2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnde öyle yapıyorum bnmkndede sol gözü akıyo çapaklanıyo

DUYGUcum canım geçmişi okurken senmi sormuştun süt artırmayı??

kuru erik ve çubuk tarçınla yapılan komposto süt artırıyor diye okumuştum gazeteden. ben dün yaptım ve içiyorum.
Rabbime şükürler olsunki birazda olsa arttığını hissediyorum. çok azda şeker attım içine yaparken. çubuk yoksa toz tarçında olur

bnde korkuyodm kuruyunca ayrıldı ayrılcak gibiydi sonra bezini bi açtm ana pıt diye aradan düştü..çok duygusal anlardı :)) mrk etme yrna düşer kuruduysa yada bugn

bnde öyle yapıyorum bnmkndede sol gözü akıyo çapaklanıyo

Evet bugn yarın beklıorum bende okdr kurudukı orda daha fazla barınamaz dıye dusunuorum:) Benımkınınde sag gozu capaklanıo teyzesııı

canım o kendi düşmüyor gazlı beze dök alkolü o kopacak yeri sil bizimkini doktor öyle düşürdü... 10. gün düşmüştü bizim...

Eki Görüntüle 386058 Eki Görüntüle 386059 Eki Görüntüle 386060

kızlar yarın 40 mız cıkıyorr :) persembede mevlutumuz var hayırlısıyla guzel gecer ınsallahh

maşallah canım. çok tatısınız...
mevlüdünüz hayırlı olsun...

evet sütünü damlat gözüne, anneni dinle azcık :) kadın doğru demiş...

sagolun kızlarr

evet canım abımıze cok benzıyoruz onun gıbı sarısın ve mavı gozluyuzz ultrasonda doktorumuz demıstı ama ben ınanmamıstım gorenler ardanın bebeklıgı dıyor

Ne dıosunn varmı oyle bısey yaaa:))

evet var , hatta kulağı ağrıyan bebeğinde kulağına süt damlatınca geçiyor, görmesem ve biri söylese hadi be kulağa birşey damlatılır mı , su kaçmasın diye kırk takla atıyorum derim , ama gördüm yaşadım, bir iki saate geçiyor

annemde oyle demıstı sutunu damlat yada sutunle sıl dıye ama doktorumuz bızım cok kızdı ızın vermedı

Herkese selam, bugün uykusuz bir gece geçirdik, boğazı bir açıldı ki sormayın, sürekli emmek istiyor yaa

yavrum yerim ben onu canım... o takımdan bizdede var bu arada... çok tatlı oğlun var canım...
Tşk ederim canım, biz bu takımı civilim.comdan almıştık

maşşalah sana cnm cok tatlı bir bebek bu arada Allah kavuştursun eşinle seni...
Tşk ederim

oy oy çok güzel çıkmışsınız,ne güzel ya gezmeler de başlamış, darısı bize

Canım ben kundak bağlayınca çığlık çığlıya ağlıyor, yine uyuyamıyor, bu şekilde ağlamaktan uyuyamayacağına, bağlamam kısa bir süre sonra alışır nasılsa dedim, uyuyana kadar zorlanıyor ama en azından ağlamıyor ve uyuyunca da güzel uyuyor maşaAllah

Tşk ederiz bu arada ben kundak yapmıyorum artık, ne zaman yapmaya çalıştıysam çok ağladı, kollarını çıkaracam diye kıpkırmızı oluyordu, bizim beyefendi ya kollarını resimdeki gibi yapacak, ya da kollar hava da uyuyacak bu arada alışveriş yapmışsın, iyi gelmiştir dışarı çıkmak, ben hafta sonu sınav için arabaylada olsa çıktım ya o bile nasıl iyi geldi

maşallah cnm çok tatlı
tşk ederiz

yelden mesajın diğer kısmınıda gönderdim, 10 dk beklicem derken unutmuşum , senin mesajın gelmeden önce gönderdim tam denk gelmiş baktım sen mesaj atmışsın :)

slm kızlar,, bizde aşımızı olduk geldik sabah..kalça usg si için 35-40 günlükken istedi ortapedi uzmanı bugün götürcektik gitmedik o yüzden.. bu arada süt arttırmak için incir kürü ve tahin helvası müthiş yarıyo bana dolup taşıyo yediğim günler..bi deneyin sizde kızlar..incir de normalde 8-9 inciri 2-3 parçaya bölüp yarım lt suda max. 10 dk. kaynatıyorum sonra süzüp suyunu içiyorum ılınınca..ama öyle sürekli yapınca inicir dayanmıyo:)) oyüzden bi kaçtaneyi daha az suda kaynatıp yapıyorum..

