- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.881
Bu arada dün e-bebek'e gittik, benim sterilizatör bozulmuştu onu değiştirdik bi de şu kangurulara baktık, kumaş olanlardan yoktu mei tai miydi Gamze? ona benzer kumaşlılardan yoktu şu chicconun ve aklıma gelmeyen diğer markaların vardı kangurusu. satış yapan adam kaç aylık dedi 1 aylık diyince şimdi almayın 2. ayı bekleyin dedi. ürünlerin üstlerinde sıfır ay yazıyodu ama bazen bebekler bunlardan hoşlanmıyo kucağa gelip gelmiyceni anlamak için 2. ayı bekleseniz daha iyi olur dedi.. hani en ucuzu 100 liradan başlıyo bence boşuna almayın dedi.. peki dedik vazgeçtikalcaktım bende evde taşıyım diye ama vazgeçirdi artık 2. aya kaldı hevesim... adam da haklı bi yerde belki kız hoşlanmıycak boşuna almış olcaz. hem de ben kumaş olanlarından istiyorum :) onlarda gelcek şu an yok dedi
cnm seninkide 1 aylık olmuş neden cıkmıyosunuz biz 20 ci günden sonra ara ara cıktık hep kahvaltıya falan gitmiştik kendini sıkma bukadar ALLAHA emanet bebeklerimiz bence hava alın bebekler cok seviyo dışarıyı üzerini güzel giydir terlemesin en azından 2 yada 3 saatliğine gezin kapalı alanlarda mesela dün aden arabada sadece badiile durdu hava okadar sıcaktıki soydum çorabına kadar arabadan inincede sadece eşofman corak birde swıtshort le ana kucağında biz yemek yerken durdu üzerine battaniyesini attım uyudu sen alıştır bişekilde sonra daha zor olur senin için en azından yavaş yavaş huyunu suyunu anlarsın dışarıda nasıl oluyo diye......
e-bebekten alacağım tek bebek taşıyıcısı ergo baby markasının ürünleridir, onun dışındakileri ben Berra 'yı taşımak için kullanmam, ergo baby ide çok pahalıya satıyor e-bebek, eşim yurt dışına çıkınca alacak eğer bir aksilik çıkarda gidemezse sanal bebek mağazasından satın alıcam onuda yada cesaret edersem amazondan siparişini vericem eğer gümrükle ilgili bir dert yoksa.
mei tai ve benzeri taşıyıcıları satan bir bebek mağazasına denk gelmedim maalesef, sanal bebek mağazası hülya hanım bu konuda oldukça başarılı, eğer bebeğin sevmez ise kullanamazsan iade alıyor, o kadar düşünceli bir anne yani :)
canım gobegı normal 10 gunde dusmemesı duser yakında merak etme bızımkı 7 cı gununde dustu ama bıraz uzun kesılmıs gobegı akıntı yaptı ıkı kere gumus nıtrat kalemle yaktılar gobegını oglumun sukur anca gectı
anneyimben mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum
kızlar çook tşk ederim
kanamamın sebebi ise tam kesin olmamakla birlikte şöyle denildi rahim duvarında kalınlaşma varmış kan orada birikiyormuş sonrada böle bir patlama oluyormuş ilaç tedavisi uygulanıyor şuanda kanamam kesildi yine kanamam olursa kürtajla orayı incelteceklermiş....
Hastaneden cıkarken karne verdıler ılaclarla ılgılı orda yazıodu dustukten sonrada 2 gun pansumana devam edın dıye kurudu cok fena elmde kalck dıye odum kopuo:)) kendı dusse ne guzl olr:) Bıde gozunde capaklanma oldu yaaa mınık böcegımm yaaa ona napmak lazım gelır bılemedm
canım bızımkıde capaklanmıstı doktor cayın demıyle gozunu sıl dedı pamukla sıldık hemen gectı hatta dun gene capaklandı hemen cayın demıyle pamugu ısletıp hafıfce gozunu sıldım faydasını gorursun
Ooooooooo kızlar herkeşşşşşşler burda ne guzel ne guzelllll:)) Herkes ıyıdır umarım benı bugn zıyarete gelckler gelırken bısey getırıolrmı yoksa cay kahve ıcıp gıdıolrmı:))) Dun cocuguma emzık vermeyı denedık tekrar sekerı bıtnce atıo:) ama yılmıcam en sonunda alck sol gogsumde yara vardı o gectı ama sımdı okdr cok memede kalıokı acıo gogsum sızlıoo tam emzıklık benm cocuk:)) Bugn 10 nuncu gunumz teyzelerı hala gobegıde dusmedıı bu kotu bıseymı bılemedm:)
kuzum bizimkinde de oldu göz damlası kullandık geçmedi şimdi çayı deniyorum... emzirirken gözü memeye değmemesi gerekiyomuş..
Eki Görüntüle 386058 Eki Görüntüle 386059 Eki Görüntüle 386060
kızlar yarın 40 mız cıkıyorr :) persembede mevlutumuz var hayırlısıyla guzel gecer ınsallahh
düşer cnm bugn yrn mrk etme..solüsyonunu iyice sürüyomusun? bnkide 10. gün düşmüştü
Hastaneden cıkarken karne verdıler ılaclarla ılgılı orda yazıodu dustukten sonrada 2 gun pansumana devam edın dıye kurudu cok fena elmde kalck dıye odum kopuo:)) kendı dusse ne guzl olr:) Bıde gozunde capaklanma oldu yaaa mınık böcegımm yaaa ona napmak lazım gelır bılemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?