- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #47.901
canım gecmıs olsun hayırdır cok mu kanaman vardı
canım bızımkıde capaklanmıstı doktor cayın demıyle gozunu sıl dedı pamukla sıldık hemen gectı hatta dun gene capaklandı hemen cayın demıyle pamugu ısletıp hafıfce gozunu sıldım faydasını gorursun
bnde korkuyodm kuruyunca ayrıldı ayrılcak gibiydi sonra bezini bi açtm ana pıt diye aradan düştü..çok duygusal anlardı :)) mrk etme yrna düşer kuruduysa yada bugn
bnde öyle yapıyorum bnmkndede sol gözü akıyo çapaklanıyo
Hastaneden cıkarken karne verdıler ılaclarla ılgılı orda yazıodu dustukten sonrada 2 gun pansumana devam edın dıye kurudu cok fena elmde kalck dıye odum kopuo:)) kendı dusse ne guzl olr:) Bıde gozunde capaklanma oldu yaaa mınık böcegımm yaaa ona napmak lazım gelır bılemedm
Eki Görüntüle 386058 Eki Görüntüle 386059 Eki Görüntüle 386060
kızlar yarın 40 mız cıkıyorr :) persembede mevlutumuz var hayırlısıyla guzel gecer ınsallahh
Mememe degıomukı? hımmmmmmmmmmmmm yooo degmıo annemde dıokı sutunu damlatt:)) dedım sekerde koyup sutlac yapalımmı gozunun ıcınde ahahahah:))) bende denıcm sımdı cayın demını yaaa yerım onun gozunuuu kırpıklerının dıplerını:)
canım o kendi düşmüyor gazlı beze dök alkolü o kopacak yeri sil bizimkini doktor öyle düşürdü... 10. gün düşmüştü bizim...
maşallah canım. çok tatısınız...
mevlüdünüz hayırlı olsun...
saol cnm evet çok kanamam oldu ve hastanelik oldum
evet sütünü damlat gözüne, anneni dinle azcık :) kadın doğru demiş...
Ne dıosunn varmı oyle bısey yaaa:))
Tşk ederim canım
yavrum yerim ben onu canım... o takımdan bizdede var bu arada... çok tatlı oğlun var canım...
Tşk ederimmaşşalah sana cnm cok tatlı bir bebek bu arada Allah kavuştursun eşinle seni...
oy oy çok güzel çıkmışsınız,ne güzel ya gezmeler de başlamış, darısı bize
Canım ben kundak bağlayınca çığlık çığlıya ağlıyor, yine uyuyamıyor, bu şekilde ağlamaktan uyuyamayacağına, bağlamam kısa bir süre sonra alışır nasılsa dedim, uyuyana kadar zorlanıyor ama en azından ağlamıyor ve uyuyunca da güzel uyuyor maşaAllahslm kızlar. misafirlerim vardı bgn giremedim nete. şimdi biraz bakınayım dedim ufaklık uyumuşken. öncelikle herkese bol sütlü ve az gazlı bir gece diliyorum:) bir de sorum olcak. sizin ufaklıkları kundaklayıp mu yatırıyorsunuz? bizimki nefret ediyor kundaktan ama kundaksız da eli kolu ayrı oynuyor, uyuyamıyor.. masivanın oğluşuydu sanırım fotografta, kundaksız uyuyordu maşallahnasıl başarıyosunuz ya:) kundağını çözecem diye uyanıyor bizimkisi resmen, kızarıp bozarıyor kolunu çıkarmak için.
Tşk ederiz
masiva canım çok şeker oğlun maşallah,giysisi de pek yakışmış yavruşaAllah eşinle bir an önce kavuştursun
kundak yapan arkadaşlar ben de geceleri yapıyorum kundağı,mutlaka biliyorsunuzdur ama ben yine de paylaşayım,kundak yaparken bacakları sarmayın sakın,sadece kolları sarmak gerekiyormuş,kalça çıkığı olabliryormuş çünkü..
ben bugün kızımı bırakıp ilk kez dışarı çıktım..eşim evdeyken bir hava alıp geleyim dedim..kendime bir korse,eşime bir hırka aldım..mevlidimiz için de bir giysi ayırttım..aman ya Rabbi 1 saat nasıl keyifli geldi..tabi kızımı bir saatte bile özledim..sanırım benim kamu işi yattı,başvuramıycam..kızım gündüzleri iyice memeye düştü,o ağladıkça benim sütüm akıyor,onu bu dönemde bırakmak istemiyorum..hayırlısı artık ..
hepinize gazsız,bol uykulu, bol sütlü günler diliyorum
tşk ederizmaşallah cnm çok tatlı
annemde oyle demıstı sutunu damlat yada sutunle sıl dıye ama doktorumuz bızım cok kızdı ızın vermedı
Hastaneden cıkarken karne verdıler ılaclarla ılgılı orda yazıodu dustukten sonrada 2 gun pansumana devam edın dıye kurudu cok fena elmde kalck dıye odum kopuo:)) kendı dusse ne guzl olr:) Bıde gozunde capaklanma oldu yaaa mınık böcegımm yaaa ona napmak lazım gelır bılemedm
yaa kızlar bu gaz sancısı ile nasl başa çıkıyorsunuz ya..birtürlü çıkmadı gazı..çok gazı var dedi doktor rontgen çekti.. doğru dürüst besleyemeiyorum da çocumu ağlamaktan ememiyor bile..
yaa kızlar bu gaz sancısı ile nasl başa çıkıyorsunuz ya..birtürlü çıkmadı gazı..çok gazı var dedi doktor rontgen çekti.. doğru dürüst besleyemeiyorum da çocumu ağlamaktan ememiyor bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?