canım gözündeki çapaklanma bizdede var doktor yaılık suya batırılmış pamukla sil yada ılık çaya batır sil dedi ben çayla siliyorum..

yaa kızlar bu gaz sancısı ile nasl başa çıkıyorsunuz ya..birtürlü çıkmadı gazı..çok gazı var dedi doktor rontgen çekti.. doğru dürüst besleyemeiyorum da çocumu ağlamaktan ememiyor bile..

selam taze anneler...
herşey yolundadır umarım... bana bebek telsizinde marka-model önerebilecek olan var mı....

yaa kızlar bu gaz sancısı ile nasl başa çıkıyorsunuz ya..birtürlü çıkmadı gazı..çok gazı var dedi doktor rontgen çekti.. doğru dürüst besleyemeiyorum da çocumu ağlamaktan ememiyor bile..

canım aynı sorun bizde de var, bizim de pek başa çıktığımız söylenemez ama yaptıklarımızı sana söyliim: sabsimpleks damla kullanıyoruz, emzirme öncesi brun deliklerinin açılması için sprey kullanıyoruz, emzirme sırası iki meme arasında gazını alıyoruz, gazını almadan yatırmamaya çalışıyoruz... bir de emzirme aralığını açtık... doktor üç saattte bir, her iki göğüste 15'er dk emzirmemi söyledi... buna körü körüne uymak mümkn olmuyo ama en azından her ağladığında meme-mama vermemeye çalışıyorum...

sevgili mart anneleri merhabalar hepiniz bebişlerinizi kucaklarınıza almışsınız Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin kısmetse bende haziran annesi olacağım.
size sormak istediğim bir konu vardı , çalışan bir anne adayı olduğum için 32. haftamdan sonra +5 hafta yada 4 hafta daha çalışacağım ücretli izin paramı ne zaman alıcam bilmiyorum..sizin aranızda çalışıpta doğum ücretini alan varmı acaba ne zaman aldınız bunu öğrenmek istedim..tşk ederim şimdiden..

selam, dun ve onceki 2 gun biz de o haldeydik dun aksam en sonunda hastaneye acile gittik orda kizim aglamaktan morardi nefesi kesildi yigildi kaldi oluyoduk korkudan cok kotuydu..doktorda saolsun hic yatdimci olmadi yok fon makinasini ac yaninda yok arabayla gezdir eee biliorum bn bunlari gazi nasi disari cikarticaz bunu soylemioki..ondan once 2 kere colic-end gaz surubu ve calpol verdik yok ise yaramadi..eczaneye gittik ewe donerken eczaci adaminda 28 gunluk bebegi varmis nurse harvey's surup acayip iyi gelio gunde 6 tatli kasigi verebilirsiniz ki hic gerek kalmio dedi bide "wind salbe" die bi masaj kremi var onu aldik ewe gelince surubu verdim cidden ise yaradi ama benim icim rahat etmedi yani surupla cocugu bayiltiomusum gibi geldi..sabah google dan wind salbe yi arastirdim videolara bakarsan gorursun bi masaj teknigi var kremle o masaji yaptim bide azcik kicini ayirdim, karnina kicina ayaklarina sicak havlu sardim 2-3 kere minik minik pirtlatti bilmiorum bukadar pirtlatmak onun bagirsagini rahatlatirmi ama yapti biraz gunde 3 kere falan bu masaji yapabiliosun hatta 4-5 bile gerekirse olur bence..surupta en son care olsun istiorum ama umarim basaririz..bide emzik ise yararmis emdikce bagirsaklarindaki baski azaliomus vs vs bikac biseyler daha duydumda sirayla uygularim biri olmazsa oburu olur die.. Sen de dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…