyorum daha güzel :)) neyse mei tai miz gelsin bakalm nasıl olcak..çünkü bn evde durmaya alışkın bi insan değilim çocuk olmadan önce haftasonu bz gece yarıları gelirdik eve 9 aylık halimle bile..şimdi bunalıma girdim..

canım gobegı normal 10 gunde dusmemesı duser yakında merak etme bızımkı 7 cı gununde dustu ama bıraz uzun kesılmıs gobegı akıntı yaptı ıkı kere gumus nıtrat kalemle yaktılar gobegını oglumun sukur anca gectı

bnde baktm e bebekten hatta diyorum aa gamzenin dediği ergo baby fln :)) anam fiyatı görünce dedim bebek arabası alırm bu ne 300 tl flndı yanlış htrlamıyosam

Hastaneden cıkarken karne verdıler ılaclarla ılgılı orda yazıodu dustukten sonrada 2 gun pansumana devam edın dıye kurudu cok fena elmde kalck dıye odum kopuo:)) kendı dusse ne guzl olr:) Bıde gozunde capaklanma oldu yaaa mınık böcegımm yaaa ona napmak lazım gelır bılemedm

canım bızımkıde capaklanmıstı doktor cayın demıyle gozunu sıl dedı pamukla sıldık hemen gectı hatta dun gene capaklandı hemen cayın demıyle pamugu ısletıp hafıfce gozunu sıldım faydasını gorursun

kızlar çook tşk ederim
kanamamın sebebi ise tam kesin olmamakla birlikte şöyle denildi rahim duvarında kalınlaşma varmış kan orada birikiyormuş sonrada böle bir patlama oluyormuş ilaç tedavisi uygulanıyor şuanda kanamam kesildi yine kanamam olursa kürtajla orayı incelteceklermiş....

canım gecmıs olsun hayırdır cok mu kanaman vardı

kuzum bizimkinde de oldu göz damlası kullandık geçmedi şimdi çayı deniyorum... emzirirken gözü memeye değmemesi gerekiyomuş..

Teskkur ederım hayatımm cayımzda var hemen denıorum:))) Oyy yerım onun mınık gözlerını ben:))

düşer cnm bugn yrn mrk etme..solüsyonunu iyice sürüyomusun? bnkide 10. gün düşmüştü

kuzum bizimkinde de oldu göz damlası kullandık geçmedi şimdi çayı deniyorum... emzirirken gözü memeye değmemesi gerekiyomuş..

Mememe degıomukı? hımmmmmmmmmmmmm yooo degmıo annemde dıokı sutunu damlatt:)) dedım sekerde koyup sutlac yapalımmı gozunun ıcınde ahahahah:))) bende denıcm sımdı cayın demını yaaa yerım onun gozunuuu kırpıklerının dıplerını:)

bnde korkuyodm kuruyunca ayrıldı ayrılcak gibiydi sonra bezini bi açtm ana pıt diye aradan düştü..çok duygusal anlardı :)) mrk etme yrna düşer kuruduysa yada bugn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…